Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
giliopoulos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από giliopoulos »

nunies4 έγραψε:Ρε παιδια αυτο το η "διοικηση πιστευει οτι υπαρχουν πολλοι παικτες που μπορουν να παιξουν στο 10" ξερετε ποσο εκνευριστικο ακουγεται οταν ο ιδιος ο προπονητης εχει ζητησει τετοιον παικτη;
Δηλαδη ποιος ξερει καλυτερα απο αυτον στην διοικηση; Η Μαρια, ο Κυριακος, ο ιδιος ο Ιβαν;
Και συγνωμη κιολας αλλα τα ματια μας τον δικαιωνουν. Δεν υπαρχει μισος παικτης να βγαλει μια @@@@μενη τελικη πασα.
Ερωτηση>
Ο μπισεσβαρ γιατι ανανεωσε? Δεν γνωριζω ποσο αλλα θα μπορουσε να αφαιρεθει αυτο το ποσο απο το 10αρι.
Ο κουλιατα γιατι αποκτηθηκε?

Τριτη ερωτηση. Αν παρουμε κ αλλο 10αρι και παλι δεν μας κανει, τι γινεται τοτε?
Ποιος θα φταει. Ο μποτο ο λουτσεσκου η διοικηση?
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Αν ηρθε ο Κουαλιατα χωρις τη συγκαταθεση Ραζβαν (δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινω απο τη δηλωση Ιβαν), τοτε δικαιως ζηταει δεκαρι. Αν παλι ηρθε με τη συγκαταθεση, αλλα σαν αριστερο εξτρεμ, τοτε παλι δικαιως ζηταει δεκαρι. Αν αυτο που ζηταει ειναι ο Μεσι τοτε καλα κανουν και δε του τον φερνουν. Νομιζω οτι πρεπει να ερθει καποιος παντως. Ο Ρικαρντο μπορει να ειναι καλος αλλα σιγουρα δεν ειναι ετοιμος για βασικος. Τον Κουαλιατα μαλλον τον θελει για αριστερα. Ο Μπισε ειναι μια αλλαγη πολυτελειας και στον Καντουρι δεν μπορεις να βασιστεις. Ο Σοαρες ειναι χαφ οπως και ο Αουγκουστο.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ξεκάθαρα εσύ που δεν μπορείς να αντιληφθείς το ρόλο του κάθε παίκτη και γιατί αποκτήθηκε κάθε παίκτης.

Και στο πιάνο να στο παίξουν πάλι δεν θα καταλάβεις.

Διότι δεν μπορείς να καταλάβεις.

Αυτά και άντε να έρθει το μπαν γιατί δεν παλεύεται άλλο το θλιβερό παοκμανια.

Ρε συνέρθετε που πριν 3 εβδομάδες είχατε κλάσει μαλλί μη φάμε πεντάρα από την ομαδάρα με τις μεταγραφαρες του Ρουλη και πήραμε το πιο χαλαρό και σβηστό Χ της πενταετίας. Συνέρθετε και περιμένετε να δείτε που θα κατασταλάξει κάθε παίκτης.

Συνέρθετε γενικώς γιατί είστε όλοι πας πλέον φερέφωνα των σιχαμενων ΑΡΔ. Επίσημα και με τη βούλα.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

giliopoulos έγραψε:
nunies4 έγραψε:Ρε παιδια αυτο το η "διοικηση πιστευει οτι υπαρχουν πολλοι παικτες που μπορουν να παιξουν στο 10" ξερετε ποσο εκνευριστικο ακουγεται οταν ο ιδιος ο προπονητης εχει ζητησει τετοιον παικτη;
Δηλαδη ποιος ξερει καλυτερα απο αυτον στην διοικηση; Η Μαρια, ο Κυριακος, ο ιδιος ο Ιβαν;
Και συγνωμη κιολας αλλα τα ματια μας τον δικαιωνουν. Δεν υπαρχει μισος παικτης να βγαλει μια @@@@μενη τελικη πασα.
Ερωτηση>
Ο μπισεσβαρ γιατι ανανεωσε? Δεν γνωριζω ποσο αλλα θα μπορουσε να αφαιρεθει αυτο το ποσο απο το 10αρι.

