Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Blacksheep έγραψε:
Σουριναμέζος έγραψε:Πέρσι και πρόπερσι ήρθαν ένας Αυστριακός στα 26 του με φοβερά νούμερα σε μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας του και ένας ακόμα 26χρονος Ρουμάνος διεθνής με 7 εκατομμύρια αξία στο transfermark. Αποδείχθηκαν μια τρίχα από την κάτω αφάνα του Μπίσε.

Φέτος έχουν έρθει αρκετά 20χρονα πρότζεκτ και έχουμε πειστεί ότι θα τρίβουμε τα μάτια μας επειδή "κόβει" το μάτι του τεχνικού διευθυντή που τους έφερε και παίκτες όπως ο Ομάρ και ο Μπίσε είναι περιττοί. Βέβαια ο προηγούμενος τεχνικός διευθυντής που έκοβε το μάτι του έφερε μεταξύ άλλων τους Τέρι Αντόνις, Έρικ Σάμπο και Ζάιρο.

Χίλιες φορές να υπάρχει στο ρόστερ ο Μπίσε και ο Καντουρί παρά να ψάχνουμε μετά από μερικούς μήνες να σπάσουμε τους δανεισμούς του Λάμπρου και του Ζαμπά γιατί δεν βγήκαν τα πρότζεκτ
Τι πρόσφεραν περσι ο μπισε και ο Ομάρ μπορεί κάποιος να μου θύμισει ;
Αλήθεια?

Αρχίζω και καταλαβαίνω τον Αμπέλ όταν έλεγε "Πως να εξηγήσεις τα χρώματα σε τυφλούς?"
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Το πρόβλημα δεν είναι ότι μένει ο Μπισε.
Το πρόβλημα είναι ότι για άλλη
μια χρονιά δε θα πάρουμε ΔΕΚΑΡΙ
στην πιο κομβική επιθετική
θέση για το 4-2-3-1 του Ραζβαν.
Σε ένα πρωτάθλημα με κλειστές
άμυνες όπου το δέκαρι τέτοιου
τύπου μπορεί να τις ξεκλειδώνει.

Και δυστυχώς θα είναι και βασικός
τουλάχιστον στην αρχή.
Τέλος για τα παιδιά που γράφουν
για Μπισε και εξτρέμ, να θυμίσω
ότι ο Μπισε στις μεγάλες εμφανίσεις
στα δύο πρωταθλήματα ήταν πάντα
σχεδόν δέκαρι. Παίζει και εξτρέμ
αλλά πάντα συγκλινοντας μέχρι
το κέντρο και φυσικά σε αυτήν
την κατάσταση σε αυτήν την ηλικία
μόνο για κάνα δεκάλεπτο μπορεί
να παίξει εξτρέμ.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Πρέπει να καταλάβουν όλοι όμως ότι ο μποτο έζησε ένα εξάμηνο γεμάτο μεγάλους αγώνες και ξέρει πολύ καλά τι μπορεί να δώσει και ο αντρε και ο μπισε και ο σβαμπ αλλά και κρεσπο και σε στιγμές αλλά ΚΥΡΙΩΣ σε παιδιά που ήρθαν από την τοντελα και την φαμαλικαο.

Για αυτό ήθελε να κρατήσει και τους 4 απλά με τα ποσά που θεωρεί σωστά.simple as that
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Με την ανανεωση του ευελπιστω να πετυχουμε αν
οχι σε τιποτε αλλο τουλαχιστον στην αυταρκεια!

ΥΓ. Η υλοποιηση του σχεδιασμου με κινησεις
σαν απο τρια διαφορετικα μυαλα συνεχιζεται
φυσικα με την προσωπικη μου οπτικη και μονο!
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Όχι εγκεφαλικό ρε παιδιά επειδή ανανέωσε ο Μπίσεσβαρ.
Προς Θεού.
Δεν αξίζει.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

τι εγινς ρε παιδιά ;;ανανέωσε ο μπίσε για 3-4η αλλαγή και καταστραφήκαμε;;;; :? :?
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Αν γίνει αυτό που πρέπει και έρθει μια εξτρεμαρα για βασικός στα αριστερά δεν έχω κανένα θέμα προσωπικά με την ανανέωση Μπισε.

