ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Έχει κανένας εικόνα για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Gedson Fernandes?
Το συμβόλαιο του με την Μπενφίκα πάντως έχει ισχύ για άλλον 1,5 χρόνο, μέχρι το καλοκαίρι του 2023.
Οπότε φαντάζομαι οι επιλογές δανεισμού θα ήταν για εξάμηνο με option αγοράς, διαφορετικά δεν νομίζω να ασχοληθούμε.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Στο μεταξύ το λήκι φέρνει χαφ από το πάνω ράφι, χωρίς τυμπανοκρουσιες, χωρίς δράματα, χωρίς κρίσιμες 48 ώρες. Δεν ξέρω ποιον έχει βάλει ο Εσκομπάρ να τρέχει τις κινήσεις τους, αλλά το κάνει εξαιρετικά, κι ευτυχώς δεν παίρνουν στα σοβαρά το θέμα προπονητής γιατί αλλιώς θα είχαμε δράματα. Πρέπει να δωθεί εδώ και τώρα πλήρης ελευθερία κινήσεων στον Μπότο.

Προσοχή στα οφτοπικ!
Mod team
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

theo111 έγραψε:πω πω πόσο εκνευρίζομαι όταν ακούω ότι δίνουν τα εκατομμύρια σαν στραγάλια στον σκατόγαυρο ενώ εμείς ματώνουμε για να δώσουμε παίχτη με ικανοποιητικά λεφτά.

χαρακτηριστική περίπτωση ο Σβιντέρσκι με τα 5 χαρτιά σε εμάς, και η Νιουκάστλ που δίνει 8 για να πάρει τον Σισέ..

είναι να τρελαίνεσαι
:arrow: αν βγεις CL θα πουλας κ το ποιο παλτο πχ Taylor k Esiti 8χαρτια
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Darkm4n έγραψε:
theo111 έγραψε:πω πω πόσο εκνευρίζομαι όταν ακούω ότι δίνουν τα εκατομμύρια σαν στραγάλια στον σκατόγαυρο ενώ εμείς ματώνουμε για να δώσουμε παίχτη με ικανοποιητικά λεφτά.

χαρακτηριστική περίπτωση ο Σβιντέρσκι με τα 5 χαρτιά σε εμάς, και η Νιουκάστλ που δίνει 8 για να πάρει τον Σισέ..

είναι να τρελαίνεσαι
:arrow: αν βγεις CL θα πουλας κ το ποιο παλτο πχ Taylor k Esiti 8χαρτια
Σιγά ρε φίλε...Να βγω CL να πάρω κανά πόντο το πολύ και όλοι θα τρέξουν απο εμένα να αγοράσουν...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Στο μεταξύ το λήκι φέρνει χαφ από το πάνω ράφι, χωρίς τυμπανοκρουσιες, χωρίς δράματα, χωρίς κρίσιμες 48 ώρες. Δεν ξέρω ποιον έχει βάλει ο Εσκομπάρ να τρέχει τις κινήσεις τους, αλλά το κάνει εξαιρετικά, κι ευτυχώς δεν παίρνουν στα σοβαρά το θέμα προπονητής γιατί αλλιώς θα είχαμε δράματα. Πρέπει να δωθεί εδώ και τώρα πλήρης ελευθερία κινήσεων στον Μπότο.
Ρε φίλε δεν βαρεθηκατε από το καλοκαίρι με τις μεταγραφαρες από το σκουλήκι?
Όχι το πολυβόλο ο Καμαρά,όχι η χαφαρα ο ντιαγε όχι ο παγκόσμιας κλάσης εξτρέμ... και είναι από τις χειρότερες ομάδες της λίγκας
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

GINOLA έγραψε:δεν είναι εποχή που έχουν νόημα τα info. Ο υπεύθυνος παλεύει να φέρει παίκτες που θεωρεί καλούς . αν η αγορά έχει τώρα extre και όχι 10 θα πάρει extrem κτλ κτλ.

E,δεν θα παίξουμε τους φωστήρες , είναι γνωστό σε όλους ότι μετά τον σοάρες αυτο που κυνηγάει είναι ένα συγκεκριμένο εξτρέμ που θέλει. Σιγουριά δεν υπάρχει για τίποτα, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο άνθρωπος έχει δίκτυο ,γνώσεις, δουλεύει επαγγελματικά και αν οι πρώτες του κινήσεις κολλήσουν και με τον λουτσέσκου τότε οι επόμενοι μήνες θα είναι άρτιοι και εγγύηση επιτυχίας
Ελπιζω να ξερουν στην παε βεβαια οτι τα πλανα και τα αεροπλανα στην ελλαδα καταρρεουν σαν χαρτινος πυργος αν αρχισουν τα κλαρινα..
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Ξέρει κανένας αν χαλάει η κλεισμένη υποτίθεται μεταγραφή του Σοάρες;
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