Και με Μπίσεσβαρ και με Κουαλιάτα, οι μεσοεπιθετικοί σου ΣΥΝΟΛΙΚΆ είναι λιγότεροι από αυτούς που χρειάζεσαι.
Θες να πούμε πως Μπίσε και Κουαλιάτα είναι δεκάρια; Ωραία.
Να βάλουμε και στις ΚΑΝΟΝΙΚΈΣ τους θέσεις Ζίφκοβιτς και Νάραϊ, δηλαδή δεξιά; Ωραία.
Πόσοι είναι αυτοί συνολικά; 4.
Αριστερά ποιος θα παίξει ρε φίλε; Άντε έλα πες μου.
Μη μου πεις Καντουρί, μη μου πεις Ρικάρντο και μη μου πεις Ντέλιας.
Ο Καντουρί είναι ΈΓΚΛΗΜΑ αν υπολογίζεται, το έχουν παραδεχθεί μέχρι και μέσα στη ΠΑΕ.
Ο Ρικάρντο ήρθε ελεύθερος, με ένα συμβόλαιο του τύπου 100-150 χιλιάδων, ως πρότζεκτ που θα χρειαστεί χρόνο για να δούμε αν ποτέ μπορέσει να προσφέρει κάτι.
Ο Ντέλιας ήταν εδώ, δεν ήρθε φέτος, δεν είναι ακόμα έτοιμος και ακόμα και στο Βέλγιο δεν μπόρεσε να σταθεί, άρα είναι παρόμοια περίπτωση του Ρικάρντο.
Και ακόμα και να θες να τους υπολογίζεις, να σε ρωτήσω κάτι. Είναι δυνατόν να πιστεύεις πως κάποιος από αυτούς μπορεί να πάρει θέση βασικού; Όχι.
Να κάνουμε πάλι αλχημείες; Ας κάνουμε .Θα βάλουμε δηλαδή με το στανιό αριστερά τον Ζίφκο, δεξιά τον Νάραϊ και βασικό δεκάρι τον Κουαλιάτα. Μια χαρά.
Με Μπίσε, Καντουρί, Ρικάρντο και Ντέλια από πίσω, σε παίρνει να λείψει έστω και ένας από τους βασικούς; Όχι.

Ε να η απάντηση που ψάχνεις. Το ότι μάζεψες πολλούς μέτριους - στοιχήματα, δεν σημαίνει πως καλύφτηκες.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Φέρτε ένα 10αρι να ανέβει όλη η ομάδα μεσοεπιθετικα
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Φέρτε κάναν παίκτη κι ας λέγεται και Σοάρες.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

giliopoulos έγραψε:
Ερωτηση>

Μα ειναι λογικη αυτη; Στον φοβο μηπως αυτος που ερθει ειναι χειροτερος απο αυτους που εχουμε ε ας μην κανουμε ποτε ξανα μεταγραφη. Κανεις δεν μας εξασφαλιζει οτι οσοι ερχονται θα αποδωσουν σαν αυτους που εχουμε και ξερουμε. Οποτε αφου μας εχει κυριευσει ο φοβος της ενδεχομενης αποτυχημενης επιλογης, ας κατσουμε οπως ειμαστε
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Mīngus έγραψε:Φέρτε κάναν παίκτη κι ας λέγεται και Σοάρες.

Κ μετά; ;πώς θα παίζει ο αουγκουστο;
MikeStr4

Δημοσίευση από MikeStr4 »

τσιριγωτης έγραψε:
Mīngus έγραψε:Φέρτε κάναν παίκτη κι ας λέγεται και Σοάρες.

Κ μετά; ;πώς θα παίζει ο αουγκουστο;
Έχεις κουράσει να γράφεις τα ίδια και τα ίδια παντού για τον λουτσεσκου, ζητάει 10αρι (2 χρόνια)και του φέρνεις ένα ερασιτέχνη από την Πορτογαλία, και έναν ερασιτέχνη από την ουρουγουαη που πρέπει να περιμένουμε ποτε θα προσαρμοστεί κ αν παιξει…και μετά φυσικά ο Agusto θα παιξει ποιος θες να παιξει ;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MikeStr4 την Δευ 05 Σεπ 2022, 11:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Asimos έγραψε:Ξεκάθαρα εσύ που δεν μπορείς να αντιληφθείς το ρόλο του κάθε παίκτη και γιατί αποκτήθηκε κάθε παίκτης.

Και στο πιάνο να στο παίξουν πάλι δεν θα καταλάβεις.

Διότι δεν μπορείς να καταλάβεις.

Αυτά και άντε να έρθει το μπαν γιατί δεν παλεύεται άλλο το θλιβερό παοκμανια.

