LoverBoy έγραψε:kos έγραψε: καλυτερα να κανω τον εξυπνο παρα να κανω τον ξενοδοχο.
αυτο ειναι το προβλημα σου. νομιζεις οτι εισαι ο ξενοδοχος ενω εισαι επισκεπτης.
και αν με πουλησει ο κοντος εγω θα εχω υσηχη την συνειδηση μου γιατι υποστηριζω αυτο που θεωρω σωστο για την ομαδα μου.
εσυ συνεχισε να κοιτας τα συμφεροντα σου και την παρτη σου εκει στο επιμελειτηριο με τους αλλους ξενοδοχους.
Ξενοδόχος σε αυτή την περίπτωση είναι ο κοντός και ο μάνατζέρ του και είναι δικαίομά τους τι θα κάνουν. Εσυ απλά παίζεις το πρόβατο. Εγώ τα βλέπω λογικά τα πράγματα.
Το να διασπείρονται φήμες οτι ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ υπέγραψε με ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ στον ΠΑΟΚ ποιόν εξυπηρετεί...
Τα υπόλοιπα περι πειμελειτηρίων δεν τα καταλαβαίνω αλλά ΟΥΤΕ και μ'ενδιαφέρουν ιδιαίτερα.
το κακο για εσενα στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι οτι τα προβατα ξυπνησαν και εφυγαν απο το μαντρι.
και εμεινες τσομπανης μονος σου να νομιζεις οτι θα κανεις κουμαντο στον κοσμο του ΠΑΟΚ.
κουμαντο στον ΠΑΟΚ και στον κοσμο του ΠΑΟΚ δεν κανει κανεις.
δεν το λεω εγω. το ειπε το γηπεδο την κυριακη. και αν χρειαστει θα το ξαναπει.
οι φημες για τα μισα λεφτα ποιον εξυπηρετουν? τον σαλπι και τον μανατζερ του?
περιμενουν μεγαλη προταση απο το εξωτερικο και διαδιδουν ή ευνοουνται απο φημες οτι εκλεισαν στον ΠΑΟΚ με τα μισα λεφτα? ετσι θα τους ερθει η μεγαλη προταση? εισαι σοβαρος?
εαν ηθελε να εκμεταλευτει τον βαζελο ή ομαδα του εξωτερικου θα εβγαζε βρομα για προταση του ΠΑΟΚ με 1,5 εκ και οχι για συμφωνια με τον ΠΑΟΚ στα μισα λεφτα.
η λογικη το λεει, δεν το λεω εγω. αλλα εσεις οι ξενοδοχοι ισως εχετε αλλη λογικη. δικη σας.