D.A.A.T. έγραψε:Θα με ζουρλανεται.Μπορει ενας με απλα ελληνικα να μου απαντησει σε 3 πραγματακια.Αφου ολοι το καταλαβατε.
1)Απο που προκυπτει ολη αυτη η ανεση για τα οικονομικα?Καταλαβετε γιατι η ομαδα στο μελλον δεν θα εχει προβλημα?.Δεδομενο οτι πωληση θα γινει μονο εαν ερθει πολυ καλη προταση αρα δεν μιλαμε με σιγουρια για πωλησεις.
2)Ο ΠΑΟΚ εκανε προταση στον Βρυζα,τι ειδους,πηρε απαντηση και αν οχι μεχρι ποτε θα περιμενει?
3)Οποιος εχει σαρκα και αιμα και λεει πως ενδιαφερεται για τον ΠΑΟΚ ,θα βγαζει η παε ανακοινωση για υπαρκτο ενδιαφερον??Και οταν λεει οτι θα ενημερωνεστε απο την ιστοσελιδα της παε για εξελιξεις,θα μας ενημερωνει ποτέ και αν ναι θα ειναι ξεκαθαρη η απαντηση αν εχει να κανει με σοβαρους συνομιλητες?
αυτα ειναι τα κενα μου,χωρις να ψαχνω τιποτα.
joshua έγραψε:
Εδω ρε παλικαρια ο προεδρος κανονισε συνεντευξη μετα απο 10 μηνες που ειχε να μιλησει στον κοσμο και αυτη ξεκινησε με ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.
Παίδες σε αυτα που λέτε έχετε και οι δύο δίκιο. Για την ακρίβεια συνδυάζονται αυτά που γράφετε. Εγώ επιρρίπτω μεγαλύτερη ευθύνη στους ΑΡΔ καθώς οι ερωτήσεις τους για ακόμα μια φορά ήταν ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ. Αχρήστα όντα ως επί το πλείστον.
Φταίει και ο Τέο, αλλά δεν πρόκειται να τον κάνουμε ρήτορα ξαφνικά. Ούτε εκλεγμένος εκπρόσωπος είναι για να έχει υποχρέωση να επικοινωνεί με το λαό. Δεν το έχει το θέμα της ομιλίας και το λέει απο τον πρώτο καιρό.
Οι άλλοι τον ρωτούσαν όλο μαλακίες. Δεν υπήρξε δηλαδή ακριβής ερώτηση σχετικά με το θέμα των αράβων για να λέμε οτι ήταν αόριστη η ερώτηση.
Γενικά ούτε κι εγώ είμαι ευχαριστημένος. Αυτό δεν είναι συνέντευξη τύποου. Κουβεντούλα είναι. Στις κουβεντούλες βέβαια δεν λέγονται ντε και καλά ψέμματα και άχρηστα πράματα. Όμως χρειάζεται σοβαρότερη ανάπτυξη της θεματολογίας και οχι να πηδάμε απο ερώτημα σε ερώτημα λέγοντας στα γρήγορα δυο λόγια.
Η ανάλυση του οικονομικού ήταν τουλάχιστον αστεία.
Εν τέλει πόσο είναι το οικονομικό μας άνοιγμα;
Πόσα χρωστάμε στους παίκτες;
Αφού είναι όλα τοσο χαλαρά γιατί οι παίκτες είναι τόσο καιρό απλήρωτοι και είχαμε απεργίες μέσα στη χρονια;
Αφού δεν παίζει τόση ανάγκη πώλησης πρωτοκλασσάτου παίχτη, πως θα βρεθούν τα έσοδα;
Πέρυσι το καλοκαίρι δεν ήταν που δεν είχαμε λεφτά να πληρώσουμε πριν υπογραφής σε παίκτες (πχ μαρκαντώνης) και χάσαμε ετσι μεταγραφές; Φέτος γιατί είναι πιο χαλαρά;
Τί έσοδα περιμένετε απο το web tv ? Περιμένετε να σας δώσει μια ώθηση για φέτος;
Εν τέλει ο ΠΑΟΚ κάνει επαφές με μανατζερ για την πώληση του Βιερίνια ή οχι; Αν οχι, ποιούς παίκτες προτίθεται να παραχωρήσει για να βρεί έσοδα;
Και τόσα άλλα ερωτήματα που ουδέποτε τέθηκαν και προφανώς δεν απαντήθηκαν..
Σχετικά με τους Άραβες, τί να λέμε. Η πιο άχρηστη αναφορά. Δεν ξερω αν το θυμούνται και στην ΠΑΕ και οι ΑΡΔ, αλλά μέσα στη χρονιά στην ουσία δεν ενημερωθήκαμε ποτέ.
Μόνο αν υποθέσουμε οτι το θέμα είναι ακόμα ανοιχτό, δικαιολογείται να λέει μισόλογα και να μη θίγεται παραπάνω το ζήτημα.
Εν τέλει μπήκαν στην ΠΑΕ;
Κανανε έλεγχο;
Που στο διάολο είναι το business plan; Τί γράφει; Ποιός το υπογράφει;
Ποιά εταιρία είναι; Μιλάνε ακόμα σοβαρά ή απλά παίζουν τάβλι;
Αν έχει τόσα νεύρα με την πλευρά των Αράβων, πως γίνεται να λέει οτι μιλάνε ακόμα συχνά; Και τί λενε;
Απαράδεκτη ανάπτυξη της συνέντευξης, και βέβαια φταίνει περισσότερο οι ΑΡδ, δεν περίμενα να δώ κανένα ρήτορα να με μαγέψει.. Τόσες μέρες λένε μαλακίες στα ράδια και δήθεν το παίζουν θιγμένοι με τον κόσμο που τους κράζει.
Δήθεν δίνουν τη δυνατότητα στον κόσμο να γράψει ερωτήσεις. Ούτε ΜΙΑ δεν έθεσαν. Μόνο γενικεύσεις.