Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Φτάνει με τους καυγάδες
Και φτάνει και με τις εξυπνάδες και την πώληση μυαλού
Και φτάνει και με τις εξυπνάδες και την πώληση μυαλού
Το πορτοκαλί ή δεν ξέρω πως αλλοιώς λέγεται σάιτ, αποτελεί προπαγανδιστικό μηχανισμό παραπληροφόρησης ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπέρ της βαζέλας. Κοινώς βόθρος!
Δλδ δεν παίζει να είναι αλήθεια ότι χώθηκε ο γαυρος κ ότι δεν ενδιαφέρθηκαμε τον Γενάρη?MSc in Football έγραψε:Μάλιστα.
Με δύο άρθρα ,το πορτοκαλί σάιτ προσπαθεί να μαζέψει την επικοινωνιακή ήττα της ομάδας. Στο ένα γράφει πως ο βάζελός δεν τον έκλεψε από 'μας αλλά από τον γαύρο και το άλλο πως ο Σαββίδης δε βάζει μόνο λεφτά αλλά και ψυχή.
Εγώ νομίζω πως το κάνουν χειρότερο. "Μη δικαιολογείσαι " μας έλεγαν στον στρατό και είχαν δίκιο. Το 99% των δικαιολογιών είναι μλκς.
Θέλεις διοίκηση να σβήσεις την επικοινωνιακή ήττα; Άσε τις δικαιολογίες και τα στημένα άρθρα, και χτύπα δύο μεταγραφάρες τις τελευταίες μέρες. Μπορείς; Άντε μπράβο.
Αλλιώς άστο...
Τις μεταγραφές τις κάνεις επειδή τις χρειάζεσαι κ όχι για επικοινωνιακή πολιτική . Αυτά τα κάνουν οι γαυροι με τα γνωστά αποτελέσματα
- kataramenos5
Αν ισχύει πως βαίνει καλώς η υπόθεση του Ρεχάγκελ, ας είναι και για ενάμιση χρόνο.
Θυμίζει διαπραγμάτευση τύπου Ζίλε, όπου περίμενε αποζημίωση από Μπενφίκα συν τα δικά μας για το συμβόλαιο του.
Και λογικό γιατί στους Γουλβς παίρνει δυνατό συμβόλαιο, απ'ότι γράφεται.
Θυμίζει διαπραγμάτευση τύπου Ζίλε, όπου περίμενε αποζημίωση από Μπενφίκα συν τα δικά μας για το συμβόλαιο του.
Το οτι βρηκαμε και στοχευσαμε Γεναρη μηνα, παικτη της ποιοτητας και εμπειριας του Γιονι, με την ειδικη αυτη κατασταση λόγω του πειθαρχικου παραπτωματος, εμενα μου δειχνει καλη δουλεια απο τους αρμοδιους αρχικα και μια συνεχεια απο το καλοκαιρι, οσον αφορα το "ραφι" που κοιταει η ομαδα για να προσθεσει ποιοτικα χαρακτηριστικα σε πολυ καλες ηλικιες.
Ειναι ξεκαθαρο το πλανο του οργανισμου ΠΑΟΚ στον καθενα νομιζω πλεον και ειναι και πολυ απλο.
-Σκαναρισμα της αγορας για εμπειρους παικτες, σε παραγωγικες ηλικιες που ειναι ελευθεροι ή για τον χ,ψ λογο μπορουν να αποκτηθουν ως ελευθεροι, στους οποιους θα δινονται και τα "μεγαλα" συμβολαια που εχει η ομαδα. Φυσικα σε περιπτωσεις πολυ καλες που αξιζουν και ειναι λογικα τα ποσα που ζηταει η ομαδα, κανουμε και αγορα, βλεπε Ντεσποτοφ.
-Προωθηση, εννοειται αν αξιζουν, νεαρων ποδοσφαιριστων απο τις πολυ καλες ακαδημιες της ομαδας, δινοντας στα παιδια ενεργο ρολο, ωστε και να βοηθησουν αγωνιστικα αλλα και μελλοντικα οικονομικα την ομαδα.
