Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από JohnDag »

Το πως έκανε λεφτά ο Σαββιδης είναι τελείως αδιάφορο.

Το μόνο που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι το αν παίζει το παιχνίδι καθαρά όσον αφορά τα ποδοσφαιρικά. Διότι εγώ (και φαντάζομαι η συντριπτική πλειοψηφία των ΠΑΟΚτσηδων) δεν έχουμε καμία διάθεση να γίνουμε γαύροι.

Σε αυτό το κομμάτι εμένα με καλύπτει σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό και δεν έχω να του προσάψω κάτι.

Having said that ο Ιβαν δεν είναι θεός και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν είναι οι πιστοί του να τον προσκυνάνε άκριτα.

Τα θετικά του είναι προφανώς πολλά περισσότερα από τα αρνητικά του αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι απαγορεύεται να επισημαίνουμε τα τελευταία.

ΠΑΟΚ υπήρχε και πριν το Σαββιδη και θα υπάρχει και μετά τον Σαββιδη.

Μάθετε να ακούτε και την κριτική και μην σας διακατέχει το σύνδρομο του «να γίνω βασιλικότερος του Βασιλέως».

Ειδικά όταν αυτός που ασκεί την κριτική είναι πχ ο Josh που όλοι ξέρουμε τι καπνό φουμάρει εδώ μέσα εδώ και πολλά χρόνια.

Και το λέω αυτό ενώ είναι γνωστό ότι σε αρκετά πράγματα οι απόψεις μας δεν συμπίπτουν.

Κάποια από αυτά που υπονοήθηκαν για την πάρτη του είναι απλά αισχρά.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Λέει ο Joshua ότι πρέπει η οπαδοί να εκφράσουν την άποψη τους ειρηνικά για το μπάχαλο με το ποδοσφαιρικό πλάνο και πέσατε όλοι να τον φάτε.
Εγώ έχω πει και θα λέω πάντα ότι κακό λόγο για τον Ιβαν δεν θα πω γιατί δεν ξεχνάω όσα έκανε και κάνει για την ομάδα.
Το ότι ότι έχουμε αλλάξει 18 φορές πλάνο από το 2012 είναι γεγονός, δεν είναι κάτι αμφισβητήσιμο. Αυτό προφανώς κάτι σημαίνει, ότι κάποιος δεν κάνει καλά την δουλειά του. Οποιος.
Εμείς σαν οπαδοί δεν πρέπει να πούμε την γνώμη μας, όταν βλέπουμε ότι κάτι δεν παει καλά; Ειρηνικά πάντα. Οπαδοί είμαστε και άρρωστοι με την ομάδα μας, όχι πελάτες που άμα δεν μας αρέσει πάμε σε άλλο μαγαζί.
Δηλαδή οι οπαδοί των αγγλικών ομάδων δεν έπρεπε να διαμαρτυρηθούν; Άσχετα για ποιο λόγο δεν προχώρησε η σούπερ λιγκ.
Κάποιοι μπορεί να πιστεύετε ότι όλα είναι καλώς καμωμένα. Δεκτό. Γιατί όμως κάποιος ο οποίος βάσιμα πιστεύει ότι κάτι δεν παει καλά, δεν έχει δικαίωμα να πει την άποψη του;
Ειδικά όταν την εκφράζει χωρίς χαρακτηρισμούς και προσβολές.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Nα πω εγω γιατι εκανα τη συγκεκριμενη αναφορα...Καθε φορα που καποιος τολμα να ασκησει κριτικη εδω μεσα,δυο ειναι τα βασικα επιχειρηματα που σπανια εχουν να κανουν με το περιεχομενο των οσων λεει ο αλλος.
Το ενα ειναι οτι πισω απο τη κριτικη κρυβεται καποιος κρυφος ποθος που θελει τον Σαββιδη να παιρνει τον μπουλο.Δεν εχω να απαντησω κατι σε αυτο,πως να σταθει καποιος απεναντι σε ενα τοσο εκπληκτικο επιχειρημα?
Η αλλη δημοφιλης απαντηση ειναι ''ποιος εισαι εσυ,ενα τιποτα,ενας αμορφωτος ξερω γω,ενας που δεν εχει διοικησει περιπτερο'' και διαφοροι αλλοι τραγικοι χαρακτηρισμοι εναντιων απλων ανθρωπων που δεν γνωριζεις καν και δεν εχεις κανενα δικαιωμα να μειωνεις,'' ποιος εισαι εσυ που θα τολμησει να ασκησει κριτικη σε εναν δισεκατομμυριουχο για το πως διοικει τις επιχειρησεις του'', την αριστερα μου μεσα που καποιοι κοπτεστε κιολας για αυτη...
Ε λοιπον συγνωμη αλλα ο Ιβαν δεν ειναι ουτε ο Μπιλ Γκειτς,ουτε ο Στιβ Τζομπς,καποια αυτοδημιουργητη ιδιοφυια με επιχειρηματικο δαιμονιο για την οποια θα ορκιζομουν οτι ειναι αυθεντια στον τροπο που διοικει τις επιχειρησεις του.Τουλαχιστον οσον αφορα τον ΠΑΟΚ,δεν ξερω τι κανει στη Ρωσια, μου εχει δωσει απειρες αφορμες να τραβαω τα μαλια μου με πολλες απο τις αποφασεις του.Προσφατα εβαλε τον ΑΑ στη διοικηση για να τρεξει το αθλητικο κεντρο το κερατο μου μεσα και καποιοι γραφατε πως ειναι δημοτης λεει και ξερει τα κατατοπια...Θα πηδηχτω απο το παραθυρο...
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Τζάμπα μελάνι καταναλώνουμε για τα ίδια και τα ίδια..

