Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022

steven123

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022

Δημοσίευση από steven123 »

Συγνώμη ρε φίλε θα μας τρελάνεις? Λες για προσεκτική και αλάνθαστη επιλογή στις ξένες και μετά λες για την μερκαντο που ήταν χειρότερη και από την φετινή μας. Όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω. Χίλιες φορές να μείνει η κογιαρ που θα είναι ερωτηματικό η απόδοση της του χρόνου παρά να προσλάβουμε τη βασίλισσα των λαθών για διαγωνια.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Που να εγραφα και για την Ποτοκαρ, ήμαρτον ρε Στεφανε..

Υ. Γ. δεν εξέφρασα άποψη, ένα γεγονός παράθεσα
steven123

Άμα έγραφες για ποτοκαρ θα ερχόμουν τώρα στο σπίτι σου με Τσεκούρι. Όσο για το γεγονός που παρέθεσες υπερείχε ένα υπονοούμενο.
Γενικά σας εκληπαρω μη γράφετε για μερκαντο ποτοκαρ γιατί δε θα το αντέξω. Η πίεση μου :cry: :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Fuzz, συμφωνώ με τη σύνοψη αλλά όχι οτι υστερούσαμε στην Πασαδόρο,γιατί έγραψες για όλες τις θέσεις. Είχαμε με διαφορά την καλύτερη πασαδόρο. Η Χριστιδούλου έχει πέσει αρκετά, αν και νομίζω οτι του χρόνου θα είναι καλύτερη. Επίσης πρέπει ναι είδες και τα λάθη της Παπαφωτίου εχθές.

Da Yeong και Ηλιοπούλου ήταν οι καλύτερες με διαφορά στο Πρωτάθλημα. Η υπόλοιπη ομάδα ήταν μέτρια και κατα διαστήματα πολύ μέτρια. Γίνανε και οι ανοησίες με τα ταξίδια με τα λεοφωρεία και ήρθε και προστέθηκε η κούραση.

Η προσπάθεια πρέπει να ξεκινήσει απο την Ακραία της σεζόν την Εβανς και μετά να κλείσει και η Στράντζαλη.

Ο miburosaito που είναι ρε παιδιά? Η αλήθεια είναι οτι έχω στεναχωρεθεί και εγώ με την αναχώρηση του Πουλέν. Χρειαζόμαστε χρόνο να το δουλέψουμε μέσα μας.

:pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δημοσίευση από miburosaito »

Descartes έγραψε:

Ο miburosaito που είναι ρε παιδιά? Η αλήθεια είναι οτι έχω στεναχωρεθεί και εγώ με την αναχώρηση του Πουλέν. Χρειαζόμαστε χρόνο να το δουλέψουμε μέσα μας.

Εγω ακομα δυσκολευομαι να το παρω αποφαση...

Να πουμε πως ακομα ειναι στην Θεσσαλονικη ετσι.. :roll:

Τι εννοεις? Εδω ειμαι :mrgreen:
steven123

Είναι ακόμα Θεσσαλονίκη? Γιατί?
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Descartes έγραψε:Fuzz, συμφωνώ με τη σύνοψη αλλά όχι οτι υστερούσαμε στην Πασαδόρο,γιατί έγραψες για όλες τις θέσεις. Είχαμε με διαφορά την καλύτερη πασαδόρο. Η Χριστιδούλου έχει πέσει αρκετά, αν και νομίζω οτι του χρόνου θα είναι καλύτερη. Επίσης πρέπει ναι είδες και τα λάθη της Παπαφωτίου εχθές.

Da Yeong και Ηλιοπούλου ήταν οι καλύτερες με διαφορά στο Πρωτάθλημα.
Σωστά, όταν το έγραφα είχα στο μυαλό μου τις άλλες θέσεις βασικά. Αν και δεν θα έλεγα "με διαφορά".
steven123 έγραψε:Είναι ακόμα Θεσσαλονίκη? Γιατί?
Ακόμη δεν την έκανες follow στο instagram για να μαθαίνεις τα νέα? :D

Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να μείνει τελικά, ο Παρίζι ως αποτυχημένος να πάει σε καμιά Θήρα, η Κρος να παραμείνει στο βάζελο, και να επιστρέψει ο Φλώρος ντουέτο με τον μπαμπά Χαριτωνίδη...

