Αλήτικη Κυριακή στην ΝΕΤ και άλλα κανάλια του W.C
- 11121969solitario
- 11121969solitario
Αν υποθέσουμε ότι θα έχει να αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο πάνελ με τους συγκεκριμένους παρουσιαστές ο Αποστολίδης φτάνει και περισσεύει.Και πιο έξυπνος είναι και καλά ελληνικά γνωρίζει και από άναρθρες κραυγές χωρίς νόημα ξέρει.Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι μέχρι τώρα ίσως δεν χρειάστηκε να δείξει το "κακό" του πρόσωπο.Και στο κάτω κάτω γιατί να θέλουμε κάποιον που να έχει το χαρακτήρα του Λεοντιάδη?Οι καιροί έχουν αλλάξει.Οι "Λεοντιαδισμοί" είχαν νόημα όταν οι καιροί το επέτρεπαν,τώρα(με όλη τη δεδομένη συμπάθεια στο πρόσωπο του Λεοντιάδη) στην καλύτερη περίπτωση μόνο γέλια η αδιαφορία μπορούν να προκαλέσουν.Και στη χειρότερη αντιπάθεια και απαξίωση.Χρειάζεται λοιπόν κάποιος που θα τους κάνει να φαίνονται ανύπαρκτοι με τοποθετήσεις που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση και με επιχειρήματα.
- 11121969solitario
Αν κάνετε μια βόλτα στο διαδίκτυο θα διαπιστώσετε ότι όλα τα σάιτ που είναι σχετικά με το ποδόσφαιρο στις πρώτες ειδήσεις στην αρχική σελίδα σπανίως έως ποτέ έχουν θέματα του Π.Α.Ο.Κ. Ακόμη και τώρα που είναι δεύτερος και παίζει ντέρμπι κορυφής με τον ΟΣΦΠ.Εκτός φυσικά αν μιλάμε για επεισόδια,χρέη,τιμωρίες και άλλα τέτοια "ευχάριστα".Δεν αναφέρω καν τα τοπικά γιατί μόνο γέλια προκαλούν και είναι ανάξια λόγου.Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που έχουν να κάνουν με το καθαρά ενημερωτικό κομμάτι,κι αυτό όχι πάντα.Για να αλλάξει αυτό πρέπει ,εκτός από τη δημιουργία ομάδας,ο Π.Α.Ο.Κ. να αποκτήσει φωνές που θα τον εκπροσωπούν σε μέσα πανελλήνιας εμβέλειας όπως η τηλεόραση.Δεν αλλάζει φυσικά αμέσως αλλά από κάπου πρέπει να γίνει μια αρχή.Η συγκεκριμένη εκμομπή είναι ένας από τους κύριους παράγοντες διαμόρφωσης συνειδήσεων.Οσο και αν δεν μας αρέσει όλοι μιλάμε για αυτήν.Και μην ξεχνάτε τη γνωστή ρήση "Μιλάτε για μένα είτε άσχημα είτε καλά φτάνει να μιλάτε".Μας αρέσει δε μας αρέσει αυτοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού.
Δεν διαφωνώ στα λεγόμενά σου αδερφέ μου....απλά θέλω να προτείνω την αλλαγή του "παιχνιδιού"...δεν μπορώ από την ιδιοσυγκρασία μου να παραδεκτώ ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να ξεχωρίσει και στο κομμάτι αυτό...11121969solitario έγραψε:Η συγκεκριμένη εκμομπή είναι ένας από τους κύριους παράγοντες διαμόρφωσης συνειδήσεων.Οσο και αν δεν μας αρέσει όλοι μιλάμε για αυτήν.Και μην ξεχνάτε τη γνωστή ρήση "Μιλάτε για μένα είτε άσχημα είτε καλά φτάνει να μιλάτε".Μας αρέσει δε μας αρέσει αυτοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού.
Δεν είμασταν ποτέ των εντυπώσεων αλλά της ουσίας, θέλω πραγματικά να μιλάνε για εμάς με δέος και να βλέπω στα πρόσωπά τους τον φόβο και την αγωνία καθώς μέσα τους ριζώνει καλά το μίσος και το πνεύμα της αδικίας εις βάρος μας....
ΠΑΟΚ εστί ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

- 11121969solitario
- 11121969solitario
όσο και αν πολλές φορες διαφωνώ με αυτά που λέει ο "καρπετ", είναι ο μονος δημοσιογράφος που από τις πρώτες αγωνιστικές έλεγε ότι ο ΠΑΟΚ κάνει πρωταθλητισμό, άσχετος αν θα το πάρει στο τέλος, και το ίδιο λέει και τώρα.
την ίδια ώρα (4-5 αγωνιστική) κάποιοι ψαγμένοι ΠAOKτσήδες δημοσιγράφοι έλεγαν ότι "η θέση του ΠΑΟΚ είναι πλασματική" και ότι η ομάδα διαφέρει σε πολύ λίγα πράγματα σε σχέση με πέρσι. Βεβαια οι ψαγμένοι τώρα τι κάναν γιριστρουλα και λένε ότι ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα.....