Τα συν και πλην χιλιοειπωμένα και αυτά.

Η παρανόηση, η υπερβολική ερμηνεία του τι λέει ο άλλος , οι εύκολες γενικεύσεις κατηγοριοποιήσεις των άλλων εύκολες πάντα.

Διαφωνεί κάποιος με μια θέση, με μια άποψη και ταυτίζεται η κριτική με το πρόσωπο που την εκφέρει. Και πολλά άλλα..

Κουραστικό..και γιατί γράφω τότε θα με πεις..σωστό κι αυτό. Η απάντηση ακόμα πιο εύκολη..

Σκίστε τη Λαμία τώρα..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θελετε να μεινουμε και ον τοπικ? Ακομα και η επιλογη Μποτο λαθος ηταν.Εγραψε πριν λιγες μερες ο ρενε πως 1000 φορες ενα μετριο στελεχος με διαθεση να μεινει για πολυ καιρο και να σκιστει για να πετυχει παρα ενα στελεχος με εξαιρετικο βιογραφικο που μπορει να ειναι και περαστικος.Θα συμπληρωσω πως 1000 φορες αυτο το μετριο στελεχος με εμπειρια ισως σε ομαδες αναλογες του ΠΑΟΚ παρα να περιμενω απο καποιον που ειχε στη διαθεση του 10πλασιο μπατζετ να κανει θαυματα με το 1/10.Που για καθε Κουαλιατα μπορει να του αρνουμαι τις επομενες μεταγραφες γιατι εχασα τη πιστη μου...
Λενε καποιοι για το πλανο της επομενης χρονιας...Θα πουμε το καλοκαιρι στον Κωνσταντελια μην πας στην Αρσεναλ με 1 μυριο μισθο και 15 μυρια αγορα,μεινε εδω για το καλο σου, ασχετως αν εμεις δεν καταφεραμε να φερουμε ενα φορ για να παλεψουμε οσο μπορουμε μην τυχον και γινει το θαυμα να βγουμε ΤΣΛ και σε δει ολη η Ευρωπη.Κατσε εδω με τον Μπραντον και η καριερα σου θα εκτοξευθει...
paok vs all

Δημοσίευση από paok vs all »

απαράδεκτα τα γραφόμενα σου sardan.
Μονο γαβροι έχουν τέτοια νοοτροπία.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

+1
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Ο Μποτο δηλαδή δεν έχει όρεξη κ είναι περαστικος;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τον Γεναρη παντως ενα καποιο γειωμα το εφαγε...Αν το καλοκαιρι δεν του δοθει μπατζετ για κινήσεις τι πιστευεις θα κανει σε πιθανη πρόταση;
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Το πιο πιθανό ναι. Αρχισκαουτερ ήταν. Πρώτη φορά αθλητικός διευθυντής. Το χει τώρα στο CV και κάλλιστα μπορεί να πάει πιο εύκολα σε αντίστοιχη θέση σε ομάδα έξω.
Το πολύ και του χρόνου να είναι στον ΠΑΟΚ. Αν είναι.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Και οι προηγούμενοι δύο από τον Μπότο μέτριοι ήταν, είτε λίγα είτε πολλά κάνανε τους βρίζατε, και δεν σκιστήκανε να μείνουν, ιδίως ο Γερμανός.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

με ποια λογική να μην του δώθει μπάτζετ αν η χρονιά είναι πετυχημένη;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Με ποια λογικη δεν αποκτηθηκε φορ οταν βρισκεται η ομαδα στη κατασταση που βρισκεται; Συγνωμη αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν μπορεσε να βρει ο Μποτο παικτη.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Miles έγραψε:Και οι προηγούμενοι δύο από τον Μπότο μέτριοι ήταν, είτε λίγα είτε πολλά κάνανε τους βρίζατε, και δεν σκιστήκανε να μείνουν, ιδίως ο Γερμανός.
Το προβλημα δεν ειναι οι ΤΔ...Εγω βεβαια θελω να παρει ο Σαββιδης τον μπουλο αρα δεν ειμαι αντικειμενικος.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

τέλος πάντων το μαμησα και ψοφησε... Καλα απειχα σχετικα για σημαντικο χρονικο διαστημα και ειχα βρει και εγω και εσεις την ηρεμια μου...Τι να κανω που η ομαδα σε πεισμα και οσων ο ιδιος πιστευα χαρη στα πιτσιρίκια και τη δουλεια του Λουτσεσκου ξεπερασε τις προσδοκιες; Επεστρεψα και πονταρα στις μεταγραφες για το all in και εφαγα παλι τα μουτρα μου και τα τραβάτε εσεις...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”