Γκάλοπ Δ. Σαλπιγγίδης

ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ?

1. ΥΠΕΡ
161
56%
2. ΚΑΤΑ
45
16%
3. ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
80
28%

Σύνολο ψήφων: 286

LoverBoy

Re: Δ. Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από LoverBoy »

arisk έγραψε:H διοίκηση της ΠΑΕ έχει πάρει τη λαϊκή εντολή απο 21.000 κατόχους διαρκείας, 10.000 μικρομετόχους και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες απλούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ να διοικήσει την ομάδα με όποιο τρόπο κρίνει αυτή ορθό..
Έχεις παρεξηγήσει κάποια πράγματα. ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΟΥΤΕ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.
Δεν έγινε κανένα δημοψίφησμα με σηγκεκριμένη ερώτηση. 'Αλλο τι λες εσύ και τι λένε οι φυλλάδες...

Έρχονται και πιο σημαντικά θέματα όπως του γηπέδου, εκεί που κάποιοι ξερογλείφονται. Λευκές ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....
Άβαταρ μέλους
Werder_Bremen

Δημοσίευση από Werder_Bremen »

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
kos

Δημοσίευση από kos »

LoverBoy έγραψε:
kos έγραψε:
LoverBoy έγραψε:Φιλαράκι χαλάρωσε...

Η διοίκηση είναι πρωτοδικίου, δίνει λόγο για το τι κάνει στον κόσμο που είναι ο επενδυτής, αφού ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ βάζει λεφτά απο την τσέπη του.
ετσι ειναι. αυτος ειναι και ο λογος που θα ερθει ο σαλπιγγιδης στον ΠΑΟΚ.
επειδη ο επενδυτης μιλησε. ο μεγαλομετοχος μιλησε και οτι και να πει ο μικρομετοχος δεν μπορει να αλλαξει την κατασταση.
Λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο... κάνεις το έξυπνο αλλά όταν το κολαρ*κι του κοντού θα σε παίξει πίπιζα στη ΜΑΠΑ και θα πάει για τα χοντρά λεφτά στο εξωτερικό ή θα μείνει στο βάζελο, εσύ μείνε

να τον περιμένεις οταν γίνει 35 να έρθει να πάρει τη σύνταξη του απ'εδω όπως πολλοί αλλοι κάνανε στο παρελθόν. Θα σου αξίζει.
καλυτερα να κανω τον εξυπνο παρα να κανω τον ξενοδοχο.
αυτο ειναι το προβλημα σου. νομιζεις οτι εισαι ο ξενοδοχος ενω εισαι επισκεπτης.
και αν με πουλησει ο κοντος εγω θα εχω υσηχη την συνειδηση μου γιατι υποστηριζω αυτο που θεωρω σωστο για την ομαδα μου.
εσυ συνεχισε να κοιτας τα συμφεροντα σου και την παρτη σου εκει στο επιμελειτηριο με τους αλλους ξενοδοχους.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Εχει πάρει λευκή επιταγή να κάνει ότι γουστάρει. Θα κριθεί όταν ολοκληρωθεί η θητεία της. Και σίγουρα όχι απο τζαμπατζήδες και ψευτόμαγκες. Οποιος γουστάρει ας πάρει μετοχές της ΠΑΕ στην ΑΜΚ που ανοιγει σε λίγες μέρες και ας παει στη ΓΣ να κανει μαγκιες και να τους ρίξει κιολας αντο κρίνει σωστό. Με 15 ευρώ εισιτήριο κουμάντο δεν κανει κανένας...
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

το βουλώστε το το έγραψα για όλους που γραφουν για σάλπι .
αν εσέι το πήρες προσωπικά δικό σου πρόβλημα.
και το ξαναγράφω
ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚ ΣΑΛΠΙ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

κάνουμε κακό στην ομάδα και ολόκληρο τον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

LoverBoy έγραψε:
arisk έγραψε:H διοίκηση της ΠΑΕ έχει πάρει τη λαϊκή εντολή απο 21.000 κατόχους διαρκείας, 10.000 μικρομετόχους και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες απλούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ να διοικήσει την ομάδα με όποιο τρόπο κρίνει αυτή ορθό..
Έχεις παρεξηγήσει κάποια πράγματα. ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΟΥΤΕ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.
Δεν έγινε κανένα δημοψίφησμα με σηγκεκριμένη ερώτηση. 'Αλλο τι λες εσύ και τι λένε οι φυλλάδες...