όσο για την εκπροσώπηση στην ΑΚ όλοι όσοι αναφέρονται είναι ακατάλληλοι για διαφορετικούς λόγους ο καθένας όπως έχετε αναλύσει σε όλα τα post. Δε μου έρχεται αυτή τι στιγμή στο μυαλό κάποιος κατάλληλος.
την ίδια ώρα (4-5 αγωνιστική) κάποιοι ψαγμένοι ΠAOKτσήδες δημοσιγράφοι έλεγαν ότι "η θέση του ΠΑΟΚ είναι πλασματική" και ότι η ομάδα διαφέρει σε πολύ λίγα πράγματα σε σχέση με πέρσι. Βεβαια οι ψαγμένοι τώρα τι κάναν γιριστρουλα και λένε ότι ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα.....
όσο για την εκπροσώπηση στην ΑΚ όλοι όσοι αναφέρονται είναι ακατάλληλοι για διαφορετικούς λόγους ο καθένας όπως έχετε αναλύσει σε όλα τα post. Δε μου έρχεται αυτή τι στιγμή στο μυαλό κάποιος κατάλληλος.
Άποψή μου είναι ότι ο Π.Α.Ο.Κ. δεν χρειάζεται να έχει αβάντες σε τέτοιες κατάπτιστες και χαμηλού επιπέδου εκπομπές. Δεν θέλω να καταντήσω σαν τις ομάδες του ΠΟΚ που όλη η Ελλάδα τις βρίζει γιατί η κάθε μια προσπαθεί να προωθήσει τα συμφέροντά της χρησιμοποιώντας φερέφωνα. Υποστηρίζουμε μια περίφανη ομάδα που δεν έχει ανάγκη από γλύψιμο από κανένα. Όλοι τους έχουν πάρει χαμπάρι και ξέρουν τι αντιπροσωπεύουν τα άτομα που βρίσκονται σε αυτές τις εκπομπές. Δεν θα πουλήσουμε το κύρος μας για να έχουμε ένα Βαρούχα που αντι να μας έδινε ένα αμφισβητουμενο πέναλτι κατά μας να το δώσει υπέρ τώρα. Δεν θα βουτηχτούμε στον βόθρο τους. Θα ήταν μεγάλη μαγκιά υπέρ μας αν η βετεράνοι μας βγάζαν μια ανακοίνωση που να απαξίωνε την εκπομπή αυτή και να λέγαν ότι ποδοσφαιράθρωποι και δημοσιογράφοι που έχουν το στοιχειώδες επίπεδο και χαρακτήρα δεν συμμετέχουν σε εκπομπές τέτοιου τύπου
- PAOK_NORTH_ARMY
Το να μη προβάλλεται ο ΠΑΟΚ θα έχει μεγάλο αρνητικό αντίκτυπο. Δεν είναι όλοι οι Παοκτσήδες τρελαμένοι ώστε να ζητάνε αυτό που αρκετοί προτείνετε. Υπάρχουν πάρα πολλοί Παοκτσήδες που είναι κυρίως ποδοσφαιρόφιλοι και όχι οπαδοί και θέλουν να βλέπουν τον ΠΑΟΚ. Επίσης είναι μεγάλη η μερίδα από πιτσιρίκια που βλέπουν την ελεεινή αυτή εκπομπή. Γιατί να μην έχουν δικαίωμα να δουν την ομάδα τους?
Ξεκινήσαμε με απαίτηση ώστε ο ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζεται σαν ΠΑΟΚ και καταλήξαμε να λέμε "να μη μας δείχνουν". Το θέμα δεν είναι να μη προβάλλεται ο ΠΑΟΚ, το θέμα είναι να προβάλλεται αντικειμενικά, με την ώρα που ΠΡΕΠΕΙ να του αντιστοιχεί και γιατί όχι, να έχει και έναν εκπρόσωπο δικό του (δικό του όμως, όχι κάτι ορφανοί που ακούγονται).
Ξεκινήσαμε με απαίτηση ώστε ο ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζεται σαν ΠΑΟΚ και καταλήξαμε να λέμε "να μη μας δείχνουν". Το θέμα δεν είναι να μη προβάλλεται ο ΠΑΟΚ, το θέμα είναι να προβάλλεται αντικειμενικά, με την ώρα που ΠΡΕΠΕΙ να του αντιστοιχεί και γιατί όχι, να έχει και έναν εκπρόσωπο δικό του (δικό του όμως, όχι κάτι ορφανοί που ακούγονται).
- 11121969solitario
- 11121969solitario
Συμφωνώ πως ο Ορφανός είναι ακατάλληλος για τη θέση για πολλούς και διάφορους λόγους.Είναι όμως χειρότερος από κάποιον από τους υπόλοιπους?Μάλλον καλύτερος είναι.Από την άλλη εγώ την πρότασή μου την έκανα.Κούλης Αποστολίδης.Υποθέτω ότι η διοίκηση γνωρίζει το θέμα και συμφωνεί καθώς την αφορά άμεσα,οπότε μάλλον δε γινόταν να πάει κάποιος άλλος η αποφάσισαν ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση.Ας τον δούμε και σχολιάζουμε.Με την προυπόθεση ότι η είδηση είναι έγκυρη.