3. Bryce Daren Moon

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
diniko80

Re: Bryce Moon

Δημοσίευση από diniko80 »

ειναι γνωστο απο την πρωτη μερα απο ρεπορτερ του βαζελου (σακελλαριου στον τζορμπατζογλου) οτι εχει ενοχλησεις στον αστραγαλο ή καπου εκει, απο το ατυχημα που ειχε τελη ιουνιου.....τωρα τι χτυπημα ειναι αυτο στον αστραγαλο που προκαλει 2 μηνες μετα ακομη πονο, πες εσυ που εισαι και γιατρος....εγω απηυδησα με αυτη τη κινηση.......εχει τοσο ρισκο που δεν το καταλαβαινω....παρολα αυτα εβγαλε καποια 90λεπτα τα οποια προφανως του προκαλεσαν επιδεινωση ή καθυστερησαν την ιαση......

μηπως ειναι κατι νευρολογικης φυσεως?τι να πω
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Φιλε diniko80 , αν και δεν ειμαι γιατρος μπορω να πω οτι ο αστραγαλος ειναι πολυ υπουλο σημειο.

Ο πατερας μου στραμπουλιξε τον αστραγαλο του πριν σχεδον 25 χρονια στη δουλεια (διαστρεμα) και οποτε αλλαζει ο καιρος (απ το ζεστο στο κρυο κι απ το κρυο στο ζεστο) ακομα τον παιδευει.

Ποσο μαλλον ενα ποδοσφαιριστη που οι αστραγαλοι του ειναι ενα απο τα εργαλεια του.Κι εγω δεν ξερω τι να πω.Συμπερενω πως οι ανθρωποι μας πρωτα βεβαιωθηκαν οτι μαλλον δεν ειναι κατι σοβαρο πρωτου ολοκληρωσουν τη μεταγραφη
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Άβαταρ μέλους
alexpaok4

Δημοσίευση από alexpaok4 »

'Αρα η μεταγραφή του Λιάκου πλήρωσε το δανεισμό του Μούν.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

diniko80 έγραψε:ειναι γνωστο απο την πρωτη μερα απο ρεπορτερ του βαζελου (σακελλαριου στον τζορμπατζογλου) οτι εχει ενοχλησεις στον αστραγαλο ή καπου εκει, απο το ατυχημα που ειχε τελη ιουνιου.....
Αποκλείεται...αφού και πάλι τους πιάσαμε κώτσο τους κουτοεφοπλιστάδες....
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ναι βεβαια...αυτοι εχουν εκατομυρια πολλα και παιχτες παμπολλους και τα μοιραζουν αριστερα δεξια αβερτα...παρε κοσμε να εχεις! Τσαμπα πράγμα!

Πω ρε παιδια! Πιασαμα κωτσους του βαζελους! Χοχοχο! Ειμαστε οι πιο εξυπνοι! Ειμαστε οι παουερ ρειντζερς!

...

Ας συνελθουμε λεω εγω...και ας δουμε τα πραγματα οπως ειναι...

Γιατι μην με πειτε οτι δεν ηταν στημενα τα περσινα πλει οφ να βγει ο βαζελος...*

Ο κοσμος το εχει τουμπανο και εμεις κρυφο καμαρι...

Τελος παντων, ειμαι οφ τοπικ και εδω του Moon-iou το τοπικ...

*Δεν κατηγορώ τον Ζαγορακη...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

fuzztone έγραψε:
diniko80 έγραψε:ειναι γνωστο απο την πρωτη μερα απο ρεπορτερ του βαζελου (σακελλαριου στον τζορμπατζογλου) οτι εχει ενοχλησεις στον αστραγαλο ή καπου εκει, απο το ατυχημα που ειχε τελη ιουνιου.....
Αποκλείεται...αφού και πάλι τους πιάσαμε κώτσο τους κουτοεφοπλιστάδες....

