Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από nunies4 »

icue έγραψε:Ειναι περα απο καθε λογικη να μιλαμε για αλλαγη προπονητη αυτη τη στιγμη. Το μονο θετικο της χθεσινης γιουχας ειναι μπας και κουνηθει λιγο το κεφαλι του και καταλαβει οτι εχει παρει φωτια ο κωλος του και αντιδρασει.

Κατι μου λεει οτι απο το επομενο ματς θα δουμε τουλαχιστον 2-3 νεα προσωπα να μπαινουν στο ροτεισιον. Και οχι απλα αλλαγες στο 80φευγα.
Για τον Ραζβαν μιλαμε. Στο Καραισκακη σε 2 εβδομαδες θα κατεβει με ψευτο9 τον Μπισε βασικο για να δικαιωσει την σκεψη του και να προσπαθησει να αποδειξει ποσο αμπαλοι ειμαστε... :D
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πραγματικα απορω αν μιλησαν ποτε το καλοκαιρι με τον Μποτο...
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Για τα μεταγραφικά, τον Κούτσια και αν είναι καλυμμένος ο ΠΑΟΚ στη θέση «9» με τους Ολιβέϊρα - Μπράντον:
"Θα δούμε τι θα συμβεί. Έχουμε άλλον έναν παίκτη που μπορεί από την Κ19 να μας καλύψει (Γκορντεζιάνι). Την ίδια στιγμή θεωρώ ότι ο Κούτσιας χρειάζεται να πάει δανεικός για να παλέψει και να πάρει μία διαφορετική νοοτροπία.

Αυτή τη στιγμή περικυκλώνεται από πολλά συμφέροντα, θα είναι καλό και για τον ίδιο να πάει να παίξει σε ένα άλλο περιβάλλον. Από εκεί και πέρα μπορεί να υπάρξει κάτι ακόμα, θα δούμε. Δεν είναι ξεκάθαρο αν θα δοθεί δανεικός ή όχι".
Αυτα ειπωθηκαν απο τις 12 Σεπτεμβριου
κι απο το δικο του στομα.- Δ Η Μ Ο Σ Ι Α.-

Χθες ηταν 2 Οκτωβριου.- 20 μερες μετα!
Χθες ειδαμε μιση ωρα φορ τον Μπισεσβαρ.-

Ποσο ακομα μπορουμε να τον πιστευουμε;

Για μενα καθε ωρα που μενει στον ΠΑΟΚ
και δεν ερχεται προπονητης-επιλογη του
ΤΔ μονο κακο κανει σε ομαδα και project.-
icue

Δημοσίευση από icue »

Δεν χρειαζεται να αναρωτιομαστε αν μιλησαν. Ραφα Σοαρες και Σαστρε ειναι εκτος ομαδας. Ο Κουαλιατα εκανε ενα μηνα αγροτικο στη Β' ομαδα. Ο Ρικαρντο παραμενει εκει. Ο Φελιπε Σοαρες ειναι μια στην κερκιδα μια στην ακρη του παγκου. Περιμενω να δω αν θα ξαναδουμε και τον Νασμπερκ με τον Κουλιερακη ετοιμοπολεμο.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Χθες λόγω ανωτέρας βίας είδα ΠΑΟΚ από το σπίτι με λινκ λες και έβλεπα φιλικό. Όποτε οι σφυγμοί μου ήταν για πρώτη φορά σε νορμαλ επίπεδα μάλλον σύμπτωμα του κοβιντ.
Πρώτο ημίχρονο καλοί . Όχι τρέλα πράγματα για ΠΑΟΚ αλλά τους είχαμε.
Δεύτερο ημίχρονο τραγικοί. Όχι ότι έκαναν οι άλλοι κάτι τρελο αλλά τζάμπα χάσαμε κρύα και άνοστα.
Αυτό που έκανες με Μπισεσβαρ κατάφερε να με ξυπνήσει από την νιρβάνα μου . Με τρέλανε!!!
Δεν ξέρω τι όνειρο είδες. Να έβαζες τον μικρό το πιο λογικό. Να έβαζες Καντουρι να το δεχτω. Να έβαζες ναρει μια χαρά . Να έβαζες Ζιβκοβιτς να το ξανά δεχτω . Κουρτιτς το ίδιο.Να έβαζες Ινγκασον ή καργα ξέρω εγώ θα ξενερωνα ο ΠΑΟΚ του ιβαν θα έλεγα λες και είναι χωριό αλλά θα είχε μια μικρή λογική! Τον μπισε ρε λουτσε; Που βγήκε τετ-α-τετ και φοβήθηκε να κάνει κεφάλια;
Και κάτι ακόμα στο δεύτερο την πατάς σε όλα τα ματς. Το κεντρο το χάνεις για πλάκα. Αφού δεν γουστάρεις φιλιπε γιατί τους ξεκινάς και τους τρεις και δεν έχεις αλλαγες όταν κουράζονται;Βάλε 2 και μόλις καποιος κουραστεί βάλε τον 3ο.
Ο Ράφα Σοαρες είναι χειρότερος του Νεσμπεργκ και δεν τον βλέπεις καν; Γιατί ο άλλος μόνος με το καλάμι την διώχνει.
Αν ναι (γιατί τα ίδια έλεγα και για Σαστρε όταν ο Λυρατζης δεν βλεπόταν και με τιμώρησες που τον έβαλες)τι να πω.
Είναι αυτοί παίχτες για ΠΑΟΚ ;;; Και για να προλάβω ο Ρούμπεν του βαζελου ή ο σαντσεθ παίρνουν παραπάνω λεφτά;;;
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

