Συνεντεύξεις τύπου της Διοίκησης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Photis

Re: Συνεντεύξεις τύπου της Διοίκησης

Δημοσίευση από Photis »

D.A.A.T. έγραψε:Θα με ζουρλανεται.Μπορει ενας με απλα ελληνικα να μου απαντησει σε 3 πραγματακια.Αφου ολοι το καταλαβατε.

1)Απο που προκυπτει ολη αυτη η ανεση για τα οικονομικα?Καταλαβετε γιατι η ομαδα στο μελλον δεν θα εχει προβλημα?.Δεδομενο οτι πωληση θα γινει μονο εαν ερθει πολυ καλη προταση αρα δεν μιλαμε με σιγουρια για πωλησεις.

2)Ο ΠΑΟΚ εκανε προταση στον Βρυζα,τι ειδους,πηρε απαντηση και αν οχι μεχρι ποτε θα περιμενει?

3)Οποιος εχει σαρκα και αιμα και λεει πως ενδιαφερεται για τον ΠΑΟΚ ,θα βγαζει η παε ανακοινωση για υπαρκτο ενδιαφερον??Και οταν λεει οτι θα ενημερωνεστε απο την ιστοσελιδα της παε για εξελιξεις,θα μας ενημερωνει ποτέ και αν ναι θα ειναι ξεκαθαρη η απαντηση αν εχει να κανει με σοβαρους συνομιλητες?

αυτα ειναι τα κενα μου,χωρις να ψαχνω τιποτα.
Το 2ο απαντήθηκε.Δεν πήρε απάντηση και το άφησε ανοιχτό για τον Ζήση γιατί είναι άνθρωπος που προσέφερε πολλά.Δεν είναι θέμα που απασχολεί άμεσα.Για το 1ο θέμα είδες άνεση???Απλά δεν είναι έτσι τα πράγματα όπως μας τα παρουσιάζουν οι ΑΡΔ.Είναι πολύ καλύτερα.Το 3ο νομίζω απαντήθηκε μέσω της στάσης του όσον αφορά τους άραβες.Διάβασε τη συνέντευξη σε κανένα σάιτ.Ίσως σου απαντηθούν κάποια ρε συ.
:pano:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

niko70 έγραψε:
niko70 έγραψε:Πόσο είναι το άνοιγμα ρε παιδιά, δεν άκουσα από την αρχή...
Θα ξαναρωτήσω ρε παιδιά...

2 μυρια ειναι το φετινο χοντρικα,το οριστικο θα το ξερουμε 30/6 που κλεινει η σεζον οικονομικα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ελεγχος καθε τριμηνο απο ορκωτους που ειχε βαλει ο παπαδοπουλος οταν ηταν στην παε.....
επιτροπη διαφανειας ηδη ελεγχει την παε.....
η διοικηση καθε τελος χρονιας δινει αναλυτικα τα στοιχεια....
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΙ ΡΕΝ ? ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

D.A.A.T. έγραψε:Θα με ζουρλανεται.Μπορει ενας με απλα ελληνικα να μου απαντησει σε 3 πραγματακια.Αφου ολοι το καταλαβατε.

1)Απο που προκυπτει ολη αυτη η ανεση για τα οικονομικα?Καταλαβετε γιατι η ομαδα στο μελλον δεν θα εχει προβλημα?.Δεδομενο οτι πωληση θα γινει μονο εαν ερθει πολυ καλη προταση αρα δεν μιλαμε με σιγουρια για πωλησεις.

2)Ο ΠΑΟΚ εκανε προταση στον Βρυζα,τι ειδους,πηρε απαντηση και αν οχι μεχρι ποτε θα περιμενει?

3)Οποιος εχει σαρκα και αιμα και λεει πως ενδιαφερεται για τον ΠΑΟΚ ,θα βγαζει η παε ανακοινωση για υπαρκτο ενδιαφερον??Και οταν λεει οτι θα ενημερωνεστε απο την ιστοσελιδα της παε για εξελιξεις,θα μας ενημερωνει ποτέ και αν ναι θα ειναι ξεκαθαρη η απαντηση αν εχει να κανει με σοβαρους συνομιλητες?

