Τα ορια γραφικότητα έχουν σπάσει...Jules Winnfield έγραψε:Δεν τον απαξιώνω ,ρε παιδιά. Μποξέρ ήταν καλός. Προπονητής δεν έγινε ακόμα...
Στο επόμενο δύσκολα θα είσαι στην παρέα..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα ορια γραφικότητα έχουν σπάσει...Jules Winnfield έγραψε:Δεν τον απαξιώνω ,ρε παιδιά. Μποξέρ ήταν καλός. Προπονητής δεν έγινε ακόμα...
Αχρειαστα προσβλητικος, ντροπηJules Winnfield έγραψε:Δεν τον απαξιώνω ,ρε παιδιά. Μποξέρ ήταν καλός. Προπονητής δεν έγινε ακόμα...
Shivaspace έγραψε:this is to certify that PG has been finally awarded the uefa pro diploma in foootball coaching
The President: Aleksander Ceferin
The General Secretary: Theodore Theodoridis
The President of The Greek football Association: Panagiotis Baltakos
η αληθεια ειναι οτι ο Σο(υ)αρες ειναι φανατικος θιασωτης του μποξΑποστόληςΑ έγραψε:
ινπαοκ
...Ο Γκαρσία, συνυπήρξε με τον Σουάρες για δύο ματς στην Εθνική Ουρουγουάης, με τον πολύπειρο επιθετικό να αποθεώνει τον «Κανάριο» μέσα από μήνυμά του στα Social Media.
Ο πρώην σταρ της Λίβερπουλ, της Μπαρτσελόνα και της Ατλέτικο, ανάρτησε την φωτογραφία που έβγαλε με τον Πάμπλο Γκαρσία, συνοδεύοντας την με εκπληκτικό μήνυμα.
«Σημείο αναφοράς, παράδειγμα και ηγέτης της Εθνικής Ουρουγουάης», ανέφερε στο μήνυμά του ο Λουίς Σουάρες για τον Πάμπλο Γκαρσία.
Ως Jules. Ως άλλος;sourmenetes έγραψε:Τα ορια γραφικότητα έχουν σπάσει...Jules Winnfield έγραψε:Δεν τον απαξιώνω ,ρε παιδιά. Μποξέρ ήταν καλός. Προπονητής δεν έγινε ακόμα...
Στο βωμό της δημοκρατίας και της ελεύθερης άποψης δεν γίνεται να αφήνονται κάποιοι να προσβάλουν τον ίδιο τον ΠΑΟΚ με τις δήθεν εξυπνάδες τους...οι οποίες βέβαια στην τελική είναι απλά βλακείες οι οποίες σίγουρα δεν είναι αθώες.sourmenetes έγραψε:Τα ορια γραφικότητα έχουν σπάσει...Jules Winnfield έγραψε:Δεν τον απαξιώνω ,ρε παιδιά. Μποξέρ ήταν καλός. Προπονητής δεν έγινε ακόμα...
Αν ο πιο πετυχημενος ειχε τουλαχιστον φετος την πορεια π ειχε στα playoffs πριν δυο χρονια αυτος π αποκαλεις αιωνια μαθητευομενοJules Winnfield έγραψε:Αν κάποιες "κατσαρίδες" έφεραν τον πιο πετυχημένο προπονητή της ιστορίας του ΠΑΟΚ στη θέση του αιώνια μαθητευόμενου, μπράβο τους. Αγαπάνε τον ΠΑΟΚ και όχι πρόσωπα.
Η αλήθεια βέβαια είναι πως τον Λουτσέσκου τον έφερε ο Ιβάν Σαββίδης και είναι ο μόνος που θα μπορούσε να το κάνει. Άρα όσοι κράζουν τον Λουτσέσκου, αν έχουν τα κάκαλα, να κράζουν τον Σαββίδη που τον έφερε και τον κρατάει. Και θα τον κρατήσει και του χρόνου.
Δε νομίζω να τα έχουν ...