Έρχονται και πιο σημαντικά θέματα όπως του γηπέδου, εκεί που κάποιοι ξερογλείφονται. Λευκές ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....

Εννοειται λευκη επιταγη σε κανεναν............

Αλλα απο ποτε αποφσιζει ο κοσμος για τις μετεγγραφες?, δεν συνδιοικουμε αλλα κρινουνε εργα βασει αποτελεσματικοτητας, ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΤΕ να γινετε δημοψηφισμα για να παρει μια ομαδα εναν ΕΠΑΓΓΕΛματια ποδοσφαιριστη?

Η κατρακυλα συνεχιζεται , η συσπειρωση ηταν να χαμε να λεγαμε, ο καθενας την εχει δει προεδρος και θελει να κανει οτι του καπνισει.....ΕΙΜΑΣΤΕ αξιοοι της μοιρας μας........
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

LoverBoy έγραψε:...κάνεις το έξυπνο αλλά όταν το κολαρ*κι του κοντού θα σε παίξει πίπιζα στη ΜΑΠΑ...
Θα του κλάσουν τα @ρχίδια του κοντού και οποιουδήποτε άλλου κοντού ή ψηλού επιλέξει η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αγωνιστεί για τον ΠΑΟΚ... Και μετά θα πάνε να κάνουν παρέα στην ψειρού με τα άλλα καλόπαιδα που έκαναν πρόσφατα ψευτομαγκίτσες ξεφτιλίζοντας την υπόσταση του λαού του ΠΑΟΚ... Όποιος και αν νομίζει ότι έχει γερά μπράτσα... Εκεί να δούμε στην ψειρού πόσο μετράνε τα γερά μπράτσα και πόσο "σφίγγουν" οι νεαροί κώλοι...
LoverBoy

kos έγραψε: καλυτερα να κανω τον εξυπνο παρα να κανω τον ξενοδοχο.
αυτο ειναι το προβλημα σου. νομιζεις οτι εισαι ο ξενοδοχος ενω εισαι επισκεπτης.
και αν με πουλησει ο κοντος εγω θα εχω υσηχη την συνειδηση μου γιατι υποστηριζω αυτο που θεωρω σωστο για την ομαδα μου.
εσυ συνεχισε να κοιτας τα συμφεροντα σου και την παρτη σου εκει στο επιμελειτηριο με τους αλλους ξενοδοχους.
Ξενοδόχος σε αυτή την περίπτωση είναι ο κοντός και ο μάνατζέρ του και είναι δικαίομά τους τι θα κάνουν. Εσυ απλά παίζεις το πρόβατο. Εγώ τα βλέπω λογικά τα πράγματα.
Το να διασπείρονται φήμες οτι ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ υπέγραψε με ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ στον ΠΑΟΚ ποιόν εξυπηρετεί...