renegade έγραψε:
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Στο μεταξύ το λήκι φέρνει χαφ από το πάνω ράφι, χωρίς τυμπανοκρουσιες, χωρίς δράματα, χωρίς κρίσιμες 48 ώρες. Δεν ξέρω ποιον έχει βάλει ο Εσκομπάρ να τρέχει τις κινήσεις τους, αλλά το κάνει εξαιρετικά, κι ευτυχώς δεν παίρνουν στα σοβαρά το θέμα προπονητής γιατί αλλιώς θα είχαμε δράματα. Πρέπει να δωθεί εδώ και τώρα πλήρης ελευθερία κινήσεων στον Μπότο.
Ρε φίλε δεν βαρεθηκατε από το καλοκαίρι με τις μεταγραφαρες από το σκουλήκι?
Όχι το πολυβόλο ο Καμαρά,όχι η χαφαρα ο ντιαγε όχι ο παγκόσμιας κλάσης εξτρέμ... και είναι από τις χειρότερες ομάδες της λίγκας
:lol: :lol: Eτσι ειναι. Αν δεις τι εχει γραφτει για το αρχιπαλτο τους τον ντιαγε εδω περα που ειναι και στον παγκο τους..
proedros

WeWillRockYou έγραψε:Έχει κανένας εικόνα για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Gedson Fernandes?
Το συμβόλαιο του με την Μπενφίκα πάντως έχει ισχύ για άλλον 1,5 χρόνο, μέχρι το καλοκαίρι του 2023.
Οπότε φαντάζομαι οι επιλογές δανεισμού θα ήταν για εξάμηνο με option αγοράς, διαφορετικά δεν νομίζω να ασχοληθούμε.
Ξεκίνησε με πολύ μεγάλες προσδοκίες και έπαιξε και στο μεταξύ μας, μου φαινόταν παικταράς και εξαιρετικά γρήγορος...Ένας λάθος δανεισμός στην Τοτεναμ για 1,5 χρόνο τον προσγείωσε απότομα...Η ρήτρα που είχαν βάλει οι Πορτογάλοι ξεπερνούσε τα 40 εκατ..Ο δανεισμός έσπασε στον 1 χρόνο..Πέρσι έπαιξε στη Γαλατά κάνοντας καλές εμαφανίσεις γι αυτό και οι Τούρκοι θέλουν να τον αποκτήσουν...Για μένα είναι χαφ που κάνει την διαφορά για πλάκα...και προπαντώς έχει ταχύτητα..
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Αν έχει ταχύτητα δεν μας κάνει.
proedros

Dark Knight έγραψε:Αν έχει ταχύτητα δεν μας κάνει.
Σωστό και αυτό..
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Δεν θεωρώ ρεαλιστικό το σενάριο..
Πρώτον ασχέτως Μποτο δεν θεωρώ ότι αυτοί θα μας δώσουν εύκολα παίκτη για πολλούς και διάφορους λόγους.
Δεύτερον δεν ξέρω τι μπορεί να έχει πάει στραβά στην καριέρα του μόλις στα 23 αλλά μου μοιάζει που δύσκολο τέτοιος παικταρας να έρθει εδώ. Εκτός και αν είναι τύπου Ολιβέιρα. Δανεικός για 6μηνο να αναγεννηθεί και μια ρήτρα τυπική , τόσο μεγάλη που αποκλείεται να καταβληθεί.
Αν είναι να έρθει με τέτοιο καθεστώς δεν πολύψηνομαι..
Αλλά όπως και πριν λέω...In Boto we trust
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

omerta76 έγραψε:Ξέρει κανένας αν χαλάει η κλεισμένη υποτίθεται μεταγραφή του Σοάρες;
Εγώ άκουσα ότι ο Magalhanes που έχει την Μορειρένσε ζητάει 5εκ ακατέβατα, και εμείς δίνουμε 3εκ + ποσοστό μεταπώλησης. Και πλέον επειδή δεν έχουν τα χρήματα που θέλουν δεν πιέζονται να απαντήσουν.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Σιγά μην πάρουμε τέτοιο παίκτη από την Μπενφικα. Δανεικός και αν, και με πολύ υψηλή ρήτρα. Καμία 10αρια μυρια σίγουρα. Να μου λείπει.
Το θέμα είναι να μην χαλάει του Σοαρες, γιατί άμα χαλάσει 2 είναι τα προβλήματα.
1. δεν αφήνουν τον Μποτο να δουλέψει, εξού και παρουσιάζουμε ακριβώς τις ίδιες παθογένειες του παρελθόντος.
2. Μέχρι να βρεθεί και να έρθει ο άλλος στόχος φοβάμαι ότι θα περάσει και ο λιγοστός χρόνος που μας απομένει, μέχρι το τέλος των μεταγραφών.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Καλά τέτοιες δηλώσεις είναι να χάμε να λέγαμε και να χαμε να πούμε... από όλους τους προπονητές για να οχυρωθούν πίσω από δικαιολογίες αν στραβωσει η χρονιά.
Αν οι δύο ομάδες συμφωνήσουν και συμφωνεί και ο παίκτης , ότι και να λέει ο προπονητής περισσεύει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”