giliopoulos έγραψε:nunies4 έγραψε:Ρε παιδια αυτο το η "διοικηση πιστευει οτι υπαρχουν πολλοι παικτες που μπορουν να παιξουν στο 10" ξερετε ποσο εκνευριστικο ακουγεται οταν ο ιδιος ο προπονητης εχει ζητησει τετοιον παικτη;
Δηλαδη ποιος ξερει καλυτερα απο αυτον στην διοικηση; Η Μαρια, ο Κυριακος, ο ιδιος ο Ιβαν;
Και συγνωμη κιολας αλλα τα ματια μας τον δικαιωνουν. Δεν υπαρχει μισος παικτης να βγαλει μια @@@@μενη τελικη πασα.
Ερωτηση>
Ο μπισεσβαρ γιατι ανανεωσε? Δεν γνωριζω ποσο αλλα θα μπορουσε να αφαιρεθει αυτο το ποσο απο το 10αρι.
Ο κουλιατα γιατι αποκτηθηκε?
Τριτη ερωτηση. Αν παρουμε κ αλλο 10αρι και παλι δεν μας κανει, τι γινεται τοτε?
Ποιος θα φταει. Ο μποτο ο λουτσεσκου η διοικηση?
Και με Μπίσεσβαρ και με Κουαλιάτα, οι μεσοεπιθετικοί σου ΣΥΝΟΛΙΚΆ είναι λιγότεροι από αυτούς που χρειάζεσαι.
Θες να πούμε πως Μπίσε και Κουαλιάτα είναι δεκάρια; Ωραία.
Να βάλουμε και στις ΚΑΝΟΝΙΚΈΣ τους θέσεις Ζίφκοβιτς και Νάραϊ, δηλαδή δεξιά; Ωραία.
Πόσοι είναι αυτοί συνολικά; 4.
Αριστερά ποιος θα παίξει ρε φίλε; Άντε έλα πες μου.
Μη μου πεις Καντουρί, μη μου πεις Ρικάρντο και μη μου πεις Ντέλιας.
Ο Καντουρί είναι ΈΓΚΛΗΜΑ αν υπολογίζεται, το έχουν παραδεχθεί μέχρι και μέσα στη ΠΑΕ.
Ο Ρικάρντο ήρθε ελεύθερος, με ένα συμβόλαιο του τύπου 100-150 χιλιάδων, ως πρότζεκτ που θα χρειαστεί χρόνο για να δούμε αν ποτέ μπορέσει να προσφέρει κάτι.
Ο Ντέλιας ήταν εδώ, δεν ήρθε φέτος, δεν είναι ακόμα έτοιμος και ακόμα και στο Βέλγιο δεν μπόρεσε να σταθεί, άρα είναι παρόμοια περίπτωση του Ρικάρντο.
Και ακόμα και να θες να τους υπολογίζεις, να σε ρωτήσω κάτι. Είναι δυνατόν να πιστεύεις πως κάποιος από αυτούς μπορεί να πάρει θέση βασικού; Όχι.
Να κάνουμε πάλι αλχημείες; Ας κάνουμε .Θα βάλουμε δηλαδή με το στανιό αριστερά τον Ζίφκο, δεξιά τον Νάραϊ και βασικό δεκάρι τον Κουαλιάτα. Μια χαρά.
Με Μπίσε, Καντουρί, Ρικάρντο και Ντέλια από πίσω, σε παίρνει να λείψει έστω και ένας από τους βασικούς; Όχι.
Ε να η απάντηση που ψάχνεις. Το ότι μάζεψες πολλούς μέτριους - στοιχήματα, δεν σημαίνει πως καλύφτηκες.