-Οπου υπαρχουν "κενα" σε νεαρους ποδοσφαιριστες απο τις ακαδημιες, ψαχνουμε ταλεντα σε μικρες ηλικιες που αντιστοιχα ειναι ετοιμοι να μας βοηθησουν αγωνιστικα αλλα εχουν και καλη μεταπωλητικη αξια.
-Δεν μπαινουμε στην λογικη να πληρωσουμε καμια υπεραξια πλεον ειτε σε ομαδα ειτε σε ποδοσφαιριστη. Νομιζω φαινεται γενικα οτι εχει μπει ενα ειδους πλαφον και στα συμβολαια και στα λεφτα για μεταγραφες που εχει να κανει καθε φορα στο πως αξιολογειται ενας παικτης και τελικα ποσο κοστολογειται απο την ομαδα.
Πειτε με αισιοδοξο τερμα, αλλα εγω γραφω αυτα που βλεπω.
Και βλεπω ενα παρα πολυ ισορροπημενο ροστερ αυτη την στιγμη στον ΠΑΟΚ, απο κάθε αποψη. Εννοειται οτι υπαρχουν ατελειες γιατι δεν γινεται να σου βγουν ολες οι επιλογες. Το ζητημα ειναι το πλανο ομως και να μην παρεκκλινουμε απο αυτο, ακομα κι αν ειναι να δεχτουμε μια "επικοινωνιακη ηττα".
Ειναι ξεκαθαρο το πλανο του οργανισμου ΠΑΟΚ στον καθενα νομιζω πλεον και ειναι και πολυ απλο.
-Σκαναρισμα της αγορας για εμπειρους παικτες, σε παραγωγικες ηλικιες που ειναι ελευθεροι ή για τον χ,ψ λογο μπορουν να αποκτηθουν ως ελευθεροι, στους οποιους θα δινονται και τα "μεγαλα" συμβολαια που εχει η ομαδα. Φυσικα σε περιπτωσεις πολυ καλες που αξιζουν και ειναι λογικα τα ποσα που ζηταει η ομαδα, κανουμε και αγορα, βλεπε Ντεσποτοφ.
-Προωθηση, εννοειται αν αξιζουν, νεαρων ποδοσφαιριστων απο τις πολυ καλες ακαδημιες της ομαδας, δινοντας στα παιδια ενεργο ρολο, ωστε και να βοηθησουν αγωνιστικα αλλα και μελλοντικα οικονομικα την ομαδα.
-Οπου υπαρχουν "κενα" σε νεαρους ποδοσφαιριστες απο τις ακαδημιες, ψαχνουμε ταλεντα σε μικρες ηλικιες που αντιστοιχα ειναι ετοιμοι να μας βοηθησουν αγωνιστικα αλλα εχουν και καλη μεταπωλητικη αξια.
-Δεν μπαινουμε στην λογικη να πληρωσουμε καμια υπεραξια πλεον ειτε σε ομαδα ειτε σε ποδοσφαιριστη. Νομιζω φαινεται γενικα οτι εχει μπει ενα ειδους πλαφον και στα συμβολαια και στα λεφτα για μεταγραφες που εχει να κανει καθε φορα στο πως αξιολογειται ενας παικτης και τελικα ποσο κοστολογειται απο την ομαδα.
Πειτε με αισιοδοξο τερμα, αλλα εγω γραφω αυτα που βλεπω.
Και βλεπω ενα παρα πολυ ισορροπημενο ροστερ αυτη την στιγμη στον ΠΑΟΚ, απο κάθε αποψη. Εννοειται οτι υπαρχουν ατελειες γιατι δεν γινεται να σου βγουν ολες οι επιλογες. Το ζητημα ειναι το πλανο ομως και να μην παρεκκλινουμε απο αυτο, ακομα κι αν ειναι να δεχτουμε μια "επικοινωνιακη ηττα".
