Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
Οσο ειμαστε υποαναπτυκτοι σε θεματα μαρκετινγκ θα εξαρτωμαστε απο τον κοσμο και τα τηλεοπτικα
Οταν λεω μαρκετινγκ δεν εννοω μονο πως θα πουλησουμε 5 φανελες παραπανω. Εχεις ενα γηπεδο στο κεντρο της πολης και τα μονα του μαγαζια ειναι η μπουτικ και ο αρβανιτιδης. Τα ερπετα που εκαναν 2 μαγαζια εχουν 1,5 εκατομμυριο τζιρο το χρονο. Οταν το καταλαβουν εκει στην παε και κανουν καμμια καφετερια και κανενα γυραδικο τοτε θα παμε πολυ καλυτερα
Δε χρειάζεται παράθεση όταν απαντάμε στο ακριβώς προηγούμενο post!
Thx, AdminTeam
σωστοοοοος!
Thx, AdminTeam
σωστοοοοος!
Dr Τzetzis οι συνεργάτες μας δεν χρειάζεται μόνο να έχουν ωραία βυζιά... Ξέρεις εσύ τι εννοώ... 

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς... Γκαντέμη...Stelios80 έγραψε:...Πόσο και πώς θα προχωρήσουμε στο κύπελλο; Π.χ. αν παίξουμε εντός με Άρη και Παναθηναϊκό η Τούμπα θα γεμίσει δύο φορές...
[youtube]wfun4ENQGUk&feature=related[/youtube]
Σε πειράζω...

-
Αν και δε μαρεσει να ανακατευομαι με τα οικονομικα, προτιμω να βλεπω τα δικα μου οικονομικα...
δεν ξερω τι λεφτα περιμενουν.. παντως μετα το φλοκο απο το κυπελλο χανουμε εσοδα, και δεν ξερω κατα ποσο και τι ποσα παιρνει ο 1ος? γιατι αν παρουμε κανα πρωταθλημα δεν θα χουμε και πλει-οφ.. να χουμε εξοδα..
τωρα καποιος θα πει.. κατσε να παρουμε πρωταθλημα και θα τα βρουμε εμεις..
αλλα ο κ. βιολιδης ειπε περιμενουμε νοβα, κυπελλο και πλει-οφφ.. κατα ποσο αυτος ο ΠΑΟΚ μπορει να παει για πρωταθλημα? οικονομικα και μονο.. Αν ξερει καποιος κατι παραπανω ας αναφερει..
ραπτοπουλικες θεωριες κανω.. αλλα απο που θα βρουμε φραγκα να δω..

δεν ξερω τι λεφτα περιμενουν.. παντως μετα το φλοκο απο το κυπελλο χανουμε εσοδα, και δεν ξερω κατα ποσο και τι ποσα παιρνει ο 1ος? γιατι αν παρουμε κανα πρωταθλημα δεν θα χουμε και πλει-οφ.. να χουμε εξοδα..
αλλα ο κ. βιολιδης ειπε περιμενουμε νοβα, κυπελλο και πλει-οφφ.. κατα ποσο αυτος ο ΠΑΟΚ μπορει να παει για πρωταθλημα? οικονομικα και μονο.. Αν ξερει καποιος κατι παραπανω ας αναφερει..
ραπτοπουλικες θεωριες κανω.. αλλα απο που θα βρουμε φραγκα να δω..

Αν πάρεις πρωτάθλημα μπαίνεις αυτόματα ομίλους CL αν δεν κάνω λάθος. Αυτό αυτόματα σημαίνει ότι λύνεις το οικονομικό σου πρόβλημα γενικά. Επίσης νομίζω πως αυξάνονται και τα έσοδα από τα τηλεοπτικά για την τρέχουσα χρονιά. Δεν ξέρω πόση είναι αυτή η αύξηση και κατά πόσο ισοφαρίζει τα έσοδα από τα play off αλλά ακόμα κι έτσι μπορεί να δημιουργείς ένα μικρό ταμειακό πρόβλημα, αλλά λύνεις το μεγάλο οικονομικό.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θες να πάρεις το πρωτάθλημα ακόμα και μόνο για οικονομικού λόγους.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θες να πάρεις το πρωτάθλημα ακόμα και μόνο για οικονομικού λόγους.
δεν υπαρχει αμφιβολια οτι δε θα σ αφησουν -στην υποθετικη περιπτωση οτι εχεις τα κοτσια-να το παρεις..ε μαν; 