Ρε συνέρθετε που πριν 3 εβδομάδες είχατε κλάσει μαλλί μη φάμε πεντάρα από την ομαδάρα με τις μεταγραφαρες του Ρουλη και πήραμε το πιο χαλαρό και σβηστό Χ της πενταετίας. Συνέρθετε και περιμένετε να δείτε που θα κατασταλάξει κάθε παίκτης.

Συνέρθετε γενικώς γιατί είστε όλοι πας πλέον φερέφωνα των σιχαμενων ΑΡΔ. Επίσημα και με τη βούλα.
Καλημερα. Υποθετω οτι αναφερεσαι σε μενα γιατι δεν εχεις κανει παραθεση καποιο μυνημα και το δικο μου μυνημα ειναι πανω απο το δικο σου. Οντως δε τα καταλαβαινω ολα. Προφανως υπαρχουν κομματια του παζλ που δε τα ξερουμε και δε θα τα μαθουμε ποτε. Συμφωνω μαζι σου οτι πρεπει να δωσουμε χρονο στην ομαδα και να μην εντυπωσιαζομαστε απο τα ονοματα και την ποσοτητα των μεταγραφων.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Blackgr4 έγραψε:
Και με Μπίσεσβαρ και με Κουαλιάτα, οι μεσοεπιθετικοί σου ΣΥΝΟΛΙΚΆ είναι λιγότεροι από αυτούς που χρειάζεσαι.
Να βάλουμε και στις ΚΑΝΟΝΙΚΈΣ τους θέσεις Ζίφκοβιτς και Νάραϊ, δηλαδή δεξιά; Ωραία.
Ο Καντουρί είναι ΈΓΚΛΗΜΑ αν υπολογίζεται, το έχουν παραδεχθεί μέχρι και μέσα στη ΠΑΕ.
Ο Ρικάρντο ήρθε ελεύθερος, με ένα συμβόλαιο του τύπου 100-150 χιλιάδων, ως πρότζεκτ που θα χρειαστεί χρόνο για να δούμε αν ποτέ μπορέσει να προσφέρει κάτι.
Ο Ντέλιας ήταν εδώ, δεν ήρθε φέτος, δεν είναι ακόμα έτοιμος και ακόμα και στο Βέλγιο δεν μπόρεσε να σταθεί, άρα είναι παρόμοια περίπτωση του Ρικάρντο.
Και ακόμα και να θες να τους υπολογίζεις, να σε ρωτήσω κάτι. Είναι δυνατόν να πιστεύεις πως κάποιος από αυτούς μπορεί να πάρει θέση βασικού; Όχι.
Να κάνουμε πάλι αλχημείες; Ας κάνουμε .Θα βάλουμε δηλαδή με το στανιό αριστερά τον Ζίφκο, δεξιά τον Νάραϊ και βασικό δεκάρι τον Κουαλιάτα. Μια χαρά.
Με Μπίσε, Καντουρί, Ρικάρντο και Ντέλια από πίσω, σε παίρνει να λείψει έστω και ένας από τους βασικούς; Όχι.

Ε να η απάντηση που ψάχνεις. Το ότι μάζεψες πολλούς μέτριους - στοιχήματα, δεν σημαίνει πως καλύφτηκες.

Συμφωνω, γι αυτο η αποψη μου ειναι οτι αν δεν υπαρχει μπατζετ του εκατομμυριου για 10αρι, ας φερουν με 500 χιλιαρικα εναν εξτρεμ δανεικο απο Ισπανια..
Τυπου μπραντον. Εναν τιμιο παικτη να πλαισωσει μπισεσβαρ και ναρευ..
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Blackgr4 έγραψε:
pirate_salonica έγραψε:Απλή η απάντηση στην απορία σου, φίλε και αδερφέ Νούνιεζ: ο Μπότο. Που τον έφερε ο Ιβάν για να χτίσει μια ομάδα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και προοπτική για το μέλλον. Άσε που δεν μπορεί ο Ιβάν να ακούει τον προπονητή να λέει "κάνατε 10 μεταγραφές, δώσατε τόσα λεφτά, αλλά θέλω να δώσετε κι άλλα".
Αυτό πάλι με τις 10 μεταγραφές τι είναι; Ο ΠΑΣ έκανε 14. Πάει για πρωτάθλημα; Δεν νομίζω. Άρα το ποσοτικό δεν παίζει κανένα ρόλο.

