Paokmania radio & chat

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Re: Paokmania chat

Δημοσίευση από Guitarman »

pgetsos έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:
pgetsos έγραψε:Ελα, αναλυτικοτατος ειμαι :mrgreen:

Εγγραφες, ιστοριες ,μαιλ ....δυσκολα.

Ελα ρε κατ... 2 λεπτα υποθεση 1 φορα... Μπορεις να μας διαβαζεις και χωρις βεβαια, αλλα ευκολο ειναι

Μόλις μπήκα κ εγώ. Μπράβο παιδιά καλά κάνατε. Αλλά σήμερα δεν την παλεύω να κάνω εγγραφές κτλ κτλ.

Οδυσσέα είδα τις χαιρετούρες αλλά έφυγα γιατί δεν το έχω να κάνω λογαριασμούς (με κόλλησε ο Κατ...). Να είσαι καλά.

Από αύριο το βλέπουμε και για εγγραφή

Αλλά και πάλι ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

kat...Να φανταστείς ότι τα κατάφερα μέχρι κι εγώ ο ασχετοτιτάνιος...Θαύματα κάνει ο Πετράν λέμε... :D :opaokara:

Edit: Μια κλειστοφοβία σε πιάνει όμως εκεί μέσα για πολλή ώρα...Κατά τα άλλα είναι πολύ γλήγορο όταν συμμετέχουν πολλοί και δεν τους προλαβαίνεις...Καλύτερα εδώ, "αργά τα ζα μ τα πήγαινα..." κι έτσι... :lol: :lol: Πφφφφφ...Ένα πολύ γλήγορο κουτσομπολόπραμα τελικά, αλλά μια χαρά για τα νέα παιδιά για να τα λένε... 8-)
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

I' am in too :opaokara: :opaokara:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Τι εχασα? Εχουμε τσατ πλεον?
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Στην εφαρμογή δεν μου βγάζει τα κανάλια αριστερά

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

pgetsos έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:
pgetsos έγραψε:Ελα, αναλυτικοτατος ειμαι :mrgreen:

Εγγραφες, ιστοριες ,μαιλ ....δυσκολα.

Ελα ρε κατ... 2 λεπτα υποθεση 1 φορα... Μπορεις να μας διαβαζεις και χωρις βεβαια, αλλα ευκολο ειναι

Ναι ρε πετρο αλλα 6-7 εμαιλ για τετοιες περιπτωσεις αλλοι κωδικοι (που πλεον ξεχναω ) ,κουραση.Και για ποσο?
Στο παλαιοτερο chat μετα απο κανα μηνα εμπαινα κι ακουγοταν μονο ο αντιλαλος του "ειναι κανεις εδωωωω?"
Άβαταρ μέλους
goran 64

kat καλημέρα, σαν να είδα μέσα ένα kat...Το παλιό σου είναι??? Πρέπει να ξανακάνεις καινούριο για να μπεις???
Δεν κατέχω απ αυτά, ξέρεις, τσομπάν-γιωργης είμαι εντελώς λέμε... :P
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

και εδω στο φορουμ τσατ δεν κανουμε? με την εννοια οτι τα λεμε ρε παιδι μου :mrgreen:

Ξερω οτι τα φορουμ πεθαινουν εδω και χρονια αλλα οτιδηποτε καινουργιο σε σοσιαλ μιδια, απλα σκοτωνει περισσοτερο τα φορουμ. Εμενα μου αρεσει το φορουμ οπου μπορεις να αναλυσεις κατι σε αντιθεση με τα διαφορα σοσιαλ μιδια που υπαρχουν για να προβαλει ο καθενας τον εαυτο του, μαλλον ειμαι ακομα της παλιας σχολης.

