Κύπελλο Ελλάδας 2008-09
- sunnyblack
Re: Κύπελλο Ελλάδας 2008-09
ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ...
ΕΚΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 44 ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
ΕΚΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 44 ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
sunnyblack μην το ψαχνεις φετος ειναι η τελευταια μου χρονια που δεν εχω νοβα...
- PAOK_NORTH_ARMY
Καλά είναι δυνατόν να μη θυμάσαι ότι έχεις κίτρινη??? Πόσο σέφτελος μπορεί να είσαι? Αλλού είναι η λύση του αινίγματος. Έβαλε γκολ αυτή η κρυφοαδερφή ο Γκαλέτι αλλά θυμόταν την παράταση με το golden goal και νόμιζε ότι τελείωσε το παιχνίδι.
- sunnyblack
Τι να σε λέω dark...Πλάκα τους έκαναν...Τι κάνει το κατεστημένο της Καλογρέζας???Με 9 ο αλυμπιακός???....
Aν δειτε οταν του βγαζει την πρωτη κιτρινη ο Κακος, δεν βλεπει ο Γκαλετι....
Αηδιαζω μονο που βλεπω την φατσα του Κουκουλακη να γελαει σαν φιδι παρεα με τα γαυρακια... Μεγαλο αρχιδι..
Εμενα στα @@ μου το αποτελεσμα... Ας χαρουν τα καλπικα μονοι τους οι ξεφτιλες.. Τα καθορισε καλα αυτα ο Κοκα-leeς..
Μονο ΠΑΟΚ
Εμενα στα @@ μου το αποτελεσμα... Ας χαρουν τα καλπικα μονοι τους οι ξεφτιλες.. Τα καθορισε καλα αυτα ο Κοκα-leeς..
Μονο ΠΑΟΚ

ΒΡΕ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥς 9 ΕΝΑΝΤΙΩΝ 11??? Τι μου θυμιζει....
ροδα ειναι και γυριζει... 8)

ροδα ειναι και γυριζει... 8)
αδερφε gika απο οτι θυμαμαι εγινε αλλαγη πρωτα και ενω ηταν στον παγκο πηρε την κοκκινη..
για να μην τα πολιλογουμαι ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΑΦΑ..
για να μην τα πολιλογουμαι ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΑΦΑ..

- salonicapaokaki
Μωρε καλά να πάθουν...είδαν κι αυτοί λίγο πώς είναι να παίζεις με 9...
αλλά τα χανούμια είναι για μπάτσες.Έλεος.Να έχεις αριθμητική υπεροχή και να το αφήνεις να πάει στα πέναλντι;;omg, δηλαδη...
Δεν βλέπω άλλο.Βαρέθηκα να ασχολούμαι μαζί τους.Έτσι κι αλλιώς, πολύ που με νοιάζει ποιος θα νικήσει...
τι ακούω σήμερα...τι τελικός...τι γέλιο....
αλλά τα χανούμια είναι για μπάτσες.Έλεος.Να έχεις αριθμητική υπεροχή και να το αφήνεις να πάει στα πέναλντι;;omg, δηλαδη...

Δεν βλέπω άλλο.Βαρέθηκα να ασχολούμαι μαζί τους.Έτσι κι αλλιώς, πολύ που με νοιάζει ποιος θα νικήσει...
δεν ξέρω τι ομάδα είναι, πάντως και μετά το τέλος της παράτασης τον άκουσα πάλι που βγήκε και μιλούσε με κάποιον στο τηλ και έλεγε: "Το έκανες το φάουλ, ρε μ....?το έκανες.Φάτα τώρα"...PAOK_NORTH_ARMY έγραψε: Το μόνο σίγουρο είναι δηλαδή ότι δε μένεις στον Δενδροπόταμο, άμα άκουσες και πανηγυρισμό στο γκολ της άεκ. Αν και το πιο πιθανό είναι να φώναξε κάποιος ΠΑΟΚτσης αντιγαυρικός. Τι ομάδα υποστηρίζει ο γείτονας?? Μη με πεις τίποτα άεκ....
τι ακούω σήμερα...τι τελικός...τι γέλιο....

- sunnyblack
H καραφλή μουνού ήθελε να βάλει και το τελευταίο...Ελάχιστη δικαιοσύνη...
- PAOKfanAthens
εγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι μπορουμε να δουμε ματς με πολλα γκολ και κινιτρο για τις δυο ομαδες και στην ελλαδα τελικα,δεν χρειαζεται να βαλουμε νοβα για να δουμε πρεμιερ λιγκ....

- PAOKfanAthens
το πηρε ο gay.συγχαρητηρια ρεεεε!αυτη ειναι ομαδα με δικαιες προκρισεις εφτασε στον τελικο και πηρε ενα τροπαιο που σιγουρα του αξιζε!