Πάμε τώρα στα λεφτά που δόθηκαν;
Πόσα δώσαμε για Κάργα, Σάστρε, Ρικάρντο, Ντάντας, Νάσμπεργκ και Μπράντον; Συνολικά ΚΑΙ για τους 6(!) δώσαμε το τεράστιο ποσό των 680 χιλιάδων ευρώ!!!! Για 6 παίκτες, 680 χιλιάρικα!!!

Τι ακριβώς περιμένουμε να γίνει δηλαδή με τα συγκεκριμένα ποσά που δαπανήθηκαν; Να βρούμε τους επόμενους Ρονάλντο και Μέσσι;
Δηλαδή ο Σάστρε δεν παίζει ως ένα μπακ των 300-400 χιλιάδων; Δεν αντικατοπτρίζεται στο γήπεδο η αξία των χρημάτων που δαπάνησες για να τον φέρεις;;

Πάμε τώρα σε αυτούς που περισσεύουν : Κοτάρσκι, Κουαλιάτα, Φελίπε Σοάρες και Νάραϊ, που για αυτούς τους 4 δόθηκαν 7.8 εκατομμύρια.

Οι δυο, παίζουν ήδη στην ενδεκάδα. Αρκετά καλά έως εξαιρετικά μέχρι τώρα ο Κοτάρσκι, συμπαθητικά αλλά όχι κάτι τρομερό ο Νάραϊ. Μας φαίνεται ώρες ώρες τρομερός μόνο γιατί είχαμε ξεχάσει πως είναι ένα εξτρέμ που τρέχει.
Αν αρχίσει να παίζει καλύτερα το ένας με έναν, θα είναι και αυτός μια πολύ καλή προσθήκη.

Μένουν οι Φελίπε Σοάρες και Κουαλιάτα που ακόμα δεν έχουν δικαιολογήσει τα λεφτά που δόθηκαν.

Δηλαδή από τα λίγο πιο σοβαρά ποσά που δόθηκαν, έχεις ήδη δυο στην ενδεκάδα και δυο που περιμένουμε να δούμε αν αξίζουν.

Δεν δώσαμε 8 εκατομμύρια για 2 παίκτες. Δώσαμε 8 εκατομμύρια για 10! Ακόμα και να αφήσουμε απ'έξω τους 6 που κόστισαν ελάχιστα και διαιρέσουμε το 7.8 με τους υπόλοιπους 4, θα δούμε πως βγαίνει κάτι λιγότερο από 2 εκατομμύρια ανά παίκτη.
Όταν η Τουλούζ κοστολογεί τον Τσιγγάρα στα 3 εκατομμύρια, τι περιμένουμε να έρθει στον ΠΑΟΚ με λιγότερα από 2 χαρτιά; Ο Ντε Μπρόινε και ο Μπαπέ;
Μη δινεις τετοια αναλυτικα παραδειγματα ρε φιλε καποιοι δεν θελουν να καταλαβουν οτι το ροστερ εχει βασικες ελλειψεις αλλα και ελλειψη ποιοτικων χαρακτξριστικων αλλα πιθανον να μην τους νοιαζει κιολας,ο ισολογισμος τελος της χρονιας να ειναι θετικος κι να παει στο διαολο η ομαδα τι μας ενδαφερει....
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

giliopoulos έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:

Συμφωνω, γι αυτο η αποψη μου ειναι οτι αν δεν υπαρχει μπατζετ του εκατομμυριου για 10αρι, ας φερουν με 500 χιλιαρικα εναν εξτρεμ δανεικο απο Ισπανια..
Δεν υπήρχε μπάτζετ πριν δοθεί δανεικός ο Τέιλορ, πριν δοθεί δανεικός (με ενοίκιο 300κ και ρήτρα 3 εκατομμυρίων) ο Τσιγγάρας και πριν πουληθεί με 450κ ο Λάμπρου (που είχε και 450κ συμβόλαιο).
Έγιναν όμως όλα τα παραπάνω. Ακόμα δεν υπάρχει μπάτζετ;

