Μόνο για τη Γιούβε
Για μια ακόμα φορά, ο Πάμπλο Κοντρέρας ξεκαθαρίζει πως δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, παρά το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Ο διεθνής Χιλιανός κεντρικός αμυντικός τόνισε πως θα έφευγε από την Τούμπα, μόνο για μια πρόταση από τη Γιουβέντους. Επίσης, έδειξε ευχαριστημένος από την εφετινή πορεία του «Δικέφαλου» του Βορρά και από το κλίμα στις τάξεις της ομάδας.
Ο Πάμπλο Κοντρέρας μίλησε στην αθλητική εφημερίδα «Εξέδρα».
Ο Χιλιανός κεντρικός αμυντικός δήλωσε αρχικά: «Είμαι πάρα πολύ καλά στην ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος που πήρα την απόφαση και ήρθα στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι. Ήταν μεγάλη απόφαση για μένα και την οικογένειά μου να έρθουμε στην Ελλάδα, απόφαση που θα άλλαζε τη ζωή μας σε πολύ μεγάλο βαθμό. Χαίρομαι που πήρα αυτό το ρίσκο, γιατί δικαιώθηκα για την επιλογή που έκανα το καλοκαίρι».
Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Ότι και να χρειαστώ το έχω. Η αντιμετώπιση της ομάδας στο πρόσωπό μου είναι κάτι παραπάνω από φιλική, νιώθω ότι είμαι μέλος μιας μεγάλης οικογένειας. Και το ίδιο συμβαίνει και με την οικογένειά μου. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να είναι καλά και ευχαριστημένοι η γυναίκα μου και τα δύο παιδιά μου και πραγματικά αν δεν ήταν, θα ήμουν και εγώ στενοχωρημένος και δεν θα μπορούσα να αποδώσω. Όλα κυλάνε ήρεμα και το κάθε μέλος της οικογένειας έχει βρει τους δικούς του ρυθμούς. Τα παιδιά στο σχολείο, η Λορέτο με διάφορες δουλειές και εγώ στην καθημερινότητά μου. Το παν είναι η ηρεμία για έναν ποδοσφαιριστή και εγώ το έχω αυτό εδώ. Είμαι καλά εδώ και το μόνο που με απασχολεί είναι να παίζω ποδόσφαιρο για τον ΠΑΟΚ. Εξάλλου, τώρα ήρθα και δεν έχω κανέναν λόγο για να φύγω. Αν εξαρτάται μόνο από μένα λέω 'όχι' σε κάθε πρόταση».
Τέλος, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός συμπλήρωσε: «Ακούστηκαν πολλά για το ενδιαφέρον ιταλικών ομάδων για μένα. Είναι κάτι που με τιμάει ως ποδοσφαιριστή καθώς αναγνωρίζεται η αξία μου. Από εκεί και πέρα, όμως δεν θέλω να φύγω από τον ΠΑΟΚ. Εντάξει, αν ερχόταν μια πρόταση, για παράδειγμα, από τη Γιουβέντους, θα το σκεφτόμουν διαφορετικά. Τώρα, όμως, έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και δεν θέλω να το σπάσω».
http://www.sportaction.gr/document.php? ... _id=114709