Σίγουρα χάθηκαν κάποια έσοδα από τον αποκλεισμό στο κύπελλο αλλά δεν μιλάμε και για κάποιο ποσό που η απώλειά του μπορεί να χαρακτηριστεί καταστροφική (από την άλλη σε εποχή οικονομικής κρίσης και με δεδομένα τα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ ακόμα και αυτά τα έσοδα πυ χάθηκαν αποτελούν πληγή). Κυρίως μιλάμε για τα έσοδα από τις τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων (και ένα μικρότερο ποσό από την πριμοδότηση της διοργανώτριας (ΕΠΟ) προς τις ομάδες που συμμετέχουν στο κύπελλο. Το ποσό αυτό είναι ανάλογο της κατάταξης κάθε ομάδας στο θεσμό του κυπελλου. Τα έσοδα από εισητήρια στα επιπλέον παιχνίδια που θα έδινε η ομάδα στο κύπελλο δεν είναι πολλά δεδομένου ότι η συντριπτική πλειοψηφία θέσεων στην Τούμπα αποτελείται από τα διαρκείας, τα οποία έχουν ήδη εισπραχθεί (αν βέβαια τα διαρκείας δεν ισχύουν στο Κύπελλο τότε το -πιθανότατα- sold out παιχνίδι με τον βάζελο για τα ημιτελικά αποτελεί απώλεια εσόδων της τάξης των 500.000).thegrayscaleart έγραψε:Αν και δε μαρεσει να ανακατευομαι με τα οικονομικα, προτιμω να βλεπω τα δικα μου οικονομικα...
ραπτοπουλικες θεωριες κανω.. αλλα απο που θα βρουμε φραγκα να δω..![]()
Σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος, η ομάδα (σύμφωνα με την θέση της Ελλάδας στον πίνακα της UEFA ) εξασφαλίζει θέση στους ομίλους του C.L. Αυτό αναλογεί με κάποιο στάνταρ ποσό πριμοδότησης από την UEFA για κάθε έναν από τους 6 σίγουρους αγώνες της ομάδας στους ομίλους (νομίζω γύρω στα 300.000). Τα ποσό αυτό αυξάνεται αρκετα σε περίπτωση ισοπαλίας (500.000) και δραματικά (1.000.000) σε περίπτωση νίκης. Υπάρχουν ακόμα τα υπέρογκα ποσά από τα τηλεοπτικά του C.L. και σε περίπτωση που τα διαρκείας του χρόνου δεν περιλαμβάνουν το C.L. (εγώ αν ήμουν διοιίκηση έτσι θα το έκανα αφού μιλάμε για 3 τουλάχιστον sold out επιπλέον, που με τις τιμές εισητηρίων για ευρωπαϊκούς αγώνες, ισοδυναμεί με τουλάχιστον 700.000 ανά αγώνα). Εν ολίγοις συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του C.L. θα φέρει σίγουρα έσοδα της τάξης των 10.000.000 τουλάχιστον.
Εγώ αυτά τα "δεν θα σ' αφήσουν" και τα ρέστα τα ακούω βερεσέ.... ΠΑΟΚ είσαι, Ζαγοράκης είσαι... να τους κάνεις να το σκεφτούν διπλά, τριπλά και δεκαπλά αν θα βάλουν τη σφυρίχτρα να σε σκίσει. Παίξε εσύ όπως πρέπει σε κάθε παιχνίδι (πως παίξαμε στα Γιάννενα ας πούμε; Καμία σχέσηjibbie έγραψε:δεν υπαρχει αμφιβολια οτι δε θα σ αφησουν -στην υποθετικη περιπτωση οτι εχεις τα κοτσια-να το παρεις..ε μαν;

