Πόλο 2009-2010
- Pegasus1589
Re: Πόλο 2009-2010
Κρίμα ρε για τα παιδιά και την προσπάθεια τους..
Δυστυχώς, λόγω του γιατρού δεν πρόλαβα να πάω στο Ποσειδώνιο, άρα δεν έχω και κάτι να πω..
Αυτό που με λειπεί είναι ότι σε όλα τα αθλήματα, η παρουσία μας μόνο υπέρ των ομάδων μας μπορεί να κριθεί..
Το να έχω ένα γεμάτο κολυμβητήριο από παιδάκια που αργότερα θα προπονηθούν με τους γονείς τους, δε με λέει κάτι. Για μένα υποστήριξη στο χάντμπολ ήταν αυτή πέρυσι στην Πτολεμαίδα. Ετσι αν μπορούμε να είμαστε συνεχώς, εγώ θα είμαι ευχαριστημένος, ακόμη κι αν η ομάδα είναι 5η! Γιατί ο κόσμος είναι η κινητήριος δύναμη όλων αυτών των αθλημάτων!
Το τελικά σκορ και η διακύμανση του σκορ, αποδεικνύουν ότι το πολεμήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε.
Δεν πειράζει, συνεχίζουμε την προσπάθεια στο πρωτάθλημα!
Μπράβο στην ομάδα του κ. Βενετόπουλου αλλά και σε όσους πήγαν στο κολυμβητήριο!
Δυστυχώς, λόγω του γιατρού δεν πρόλαβα να πάω στο Ποσειδώνιο, άρα δεν έχω και κάτι να πω..
Αυτό που με λειπεί είναι ότι σε όλα τα αθλήματα, η παρουσία μας μόνο υπέρ των ομάδων μας μπορεί να κριθεί..
Το να έχω ένα γεμάτο κολυμβητήριο από παιδάκια που αργότερα θα προπονηθούν με τους γονείς τους, δε με λέει κάτι. Για μένα υποστήριξη στο χάντμπολ ήταν αυτή πέρυσι στην Πτολεμαίδα. Ετσι αν μπορούμε να είμαστε συνεχώς, εγώ θα είμαι ευχαριστημένος, ακόμη κι αν η ομάδα είναι 5η! Γιατί ο κόσμος είναι η κινητήριος δύναμη όλων αυτών των αθλημάτων!
Το τελικά σκορ και η διακύμανση του σκορ, αποδεικνύουν ότι το πολεμήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε.
Δεν πειράζει, συνεχίζουμε την προσπάθεια στο πρωτάθλημα!
Μπράβο στην ομάδα του κ. Βενετόπουλου αλλά και σε όσους πήγαν στο κολυμβητήριο!
αυτος που περιεγραφε το ματς ειπε οτι το κλειστο ηταν καταμεστο αλλα ειχε και οργανωμενους καθως ακουγονταν σε ολο το ματς.
οσο για την ομαδα στην αρχη ηταν σχεδον αδιαφορη στο 2ο ημιχρονο ηταν λες και τους ειπαν αμα νικησετε θα παρετε κανενα μυριο.
κριμα παντως που χαθηκε ο στοχος του final 4.
οσο για την ομαδα στην αρχη ηταν σχεδον αδιαφορη στο 2ο ημιχρονο ηταν λες και τους ειπαν αμα νικησετε θα παρετε κανενα μυριο.
κριμα παντως που χαθηκε ο στοχος του final 4.
Σήμερα στις 17:00 το δύσκολο εκτός έδρας με τον Πανιωνιο (Κουρέτας, Πολυχρονόπουλος, nova4) για το πρωταθλημα...
Δεν τα καταφέραμε και για ένα ακόμη παιχνίδι ηττηθήκαμε από τον Πανιώνιο με 7-4 σε ένα παιχνίδι όπου κυριάρχησαν οι δυνατές άμυνες!
ο Πανιώνιος επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ με 7-4 στη Νέα Σμύρνη. Ο «δικέφαλος του Βορρά» πρόβαλε αντίσταση στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον ρυθμό τους και χάρη στη 13η νίκη τους στο πρωτάθλημα παρέμειναν χωρίς να νιώθουν πίεση στη 2η θέση.
Να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα ζευγάρια κοντραρίστηκαν και πριν δύο μέρες στο Κύπελλο με τους ίδιους νικητές.
**Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 7-4
Τα οκτάλεπτα: 2-0, 1-2, 3-2, 1-0.
Πανιώνιος: Θωμάκος 2, Μάζης 1, Μιράλης 1, Παπαδόγκωνας 3.
ΠΑΟΚ: Γκέργκελι 1, Κατρουζανάκης 1, Παπαγιαννάκης 2.
http://contra.gr/matchStories/264108.html
Να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα ζευγάρια κοντραρίστηκαν και πριν δύο μέρες στο Κύπελλο με τους ίδιους νικητές.
**Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 7-4
Τα οκτάλεπτα: 2-0, 1-2, 3-2, 1-0.
Πανιώνιος: Θωμάκος 2, Μάζης 1, Μιράλης 1, Παπαδόγκωνας 3.