- Kabamaru11
Δεν εχω παρακολουθησει τον παικτη,ξερουν μερικα αδερφια εδω καλυτερα.Μακαρι να κανει την διαφορα,να καυλωσει και τα 1,5 χρονια,θα γινουν 5.
Τον λαγο να κερδισω.....
Τον λαγο να κερδισω.....
- Patricio_4
Άρα, εφόσον κοιτάμε να τον κλείσουμε μόνο σαν ελεύθερο, υπάρχει πιθανότητα να περιμένουμε και μετά τις 31 Ιανουαρίου
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Mr Ξερόλας 2019
Σ' είχα " πιάσει"το κατάλαβα ότι το είπες για τις μεταγραφές....που αργεί να κάνει η ''Διοικηση"...MSc in Football έγραψε:Τεό, δεν κατηγορώ τη διοίκηση αλλά την προσπάθειά της ,με στημένα άρθρα, να δικαιολογήσει την επικοινωνιακή ήττα.theo-drama έγραψε:MSc in Football έγραψε:Μάλιστα.
Με δύο άρθρα ,το πορτοκαλί σάιτ προσπαθεί να μαζέψει την επικοινωνιακή ήττα της ομάδας. Στο ένα γράφει πως ο βάζελός δεν τον έκλεψε από 'μας αλλά από τον γαύρο και το άλλο πως ο Σαββίδης δε βάζει μόνο λεφτά αλλά και ψυχή.
Εγώ νομίζω πως το κάνουν χειρότερο. "Μη δικαιολογείσαι " μας έλεγαν στον στρατό και είχαν δίκιο. Το 99% των δικαιολογιών είναι μλκς.
Θέλεις διοίκηση να σβήσεις την επικοινωνιακή ήττα; Άσε τις δικαιολογίες και τα στημένα άρθρα, και χτύπα δύο μεταγραφάρες τις τελευταίες μέρες. Μπορείς; Άντε μπράβο.
Αλλιώς άστο...
Ε ναι τίποτα δεν έχει κανείς ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
Πωω ρε τι ακούμε.
Δε χρειάζεται. Παίρνει Όττο και έναν μεσοεπιθετικό παικταρά και τους αφήνει με το στόμα ανοιχτό.
Με πιάνεις;
Εσύ όμως όπως κ πολλοί,δεν πήρατε το μάθημα σας ,από τις καλοκαιρινές μεταγραφές...
Υπόψιν λήγουν οι Χειμερινές στις 31 Ιανουαρίου.
Οποίοι χρειαζονται ,ειδικά Δεξί Μπακ,θα έρθουν.
Έχουμε αγώνα,την Κυριακή,εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Τελικά έρχεται ο Ρεχάγκελ;
Με πόσα;
Δανεικός με οψιόν η κανονική μεταγραφή.
Με πόσα;
Δανεικός με οψιόν η κανονική μεταγραφή.
Ο Κουλιε να πωληθεί όταν μπούμε τσ.λ.
Ο Ρετσος στα 20 εκ, αλλά πλυντήριο βέβαια
Ο Ρετσος στα 20 εκ, αλλά πλυντήριο βέβαια
-
Ο κουλιε έχει ταβάνι πιστευω, και λόγο θέσης περισσότερο, πιστευω στα 13-14 είναι. Οι Κωνσταντελιας, Τζιμας και Κοταρσκι δεν έχουν ταβάνι μπορούν να σπάσουν όλα τα ρεκόρ ανάλογα και με την πορεία της ομάδας, τα νούμερα τους κτλπ.
Στους Λύκους, 22.332 Euros/εβδομάδα ΚΑΘΑΡΑ, 1.161.255 Ευρώ/Χρόνο ΚΑΘΑΡΑ. Το σύστημα των φόρων είναι περίπλοκο, σε κάθε περίπτωση κλιμακούμενο, και κοντά στο 45%! Άρα τα μικτά είναι πράγματι πάνω από 2.100.000!Minority4 έγραψε:Αν ισχύει πως βαίνει καλώς η υπόθεση του Ρεχάγκελ, ας είναι και για ενάμιση χρόνο.
- john4serres