Blacksheep έγραψε:Ειμαι ένα στάδιο πριν το εγκεφαλικό με την ανανέωση μπισε. Τον ευχαριστώ απο τα βάθη της καρδιάς αλλα δεν θελω να τον δω ουτε περπατάει εξω στον αγωνιστικο χώρο. Για εμενα ο παίχτης έπρεπε να τελειώσει την καριέρα του με ψιλά το κεφάλι από την ομάδα μας , αλλά δυστυχώς πάλι θα βλέπουμε ψετοσπριντ , χλιαρά σουτακια , και να τραβάει την αφάνα του....
ΥΓ Ισως με άλλο προπονητή να μην είχα την ίδια αντίληψη για τον παίχτη . Οχι οτι εχω θεμα με τον λουτσε αλλα οι εμμονές του αχ αυτές οι εμμονές του
Συμφωνώ σε όλα, αλλά κατά βάθος δεν ξέρω πόσοι από εμάς πιστεύαμε ότι θα έφευγε. Άλλωστε που θα βρισκόταν κορόι..εεεε ομάδα που να τον έπαιρνε? Πρέπει ο ατζέντης του να τον ενοχλούσε κάθε μέρα στο τηλέφωνο στην Καραϊβική που ήταν για τους υπερ-πάντων αγώνες με την εθνική του για να συζητήσουν τις προτάσεις που θα είχε.
Μια χαρά, δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με κουτσουρεμένη προετοιμασία, και θα φαίνεται ότι είναι ο καλύτερος στη θέση του, τους μήνες Αύγουστο-Σεπτέμβρη (για ευνόητους λόγους). Ελπίζω να αξίζουν τα λεφτά για τα ποιοτικά 10λεπτα, τα πλασεδάκια με το εσωτερικό που βρίσκουν στόχο σε τέρμα ράγκμπι και την ξάπλα στο γρασίδι με τα χέρια ψηλά.
Πάντως περιμένω πως και πως για τη στιγμή που θα κάνει κάτι καλό ο Μπίσε(γιατί αλίμονο η μπάλα δεν ξεχνιέται και δεν νομίζω πως μπορεί κανεις να αμφισβητήσει την ποιότητά του) και θα βγουν οι σασταλεγάκηδες "Τώρα είναι κακός ο Μπίσε?" "Πού κρυφτήκατε οι haters του?" και άλλα τέτοια όμορφα.
Πάντως, πέρα από τους σαρκασμούς και τον εκνευρισμό μου(που ειλικρινά ζητώ συγνώμη αν σε κάποιον του φαίνονται too much αυτά που γράφω, δεν έχω σκοπό να προκαλέσω κανέναν, είναι ένας τρόπος να τα βγάλω από μέσα μου) αυτό που με εκνευρίζει πιο πολύ απ'όλα, είναι ότι ενώ ανταγωνίζεται τον Αντρέ στα fitness, αντοχές, τρεξίματα κλπ, 2η σερί σαιζόν δεν ξέρω τί σόι προετοιμασία θα κάνει.
Χώρια του ότι προσωπικά με είχε ξενερώσει το ότι ενώ ακούγαμε για Κρέσπο ότι ναι,δεν θέλει μονοετές, ψάχνει διετές, λέει ότι θα ήθελε να μείνει αλλά με άλλα δεδομένα, με τον Βιειρίνια λίγο πολύ ξέραμε την κατάσταση ότι λογικά θα ανανέωνε, με Βαρέλα ξέραμε ότι θα έφευγε και το ήθελαν και οι 2 πλευρές, Ο Σβαμπ είπε ότι έχει προτεραιότητα εμάς και σκεφτόταν γενικά τί θα κάνει, με τον Μπίσε, ούτε φωνή ούτε ακρόαση εδώ και πόσες εβδομάδες!Δεν ξέραμε αν ζει ή αν πέθανε εκεί που πήγε. Και ξαφνικά βγήκε σήμερα ότι ανανεώνει ο παίχτης τελικά. Δεν ξέρω αν το μετάνιωσε που απάντησε τόσο νωρίς και θα προλάβει λίγο από προετοιμασία...