1) Μείωση μπάτζετ + πώληση παίκτη αν υπάρξει κάτι καλό.
2) Ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση στο Βρύζα, εκείνος δεν έχει κατασταλλαξει. Η πόρτα της ΠΑΕ είναι ανοιχτή και όποτε θέλει μπορεί να επιστρέψει.
3) Για να αποφευχθεί η παραφιλολογία βγήκε και είπε ότι το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό αλλά ότι άλλο ακούγεται από πήγη διαφορετική της ΠΑΕ ή των Αραβων, είναι μούφα. Αυτό είπε. Από εκεί και πέρα είπε επίσης στους Άραβες "όσο δεν αγοράζετε τον ΠΑΟΚ, μην τολμήσετε να τον πιάσετε στο στόμα σας"...

Εσύ τι δεν καταλάβες;
PaokArxis

Δημοσίευση από PaokArxis »

1) Ότι για 5 χρόνια θα είμαστε στους ισχυρούς στο Europa League -> Άρα μεγαλύτερες πιθανότητες να μπούμε ομίλους -> Άρα σταθερά έσοδα κάθε χρόνο

2) Δεν πήρε ακόμα. Η πρόταση είναι ανοιχτή γιατί πολύ απλά είναι ο Ζήσης με ότι αυτό συνεπάγεται

3) Οι Άραβες παρουσίασαν ένα πλάνο 3ετίας νομίζω υπεύθυνα και επίσημα γιαυτό και ανακοινώθηκε. Δεν ήταν κάτι προφορικό...τώρα μετά αν από άραβες γίναν....κινέζοι....δεν φταίει ο ζαγόρ

Απλά πράγματα....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ρε μαλακα κολκα ακομη και τωρα με τον βιερινια ασχολησε μα τι βλακας εισαι ρε γαμοτο ...
ειπε κατι ο ζαγορ και επειδη δεν σε αρεσε αρχισες παλι τις μαλακιες .......
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καλα το θεμα του γηπεδου ειναι το αλλο μεγαλο ανεκδοτο.Αν δεν κινησει το θεμα ρε παλικαρια η παε και το ποδοσφαιρικο τμημα που ειναι και ο αποκλειστηκα ενδιαφερομενος ποιος θα το κανει?Για ονομα δηλαδη,σε ποια ομαδα το θεμα του γηπεδου το ξεκινησε ο ερασιτεχνης?Ο ερασιτεχνης ειναι υπευθηνος μονο για το τυπικο θεμα των εγκρισεων που χρειαζεται.Αποκλειστικα υπευθηνη για ολες τις διαδικασιες οπως μελετες,ερευνες επαφες για χρηματοδοτηση ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΕ.Στον βαζελο στον γαυρο η στην αεκ ειδατε κανεναν ερασιτεχνη να τρεχει? Μονο ο γρανιτσας στην αεκ γκρεμισε την φιλαδελφεια.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Μίλησε για το βαθμολογικό πίνακα (ΟΥΕΦΑ 17000 πόντοι) είμαστε στους ισχυρούς. Που σημαίνει ο ίδιος λέει, ότι αν συνεχίσει έτσι ο ΠΑΟΚ οικονομικά θα είμαστε πολύ καλά.

Εϊπε ότι το θέμα του Βρύζα είναι σοβαρό περιμένει και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην επικοινωνία μαζί του. Κατέβηκε ο ίδιος στην Αθήνα για να μιλήσουν. Είναι θέμα Βρύζα.

Σε αυτό τι να πω. Όταν κάποιος είναι σοβαρός αξίζει και ο χρόνος να συνομιλείς. Αν όχι γιατί πρέπει.
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Ωραια αδεφουλη.

Εαν δεν ερθει καλη προταση τι θα γινει?Συνεχιζω να μην καταλαβαινω το 1.Στην αρχη ειπε ναι σε πωλησεις ,μετα ειπε οχι.μεσα σε 10 λεπτα ειπε 2 διαφορετικα πραγματα.

το 2 το αφηνω παραπερα γιατι ο αλλος φταιει περισσοτερο που δν μιλαει καθολου,

στο 3 αυτο που ειπε ειναι αστειο.Ξαναλεω.Εαν εχω φιλο τον Κολκα,και λεω πως θα βαλω 50 μυρια στον ΠΑΟΚ και ο τεο με δει στα μουτρα θα βγαλει επισημη ανακοινωση η παε για την παρτυ μου?
PaokArxis

