john4serres έγραψε:Metropolis: προτάθηκε ο Florinel Coman
Το metropolis πρέπει να έχει κλείσει το ροστερ της επόμενης σεζόν
john4serres έγραψε:Metropolis: προτάθηκε ο Florinel Coman
Montrealiotis έγραψε:Άσε Αποστολη καήκαμε και με τους wannabe
Ετσι πόνταρα κι εγώ στον Μποτο…
nunies4 έγραψε:Ρε αν καποιος απο εδω εχει γνωστους εκει στο Μετρο ας τους πει να κοψουν λιγο.
Καθε μιση ωρα βγαζουν και ενα ονομα![]()
VfB v2 έγραψε:Montrealiotis έγραψε:Άσε Αποστολη καήκαμε και με τους wannabe
Συγνώμη, συγκρινεται η διαχείριση του Μπότο με ταβάνι τα 500χιλ και τους τίμιους ρολίστες με το περσινό δαπανηρό χάλι του 1/13 με συμβόλαια εκατομμυρίων και με παλτά μεταξύ εξέδρας και ΠΑΟΚ β?
Το κεφάλι του ο Πορτογάλος το έφαγε μονο λόγο Κουαλιάτα και Φιλίπε που και οι δύο ήταν στοιχήματα. Ε του βγήκε μόνο το ένα(Κοτάρσκι) απο τα τρία και εαν πουλιόταν πέρσι με 7εκ, το ταμείο θα έδειχνε παρόλα αυτά στο συν.
Να ξέρουμε τι λέμε
nunies4 έγραψε:Ρε αν καποιος απο εδω εχει γνωστους εκει στο Μετρο ας τους πει να κοψουν λιγο.
Καθε μιση ωρα βγαζουν και ενα ονομα![]()
Montrealiotis έγραψε:VfB v2 έγραψε:Montrealiotis έγραψε:Άσε Αποστολη καήκαμε και με τους wannabe
Συγνώμη, συγκρινεται η διαχείριση του Μπότο με ταβάνι τα 500χιλ και τους τίμιους ρολίστες με το περσινό δαπανηρό χάλι του 1/13 με συμβόλαια εκατομμυρίων και με παλτά μεταξύ εξέδρας και ΠΑΟΚ β?
Το κεφάλι του ο Πορτογάλος το έφαγε μονο λόγο Κουαλιάτα και Φιλίπε που και οι δύο ήταν στοιχήματα. Ε του βγήκε μόνο το ένα(Κοτάρσκι) απο τα τρία και εαν πουλιόταν πέρσι με 7εκ, το ταμείο θα έδειχνε παρόλα αυτά στο συν.
Να ξέρουμε τι λέμε
Που περιμέναμε τον Νασμπεργκ πόσους μήνες και πάλι καλά βγήκε ο Κουλιερακης;
Που πήγε και έφερε αυτό το παλτό τον Κουαλιατα χωρίς κανένα στοιχείο της προκοπής;
Που όποτε κάτι γινόταν έβαζε τα φιλαράκια του να βγάζουν δημοσιεύματα;
Σίγουρα και άλλα που έχω ξεχάσει.
Λαίλαπα ήταν ο τύπος.
Τώρα ξέρουμε τι λέμε.
boogeyman77 έγραψε:Ettien26 έγραψε:Δηλαδή εάν σωθεί ο Αλαβές είναι πιθανό ο Οτο να πάει εκεί ?
Ε ίσως να είναι καλύτερα και που ξέρει κανείς, μπορεί ο αντικαταστάτης του να είναι από ομάδα που θα πέσει...
Passlack?