Ας περιμένουμε λοιπόν να δούμε γιατί το ρεζουμέ θα είναι τελείως διαφορετικό στο "Μπισε χωρίς άλλη μεταγραφη" σε σχεση με το "Μπισε συν ακόμα μια μεταγραφή".

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

gergeo4 έγραψε:τι εγινς ρε παιδιά ;;ανανέωσε ο μπίσε για 3-4η αλλαγή και καταστραφήκαμε;;;; :? :?
Δεν είδες ?
αρχίσανε τα εγκεφαλικα !!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Απο το να εδινα παντως κανα μυριο για αγορα του Γαλλου που γραφτηκε χτες, ως τριτη ελπιζω προσθηκη,προτιμω την ανανεωση Μπισε και ολα τα λεφτα να πανε σε εναν παικταρα εξτρεμ.Αν τωρα ανανεωσει ο Μπισε και αποκτηθει εξτρεμ του ιδιου επιπεδου με τον Γαλλο θα εχουμε κανει μια τρυπα στο νερο,οποτε λιγη υπομονη να δουμε τον νεο παικτη που θα αποκτηθει.
Οσο και αν αρνουνται να το καταλαβουν καποια τρολ, ο ΠΑΟΚ εχει τεραστια αναγκη να προσθεσει στο ροστερ παικτες μεσοεπιθετικα με ανεση στο ΓΚΟΛ,Γ-Κ-Ο-Λ οχι Α-Σ-Ι-Σ-Τ. Τετοιος προφανως δεν ειναι ο Μπισεσβαρ οποτε και παλι ολα θα κριθουν στην επιλογη του αριστερου εξτρεμ καθως ουτε ο Ναρει εχει αυτη την ανεση.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ε, αναμενόμενο σε ένα βαθμό....
Για μένα είναι καλή εξέλιξη αφού μένει σε δεύτερο ρόλο για να στηρίξει και τους νέους.
Τον βασικό να δούμε ...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

alexgarcia6 έγραψε: “Ο Τόμας Μουργκ αναχώρησε για την πατρίδα του με ειδική άδεια προκειμένου να διευθετήσει ένα προσωπικό θέμα και θα ενσωματωθεί στην ομάδα στην Ολλανδία τις επόμενες μέρες”

Λετε να μας φυγει ο μουργος;
Too good to be true
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
alexgarcia6 έγραψε: “Ο Τόμας Μουργκ αναχώρησε για την πατρίδα του με ειδική άδεια προκειμένου να διευθετήσει ένα προσωπικό θέμα και θα ενσωματωθεί στην ομάδα στην Ολλανδία τις επόμενες μέρες”

Λετε να μας φυγει ο μουργος;
Too good to be true
Ενα ποιοτικό 10λεπτο το'χει...
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Θα μας πιάσει κατάθλιψη παντως αν γίνουν οι 4 μεταγραφές που απομένουν (στόπερ, δεξί κ αριστερό εξτρεμ κ φορ). Μετά θα ασχολουμαστε με αποδεσμεύσεις μονο..
thios4

Δημοσίευση από thios4 »

Blacksheep έγραψε:Ειμαι ένα στάδιο πριν το εγκεφαλικό με την ανανέωση μπισε. Τον ευχαριστώ απο τα βάθη της καρδιάς αλλα δεν θελω να τον δω ουτε περπατάει εξω στον αγωνιστικο χώρο. Για εμενα ο παίχτης έπρεπε να τελειώσει την καριέρα του με ψιλά το κεφάλι από την ομάδα μας , αλλά δυστυχώς πάλι θα βλέπουμε ψετοσπριντ , χλιαρά σουτακια , και να τραβάει την αφάνα του....