joshua έγραψε:Καλα το θεμα του γηπεδου ειναι το αλλο μεγαλο ανεκδοτο.Αν δεν κινησει το θεμα ρε παλικαρια η παε και το ποδοσφαιρικο τμημα που ειναι και ο αποκλειστηκα ενδιαφερομενος ποιος θα το κανει?Για ονομα δηλαδη,σε ποια ομαδα το θεμα του γηπεδου το ξεκινησε ο ερασιτεχνης?Ο ερασιτεχνης ειναι υπευθηνος μονο για το τυπικο θεμα των εγκρισεων που χρειαζεται.Αποκλειστικα υπευθηνη για ολες τις διαδικασιες οπως μελετες,ερευνες επαφες για χρηματοδοτηση ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΕ.Στον βαζελο στον γαυρο η στην αεκ ειδατε κανεναν ερασιτεχνη να τρεχει? Μονο ο γρανιτσας στην αεκ γκρεμισε την φιλαδελφεια.
άμα το ξεκινήσει η ΠΑΕ θα βγαίνετε και θα λέτε αυτός ήταν ο τελικός της στόχος να βάλει την δική της κατασκευαστική...πάει για τη μαρμίτα κλπ....κλασσικά....ΠΑΝΤΑ ο καθένας θα λέει το μακρι και το κοντό του ανεξαρτήτως απόφασης....

Εδώ για το προπονητικό κέντρο τον ρωτούσαν γιατί το έφτιαξε η ΕΡΓΟ3 και όχι κάποια άλλη...φαντάσου σε κάτι μεγαλύτερο όπως το γήπεδο...

Από το PC μου και εγώ πρόεδρος το παίζω ... @@ σαν τον Ζαγόρ όμως δεν έχετε να είστε εκεί πάνω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaokArxis την Πέμ 16 Ιουν 2011, 14:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

το πλανο(/???)παρουσιαστηκε μετα την ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ..Απλα πραγματα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

το ποιο σημαντικο ειναι ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ και αν γινετε στην τουμπα η επιτροπη για το γηπεδο αυτον τον στοχο ειχε αλλα ειναι ανενεργη ....τον θεωρεις τοσο χαζο τον ζαγορ να μπει μπροστα στο θεμα του γηπεδου για να τον σκισουν οι γνωστοι αγνωστοι ? καλα κανει και δεν μπαινει μπροστα οι λαλιστατοι κατσαρομελβοχρυσοδικεφαλοι που λενε οτι ειναι δικο τους θεμα ας ασχοληθουν......
PaokArxis

D.A.A.T. έγραψε:Ωραια αδεφουλη.

Εαν δεν ερθει καλη προταση τι θα γινει?Συνεχιζω να μην καταλαβαινω το 1.Στην αρχη ειπε ναι σε πωλησεις ,μετα ειπε οχι.μεσα σε 10 λεπτα ειπε 2 διαφορετικα πραγματα.

το 2 το αφηνω παραπερα γιατι ο αλλος φταιει περισσοτερο που δν μιλαει καθολου,

στο 3 αυτο που ειπε ειναι αστειο.Ξαναλεω.Εαν εχω φιλο τον Κολκα,και λεω πως θα βαλω 50 μυρια στον ΠΑΟΚ και ο τεο με δει στα μουτρα θα βγαλει επισημη ανακοινωση η παε για την παρτυ μου?
τώρα το παίζεις ή είσαι; σορυ κιόλας...

1) Όλοι πωλούνται και όλες οι προτάσεις εξετάζονται....τα είπαμε 10000 φορές...

3)Οι Άραβες ήταν ένα επενδυτικό γκρουπ με όνομα και παράσταση σε διάφορα άλλα πρότζεκτ....δεν ήρθαν 2 παπαρες με κελεμπίες και μούσια και λένε θα κάνω τη σαλονίκη ντουμπάι...

έλεος
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

joshua έγραψε:

Εδω ρε παλικαρια ο προεδρος κανονισε συνεντευξη μετα απο 10 μηνες που ειχε να μιλησει στον κοσμο και αυτη ξεκινησε με ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.
Παίδες σε αυτα που λέτε έχετε και οι δύο δίκιο. Για την ακρίβεια συνδυάζονται αυτά που γράφετε. Εγώ επιρρίπτω μεγαλύτερη ευθύνη στους ΑΡΔ καθώς οι ερωτήσεις τους για ακόμα μια φορά ήταν ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ. Αχρήστα όντα ως επί το πλείστον.
Φταίει και ο Τέο, αλλά δεν πρόκειται να τον κάνουμε ρήτορα ξαφνικά. Ούτε εκλεγμένος εκπρόσωπος είναι για να έχει υποχρέωση να επικοινωνεί με το λαό. Δεν το έχει το θέμα της ομιλίας και το λέει απο τον πρώτο καιρό.
Οι άλλοι τον ρωτούσαν όλο μαλακίες. Δεν υπήρξε δηλαδή ακριβής ερώτηση σχετικά με το θέμα των αράβων για να λέμε οτι ήταν αόριστη η ερώτηση.