Κανείς δεν έπιασε κότσο κανέναν.
Το όφελος είναι για 3 ομάδες.
Ο Ατρόμητος πήρε έναν έμπειρο σκόρερ (με τον Θρασύβουλο μας είχε σκοτώσει σε κάποιο κύπελλο).
Ο βάζελος ξεφορτώθηκε έναν παίχτη που δεν τον υπολογίζει για φέτος (κακώς κάκιστα) και πήρε έναν νεαρό παίχτη επιθετικό (διόλου άσχημη μεταγραφή).
Αν παίρναμε τον παίχτη του Ατρομήτου θα λέγαμε γιατί πήραμε επιθετικό από το καλάθι της Β εθνικής (!) αν είχαμε τον Μουν (και τον δίναμε μετά το πρόβλημα του) θα λέγαμε κοίτα να δεις πως ο Ζαγοράκης συμπεριφέρεται στους παίχτες και τους πετάει και γιατί τον έδωσε (περιπτώσεις Χριστοδουλόπουλου,Μελίσση,παρτάρτημα βάζελου ο ΠΑΟΚ κλπ).
Εμείς πήραμε έναν παίχτη που ΔΕΝ παίζει στο κόπα Άφρικα όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά.
Τον πήραμε για θέση που έχουμε σοβαρό πρόβλημα για φέτος και θα τον χρειαστούμε σίγουρα μέσα στην χρονιά.
Το αν είναι τραυματίας και κατά πόσο είναι σοβαρά δεν το γνωρίζουμε ακόμα όπως και το αν καταφέρει να ανταπεξέλθει στην ομάδα ρίσκο είναι αυτό και λύση ανάγκης.
Το αν έχει ψυχολογικά προβλήματα είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί.
Η τιμή της μεταγραφής σύμφωνα με δημοσίευμα της goalday σημερινό είναι 100χιλιάδες Ευρώ.
Πολλοί βιάστηκαν και ανέφεραν ότι τον πήραμε 200000 για δανεικό.
Έχει πολύ πλάκα όταν πέφτουν στον λάκο που ανοίγουν μόνοι τους.
Και ο παίχτης Αναστασάκος που βοήθησε πάρα πολύ δεν είναι επιχείρημα να πούμε γιατί τον έδιωξε και κράτησε τον Μουσλίμοβιτς και ένα σωρό άλλα υπέροχα.
Μην ξεχνάμε κατά την μεταγραφή Αναστασάκου είχαμε τα ίδια με τα γνωστά ποιος Αναστασάκος ρε?
Και από την Β Εθνική ψώνια ρε και άλλα γνωστά και όμορφα από διάσημους προπονητές κερκίδας.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Η παραπάνω πρόταση αφορούσε αποκλειστικά όσους ηδονίζονται με τέτοιου είδους αφορισμούς "εξυπνάδας" και "μαγκιάς".

Όχι για την ουσία της μεταγραφής που αναφέρθηκα πριν μερικές σελίδες.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

Μουν «Ανυπομονώ να παίξω για τον ΠΑΟΚ»

Στην Θεσσαλονίκη αφίχθη την Δευτέρα το πρωί ο Μπράις Μουν, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ. Ο Νοτιοαφρικανός άφησε την Παιανία και επέλεξε, έστω για ένα χρόνο, να συνεργαστεί με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να βρει τον εαυτό του και την ηρεμία του. Ο Φερνάντος Σάντος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μουν εξαιτίας ενός τραυματισμού με την εθνική ομάδας της Νοτίου Αφρικής.

Ο Μπράις Μουν, που αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού παρουσιάστηκε και επίσημα στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο της Τούμπας. Ο δεξιός οπισθοφύλακας του Δικεφάλου μίλησε για την επιλογή του να φορέσει τα ασπρόμαυρα, για την προσωπική του περιπέτεια, αλλά και για τον Φερνάντο Σάντος . Πιο συγκεκριμένα είπε: «Ξέρω ότι έχει ο ΠΑΟΚ μία πολύ καλή ομάδα και ένα οικογενειακό κλίμα. Γι΄ αυτό και πήρα την απόφαση να έρθω εδώ».

Σε ότι αφορά τις περιπτώσεις των δανεισμών είπε: «Δεν υπάρχουν άσχημες σκέψεις. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στον ΠΑΟΚ και ανυπομονώ για μία πολύ καλή χρονιά».

Όσο για την αγαπημένη του θέση: «Είμαι δεξιός οπισθοφύλακας» τόνισε ο Νοτιαφρικάνος. Σε ότι αφορά τις προσδοκίες που έχει με την ομάδα του ΠΑΟΚ επισήμανε: «Ο ΠΑΟΚ πέρυσι είχε μία πολύ καλή χρονιά και στόχος είναι να μείνει στις πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος».

Για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα μεταγραφής του η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε: «Δεν μπορώ να πω για ποίον λόγο αρνήθηκε ο Παναθηναϊκός την πρόταση από την Αγγλία. Τέσσερις μέρες πριν το τέλος των μεταγραφών ενημερώθηκαν από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ότι δεν είμαι στα πλάνα της σεζόν».

Για το θέμα του τραυματισμού του είπε: «Είμαι σχετικά καλά. Χρειαζόμουν απλώς μία εβδομάδα ξεκούραση. Είμαι έτοιμος για τον ανταγωνισμό. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ έχει καλούς ποδοσφαιριστές και πρέπει να παλέψω για την θέση στην ομάδα».