ΥΓ Ισως με άλλο προπονητή να μην είχα την ίδια αντίληψη για τον παίχτη . Οχι οτι εχω θεμα με τον λουτσε αλλα οι εμμονές του αχ αυτές οι εμμονές του
Συμφωνώ σε όλα, αλλά κατά βάθος δεν ξέρω πόσοι από εμάς πιστεύαμε ότι θα έφευγε. Άλλωστε που θα βρισκόταν κορόι..εεεε ομάδα που να τον έπαιρνε? Πρέπει ο ατζέντης του να τον ενοχλούσε κάθε μέρα στο τηλέφωνο στην Καραϊβική που ήταν για τους υπερ-πάντων αγώνες με την εθνική του για να συζητήσουν τις προτάσεις που θα είχε.
Μια χαρά, δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με κουτσουρεμένη προετοιμασία, και θα φαίνεται ότι είναι ο καλύτερος στη θέση του, τους μήνες Αύγουστο-Σεπτέμβρη (για ευνόητους λόγους). Ελπίζω να αξίζουν τα λεφτά για τα ποιοτικά 10λεπτα, τα πλασεδάκια με το εσωτερικό που βρίσκουν στόχο σε τέρμα ράγκμπι και την ξάπλα στο γρασίδι με τα χέρια ψηλά.
Πάντως περιμένω πως και πως για τη στιγμή που θα κάνει κάτι καλό ο Μπίσε(γιατί αλίμονο η μπάλα δεν ξεχνιέται και δεν νομίζω πως μπορεί κανεις να αμφισβητήσει την ποιότητά του) και θα βγουν οι σασταλεγάκηδες "Τώρα είναι κακός ο Μπίσε?" "Πού κρυφτήκατε οι haters του?" και άλλα τέτοια όμορφα.
Πάντως, πέρα από τους σαρκασμούς και τον εκνευρισμό μου(που ειλικρινά ζητώ συγνώμη αν σε κάποιον του φαίνονται too much αυτά που γράφω, δεν έχω σκοπό να προκαλέσω κανέναν, είναι ένας τρόπος να τα βγάλω από μέσα μου) αυτό που με εκνευρίζει πιο πολύ απ'όλα, είναι ότι ενώ ανταγωνίζεται τον Αντρέ στα fitness, αντοχές, τρεξίματα κλπ, 2η σερί σαιζόν δεν ξέρω τί σόι προετοιμασία θα κάνει.
Χώρια του ότι προσωπικά με είχε ξενερώσει το ότι ενώ ακούγαμε για Κρέσπο ότι ναι,δεν θέλει μονοετές, ψάχνει διετές, λέει ότι θα ήθελε να μείνει αλλά με άλλα δεδομένα, με τον Βιειρίνια λίγο πολύ ξέραμε την κατάσταση ότι λογικά θα ανανέωνε, με Βαρέλα ξέραμε ότι θα έφευγε και το ήθελαν και οι 2 πλευρές, Ο Σβαμπ είπε ότι έχει προτεραιότητα εμάς και σκεφτόταν γενικά τί θα κάνει, με τον Μπίσε, ούτε φωνή ούτε ακρόαση εδώ και πόσες εβδομάδες!Δεν ξέραμε αν ζει ή αν πέθανε εκεί που πήγε. Και ξαφνικά βγήκε σήμερα ότι ανανεώνει ο παίχτης τελικά. Δεν ξέρω αν το μετάνιωσε που απάντησε τόσο νωρίς και θα προλάβει λίγο από προετοιμασία...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

μπα φιλε θα ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΠΙΣΕ ΖΙΦΚΟ ......απο καπου να πιαστουμε.....βλεπω οτι ο μποτο κανει κατι καλο καινουριο ας το δουμε πρωτα και μετα λεμε οτι θεμε.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”