Γενικά ούτε κι εγώ είμαι ευχαριστημένος. Αυτό δεν είναι συνέντευξη τύποου. Κουβεντούλα είναι. Στις κουβεντούλες βέβαια δεν λέγονται ντε και καλά ψέμματα και άχρηστα πράματα. Όμως χρειάζεται σοβαρότερη ανάπτυξη της θεματολογίας και οχι να πηδάμε απο ερώτημα σε ερώτημα λέγοντας στα γρήγορα δυο λόγια.

Η ανάλυση του οικονομικού ήταν τουλάχιστον αστεία.
Εν τέλει πόσο είναι το οικονομικό μας άνοιγμα;
Πόσα χρωστάμε στους παίκτες;
Αφού είναι όλα τοσο χαλαρά γιατί οι παίκτες είναι τόσο καιρό απλήρωτοι και είχαμε απεργίες μέσα στη χρονια;
Αφού δεν παίζει τόση ανάγκη πώλησης πρωτοκλασσάτου παίχτη, πως θα βρεθούν τα έσοδα;
Πέρυσι το καλοκαίρι δεν ήταν που δεν είχαμε λεφτά να πληρώσουμε πριν υπογραφής σε παίκτες (πχ μαρκαντώνης) και χάσαμε ετσι μεταγραφές; Φέτος γιατί είναι πιο χαλαρά;

Τί έσοδα περιμένετε απο το web tv ? Περιμένετε να σας δώσει μια ώθηση για φέτος;
Εν τέλει ο ΠΑΟΚ κάνει επαφές με μανατζερ για την πώληση του Βιερίνια ή οχι; Αν οχι, ποιούς παίκτες προτίθεται να παραχωρήσει για να βρεί έσοδα;

Και τόσα άλλα ερωτήματα που ουδέποτε τέθηκαν και προφανώς δεν απαντήθηκαν..

Σχετικά με τους Άραβες, τί να λέμε. Η πιο άχρηστη αναφορά. Δεν ξερω αν το θυμούνται και στην ΠΑΕ και οι ΑΡΔ, αλλά μέσα στη χρονιά στην ουσία δεν ενημερωθήκαμε ποτέ.
Μόνο αν υποθέσουμε οτι το θέμα είναι ακόμα ανοιχτό, δικαιολογείται να λέει μισόλογα και να μη θίγεται παραπάνω το ζήτημα.
Εν τέλει μπήκαν στην ΠΑΕ;
Κανανε έλεγχο;
Που στο διάολο είναι το business plan; Τί γράφει; Ποιός το υπογράφει;
Ποιά εταιρία είναι; Μιλάνε ακόμα σοβαρά ή απλά παίζουν τάβλι;
Αν έχει τόσα νεύρα με την πλευρά των Αράβων, πως γίνεται να λέει οτι μιλάνε ακόμα συχνά; Και τί λενε;

Απαράδεκτη ανάπτυξη της συνέντευξης, και βέβαια φταίνει περισσότερο οι ΑΡδ, δεν περίμενα να δώ κανένα ρήτορα να με μαγέψει.. Τόσες μέρες λένε μαλακίες στα ράδια και δήθεν το παίζουν θιγμένοι με τον κόσμο που τους κράζει.
Δήθεν δίνουν τη δυνατότητα στον κόσμο να γράψει ερωτήσεις. Ούτε ΜΙΑ δεν έθεσαν. Μόνο γενικεύσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Equalizer την Πέμ 16 Ιουν 2011, 14:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

Δεν καταλαβα προς τι αυτη η ερωτησιοφοβια; Πιο ειναι δλδ το προβλημα οτι ρωτηθηκαν για την ΕΡΓΟ3; Κακο ειναι που εγινε ερωτηση;
Δεν μπορω να σας καταλαβω... Εδω ο Ζαγορακης μετα απο 10 μηνες που ειχε να μιλησει στον λαο του ΠΑΟΚ δεν ηθελε να πει οτιδηποτε απο μονος του αλλα πηγε κατευθειαν στις ερωτησεις...
Μακαρι να ειχε μεσα ενα-δυο παιδια απο Θυρα 4 ή απο μια μινι-συντονιστικη που θα σχηματιζοταν για αυτον τον λογο και να ρωτουσαν τπτ της προκοπης.
Γιατι δεν μιλησε με ονοματα; Γιατι δεν μιλησε με λεπτομερειες; Ολα ηταν γενικολογα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”