10. Olivier Sorlin
Re: Olivier Sorlin
Χρονια του πολλα και να του κανουμε δωρο ενα τριετες γρηγορα.
Προσφερει παρα πολλα.Τον χρειαζομαστε.
Προσφερει παρα πολλα.Τον χρειαζομαστε.
Ισπανικά μιλάνε σε όλη τη Νότια Αμερική, εκτός από τη Βραζιλία που μιλάνε Πορτογαλικά... Άρα κάποιον που ξέρει την Ισπανική χρειαζόμαστε... και δεν είναι λίγοι
τι έγινε πολλοί πορκουάδες μαζεύτηκαν, προς στιγμήν νόμιζα ότι ήμουν σε λάθος φόρουμ.
χρόνια πολλά και από εμένα έστω και καθυστερημένα
χρόνια πολλά και από εμένα έστω και καθυστερημένα
Εκπληκτικος και παλι!!!Ουτε μια λαθος κινηση σε ολο το παιχνιδι.Τι λαβρακι βρηκε ο Βρυζας ρε μαγκες?Καθε παιχνιδι και ολοενα και καλυτερος ο γαλλος.
Το καλυτερο του παιχνιδι με μας ...............Σημερα ηταν ολα τα λεφτα...
Μπραβο και στο Σαντος που τον αξιοποιει τελεια.....
Μπραβο και στο Σαντος που τον αξιοποιει τελεια.....
"Ο" ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ!!!! Αυτο τα λεει για μενα ολα....Αριστοκρατικη εμφανιση απο εναν ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ποδοσφαιριστη!!! Μπραβο αγορινα μου!!!!
Απο την περιγραφη του αγωνα:
Ο Κιντανα κανει επελαση απο δεξια αλλα μαρκαρεται αποτελεσματικα απο τον Σορλεν, δινει πισω στον τερματοφυλακα, ο οποιος αναγκαζεται να διωξει υπο την πιεση του Σορλεν. Η μπαλα διεκδικειται στον αερα απο τον Αγκαλι και τον Σορλεν, ο μαυρος κερδιζει την κεφαλια. Κιντανα παλι, αλλαζει παιχνιδι πολυ ωραια απο την αλλη πλευρα στον Ποι, ο Σορλεν την προβολη, Γκαρσια παλι στον Σορλεν, αυτος βαθια μπαλια στον Κονσεισαο, αυτος κανει το 1-2 με τον Σορλεν, σεντρα του τελευταιου, κεφαλια του Σορλεν, η μπαλα λιγο αουτ!
Ο Κιντανα κανει επελαση απο δεξια αλλα μαρκαρεται αποτελεσματικα απο τον Σορλεν, δινει πισω στον τερματοφυλακα, ο οποιος αναγκαζεται να διωξει υπο την πιεση του Σορλεν. Η μπαλα διεκδικειται στον αερα απο τον Αγκαλι και τον Σορλεν, ο μαυρος κερδιζει την κεφαλια. Κιντανα παλι, αλλαζει παιχνιδι πολυ ωραια απο την αλλη πλευρα στον Ποι, ο Σορλεν την προβολη, Γκαρσια παλι στον Σορλεν, αυτος βαθια μπαλια στον Κονσεισαο, αυτος κανει το 1-2 με τον Σορλεν, σεντρα του τελευταιου, κεφαλια του Σορλεν, η μπαλα λιγο αουτ!