ΠΑΟΚ: Γκέργκελι 1, Κατρουζανάκης 1, Παπαγιαννάκης 2.
http://contra.gr/matchStories/264108.html
ποτε θα τους κερδισουμε αυτους ?............ πλεον εχω κουραστει να χανω απο τον νιωνιο στο πολο.
tigon, νιονιος και γαυρος ειναι τουλαχιστον μια κλαση πανω απ ολες τις υπολοιπες ομαδες... Φαβορι για ολους τους θεσμους, θεωρεις σημαντικο το οτι παλευεις τα ματς... 

το ματς το παλεψαμε αλλα φανηκε οτι δεν εχουμε παιχτες κλασης οπως ο πανιωνιος ή ο ολυμπιακος..στο 4ο οκταλεπτο
και ενω ειμασταν 2 γκολ πισω χασαμε 4-5 ευκαιριες που λεμε οτι δεν χανονται..μεχρι κ στα 3 μετρα με μονο αντιπαλο τον τερματοφυλακα και χωρις καμμια απολυτως πιεση χασαμε γκολ..ενω στον παιχτη παραπανω ειμασταν τραγικοι κ ιδιως στο 4ο οκταλεπτο που χασαμε 3 με 4 επιθεσεις!χτες λοιπον οπως πηγε το ματς θα μπορουσαμε να φυγουμε με ενα θετικο αποτελεσμα αλλα δυστηχως αυτο δεν ηρθε..Συνεχιζουμε ομως καθως μπορει να μην εχουμε ομαδα που μπορει να κοντραρει τους 2 πρωτους αλλα εχουμε ομαδα που μπορει να παρει ολους τους υπολοιπους..
και ενω ειμασταν 2 γκολ πισω χασαμε 4-5 ευκαιριες που λεμε οτι δεν χανονται..μεχρι κ στα 3 μετρα με μονο αντιπαλο τον τερματοφυλακα και χωρις καμμια απολυτως πιεση χασαμε γκολ..ενω στον παιχτη παραπανω ειμασταν τραγικοι κ ιδιως στο 4ο οκταλεπτο που χασαμε 3 με 4 επιθεσεις!χτες λοιπον οπως πηγε το ματς θα μπορουσαμε να φυγουμε με ενα θετικο αποτελεσμα αλλα δυστηχως αυτο δεν ηρθε..Συνεχιζουμε ομως καθως μπορει να μην εχουμε ομαδα που μπορει να κοντραρει τους 2 πρωτους αλλα εχουμε ομαδα που μπορει να παρει ολους τους υπολοιπους..
- Pegasus1589
Δεν πειράζει, ο Παναθηναϊκός έχασε από τον ουραγό, τα Χανιά!
Μπράβο και πάλι στα παιδιά!
Μπράβο και πάλι στα παιδιά!
novito έγραψε:tigon, νιονιος και γαυρος ειναι τουλαχιστον μια κλαση πανω απ ολες τις υπολοιπες ομαδες... Φαβορι για ολους τους θεσμους, θεωρεις σημαντικο το οτι παλευεις τα ματς...
Πλην όμως στο παιχνίδι είμασταν κι άτυχοι στοχεύοντας τρεις φορές τα δοκάρια!
Σήμερα άνοιξα το ράδιο να δω τι συμβαίνει εδώ κάτω ή αν ακούγεται κάτι μετά τον κεραυνό που χτύπησε το τρίφυλλο.
Κατά λάθος πέφτω σε ρεπορτάζ για την ομάδα Πόλο του Ολυμπιακού ανδρών και γυναικών που απο ότι είπανε εξέδωσαν και κάποια ανακοίνωση με παράπονα τους για τις πληρωμές τους.
Η ανακοίνωση αυτή λέει λοιπόν στο ζουμί της γιατί δεν άκουσα απο την αρχή τι είπαν ότι οι παίχτες σε Ανδρικό και Γυναικείο επίπεδο του γάβρου έχουν να πληρωθούν 1,5 χρόνο.
Αφήνω τροφή για σκέψη σε εσάς τώρα.
Φταίει ο Ερασιτέχνης?
Ή φταίμε ΕΜΕΙΣ για το ότι οι δικοί μας έχουν να πληρωθούν 6 μήνες?
Κατά λάθος πέφτω σε ρεπορτάζ για την ομάδα Πόλο του Ολυμπιακού ανδρών και γυναικών που απο ότι είπανε εξέδωσαν και κάποια ανακοίνωση με παράπονα τους για τις πληρωμές τους.
Η ανακοίνωση αυτή λέει λοιπόν στο ζουμί της γιατί δεν άκουσα απο την αρχή τι είπαν ότι οι παίχτες σε Ανδρικό και Γυναικείο επίπεδο του γάβρου έχουν να πληρωθούν 1,5 χρόνο.
Αφήνω τροφή για σκέψη σε εσάς τώρα.
Φταίει ο Ερασιτέχνης?
Ή φταίμε ΕΜΕΙΣ για το ότι οι δικοί μας έχουν να πληρωθούν 6 μήνες?
Ο ερασιτέχνης, πέρα από τους μηδαμινούς χορηγούς, από που αντλεί χρήματα ω ρε Γκας?
κερδιζουμε την πατρα κ ξεφευγουμε κ εχουμε 8 τελικους ακομα κ βγαινουμε τριτη....ολοι στο ποσειδωνιο 5 η ωρα το σαββατο παιδια