Τα υπόλοιπα περι πειμελειτηρίων δεν τα καταλαβαίνω αλλά ΟΥΤΕ και μ'ενδιαφέρουν ιδιαίτερα.
Άβαταρ μέλους
Werder_Bremen

Δημοσίευση από Werder_Bremen »

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

ειρηνη υμιν
εγω δεν θελω να παρω θεση
αλλα πως σας φαινομαι στο πορτραιτο??
καλος βγηκα?
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Loverboy αν βέβαια παρανόησα και εννοείς ότι θα μας κλάσει ο κοντός, τότε συγνώμη, πάω πάσο, μαζί σου, θα έχεις δίκιο και θα μείνει εκτεθειμένο ένα μεγάλο κομμάτι των ΠΑΟΚτσήδων που άνοιξαν αγκάλες για τον κοντό...
Γι'αυτό λέω, ας αφήσουμε τη διοίκηση να κρίνει τι είναι σωστό για την ομάδα... Και όταν έρθει η ώρα θα κριθεί και η ίδια η διοίκηση...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisk την Παρ 08 Ιαν 2010, 22:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
geo_athens4

Re: Να έρθει ή να μην έρθει?

Δημοσίευση από geo_athens4 »

KonTheo έγραψε: Αν η άρνηση στα εκατομμύρια του Πατέρα -που θα γίνει προπάππους για να δει τίτλο- από ένα παιδί 28 χρονών με σκοπό να γυρίσει στην ομάδα της καρδιάς του δε σας φτάνει τότε ή εθελοτυφλείτε για να τροφοδοτήσετε κόντρες και παρατράγουδα,ή δε ξέρω τι..
Σιγα αδερφε θα βαλω τα κλαματα!!!Δεν κοβουμε καποια στιγμη αυτη τη μαλακια με τα λεφτα του βαζελου που θα παρατησει ο σαλπιγγιδης??ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!Ο σαλπι επαιρνε 600 χιλιαρικα οταν ηταν σε μας και εφυγε για 800 του βαζελου το οποιο ειναι σχεδον το ιδιο αν σκεφτεις οτι η αθηνα γενικως ειναι ακριβοτερη απο τη σαλονικη..Επισης δεν χρειαζεται να εισαι λογιστης για να καταλαβεις οτι οταν σου παιρνουν ενα παιχτη και σου φορτωνουν τρεις με μεγαλυτερα συμβολαια, η ομαδα τελικα εχει χασουρα και οτι ολο αυτο γινεται για να ξεπλυνει λεφτα ο γουμενος κ ο καθε γουμενος..Τωρα ακουγεται οτι θα ερθει για 700 χιλιαρικα μινιμουμ, τη στιγμη που ο πατερας μου δουλευει κοντα 30 χρονια κ βγαζει 50 χιλιαρικα το χρονο για να ζησει οικογενεια(κ θεωρειται κ ευκαταστατος)..Συνεπως ας κοψουμε τα μελοδραματα για το καημενο παιδακι που θα αφησει τα παλατια για να μεινει σε τσαντιρι και θα πουλαει χαρτημαντηλα στα φαναρια για να παιξει τελικα στον ΠΑΟΚ..Ας αντιληφθουμε οτι υπαρχει κοσμος που πραγματικα πειναει..Εχει καταντησει προκλητικο πλεον..

Αδερφε σορυ για την σκληρη γλωσσα αλλα το συγκεκριμενο θεμα εχει καταντησει εκνευριστικο..Σε ολα τα υπολοιπα που ειπες συμφωνω..Χωρις διαθεση παρεξηγησης ετσι..Φιλικα κ ΠΑΟΚτσηδικα παντα! :pano:
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Προσωπικά θα τον ήθελα στον ΠΑΟΚ, διότι είναι καλός παίχτης. Το "παοκτσηδιλίκι" του ή την "προδοσία" του τα ακούω βερεσέ.

Όμως, ένα έχω να πω ρε αδέρφια. Στ' αλήθεια υπάρχει θέμα; Δήλωσε ο ίδιος ότι θέλει να επιστρέψει; Ή απλά μας έχουν κάνει μπαίγνιο οι σκατοφυλλάδες και ο Σάλπι κάνει προμότιον για τη μεταγραφή του στο εξωτερικό;

Αν έτσι έχουν τα πράγματα που έτσι έχουν, γιατί γινόμαστε μπουρδέλο σε ασκήσεις επί χάρτου, γιατί γινόμαστε κώλος για μια εικασία, γιατί γινόμαστε ρεζίλι πανελληνίως αλληλοβριζόμενοι περί όνου σκιάς; Για ένα φούμαρο...

