Ασπρόμαυρο Σκάκι
- trel@menos
- ΔΙΑΜΑÎΤΗΣ
- trel@menos
- ΔΙΑΜΑÎΤΗΣ
Re: Ασπρόμαυρο Σκάκι
Μια συντομη ανασκόπηση του πρωτου ημιχρόνου. Ο Διαμαντής έχει σουτάρει 2 ίππους και ο Τρελαμένος 1 αξιωματικό, ενώ τα πιονια των δύο ομάδων είναι σε πλήρη ανάπτυξη.
Προγνωστικά: Τριπλή παραλλαγή 1-Χ-2.
Προγνωστικά: Τριπλή παραλλαγή 1-Χ-2.
Τρελαμενε το ΕΛΟ δεν λεει παντα την αληθεια, ειδικα στην περιπτωση εξελιξιμων ταλεντων που μπορουν να εκτοξευτουν. Προσωπικα εχω χασει και απο 1000 αρη.
Υπαρχουν σκακιστικα προγραμματα που ακομα κι ενας παντελως ασχετος να τα χρησιμοποιησει μπορει να τους διαλυσει ολους σε τετοιου ειδους ματς που δεν ειναι face to face. Αφου τα site στο ιντερνετ που μπορεις να παιξεις σκακι live, χρησιμοποιουν λογισμικο που ανιχνευει αν ενας παιχτης χρησιμοποιει προγραμμα την ωρα που παιζει, και αν το κανει κανουν ban το IP του. Το Φριτζ ειναι το πιο διαδεδομενο απο αυτα τα προγραμματα, εχει βγει η 11η εκδοση του, αν και το καλυτερο ειναι μαλλον το Rybka.
Λες Van Roy o τελικος να ειναι Ελλαδα-Πορτογαλια παλι? Οποιος το παιξει και βγει θα κονομησει χοντρα παντως.
Υ.Γ. Τα μονα αντικειμενα στη γη ορατα απο το διαστημα ειναι το Σινικο τειχος, και η σκακιερα που παρεθεσε ο Τρελαμενος στην προηγουμενη σελιδα

Υπαρχουν σκακιστικα προγραμματα που ακομα κι ενας παντελως ασχετος να τα χρησιμοποιησει μπορει να τους διαλυσει ολους σε τετοιου ειδους ματς που δεν ειναι face to face. Αφου τα site στο ιντερνετ που μπορεις να παιξεις σκακι live, χρησιμοποιουν λογισμικο που ανιχνευει αν ενας παιχτης χρησιμοποιει προγραμμα την ωρα που παιζει, και αν το κανει κανουν ban το IP του. Το Φριτζ ειναι το πιο διαδεδομενο απο αυτα τα προγραμματα, εχει βγει η 11η εκδοση του, αν και το καλυτερο ειναι μαλλον το Rybka.
Λες Van Roy o τελικος να ειναι Ελλαδα-Πορτογαλια παλι? Οποιος το παιξει και βγει θα κονομησει χοντρα παντως.
Υ.Γ. Τα μονα αντικειμενα στη γη ορατα απο το διαστημα ειναι το Σινικο τειχος, και η σκακιερα που παρεθεσε ο Τρελαμενος στην προηγουμενη σελιδα

Αν δε το χεις υποψιαστεί vanroy και οι 3 αναβάλουμε την έναρξη, γιατί πολύ απλά μείναμε λαλάκες απ τις κινήσεις σας και το σούπερ ντούπερ σκάκι που παίξατε...vanroy έγραψε:Το μεγαλο ερωτηματικό είναι novito, free4 kai gika. Μπορεί να ξεπεταχτεί και νέο φαβορί..(αρκεί να αρχίσουν να παίζουν!)
Όπως καταλάβες είστε το φαβορί, οπότε έχετε και το άγχος!!!

Αντε ρε πειραχτηρι να αρχίσεις να παίζεις να δουμε σκαμπάζεις τίποτα ή μόνο λόγια?
Ααα και μην έχεις ζάρια μαζί σου μόνο η σκακιέρα σου χρειάζεται!
Αντε νομίζω σε έχω δευτερη αγωνιστική περιμένω να μου πεις όταν θα σε (και θα με) βολέψει...
Ααα και μην έχεις ζάρια μαζί σου μόνο η σκακιέρα σου χρειάζεται!

Αντε νομίζω σε έχω δευτερη αγωνιστική περιμένω να μου πεις όταν θα σε (και θα με) βολέψει...
Εγώ εδώ είμαι συνέχεια, ο gika μας την κοπανάει και βλέπω η πρώτη αγωνιστική να μη γίνεται ποτέ έτσι όπως πάμε... 

novito gika free4 σαν να ιδρώνουν ή με φένεται??
Για να παίρνουμε μπροστά λίγο σιγά σιγά ΠΑΟΚ είστε!
nikos55 σόρυ για την διόρθωση και εγώ έτσι πίστευα για το Σινικό τείχος αλλά τελικά δεν μπορεί να γίνει θεατό απο το διάστημα.
Τουριστική προπαγάνδα ήταν το θέμα απο την πλευρά της Κίνας.
Άσχετο με το τόπικ και μικρής σημασίας θέμα βέβαια.
Για να παίρνουμε μπροστά λίγο σιγά σιγά ΠΑΟΚ είστε!
nikos55 σόρυ για την διόρθωση και εγώ έτσι πίστευα για το Σινικό τείχος αλλά τελικά δεν μπορεί να γίνει θεατό απο το διάστημα.
Τουριστική προπαγάνδα ήταν το θέμα απο την πλευρά της Κίνας.
Άσχετο με το τόπικ και μικρής σημασίας θέμα βέβαια.

- ΔΙΑΜΑÎΤΗΣ
Για τη σκακιέρα του trel@menou όμως δεν μπορείς να πεις τιποτα.
Αυτή σίγουρα φαίνεται.
Αυτή σίγουρα φαίνεται.
Σημαρεα απο τις 5 και μετά μπορώ ότι ώρα θες νοβ... Όποτε μπορέσεις ρίξε την πρώτη κινηση...
1. Σγ2-γ4......Ιη8-ζ6
ΥΓ: Ειχα βγει για καφέ βόλτα παραλία και έτσι, γι αυτό αργησα νοβ...
ΥΓ: Ειχα βγει για καφέ βόλτα παραλία και έτσι, γι αυτό αργησα νοβ...