19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
- Caballo Viejo
Re: Βασίλης Κουτσιανικούλης
Αν και όλα τα δημοσιεύματα δείχνουν ότι ο Βασίλης δεν θα ξεκινήσει βασικός στην Τρίπολη, ελπίζω να μη γίνει κάτι τέτοιο ή έστω και σαν αλλαγή να τον δω να βάζει πάλι γκολ, όπως με το Λεβαδειακό.
Ο Βασίλης πρέπει να παίρνει ευκαιρίες. Είναι το μέλλον μας...
Ο Βασίλης πρέπει να παίρνει ευκαιρίες. Είναι το μέλλον μας...
Σιγουρα και να μην ξεκινησει θα παρει χρονο το παλικαρι και αρκετο μαλιστα...Το team ξερει καλυτερα απο εμας πως να τον διαχειριστει...

Ρε αφήστε τον ξεκούραστο για να παίξει με το γαύρο... Ετσι πως είναι η επίθεση τους, μπορεί να μας δώσουν και 10 μύρια (η ρητρα του παικταρα) τον Δεκεμβριο μπας και σωθούν... 

βασιλάκη, 2 μύρια σε πήρα από τον τέλη!! κανόνισε ε? σε μεγάλη ομάδα παίζεις και αν θες να καθιερωθείς αυτά τα γκολ τα βάζεις!! ή έστω κάνεις κάνα καλό σουτάκι!! τέλος, κανείς στο απυρόβλητο!! άντε σοβαρευτείτε λίγο
-
Ναι οντως...Τον βαλανε μετα την ισοφαριση και οχι στο 0-1!Δικαιολογημενα βεβαια γιατι αποδιδει καλυτερα με κλειστες αμυνες και κλαταρισμενους τους μισους συμπαικτες!Sera4 έγραψε:Σιγουρα και να μην ξεκινησει θα παρει χρονο το παλικαρι και αρκετο μαλιστα...Το team ξερει καλυτερα απο εμας πως να τον διαχειριστει...![]()
![]()
Στο απυροβλητο κανενας αδερφε αλλα το οτι ο Λουκι Λουκ (ναι τον Ιβιτς εννοω) δεν σουταρε γιατι το αριστερο το εχει μονο για να βαζει το δεξι σταυροποδι οταν καθεται δεν σε πειραξε?Η μηπως και καλα πηγε να το σιγουρεψει?Οσο για το σουτ του Κουτσια θα μπορουσε να ηταν καλυτερο αλλα με δυο αμυντικους να του κρυβουν το οπτικο πεδιο στις γωνιες πιθανοτατα το σουτ θα κοντραρε!Δεν τον δικαιολογω αλλα ουτε και μπορω να του ριξω ευθυνη για το αποτελεσμα απο αυτη τη φαση!Γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να χρησιμοποιειται απο την αρχη του αγωνα οταν δεν υπαρχει πιεση απο το σκορ και τον χρονο και η ομαδα δεν ειναι κουρασμενη η αλλαγη οταν προηγουμαστε γιατι σιγουρα τον ευνοουν οι ανοιχτες αμυνες(βλ λεβαδειακο)!danirifle έγραψε:βασιλάκη, 2 μύρια σε πήρα από τον τέλη!! κανόνισε ε? σε μεγάλη ομάδα παίζεις και αν θες να καθιερωθείς αυτά τα γκολ τα βάζεις!! ή έστω κάνεις κάνα καλό σουτάκι!! τέλος, κανείς στο απυρόβλητο!! άντε σοβαρευτείτε λίγο
Και αμα σουταρε ο Ιβιτς αδερφε και το εχανε τι θα λεγαμε μετα? "γιατι δεν εδωσε στον Μεσι που ηταν μονος διπλα και εκανε σουτ με το αριστερο"
στο πρωτο ημιχρονο που σουταρε ο Ιβιτς με το αριστερο και απομακρυνε ο αμυντικος ασχημη ηταν η ενεργεια του?
Εμενα δε μου αρεσε ο Κουτσι ακομη μια φορα αλλα ειμαι σιγουρος οτι ειναι λογω του οτι δεν ξεκινησε το ματς..σε λιγα λεπτα δε προλαβαινει να μπει στο ματς...απλα καποια πραματακια οχι δυσκολα θα μπορουσε να τα κανει...
παμε για αλλα....
