Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
paidia pistevw xreiazomaste sigoura ena for...k an exoume tin dynatotita k ena kalo half extreme epipedou vierinha i ligo pio katw 

- ContrerasPablo
Παιχτάρα παιδιά ο Τζιμπούρ αλλά έχει μεγάλο συμβόλαιο και εμάς δεν μας περισεύουν........Εγώ θέλω 10αρι βλέπετε κανένα καλό παιχτρόνι ώστε να δίνει τις ασίστ σαν πσομοτύρι στα φορ μας???????Τι θα λέγατε για Κλέιτον ?????? Εμένα ωραιά μου ακούγετε...........
Λεάλ για ΠΑΟΚ!
Ο Σέρχιο Λεάλ έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας με τις εμφανίσεις του. Οι πληροφορίες από την Κρήτη αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ τον έχει βάλει στο στόχαστρό του.
http://www.gazzetta.gr/content/view/54523/2/
Και η παρέλαση ονομάτων ξεκινά και επίσημα από τώρα..
Πάμε να το 400ρίσουμε το τόπικ..
Όλε..
ΥΓ Δεν υπάρχει περίπτωση οι δημοσιογράφοι να ΜΗΝ διαβάζουν ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ..

Ο Σέρχιο Λεάλ έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας με τις εμφανίσεις του. Οι πληροφορίες από την Κρήτη αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ τον έχει βάλει στο στόχαστρό του.
http://www.gazzetta.gr/content/view/54523/2/
Και η παρέλαση ονομάτων ξεκινά και επίσημα από τώρα..
Πάμε να το 400ρίσουμε το τόπικ..
Όλε..
ΥΓ Δεν υπάρχει περίπτωση οι δημοσιογράφοι να ΜΗΝ διαβάζουν ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ..

Δεν είναι λίγο ρίσκο ρε παιδιά ο Λεάλ 10 μάτς τον είδαμε μην τον κάνουμε παιχτάρα και μετά κλαίμε τα λεφτά μας!!!!!!!!!!! επιμένω πως η καλήτερη μεταγραφή θα είναι ο Κλέιτον !!!!!!!!!!!!!!!!! 

- PABLO GARCIA1
Γιατί να πάρουμε Λεάλ αφού έχουμε Φιλομένο.
Ίδιοι παίκτες είναι και νομίζω δεν τον χρειαζόμαστε τον Ουρουγουανό που θα κοστίσει και πολύ...
Νομίζω έναν παίκτη να κρατάει μπάλα στο κέντρο θέλουμε όχι απαραίτητα δεκάρι αλλά όχι φυσικά και αμυντικό χαφ.....
Ίδιοι παίκτες είναι και νομίζω δεν τον χρειαζόμαστε τον Ουρουγουανό που θα κοστίσει και πολύ...
Νομίζω έναν παίκτη να κρατάει μπάλα στο κέντρο θέλουμε όχι απαραίτητα δεκάρι αλλά όχι φυσικά και αμυντικό χαφ.....
http://www.gazzetta.gr/content/view/54526/2/
στα σχολια του παραπανω αρθρου αλλα και αρκετων αλλων, διακρινω μια μεγαλη μεταστροφη του απλου Παοκτση.
δεν ξερω τι σταση θα κρατησουν οι οργανωμενοι. ελπιζω να μην βαλουν τον εγωισμο τους πανω απο τον ΠΑΟΚ και τις επιθυμιες του προεδρου και του προπονητη (εαν θελησουν να τον κλεισουν).
το σιριαλ εχει ακομη δρομο αλλα το κλιμα για την μεγαλη επιστροφη ειναι θετικο. μονο εαν αποκτηθει ενας μεγαλος γκολτζης τον ιανουαριο μπορει να αλλαξει το πραγμα.
στα σχολια του παραπανω αρθρου αλλα και αρκετων αλλων, διακρινω μια μεγαλη μεταστροφη του απλου Παοκτση.
δεν ξερω τι σταση θα κρατησουν οι οργανωμενοι. ελπιζω να μην βαλουν τον εγωισμο τους πανω απο τον ΠΑΟΚ και τις επιθυμιες του προεδρου και του προπονητη (εαν θελησουν να τον κλεισουν).
το σιριαλ εχει ακομη δρομο αλλα το κλιμα για την μεγαλη επιστροφη ειναι θετικο. μονο εαν αποκτηθει ενας μεγαλος γκολτζης τον ιανουαριο μπορει να αλλαξει το πραγμα.
1000%!!!Πρέπει στον ΠΑΟΚ να παίζουν οι κορυφαίοι και άμμα έχουμε τη δυνατότητα να τους παίρνουμε να το κάνουμε.Έτσι θα πάρουμε τίτλους...

Εγώ προτιμώ τα ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ευρώ που θα ξανά-πάρει αν έρθει στον ΠΑΟΚ ο κοντός να τα δώσουμε για την απόκτηση άλλου παίκτη πιο γνωστό και πιο τεχνίτη από έξω που δε θα μας προβληματίσει.......
Ο ΠΑΟΚ δε σταμάτησε σε άλλα και άλλα ονόματα και τώρα κολλάει σε αυτόν;
Ο πλανήτης έχει 100.000.000 επαγγελματίες ποδοσφαιρίστές ίσως και παραπάνω γιατί να κολλάμε στο συγκεκριμένο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ;
Αφήστε που όπως έχει μάθει να παίζει με την εύνοια της διαιτησίας μόνο κακό θα κάνει στο αγωνιστικό κομμάτι...
Ας κάτσει εκεί να σουτάρει τα πέναλτυ και να πανυγυρίζει.
Ο ΠΑΟΚ δε σταμάτησε σε άλλα και άλλα ονόματα και τώρα κολλάει σε αυτόν;
Ο πλανήτης έχει 100.000.000 επαγγελματίες ποδοσφαιρίστές ίσως και παραπάνω γιατί να κολλάμε στο συγκεκριμένο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ;
Αφήστε που όπως έχει μάθει να παίζει με την εύνοια της διαιτησίας μόνο κακό θα κάνει στο αγωνιστικό κομμάτι...
Ας κάτσει εκεί να σουτάρει τα πέναλτυ και να πανυγυρίζει.
Γιατί αυτόν τον επαγγελματία???
Γιατί είναι ο πιο γρηγορς, ο πιο γκολτζής, γνωριμος στην Τουμπα, που θέλει να έρθει με λιγα λεφτά, και ΕΛΛΗΝΑΣ που χρειαζόμαστε τέτοιους...
Γιατί είναι ο πιο γρηγορς, ο πιο γκολτζής, γνωριμος στην Τουμπα, που θέλει να έρθει με λιγα λεφτά, και ΕΛΛΗΝΑΣ που χρειαζόμαστε τέτοιους...
- ilias4_koufalia
ΕΓΩ ΑΔΕΡΦΕ!!!! Να μην ερθει ποτε ο προδοτης, θα διχασει...evans4 έγραψε:+1 δεν υπαρχει ΠΑΟΚτσης που να μην θελει Σαλπι αυτη την στιγμη!
Φιλε teod1980 +απειρο