dragon έγραψε:Η ομάδα κάνει βήματα προόδου.
Για όποιον μπορεί να βλέπει ψύχραιμα και να μην καθοριζεται η άποψη του από το δοκάρι κι έξω.

Ναι ρε γαμιώντας πάει, όλοι μας τρέμουν σε κάθε βήμα προόδου που κάνουμε.
Απο το κάνει βήματα προοδου στο γαμιώντας παει, είναι δική σου μετάφραση.
Ε τι να κάνουμε, εσείς βλέπετε την ομάδα να παίζει με 10 παίχτες και λέτε ότι κάνει βήματα προόδου
κι εγώ βλέπω εσάς να λέτε ότι κάνει βήματα προόδου και λέω ότι πάει γαμιώντας κι όλοι τρέμουν τα βήματα προόδου μας.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ραζβαν παρτο αλλιως.

1. Βαλε μεσα τα πιτσιρικια
2. Βαλε μεσα και τα παλτα του Μποτο.

Ειτε θα χτισεις κατι για την επομενη χρονια ( καλο) ειτε θα σφυριξουν 4αρες.
Σε καθε περιπτωση, δεν εχει νοημα να τρως εσυ τη λεζα για μ@λ@κιες αλλων.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Παντως οταν η κουβεντα εχει παει στο γιατι εβαλες τον 35αρη παλαιμαχο Μπισεσβαρ αντι του Γκορντεζιανι των 0 συμμετοχων, τοτε καταλαβαινουμε ολοι οτι εχει χαθει η μπαλα και ζουμε ενα θεατρο του παραλογου. Και δεν ειναι ευθυνη του προπονητη αυτο.

Το ροστερ σε καποιες θεσεις ειναι αστειο. Ο Λαρσον του ΟΦΗ εμοιαζε με Ντανι Αλβες μπροστα στα δικα μας πλαγια μπακ.
kostas.doumpis

Δημοσίευση από kostas.doumpis »

ron-swanson έγραψε:Παντως οταν η κουβεντα εχει παει στο γιατι εβαλες τον 35αρη παλαιμαχο Μπισεσβαρ αντι του Γκορντεζιανι των 0 συμμετοχων, τοτε καταλαβαινουμε ολοι οτι εχει χαθει η μπαλα και ζουμε ενα θεατρο του παραλογου. Και δεν ειναι ευθυνη του προπονητη αυτο.

Το ροστερ σε καποιες θεσεις ειναι αστειο. Ο Λαρσον του ΟΦΗ εμοιαζε με Ντανι Αλβες μπροστα στα δικα μας πλαγια μπακ.
Δεν νομιζω να μη ρωτηθηκε ο ρασβαν στο να παει δανεικος στο βολο ο κουτσιας!
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Ίσως πρέπει να επεξηγηθεί οτι το να ακούσει κράξιμο ο Λου δεν σημαίνει οτι φταίει για όλο αυτό που βλέπουμε ή οτι είναι ο μόνος υπεύθυνος. Και ο Ιβάν και ο Μπότο φταίνε. Το ποιος φταίει πιο πολύ, δεν ξέρω, υπάρχουν επιχειρήματα για όλους στο να βγουν οι mega-φταίχτες, αλλά και το ανάποδο, να τη βγάλουν λάδι.

Δυστυχώς τρώω τα συκώτια μου μετά το χθεσινό και δεν έχω καθαρό μυαλό να μοιράσω ποσοστά ευθύνης ακριβοδίκαια.

ΥΓ. Εάν στους επόμενους 4 αγώνες μαζέψουμε με το ζόρι 2 βαθμούς και πλησιάζοντας στα μισά του πρωταθλήματος είμαστε τίποτα 7οι - 8οι, ας ξαναμιλήσουμε για πρόοδο τότε. Να έχουμε και περισσότερα στοιχεία.