στο πρωτο ημιχρονο που σουταρε ο Ιβιτς με το αριστερο και απομακρυνε ο αμυντικος ασχημη ηταν η ενεργεια του?
Εμενα δε μου αρεσε ο Κουτσι ακομη μια φορα αλλα ειμαι σιγουρος οτι ειναι λογω του οτι δεν ξεκινησε το ματς..σε λιγα λεπτα δε προλαβαινει να μπει στο ματς...απλα καποια πραματακια οχι δυσκολα θα μπορουσε να τα κανει...
παμε για αλλα....
κατάφερε εύκολα...το αυτονόητο
πιο αδύναμο και χειρότερο σούτ...θα έκανε μόνο....ο Παπάζογλου
...ο οποίος προφανώς δεν θα έβρισκε καν μπάλλα...σουτάροντας τον αέρα
εύγε νέε μου
παλτό μου μυρίζει...
εύγε νέε μου
παλτό μου μυρίζει...
- Maximus
Χαχαχα!
Τρομερη γκρινια απο pepermint!
Οτι και να πω, ειναι λιγο!
Πεστα χρυσοστομε! Πεστα ολα! Γατακι,παλτουδακι,αποτυχια,παλτο,τσοκαρο,ταγαρακι κλπ κλπ κλπ
Τρομερη γκρινια απο pepermint!
Οτι και να πω, ειναι λιγο!
Πεστα χρυσοστομε! Πεστα ολα! Γατακι,παλτουδακι,αποτυχια,παλτο,τσοκαρο,ταγαρακι κλπ κλπ κλπ
και μετά απορείτε γιατί δεν τον βάζει...η απάντηση είναι εύκολη: γιατί στην πρώτη του στραβή θα βγουν κάποιοι και θα τον πουν παλτό. και επειδή δεν εχει τις παραστάσεις για να το διαχειριστεί αυτό μπορεί εύκολα να καεί σαν παίχτης. keep mirlinig.........Pepermint έγραψε:κατάφερε εύκολα...το αυτονόητο
εύγε νέε μου
παλτό μου μυρίζει...
- paok4kyriakos
Δεν μπορει ρε παιδια με το που μπεί, κι ενω όλη η ομάδα είναι μέτρια, εκείνος και να μας ξελασπώσει. Θα μπορούσε, δεν λέω, αλλά πιστεyv πως ακόμα είναι πάρα πολυ νωρίς για να τον κρίνουμε...
Ο Φερνάντο Σάντος πήρε χθες από το χέρι τον Βασίλη Κουτσιανικούλη και για μισή ώρα του έκανε ειδικό μάθημα που αφορούσε τα γεμίσματα στην περιοχή. Την ώρα που οι παίκτες χωρίστηκαν σε δυο ομάδες, ο Πορτογάλος τεχνικός φώναξε τον βραχύσωμο μεσοεπιθετικό και με τη βοήθεια του Αλέξανδρου Μανιάτογλου του έκανε μάθημα για τον τρόπο που θα πρέπει να βγάζει σέντρες, διότι κατά τη διάρκεια των ασκήσεων τακτικής δεν έμεινε ικανοποιημένος. «Μην αγχώνεσαι, μη βιάζεσαι και μην κάνεις τη σέντρα απλά για να φύγει η μπάλα από το πόδι σου. Δες πού βρίσκεσαι και κάνε την καλύτερη επιλογή» του είπε κάποια στιγμή, με τον Κουτσιανικούλη να δοκιμάζει τουλάχιστον 30 σέντρες και με τον Σάντος να του εξηγεί σε καθεμία τι έκανε σωστά και τι λάθος. Ο νεαρός διεθνής συζήτησε αρκετά με τον προπονητή του, ο οποίος θέλησε να διορθώσει ακόμα και τον τρόπο που ο νεαρός βάζει μερικές φορές το σώμα του για να κάνει το γέμισμα. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει επανειλημμένα δηλώσει πως πιστεύει πολύ στον Κουτσιανικούλη και με τέτοιες κινήσεις δείχνει τη θέλησή του να τον βελτιώσει στα σημεία που ο νεαρός υστερεί.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=4333723
Υ.Γ Θα τον κάψει με τις σέντρες?
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=4333723
Υ.Γ Θα τον κάψει με τις σέντρες?

πάει κι αυτός.. τον κατέστρεψε ο σάντος... πάμε για το επόμενο ταλέντο που θα καταστρέψει...