Υ.Γ.: Παντα θα ειμαι λιγο ασχετος με καθε τι καινουργιο γιατι δε βρισκω λογο για τις τοσες πολλες αλλαγες, οποτε ισως και να μην καταλαβαινω το γιατι να υπαρχει κι'αλλο τσατ ρουμ απο την στιγμη που εχουμε αυτο. Απο την αλλη, καταλαβαινω την αναγκη να εκσυγχρονισεις κατι για τον οποιοδηποτε ανταγωνισμο ή θεμα προσβασης 'η κατι αλλο λογο τεχνολογιας.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Μπήκα κι εγιώνι. Έχω χάσει το .gif του Μούσλι και προσωρινά έβαλα άλλου τρελλού.. Άρα με αυτο είναι σαν να επανέρχονται τα p.m. φόρουμ... ανοιξε το κουτί της Πανδώρας :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

καλή αρχή με το τσατ παίδες
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

pm νομιζω εχεις και με tapatalk .Αν αντεχουν τα νευρα σου.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

μπινελίκια επιτρέπονται? υπάρχουν κανόνες και ποινές?

σε μέρες γκέλας θα έχουμε ωραία σκηνικά

προτείνω αποστολή ποπ-κορν σε καθένα από εμάς
Άβαταρ μέλους
goran 64

Marianov6 έγραψε:και εδω στο φορουμ τσατ δεν κανουμε? με την εννοια οτι τα λεμε ρε παιδι μου :mrgreen:

Ξερω οτι τα φορουμ πεθαινουν εδω και χρονια αλλα οτιδηποτε καινουργιο σε σοσιαλ μιδια, απλα σκοτωνει περισσοτερο τα φορουμ. Εμενα μου αρεσει το φορουμ οπου μπορεις να αναλυσεις κατι σε αντιθεση με τα διαφορα σοσιαλ μιδια που υπαρχουν για να προβαλει ο καθενας τον εαυτο του, μαλλον ειμαι ακομα της παλιας σχολης.

Υ.Γ.: Παντα θα ειμαι λιγο ασχετος με καθε τι καινουργιο γιατι δε βρισκω λογο για τις τοσες πολλες αλλαγες, οποτε ισως και να μην καταλαβαινω το γιατι να υπαρχει κι'αλλο τσατ ρουμ απο την στιγμη που εχουμε αυτο. Απο την αλλη, καταλαβαινω την αναγκη να εκσυγχρονισεις κατι για τον οποιοδηποτε ανταγωνισμο ή θεμα προσβασης 'η κατι αλλο λογο τεχνολογιας.

Καλά τα λες εσύ, έτσι λέω κι εγώ αλλά οι διαθέσεις των νέων δεν χρειάζεται να εξετάζονται με επιφύλαξη μιας και αυτοί είναι το μέλλον και προσωπικά γουστάρω να μας οδηγούν σε νέα μονοπάτια κι εμάς τους παλιότερους...

Δοκιμάζουμε λοιπόν την καινοτομία, με πολύ αυτοσαρκασμό προσωπικά μιλώντας και εδώ θα μαστε πάλι να βγάλουμε οριστικά συμπεράσματα σε κάποιο ικανό χρονικό διάστημα για τα αποτελέσματα της... ;)

Υ.Γ. Μαριάνο, σ έχω μια ερώτηση για Σακόγλου, θαρρώ στο "ευρωπαϊκές διοργανώσεις" του βόλεϊ...Αν την βρεις και θέλεις, δώσε μου ρε φίλε τα φώτα σου σε παρακαλώ... 8-)
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Απλα αυτο που λεω Γρηγορη ειναι οτι φοβαμαι πως θα αδειασει το φορουμ, γιατι αυτο εχει δειξει η ιστορια στην τεχνολογια.

Θα το δω για τον Σακογλου, εχω μεινει πολυ πισω εδω, εχω να διαβασω τωρα γυρω στις 60 σελιδες μεταγραφες και ο,τι αλλο εχει γραφτει αλλου που να με ενδιαφερει :opaokara: :lol:
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Μαριανοφ, το τσατ είναι λόγια του αέρα που δεν μένουν αλλά χρειάζεται για να βγαίνουν διάφορα, το φόρουμ δεν θα πεθάνει ποτέ γιατί εκεί γράφονται οι γνώμες, αναλύσεις και τα γραπτά μένουν. Νομίζω ότι το φόρουμ θα αναβαθμιστεί έτσι γιατί το τσατ θα φιλτράρει την ελαφρότητα και την παροδικότητα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”