Τα παραπάνω μου φαίνονται πιο πιθανά από αυτά που διαβάζαμε ότι η Γιάε θα επέστρεφε τέλη Φεβρουαρίου για να είναι πανέτοιμη για τα πλέι οφ...

Η οποία παρεμπιπτόντως αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια για τον Αμοιρίδη.
steven123

Λοιπόν έχω καλά νέα που ελπίζω να είναι αληθινά. Ένας φίλος στο sdna ανέφερε ότι μιλάμε με την Κωνσταντινίδου. Πραγματικά ελπίζω να ισχύει μετά την φοβερή χρόνια που έκανε ( σε ατομικό επίπεδο).
steven123

Λοιπόν έχω καλά νέα που ελπίζω να είναι αληθινά. Ένας φίλος στο sdna ανέφερε ότι μιλάμε με την Κωνσταντινίδου. Πραγματικά ελπίζω να ισχύει μετά την φοβερή χρόνια που έκανε ( σε ατομικό επίπεδο).
steven123

Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

"Μιλάμε"? Τι σημαίνει αυτό, ή την κλείνεις ή όχι. Σιγά τις δύσκολες διαπραγματεύσεις, μια ακόμη Θεσσαλονικιά δηλαδή
Keizer

Δημοσίευση από Keizer »

Τα ονόματα που έχουν «πέσει» στο τραπέζι των συζητήσεων το τελευταίο διάστημα είναι πολλά, όπως και οι προτάσεις που καταφτάνουν από μάνατζερς στα γραφεία του Α.Ο. Θήρας. Ωστόσο, προβάδισμα, όπως όλα δείχνουν, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της νησιώτικης ομάδας της φαίνεται να έχει ένας προπονητής από τη Σερβία, το όνομα του οποίου μέχρι στιγμής, όπως και των υπόλοιπων υποψήφιων, κρατείται… επτασφράγιστο μυστικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet,gr ο άνθρωπος που συγκεντρώνει τις προτιμήσεις των ανθρώπων της Σαντορίνης, για το χρίσμα του νέου τεχνικού, είναι ένας διεθνώς καταξιωμένος προπονητής, με σημαντικούς τίτλους και διακρίσεις στο παλμαρέ του, τόσο σε συλλόγους, όσο και με το «εθνόσημο στο στήθος», αλλά κυρίως γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας.
katman41

Δημοσίευση από katman41 »

Καλησπέρα στην παρέα. Κάθομαι και σκέφτομαι πόσο καλύτερη θα ήταν η ομάδα αν αντί για την Φιντόν που ήταν φύρα είχαμε κλέισει την Χρότχους (aka "Γκροθούες"). Πραγματικά ακόμα και με την ατυχία/αστοχία με την Τζεγιόνγκ -η οποία ειρήσθω εν παρόδω είπε τα καλύτερα χθες σε ένα live της για τον Αμοιρίδη- θα ήμασταν βασικοί διεικδικητές των τίτλων. Θυμάμαι σε συζητήσεις με φίλους τότε έλεγα ότι η Γαλλίδα δεν θα κάνει τίποτα και η Ολλανδή του Παναθηναϊκού ήταν η καλή μεταγραφή. Σε συνδυασμό με την Κογιάρ (και δεν την πίστευα) που σεληνιάστηκε στα Play-off θα βλέπαμε ωραία πράγματα. Τέλος πάντως. Ας κάνουμε καλύτερη επιλογή για του χρόνου. Οι βάζελοι είναι διατεθειμένοι (από όσα διαρρέουν) να ρίξουν λεφτά στο τμήμα. Καλή επιτυχία και στο ανδρικό τμήμα απόψε.
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δημοσίευση από miburosaito »

Λογικα φευγει σημερα - αυριο. Δεν ξερω γιατι ξεμεινε πισω...