Σε ότι αφορά την εθνική του ομάδα και το χρονικό διάστημα που ενδεχομένως πρέπει να απουσιάζει είπε: «Θα λείπω όταν είναι προγραμματισμένες ημερομηνίες από την ΦΙΦΑ. Σε ότι αφορά την προσωπική μου υπόθεση είμαι σε επαφή με τον δικηγόρο μου για να χειριστούμε το θέμα».

Για την προσωπική του περιπέτεια και κατά πόσο θα τον επηρεάσει ήταν απόλυτος στην τοποθέτησή του. «Όχι ειλικρινά δεν έχω πρόβλημα. Πιστεύω στον Θεό και με την βοήθεια της οικογένειας μου πιστεύω ότι θα ξεπεραστούν όλα».

Για το παγκόσμιο κύπελλο του 2010 που έρχεται μπροστά ο Μουν λέει: «Θέλω να αγωνιστώ πολύ στην πατρίδα μου με την εθνική μου ομάδα. Θα δουλέψω σκληρά για να είμαι εκεί».

Τέλος μιλώντας για τον Φερνάντο Σάντος και τους οπαδούς του δικεφάλου τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό να είσαι επιλογή προπονητή και να θέλεις να τον δικαιώσεις. Για τους φίλους του ΠΑΟΚ… ξέρω ότι είναι ένα επιπλέον όπλο για μένα, αφού είναι δύσκολο να έρχεσαι εδώ σαν αντίπαλος».

http://www.gazzetta.gr/content/view/45934/2/
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Maximus έγραψε:Ναι βεβαια...αυτοι εχουν εκατομυρια πολλα και παιχτες παμπολλους και τα μοιραζουν αριστερα δεξια αβερτα...παρε κοσμε να εχεις! Τσαμπα πράγμα!

Πω ρε παιδια! Πιασαμα κωτσους του βαζελους! Χοχοχο! Ειμαστε οι πιο εξυπνοι! Ειμαστε οι παουερ ρειντζερς!

...

Ας συνελθουμε λεω εγω...και ας δουμε τα πραγματα οπως ειναι...

Γιατι μην με πειτε οτι δεν ηταν στημενα τα περσινα πλει οφ να βγει ο βαζελος...*

Ο κοσμος το εχει τουμπανο και εμεις κρυφο καμαρι...

Τελος παντων, ειμαι οφ τοπικ και εδω του Moon-iou το τοπικ...

*Δεν κατηγορώ τον Ζαγορακη...
Πρόσεχε...μην δίνουμε τροφή από μόνοι μας. Οκόσμος το έχει τούμπανο πιο; Ότι εμείς βγήκαμε δεύτερη... και αναγκάστηκε ο παο να έρθει με -1 βαθμό; Στα πλεϊ-οφ... και εμείς να παίξουμε με 10 στο πρώτο παιχνίδη; Αυτό ο κόσμος είχε τούμπανο;

Εαν ναι... τότε ξέρουνε πράγματα και θαύματα. Ας μου πούνε οι έχοντες τουμπανο... τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ σε κάθε παιχνίδη. Όχι τίποτε άλλο να μην ξενυχτάω κι όλας. (διαφορά ώρας Αυστραλίας)

:shock:
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Μακάρι να του βγει η χρονιά και να μας δικαιώσει.
Εχέμυθε, το σχόλιό σου στην κεντρική για τον Μουν με τσάκισε. Χαχαχαχα ωραία έμπνευση.
Άβαταρ μέλους
evripidis4

Δημοσίευση από evripidis4 »

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΟ ΤΙ, ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ...ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΑΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΕΛΑΣΑ...
ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΑΙΚΤΗ, ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...
ΥΓ: Συγνωμη για τα κεφαλαια.Δεν φωναζω αλλα και ουτε μιλαω εκνευρισμενα...Απλα και ξεχαστηκα και βαριεμαι να γραφω απο την αρχη... :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

ρε ευριπιδη ελεος ρε φιλε δε κοροιδευει κανενας .............πιασε λιγο το νοημα .........................δε θελει πολυ μυαλο.....!!!!!!!!!!!!

-567587865
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Δευ 07 Σεπ 2009, 18:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
evripidis4

Δημοσίευση από evripidis4 »

Λυπαμαι μυαλο δεν εχω...μου το πηρε η ΠΑΟΚΑΡΑ!!! :) :) :) :)
Αλλα και παλι δεν μπορω να το δεχτω το αστειο...Και ειπα οτι ηταν για πλακα...Το ξερω...
Υ.Γ. χαρακτηρισμους δεν επιστρεφω...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

ωραια αφου δε το δεχεσε καλος...........
δεξου ομως την θετικοτητα την δικια μου...!!!!!!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”