20. Χρήστος Ζαφείρης
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Δεν ήταν καλός.Εχω καλό προαίσθημα για αυτόν όμως,ελπίζω να ανέβει.Το καλοκαίρι με προετοιμασία θα ναι άλλος παίκτης
-
Psagmenos4
Θα πρέπει να συγκρατήσει την ορμή του . Παίρνει 2η χαζή κίτρινη κάρτα στον τερματοφυλακα,και ειδικά σήμερα πολύ νωρίς που τον κάνει πολύ προσεκτικο. Επίσης μπροστά έπρεπε να έχει καλύτερες αποφάσεις , έδωσε ένταση και τρεξίματα αλλά θέλουμε παραπάνω, σίγουρα θα ήταν άλλος παίκτης με παρτενέρ τοβ Μειτε
Θα φορέσω το θρυλικό αυστηρό προσωπείο σε οτι αφορά την κριτική παικτών και θα πω οτι εως τώρα είναι πολύ κακός. Ωραία η ενέργεια και η έκρηξη αλλά δεν αρκούν ούτε στο ελάχιστο
Ναι ναι ξέρω τον αδικώ. Δεν πειράζει αντισταθμίζω τα 11 εκατομμύρια. Πολλή δουλειά θέλει και χρόνο. Πάρα πολλή.
Περιμένω και εγώ και όλοι μας πάρα πολλά περισσότερα στο χορτάρι.
Ναι ναι ξέρω τον αδικώ. Δεν πειράζει αντισταθμίζω τα 11 εκατομμύρια. Πολλή δουλειά θέλει και χρόνο. Πάρα πολλή.
Περιμένω και εγώ και όλοι μας πάρα πολλά περισσότερα στο χορτάρι.
Το ότι ένας αντικειμενικά καλός και ελπιδοφόρος παίκτης, μπαίνει στην ομάδα και δείχνει αδύναμος κρίκος είναι κάτι κολακευτικό για την ομάδα. Είναι τέτοιο το επίπεδό μας που απαιτεί σημαντική προσπάθεια για να μπει κάποιος και να διακριθεί.
Για την ώρα δε βλέπω τι δίνει παραπάνω από το Μπιάνκο. Πρέπει να ανέβει για να βοηθήσει.
Να δουλέψει , να δει τι ζητάει ο προπονητής του και να προσαρμοστεί άμεσα. Τον χρειαζόμαστε.
Για την ώρα δε βλέπω τι δίνει παραπάνω από το Μπιάνκο. Πρέπει να ανέβει για να βοηθήσει.
Να δουλέψει , να δει τι ζητάει ο προπονητής του και να προσαρμοστεί άμεσα. Τον χρειαζόμαστε.
-
kokoblokos
Δεν ξέρω πως έπαιζε στην Τσεχία. Πάντως, από τότε που δήλωσε επιθυμία ο ΠΑΟΚ να τον αποκτήσει μέχρι και τώρα, δεν έχω δει κάτι ιδιαίτερο. Ουτε στον ΠΑΟΚ, ούτε στην Εθνική. Περιμένουμε πολλά περισσότερα από παίκτη 12 εκατομμυρίων. Σήμερα με τον Άρη ηταν πηγή κινδύνου συο κέντρο με κακές επιλογές που εβγαζαν υπεράριθμια στον σκωληκα.
Μέχρι τώρα δεν δικαιολόγησε τον ντόρο και τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την μεταγραφή του. Πολύ μέτριος σήμερα και δύο φορές στο β΄ μέρος έδωσε ευκαιρίες κόντρα επίθεσης στον άρη με υπεραριθμία.
Πρέπει να καθαρίσει το μυαλό του και να του βάλει λίγο πάγο ο Λουτσέσκου.
Πρέπει να καθαρίσει το μυαλό του και να του βάλει λίγο πάγο ο Λουτσέσκου.
- These users thanked the author Γερασίμου for the post:
- Amsterdamer_87
ο ζαφειρης μπαινει δυνατα στις φασεις. Το παιχνιδι του βασιζεται πολυ στην ενταση. Η κιτρινη απο το πρωτο ημιχρονο τον αναγκασε να βγαλει ισως το πιο δυνατο του στοιχειο απο το ματσ. Δεν ειναι δικαιολογια αλλα πραγματικοτητα. Απο εκει και περα δε βοηθησε και με αλλους τροπους οπως οι καλες μεταβιβασεις του που σημερα δεν.
Δε του παει ο ρολος του 6αριου. Ειναι ο οζντοεφ ή ζαφειρης οχι οζντοεφ και ζαφειρης.
Δε του παει ο ρολος του 6αριου. Ειναι ο οζντοεφ ή ζαφειρης οχι οζντοεφ και ζαφειρης.
Δε σε κρίνω...μετά την προετοιμασία που θα εντρυφήσεις στο λουτσιμπολ θα δείξεις τι γρανάζι θα είσαι....
Περιμένουμε απο εσένα καλύτερα παιχνίδια σύνελθε παιζοντε τώρα οι στόχοι μας,
- Kabamaru11
Δεν χωραει εντονη κριτικη οταν παιζει εκτος θεσης (6αρι),το παλικαρακι ειναι καθαρο οχταρι.Φυσικα κ δεν προκειται αγωνιστικα να βγαλει τα λεφτα του,μονο σε περιπτωση μελλοντικης πωλησης.Μην κραζουμε απλως για να κραξουμε.
Ναι είναι καλός παίκτης, ναι μπορεί να παίξει βασικός αλλά δεν είναι παίκτης για 12 μύρια όπως και να το κάνουμε δηλαδή. Ο άπλας ο γαύρος που έδινε μέχρι 5-6 ίσως κάτι να ήξερε παραπάνω. Εναν παίκτη τον κρίνουμε κυρίως με βάση τις προσδοκίες που υπάρχουν. Περιμένουμε ωστόσο να βγάλει μια καλύτερη εικόνα και είμαι βέβαιος ότι θα την βγάλει. Είναι και θέμα προσαρμογής.
-
black death
Ο γαυρος που έδωσε 8 για καποιο στρεφετσα;
Παιχταρας ειναι ο ζαφειρης, ακομα και κακο ματς να κανει φαινεται οτι παίζει σαν πρώτο βιολι. Ειναι σιγουρο οτι δεν εχει προσαρμοστει ομως και δεν βοηθαει να παιζει διδυμο με οζντοεφ.
Παιχταρας ειναι ο ζαφειρης, ακομα και κακο ματς να κανει φαινεται οτι παίζει σαν πρώτο βιολι. Ειναι σιγουρο οτι δεν εχει προσαρμοστει ομως και δεν βοηθαει να παιζει διδυμο με οζντοεφ.
-
anaximandros4
Δύσκολο να τον κριτικάρεις στο πρώτο του (?) ουσιαστικά Ελ Μπουγατσικο , την άκουσε λίγο
Προχωράμε
Προχωράμε
- These users thanked the author anaximandros4 for the post:
- Kabamaru11
O Ζαφειρης ειναι παίκτης δυνατός . Είναι σχετικά όμως απειρος..η κίτρινη του χάλασε το μυαλό χωρίς να εκτεθεί ιδιαίτερα...