Ηταν να παει Καναδα αλλα θα γυρισει πισω Κορεα

Οντως η Γιαε μιλησε στον Κορεατη Youtuber για κανα 25λεπτο, ειπε τα καλυτερα για τον Αμοιριδη

Επισης ειπε οτι τελικα δεν πηρε φραγκο (λογικο βεβαια αφου δεν επαιξε καθολου), ειπε οτι αν δεν μπορεσει να φτιαξει το γονατο σκεφτεται να γυρισει ακομα και σε λιμπερο για να συνεχισει να παιζει, ειπε οτι ψαχνει ομαδα, ειπε πολλα :lol:

Στεφανε για την Κωνσταντινιδου την πασαδορο δεν λες?

Ο βαζελος απο τη στιγμη που το πηρε - δικαια - και κρατησε αυτον τον ενθουσιασμο, ειναι βεβαιο οτι θα ριξει αρκετο χρημα. Οπως επισης χρημα θα ριξει και ο γαβρος, οπως κανει παντα οταν χανει τον τιτλο.

Για εμας δεν εχω ιδεα, περιμενω μηπως κανας δημοσιογραφος οπως ο Τυχαλας το ψαξει λιγο και κανει γραψει κανα αρθρο, αλλιως δεν περιμενω να μαθουμε παλι πολλα...

Εχω απορια κι εγω να διαπιστωσω αν αυτα που ακουσα τον Απριλιο για παραμονη Μαρκο και Κογιαρ, ισχυουν τελικα. Παντως αυτος που μου τα ειπε τα ειχε σιγουρα, για να δουμε...

Για το κεντρο δεν ξερω τι θα πρεπει να κανουμε, για την Αννα πιο συγκεκριμενα. Φετος βελτιωθηκε σε συγκεκριμενα κομματια οπως το σερβις της, επισης εβαλε πολυ περισσοτερο την επιθεση απο το 3 ενω παλιοτερα ηταν κατα κορον slider στις επιθεσεις της. Ομως δεν εχει την αλτικοτητα της Πολυ (η οποια ειναι η MVP της χρονιας για εμας - ολης της χρονιας εννοω οχι μονο στο τελος) και ετσι σε ματς με ψηλες επιθετικους/μπλοκερ υποφεραμε φετος. Δυστυχως, ειναι αδικο αθλημα το βολευ απο αυτη την αποψη - ισως περισσοτερο κι απο το μπασκετ, θα χρειαστουμε υψος. Επισης, πανω σε αυτο το σημειο, ελπιζω οι ιθυνοντες στην αντικατασταση της Μερτεκη (και της Φιντον εν μερει η οποια ειχε καλο μπλοκ) να υπολογισουν και το υψος οταν θα διαλεξουν ακραια - τουλαχιστον στην μια απο τις δυο.

Οσον αφορα τις ξενες παντως θα πρεπει να κινηθουμε γρηγορα - μεσα στον Μαιο κλεινουν οι περισσοτερες, αλλα επειδη δεν εχουμε τμημα scouting μαλλον σε καποιον ατζεντη θα απευθυνθουμε (δεν ξερω αν θα ειναι ο συνεργατης της CAAN στην Ελλαδα ή καποιος αλλος) και αυτος θα μας προτεινει την πραματια του και οτι παρουμε απο εκει. Φοβαμαι οτι ετσι θα κινηθουμε και φετος...
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Κάπου πήρε το μάτι μου πως ο προπονητής του γαύρου πάει Ραπιντ μαζί με την δικιά μας την Λι και την Κρος του Βάζελου.Επισης ότι η Ηλιοπούλου έκλεισε Θετιδα.Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν. Αν μπορεί ας με διαφωτίσει κάποιος γνώστης του αντικειμένου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γυναικεία τμήματα”