Χάθηκαν έσοδα από τηλεοπτικά κυπέλλου.
Χάθηκαν έσοδα από τα λίγα εισιτήρια που θα έβγαιναν στο ματς με το βάζελο (ισχύουν τα διαρκείας στο κύπελλο).
Χάθηκαν έσοδα από την ΑΜΚ (αφού δεν αναπτερώθηκε το ηθικό του κόσμου).
Χάθηκαν έσοδα από τα λίγα εισιτήρια που θα έβγαιναν στο ματς με το βάζελο (ισχύουν τα διαρκείας στο κύπελλο).
Χάθηκαν έσοδα από την ΑΜΚ (αφού δεν αναπτερώθηκε το ηθικό του κόσμου).
- Pegasus1589
Αυτά είναι σχετικά λίγα σε σχέση με αυτά που χάθηκαν από τα νούφαρα. Του χρόνου πρέπει να παίξουμε σε ομίλους οποιασδήποτε διοργάνωσης. Γεροί να'μαστε, θα έρθουν και τα κύπελλα.
Α ρε ΠΑΟΚάρα, ποιος θα μου το' λεγε ότι στους ισολογισμούς σου θα εφάρμοζα πρώτη φορά τις γνώσεις μου στα οικονομικά...

Α ρε ΠΑΟΚάρα, ποιος θα μου το' λεγε ότι στους ισολογισμούς σου θα εφάρμοζα πρώτη φορά τις γνώσεις μου στα οικονομικά...

Ο κυπελλούχος πρέπει να παίρνει κοντά στο μύριο.Αλλά αυτά δεν θα πρέπει να τα υπολόγιζαν αφού δεν είναι στα στάνταρ.Γι αυτό ο Βιολίδης είχε πει ''τα μίνιμουμ που υπολογίζουμε...''. Πάντα πρέπει να παίρνεις το χειρότερο σενάριο για να μη βρεθείς πολύ έξω.Και καλά κάναν και δεν ισχύουν τα διαρκείας στα πλέι οφ αλλιώς θα ήταν πιο ακριβά απ την αρχή 

φιλε,επιλεγεις κομματι της σκεψης μου για να μου πεις τι;οτι εισαι πιο ΠΑΟΚ;κ γω βερεσε τ ακουω αυτα. ειπα μεταξυ αλλων -στην υποθετικη περιπτωση οτι εχεις τα κοτσια-, κατι που νομιζω αυτη τη στιγμη, δεν εχουμε. απλα τα πραγματα.prologos έγραψε:Εγώ αυτά τα "δεν θα σ' αφήσουν" και τα ρέστα τα ακούω βερεσέ.... ΠΑΟΚ είσαι, Ζαγοράκης είσαι... να τους κάνεις να το σκεφτούν διπλά, τριπλά και δεκαπλά αν θα βάλουν τη σφυρίχτρα να σε σκίσει. Παίξε εσύ όπως πρέπει σε κάθε παιχνίδι (πως παίξαμε στα Γιάννενα ας πούμε; Καμία σχέσηjibbie έγραψε:δεν υπαρχει αμφιβολια οτι δε θα σ αφησουν -στην υποθετικη περιπτωση οτι εχεις τα κοτσια-να το παρεις..ε μαν;) και ας τους να βαράνε τα κεφάλια τους συπν τοίχο....
ρε μαγκες να ρωτησω κατι? χθες ακουσα στο σπορ103 στα παοκτσακια που κανουν στις 5 η ωρα την εκπομπη οτι αν στειλεις ενα μηνυμα αυτο θα παει στην αυξηση... 2 ζητηματα...το μηνυμα κοστιζει 1€+φπα...για ποιο λογο να πληρωσουμε φπα και ποσο απο το 1€ θα παει στην αυξηση? εννοω οτι η εταιρια που κανει την υποστηριξη στα μηνυματα παιρνει καποιο ποσοστο.... 2ον οταν μαζευτει αυριο το ποσο και καταθετηθει σε ποιον θα πανε οι μετοχες? νομιζω και εχει γινει λαθος ενημερωση αλλα και προωθηση του θεματος.... α.μ.κ. ειναι μια επενδυση..ως μετοχοι μπαινουμε στην εταιρια...δεν ειναι ερανος οπως οι πιο πολυ εχουν εντυπωση