Ξυπνάτε όλοι αδέρφια. Αυτές είναι συμπεριφορές καφενείου της 25ης υπό το μηδέν τοπικής κατηγορίας και όχι ενός σοβαρού club που πάει να ξεχρεώσει και στη συνέχεια να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μάλιστα, το κακό της υπόθεσης είναι ότι ασχολούνται με το θέμα όχι μόνο εμείς αλλά και ο προπονητής και η διοίκηση!

Έλεος! Ποτέ λοιπόν να μην έρθει, διότι μόνο προβλήματα μας δημιουργεί και μόνο η υποψία της μεταγραφής του. Υπάρχουν πολλοί παίχτες που μπορούν με τα ίδια και λιγότερα λεφτά να παίξουν σπουδαία μπάλα. Έτσι έχουν τα πράγματα.
kos

Δημοσίευση από kos »

LoverBoy έγραψε:
kos έγραψε: καλυτερα να κανω τον εξυπνο παρα να κανω τον ξενοδοχο.
Ξενοδόχος σε αυτή την περίπτωση είναι ο κοντός και ο μάνατζέρ του και είναι δικαίομά τους τι θα κάνουν. Εσυ απλά παίζεις το πρόβατο. Εγώ τα βλέπω λογικά τα πράγματα.
Το να διασπείρονται φήμες οτι ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ υπέγραψε με ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ στον ΠΑΟΚ ποιόν εξυπηρετεί...

Τα υπόλοιπα περι πειμελειτηρίων δεν τα καταλαβαίνω αλλά ΟΥΤΕ και μ'ενδιαφέρουν ιδιαίτερα.
το κακο για εσενα στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι οτι τα προβατα ξυπνησαν και εφυγαν απο το μαντρι.
και εμεινες τσομπανης μονος σου να νομιζεις οτι θα κανεις κουμαντο στον κοσμο του ΠΑΟΚ.
κουμαντο στον ΠΑΟΚ και στον κοσμο του ΠΑΟΚ δεν κανει κανεις.
δεν το λεω εγω. το ειπε το γηπεδο την κυριακη. και αν χρειαστει θα το ξαναπει.

οι φημες για τα μισα λεφτα ποιον εξυπηρετουν? τον σαλπι και τον μανατζερ του?
περιμενουν μεγαλη προταση απο το εξωτερικο και διαδιδουν ή ευνοουνται απο φημες οτι εκλεισαν στον ΠΑΟΚ με τα μισα λεφτα? ετσι θα τους ερθει η μεγαλη προταση? εισαι σοβαρος?
εαν ηθελε να εκμεταλευτει τον βαζελο ή ομαδα του εξωτερικου θα εβγαζε βρομα για προταση του ΠΑΟΚ με 1,5 εκ και οχι για συμφωνια με τον ΠΑΟΚ στα μισα λεφτα.
η λογικη το λεει, δεν το λεω εγω. αλλα εσεις οι ξενοδοχοι ισως εχετε αλλη λογικη. δικη σας.
LoverBoy

arisk έγραψε:Loverboy αν βέβαια παρανόησα και εννοείς ότι θα μας κλάσει ο κοντός, τότε συγνώμη, πάω πάσο, μαζί σου, θα έχεις δίκιο και θα μείνει εκτεθειμένο ένα μεγάλο κομμάτι των ΠΑΟΚτσήδων που άνοιξαν αγκάλες για τον κοντό...
Γι'αυτό λέω, ας αφήσουμε τη διοίκηση να κρίνει τι είναι σωστό για την ομάδα... Και όταν έρθει η ώρα θα κριθεί και η ίδια η διοίκηση...
AYTO ΑΚΡΙΒΩΣ εννοούσα. Ποιόν οφελούν οι φήμες και τα πανηγύρια?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”