Συναντήσεις φίλων ΠΑΟΚ
Τετοια λεγε μου πρωι πρωι...α ρε και δεν περνα κι η ωρα...δυο βδομαδες μεινανε...mi8rio έγραψε:Από όσο γνωρίζω πουλόπομ έχει ορισθεί μέρος και ώρα και δεν έχω μάθει κάτι για αναπροσαρμογή σχεδίων....λογικά και εφόσον όλα πάνε καλά θα πάμε εντάμαν γιαβριμ!!
Μαζι θα παμε αδελφε...μεσααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: Συνάντηση
Πάνω...τρελαίνομαι!!!!!!!!!! Επιτέλους αδελφέ μου...και είπα αλίμονο αν είμαι Αθηνα και δε μπορέσω να σε δω!!!PANOSK έγραψε:Μέσα είμαι και εγω αδέλφια.
Πλάτωνα αδελφέ μου ανυπομονώ και θα χαρώ πολύ που θα σε γνωρίσω, καθώς και άλλα παιδιά που δεν ξέρω.
Π.Α.Ο.Κ είμαστε αδέλφια
Τι έχει να γίνει...παναγια μου...
Συνάντηση Paokmania στη Αθήνα, Σάββατο 15 Νοεμβρίου
θα ναι μικρο, ΘΑ ΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

- midenistis
- Επικοινωνία:
Ωραια τοτε Δημητρη...ετοιμασε μου λοιπον και την υποδοχη στο αεροδρομιο α λα Μουσλιμοβιτς, με συνεντευξεις, καμερες κλπDimisK έγραψε:
Βρε Platon...και υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων; Θα τα προλαβαίνω όλα;;;; Μέχρι σήμερα ήμουν μόνο Υπεύθυνος Διανόησης και Φιλοσοφείν! Ωραία! Πήρα προαγωγή!!!
Εχουμε τρελαθει απο τωρα λεμε...δηλαδη τι θα κανουμε οταν ειδωθουμε????

DimisK έγραψε:Θα βγάζουμε αφρούς απο το στόμα! Θα ορμήσουμε ο ένας πάνω στον άλλο, θα ουρλιάζουμε, θα τραβάμε τα μαλλιά μας! Θα φοράμε κοντά παντελονάκια, παπούτσια Zita Hellas του φίλου μου του Ζαφειρόπουλου, θα κρατάμε μπαλονάκια παιδικά με ήλιον, και θα φοράμε πουκάμισα με γιακαδάκια σιδερομένα απο τη μαμά μας. Θα φοράμε στο κεφάλι καπελάκι ηλίου με ζωγραφιά του Σεραφίνο και του Τιραμόλα!
θα πιούμε σουμάδα και θα φάμε παστέλι και μαλλί της γριάς.
Και φυσικά θα φωνάξουμε τη Λαμπίρη για τα περαιτέρω. Η οποία μετά την εκπομπή θα φωνάξει την άμεσο δράση για μας στείλουν στο Δρομοκαϊτειο λόγω "υψηλών εγκεφαλικών βλαβών".
Και μετά θα γράψω ένα ρεπορτάζ για το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ που θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος!
Και κάπου εδώ η σεμνή τελετή θα λάβει τέλος!
Και μετά θα πει ο aparadektos τι ήθελα να διοργάνωνα αυτό το τσιμπούσι!!!
![]()
![]()
χαχαχααχαχααχαχαχαχαχχαχα

-
- Επικοινωνία:
ΦΙΛΕ ΛΑΚΙΣΤΟΥΤΑ
ευχαριστω και εκ μερους του ΤΣΙΠ για το αναγωγο σχολιο που εκανες για εμας
φυσικα και δεν μας παιζει κανεις διοτι ειμαστε και οι δυο απλα
Α Π Ε Χ Τ Ο Ι
Αλλωστε εχω δηλωσει οτι αφου θα ειναι εκει ο GASH λογοι δεοντολογιας και λακαμιας δεν μου επιτρεπουν να λαβω μερος σ'αυτην την συναντηση.
Μαλιστα πληροφορηθηκα οτι και ο ΚΑΜΙΝΙΑΣ θα ειναι εκει οποτε αν υπηρχε εστω και μια υποψια να ειμαι τωρα χαθηκε και αυτη.
θα ηθελα να συναντησω ολα τα υπολοιπα αδερφια και να γνωρισω ολους οσους δεν εχω ακομη συναντησει αλλα
Θα προτιμησω το αγναντεμα της λιμνης Κερκινης απο το μπαλκονι του σπιτιου μου πανω στο χωριο απολαμβανοντας τα δεοντα σχετικα
καμιλιερη ελα σε περιμενω

ευχαριστω και εκ μερους του ΤΣΙΠ για το αναγωγο σχολιο που εκανες για εμας
φυσικα και δεν μας παιζει κανεις διοτι ειμαστε και οι δυο απλα
Α Π Ε Χ Τ Ο Ι
Αλλωστε εχω δηλωσει οτι αφου θα ειναι εκει ο GASH λογοι δεοντολογιας και λακαμιας δεν μου επιτρεπουν να λαβω μερος σ'αυτην την συναντηση.
Μαλιστα πληροφορηθηκα οτι και ο ΚΑΜΙΝΙΑΣ θα ειναι εκει οποτε αν υπηρχε εστω και μια υποψια να ειμαι τωρα χαθηκε και αυτη.
θα ηθελα να συναντησω ολα τα υπολοιπα αδερφια και να γνωρισω ολους οσους δεν εχω ακομη συναντησει αλλα
Θα προτιμησω το αγναντεμα της λιμνης Κερκινης απο το μπαλκονι του σπιτιου μου πανω στο χωριο απολαμβανοντας τα δεοντα σχετικα
καμιλιερη ελα σε περιμενω