ΥΓ2. Ο αφάνας 9άρι...σε ματς που θέλεις να το γυρίσεις κιόλας...και δουλεμένο κιόλας...end of story
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Δεν έχει στο μυαλό του άλλο σχέδιο. Και εάν το άλλο σχέδιο είναι ο Μπισεβαρ σέντερ φορ ,ας το παραιτήσεις το άθλημα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ε πως δεν ειναι δικη του ευθυνη.Δικη του απαιτηση ηταν σχεδον η απομακρυνση του Κουτσια και ξαναλεω επειδη καποιοι λενε οτι δυο φορ ειναι αρκετα.Ανεξαρτητως του ποιοι ειναι αυτοι οι φορ και ποσο,σταθεροι η ''σιδερενιοι'' ειναι,οταν εχεις αποφασισει παλι με δικη σου αποφαση να πας με Αγκουστο στο 10,τα τρια φορ ειναι πλεον απαραιτητα.Οταν χτες τραυματιστηκε ο Ολιβειρα,ολοι μας καταλαβαμε οτι γκολ δεν μπαινει,οχι μονο γιατι πλεον δεν ειχες φορ,αλλα γιατι δεν εχεις καν μεσοεπιθετικους με ανεση στο γκολ.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Χθες νομίζω πως για μια ακόμα φορά αποδείχθηκε πόσο δύσκαμπτος είσαι ρε αδερφέ στη ροή ενός αγώνα.
Τραυματίζεται ο Ολιβέιρα και οκ δεν εμπιστεύεσαι τον μικρό. Οκ μαζί σου. Βάζεις μέσα τον Μπίσε...οκ...
Έχουν παίξει και άλλες ομάδες με χαφ ρε ρόλο ψευτό-φορ και μάλιστα έχουν παίξει και συμπαθητική μπαλλίτσα.
Αλλά ρε αδερφέ για να λειτουργήσει αυτό πρέπει να ανοίξεις μπροστά και να βάλεις την μπάλλα κάτω. Το να βάλεις τον Μπίσε ανάμεσα στα νταμάρια να προσπαθεί να πάρει κεφαλιές είναι έγκλημα...

Όσον αφορά την γενική κατάσταση στην ομάδα νομίζω τα πράγματα είναι πολύ απλά. Το καλοκαίρι το πλάνο ήταν να γίνουν πρώτα οι μεταγραφές που θα στήναν κορμό και τα ταλέντα για το μέλλον και μετα απο πρόκριση στην Ευρώπη θα ερχόταν και τα πιο βαριά χαρτιά να συμπληρώσουν το παζλ.

Θεωρώ ότι είχαν δεδομένη την πρόκριση και το μπάτζετ στηριζόταν εκεί. Ο αποκλεισμός πιστεύω ακράδαντα είναι 100% δική σου ευθύνη. Οι λόγοι έχουν αναλυθεί απο πολλούς.

Μετά απο εκεί γαμήθηκε το σύμπαν. Εμφανές ότι plan B δεν υπήρχε και γινόνταν μόνο σπασμωδικές κινήσεις μήπως και κάποιος απο τους στόχους από το δέυτερο γκρουπ μεταγραφών έριχνε τις απαιτήσεις του. Δεν έγινε, ο Ιβάν δεν έριξε νερό στο κρασί του και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Τι γίνεται τώρα? Δύσκολο το σενάριο.
Εγώ πάντως αν ήμουν Λούτσε κατά τη διάρκεια της διακοπής θα δούλευα ένα σχήμα που Μπίσε, Καντουρί και Βιερίνια θα ήταν κερκίδα. Και ότι βγει.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Χωρίς δόση ειρωνείας θα πω το εξής. Αν έχεις αποφασίσει κατά όπως φαίνεται ότι ο μπισεσβαρ θα είναι η πρώτη επιλογή στα φορ μετά τους δύο που έχουμε, τουλάχιστον βάζε τον βασικό μιας και στο β ημίχρονο και η ομάδα καταρρέει και ο ολιβειρα είτε έχει ενοχλήσεις είτε κλατάρει. Καλύτερα δηλαδή να πάρει το τελευταίο μισάωρο ο ολιβειρα μπας και δεν έχουμε τόσο μεγάλη πτώση.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

kostas.doumpis έγραψε:
ron-swanson έγραψε:Παντως οταν η κουβεντα εχει παει στο γιατι εβαλες τον 35αρη παλαιμαχο Μπισεσβαρ αντι του Γκορντεζιανι των 0 συμμετοχων, τοτε καταλαβαινουμε ολοι οτι εχει χαθει η μπαλα και ζουμε ενα θεατρο του παραλογου. Και δεν ειναι ευθυνη του προπονητη αυτο.

Δεν νομιζω να μη ρωτηθηκε ο ρασβαν στο να παει δανεικος στο βολο ο κουτσιας!
Φιλε πραγματικα πιστευεις οτι αν εμενε ο Κουτσιας θα εκανε τοση διαφορα; Με καλη διαθεση το ρωταω. Ναι μλκια ειναι που τον δωσαμε δανεικο, αλλα η ομαδα χρειαζοταν εναν παιχτη τοπ επιπεδου στην θεση. Ο Μπακαμπου ελευθερος πηγε στον γαυρο. Τα εσκαγες και τον επαιρνες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”