Πάντως είναι απορίας άξιο, πως σε ένα τόσο στενό μπάτζετ, αποφασίστηκε να:
δοθεί ένα συμβόλαιο έστω και των 100-150 χιλιάδων στον Ρικάρντο,
να ανανεώσει ο Μπίσεσβαρ με 400κ συμβόλαιο,
να αγοραστεί με 250κ + άλλα τόσα συμβόλαιο ο Κάργας που με τη βούλα θεωρείται πλέον 5ος στόπερ,
και να μην κοιτάξουν να απαλλαγούν από τα συμβόλαια Καντουρί, Ολιβέιρα, Κούρτιτς που συνολικά αμείβονται με περίπου 3 εκατομμύρια το χρόνο.
Εγώ το καταλαβαίνω, είσαι στενά. Ε για ποιον λόγο τότε έγιναν - γίνονται τέτοιες δαπάνες;
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Αμφότεροι, διοίκηση και προπονητής σε λάθος κατεύθυνση, όσο και αν ακούγεται παράξενο.
Ο προπονητής κάνει αλχημείες στο 10 επειδή δεν του παίρνει η διοίκηση και η διοίκηση δεν του παίρνει επειδή πιστεύει πως έχει πάρει δεκάρια ήδη. Σαν την σχέση γονέων και παιδιού, όταν το παιδί δεν τρώει το φαγητό του επειδή δεν του πήραν παιχνίδι ή οι γονείς δεν παίρνουν παιχνίδι στο παιδί επειδή θεωρούν πως δεν διαβάζει αρκετά για το σχολείο.
Τί να γίνει; Το γινάτι βγάζει μάτι. Ιβάν, πάρτε το δεκάρι του ζητάει για να δούμε και μεις την ποθητή επιθετική βελτίωση στην ομάδα.
Αν και χρειαζόμαστε και αριστερό εξτρέμ και ταχυδυναμικό μέσο στον άξονα και σέντερ φορ, γιατί ο Ολιβέιρα δεν δείχνει να συνέρχεται και ο Τόμας δεν είναι κλασικός σέντερ φορ. Όλες οι ομάδες στο τελευταίο δεκαήμερο των μεταγραφών τρέχουν και ενισχύονται, ας μην μείνουμε στάσιμοι εμείς.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Blackgr4 έγραψε:
giliopoulos έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:

Δεν υπήρχε μπάτζετ πριν δοθεί δανεικός ο Τέιλορ, πριν δοθεί δανεικός (με ενοίκιο 300κ και ρήτρα 3 εκατομμυρίων) ο Τσιγγάρας και πριν πουληθεί με 450κ ο Λάμπρου (που είχε και 450κ συμβόλαιο).
Έγιναν όμως όλα τα παραπάνω. Ακόμα δεν υπάρχει μπάτζετ;

Πάντως είναι απορίας άξιο, πως σε ένα τόσο στενό μπάτζετ, αποφασίστηκε να:
δοθεί ένα συμβόλαιο έστω και των 100-150 χιλιάδων στον Ρικάρντο,
να ανανεώσει ο Μπίσεσβαρ με 400κ συμβόλαιο,
να αγοραστεί με 250κ + άλλα τόσα συμβόλαιο ο Κάργας που με τη βούλα θεωρείται πλέον 5ος στόπερ,
και να μην κοιτάξουν να απαλλαγούν από τα συμβόλαια Καντουρί, Ολιβέιρα, Κούρτιτς που συνολικά αμείβονται με περίπου 3 εκατομμύρια το χρόνο.
Εγώ το καταλαβαίνω, είσαι στενά. Ε για ποιον λόγο τότε έγιναν - γίνονται τέτοιες δαπάνες;
Φιλε μου εγιναν τετοιες δαπανες απλα γιατι υπολογιζαν τα εσοδα της ευρωπης και απο την στιγμη που εγινε το κακο το πλανο κοπηκε στη μεση...Το πλανο υποθετω ηταν να ερθουν νεοι ταλαντουχοι με μεταπωλητικη αξια στην αρχη και προς το τελος που θα πεσουν οι τιμες να ερθουν και 2-3 εμπειροι με πιο μεγαλα συμβολαια για το παρον...Μετα τον αποκλεισμο απ'οτι φαινεται παρθηκε η αποφαση να μην ερθει κανεις αλλος απο την διοικηση, δλδ ενα πλανο που σχεδιαζοταν ενα καλοκαιρι μπορει και νωριτερα κοπηκε στη μεση...Αυτο φοβοταν και ο Μποτο οταν στις συζητησεις αλλα και στις συνεντευξεις ειχε πει ξεκαθαρα να μην αλλαζει πλανο η ομαδα συνεχεια αλλα να εχει ενα σταθερο για καιρο για να αποδωσει καρπους...Τοσο πολυ στηριχτηκε που το μεταγραφικο του πλανο το σταματησσαν μετα απο ενα μηνα....Αν ειναι σοβαρη μεταγραφικη πολιτικη αυτη θα το κρινει η ιστορια εγω λεω πως ειναι ερασιτεχνισμοι αλλη μια χρονια μετα την περσινη καταστροφικη....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”