Π.Α.Ο.Κ. - Άρης 22/11 19:00 nova
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Αρης, 22/11, 19:00 nova
η κατάσταση στον extra ήταν kai είναι τραγική. αλλα ακόμα και έτσι να βγει χτες κάποιος Παοκτσής να χαρακτηρίσει τον Ari ομαδούλα και να τον κλείσει ο ραδιοφωνικός παραγωγος γιατί αποκάλεσε τον Ari έτσι , e αυτό δε το περίμενα.
ακόμα αναρωτιέμαι αν τα αυτάκια μου άκουσαν καλά η αν έχασα κάτι. βεβαια μετά από αυτό και για κάνα 20λεπτό ως το τέλος τις εκπομπής κανένας δε πήρε τηλέφωνο
ακόμα αναρωτιέμαι αν τα αυτάκια μου άκουσαν καλά η αν έχασα κάτι. βεβαια μετά από αυτό και για κάνα 20λεπτό ως το τέλος τις εκπομπής κανένας δε πήρε τηλέφωνο
φιλε στον εχτρα βαρεσαν ομαδικη διαλυση καποια στιγμη.....μπουζος,καστανης,πετρωτος,δημοπουλος,γρηγοριαδης,βραζιλιανος,και αλλοι.......παντως τα σπορ ειναι πολυ δυνατα, ο βασιλοπουλος κανει καλη δουλεια.................ας περμενουμε
- PABLO GARCIA1
Petm σε κάποια απ' τα "είναι" που αναφέρεις συμφωνώ σε κάποια όχι...το θέμα είναι ότι αυτά εγώ δεν τα θεωρώ φάπες γιατί δεν βλέπω τι κέρδισαν από όλα αυτά....π.χ. στο 44 μπήκαν και άλλοι όχι μόνο ο Ρούλης,το αν δεν μπήκαμε εμείς τότε ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.Προφανώς κάποιοι δεν ασχολήθηκαν.....
Εμείς σαν σύλλογος ειδικά με την τελευταία διοίκηση-Βρύζα και Ζαγοράκη-αποφασίσαμε άλλο δρόμο απ' αυτό που ακολουθούν αυτοί....μόνο τις φάτσες των μεν και των δε να δεις καταλαβαίνεις ότι αυτό που ταιριάζει στους μεν θα ήταν γελοίο να το ακολουθήσουν οι δε...ίσως είναι λάθος?? δεν ξέρω...πάντως για την ώρα δεν βλέπω κάτι-χειροπιαστο και σημαντικό εννοείται- που να κέρδισαν με όλη αυτή τη χλαπαταγή.
Υ.Γ. σε κάποια πράγματα-που ήταν άκρως επικοινωνιακά- μόνοι μας βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας...αλλά επειδή ευτυχώς πέρασαν,ανεπιστρεπτί εύχομαι ας μην τα ξαναθυμόμαστε...
Εμείς σαν σύλλογος ειδικά με την τελευταία διοίκηση-Βρύζα και Ζαγοράκη-αποφασίσαμε άλλο δρόμο απ' αυτό που ακολουθούν αυτοί....μόνο τις φάτσες των μεν και των δε να δεις καταλαβαίνεις ότι αυτό που ταιριάζει στους μεν θα ήταν γελοίο να το ακολουθήσουν οι δε...ίσως είναι λάθος?? δεν ξέρω...πάντως για την ώρα δεν βλέπω κάτι-χειροπιαστο και σημαντικό εννοείται- που να κέρδισαν με όλη αυτή τη χλαπαταγή.
Υ.Γ. σε κάποια πράγματα-που ήταν άκρως επικοινωνιακά- μόνοι μας βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας...αλλά επειδή ευτυχώς πέρασαν,ανεπιστρεπτί εύχομαι ας μην τα ξαναθυμόμαστε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PABLO GARCIA1 την Σάβ 21 Νοέμ 2009, 23:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PABLO GARCIA1
Και κάτι ακόμα για τα επικοινωνιακά...πέρυσι ο βάζελος είχε ξεσκιστεί στην κυριολεξία να μιλάει για διατησία...είχε ξεσκιστεί...έκανε κάτι?? κέρδισε κάτι?? ΤΙΠΟΤΑ...φέτος που αλλάξανε τα κόζια-προφανώς όχι επειδή μιλούσε πέρυσι γιατί μιλάει χρόνια και χαρά στα σκέλια του δεν είδε-μάλλον λιγομίλητο τον βλέπω.....
Οπώς και στην κόντρα Σαμαρά-Ντόρας, έτσι και στην κόντρα ΠΑΟΚ-Αρη, ΠΑΟ-ΟΣΦΠ κτλ, ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ζητάει debate και διαμαρτείρεται για αδικίες εις βάρος του!!
- paok4kyriakos
- DimisK
- Επικοινωνία:
Κυριάκο τα στοιχήματα δεν δίνουν τις νίκες. Αν δεν παίξουμε μπάλα σήμερα, δεν θα γίνει δουλειά. Χαμηλά η μπάλα, σοβαρότητα και το ματς είναι πολύ δύσκολο. Θέλει υπομονή και απο την εξέδρα γιατί βλέπω πάλι το ματς να κρίνεται στο ένα γκολ...
Αλλά όσο και να μην μας αρέσει, ο εβραίος βρίσκεται στα πάνω του ψυχολογικά με τον Μινι Κούπερ και αυτό θα μας δυσκολέψει.
Αλλά ΠΑΟΚ είμαστε και θα τους πάρουμε. Εύκολα ή δύσκολα, η τύχη τους είναι προδιαγεγραμμένη...
Αλλά όσο και να μην μας αρέσει, ο εβραίος βρίσκεται στα πάνω του ψυχολογικά με τον Μινι Κούπερ και αυτό θα μας δυσκολέψει.
Αλλά ΠΑΟΚ είμαστε και θα τους πάρουμε. Εύκολα ή δύσκολα, η τύχη τους είναι προδιαγεγραμμένη...
παιδια πουλαω εισιτιριο διαρκειας στην 4 οπιος θελει να μου στειλει pm 100 € το δινο
- PABLO GARCIA1
Η νίκη είναι φυσικά ο πρώτος στόχος αλλά θα θελα αυτό να γίνει με πειστικό τρόπο και όχι όπως τελευταία...
Αντε να ξεκινάω σιγά-σιγά με την ελπίδα να σπάσει το γ@μημένο το σερί

Αντε να ξεκινάω σιγά-σιγά με την ελπίδα να σπάσει το γ@μημένο το σερί

Pame mono gia tin niki..!!!!aaaante PAOKARA mou..trelane mas pali!!!!!
paidia exei kaneis kanena link gia to mats????
paidia exei kaneis kanena link gia to mats????
Στο Σ.Φ ΠΑΟΚ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ υπαρχουν 7 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ για την 8!
Οποιος θελει ας περασει να παρει
Οποιος θελει ας περασει να παρει
Εύκολο να διαπιστώσει κανείς ποιά είναι τα ματς, καθώς μετά τον Απρίλη του 2008 ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα ηττήθηκε... 4 φορές! Οπότε μιλάμε για ΟΣΦΠ (0-0), τα δύο των πλέι-οφ, τα δύο στην Ευρώπη και πάλι με ΟΣΦΠ.Orwell έγραψε:Πάντως στις 6 τελευταίες μου επισκέψεις στην Τούμπα, ο απολογισμός είναι 2 ισοπαλίες και 4 ήττες με τέρματα 2-6![]()
![]()
Ούτε ο Μητσοτάκης να ήμουν...![]()
![]()
Υ.Γ. Την Κυριακή θα είμαι πάλι...![]()
Νομίζω ότι ο χαρακτηρισμός "γκαντέμης" είναι ιδιαίτερα επιεικής, αν αναλογιστούμε ότι στο ίδιο διάστημα (από 8 Μαρτίου μέχρι τώρα) στα υπόλοιπα 6 παιχνίδια (αυτά που δεν είδες από το γήπεδο), η ομάδα πέτυχε 6 νίκες!

Ρε, γι' αυτό σου έχει μείνει το κουσούρι της γκρίνιας; (πλάκα κάνω)

Για το ματς, δεν θεωρώ ότι είναι κάτι ξεχωριστό για να γράψω, όπως δεν γράφω όταν παίζουμε με Εργοτέλη, Λεβαδειακό, Γιάννινα κλπ. Πάμε όπως πάντα για νίκη και η λογική λέει ότι με Σάντος και Κούπερ στους πάγκους, το Under θα έπρεπε να μην προσφέρεται για ποντάρισμα!
ΥΓ: Να θυμηθώ επίσης ότι σε περίπτωση ανεπιτυχούς αποτελέσματος, θα φταίνε κατά σειρά Σάντος, Ίβιτς, Μούσλι, Τσιρίλο, Σαβίνι και Σορλέν, ενώ στη νίκη οι καλύτεροι θα είναι οι Βιεϊρίνια και Γκαρσία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stephanos την Κυρ 22 Νοέμ 2009, 15:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΜΠΑ...
Δεν μιλησα ολοκληρη την εβδομαδα γιατι με δηλωσεις καποιων παιχτων(να τους κανει ο Θεος) του αρεως..ο τελευταιος σαμουραι για παραδειγμα( τοσο αΜπαλος παιχτης δεν εχει ξαναβγει στα χρονικα) με νευριασαν τΡομερα αλλα τα καταπια λεγοντας ερχετε η Κυριακη...
Σημερα απο τους δικους μας θελω ψυχη...ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ..!!!
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΠΑΙΔΙΑ...
Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΤΟΝ ΞΕΚΟΛΙΑΡΗ!!!
Δεν μιλησα ολοκληρη την εβδομαδα γιατι με δηλωσεις καποιων παιχτων(να τους κανει ο Θεος) του αρεως..ο τελευταιος σαμουραι για παραδειγμα( τοσο αΜπαλος παιχτης δεν εχει ξαναβγει στα χρονικα) με νευριασαν τΡομερα αλλα τα καταπια λεγοντας ερχετε η Κυριακη...
Σημερα απο τους δικους μας θελω ψυχη...ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ..!!!
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΠΑΙΔΙΑ...
Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΤΟΝ ΞΕΚΟΛΙΑΡΗ!!!