Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Ιάσονας έγραψε:Κουβανε εύχομαι ότι καλύτερο για την καριέρα σου, συγχαρητήρια για το μεταπτυχιακό σου.
Μακάρι η ΠΑΟΚΑΡΑ να δείχνει πάντα την σοβαρότητα που δείχνει φέτος σε κάθε επίπεδο στο βολλευ
Σε ευχαριστώ πολύ! Και εσύ ό,τι καλύτερο στη ζωή σου!!

Το εύχομαι και εγώ γιατί είναι ο μόνος δρόμος για να ζήσουμε μεγάλες στιγμές!
Άβαταρ μέλους
Stelios Bagios

Δημοσίευση από Stelios Bagios »

Να είσαι καλά PaokCuba4, πιστεύω το αναλύσαμε διεξοδικά το θέμα.
Ασφαλώς, η ομάδα χρειάζεται και αξίζει τη στήριξή μας την οποία δεν έχει πάρει στο βαθμό που πρέπει.

:pano:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Κουβανέ, συγχαρητήρια για το μεταπτυχιακό!

Πέτα το από το παράθυρο τώρα, πάρε τον miburosaito και πηγαίντε στον ΑΣ να ζητήσετε δεκαετές συμβόλαιο στο volley! 8-) :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Θα φέρω ιδέες και τεχνογνωσία από Ολλανδία! :mrgreen: Εγώ βέβαια να ξέρεις ότι δεν έρχομαι αν δε μείνει Καλμαζίδης και δεν έρθει Παντακίδης να αναλάβει πόστο. ;) Θα αναλάβουμε με τον miburosaito τα πόστα του scouting και του sports director. :mrgreen:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ό,τι καλύτερο σε εύχομαι, εντός ή εκτός ΠΑΟΚ!
Άβαταρ μέλους
Magdi1976

Δημοσίευση από Magdi1976 »

Γνωρίζει κάποιος αν για παράδειγμα έχουν γίνει επαφές για Κοκκινάκη,Πετρέα και Κουμεντάκη ώστε να μείνουν και του χρόνου και ποια είναι η άποψη αυτών των παιδιών;
Γουστάρουν την Θεσσαλονίκη και την ομάδα ώστε αν δεχθούν προτάσεις από άλλες ομάδες να τις απορρίψουν και να συνεχίσουν εδώ;
Το λέω γιατί είναι η βάση για την συνέχεια,καθώς και πολύ καλοί παίκτες είναι και άριστοι επαγγελματίες.
Κουβανε κι από την πλευρά μου τα συγχαρητήρια για το πτυχίο.
Πάντα χαρές εύχομαι!

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δεν ξέρω αν έχουν γίνει επαφές για του χρόνου. Φαίνεται ότι τους αρέσει η Θεσσαλονίκη, καθώς τόσο οι Κουμεντάκης και Κοκκινάκης αγωνίζονται 2 χρόνια στην ομάδα όσο και ο Πετρέας που ήρθε φέτος. Το πιο σημαντικό είναι ότι όλοι οι Έλληνες στον ΠΑΟΚ έχουν άριστες σχέσεις με τον Καλμαζίδη και είναι συσπειρωμένοι γύρω του. Η παρουσία Καλμαζίδη θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο θέμα παραμονής τους. Όμως το κυριότερο είναι ότι αυτοί οι παίκτες πέρα των χρημάτων που παίρνουν που είναι πολύ καλά εκτιμούν τη σοβαρή δουλειά και ένα πλάνο. Επομένως αν παραμείνει ο Καλμαζίδης στην ομάδα (κάτι που αποτελεί εγγύηση για σοβαρή δουλειά) και υπάρξει ένα πλάνο για ακόμα μεγαλύτερους στόχους, τότε δε βλέπω το λόγο να μη θέλουν να μείνουν. Γιατί δεν είναι μόνο τα λεφτά, αλλά και η όλη συμπεριφορά που έχουν συναντήσει και μάλιστα ο Κοκκινάκης όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ μίλησε πολύ θετικά για τις συζητήσεις που είχε.

Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι η παραμονή τους και η παραμονή Ουολς είναι κομβικής σημασίας, καθώς θα μιλάμε για προγραμματισμό σε πολύ σταθερές βάσεις και θα κερδίσουμε πολλά σε ομοιογένεια.

Σε ευχαριστώ πολύ!! Να σαι καλά! Επίσης πάντα χαρές στη ζωή σου!
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Άμα πάνε και ρίχνουν μπίρες στα πόδια του Πετρέα... Επίσης δεν ξέρουμε αν ο γαύρος αλλάξει γνώμη και τους σκάσει λεφτά, τώρα που πήρε και σοβαρό προπονητή, μιλάω για Κοκκινάκη και Πετρέα που έχουν παρελθόν εκεί. Ο Κουμεντάκης πιστεύω ότι θα μείνει εύκολα, εκτός αν θέλει να ξαναδοκιμάσει για έξω.
Κουβανέ, γιατί θεωρείς απαραίτητη την παραμονή Ουόλς; Είναι πιο δύσκολη η αγορά πασαδόρου από διαγώνιου;
Γνώμη μου, αν η ομάδα ψαχνόταν για αναβάθμιση, εγώ θα πήγαινα για αλλαγή Ουόλς και Κουκλίνσκι, αλλά δεν είμαι σίγουρος πόσο εύκολη είναι η αγορά καλύτερου πασαδόρου.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Ο Ολυμπιακός επίσης τους έδιωξε πολύ άκομψα και τους 2 και δεν πρόκειται να διώξει το Ζήση, καθώς δεν είναι το πρόβλημά του στο λίμπερο. Επίσης ο Κοκκινάκης παίρνει λεφτά που δε θα βρει στον Ολυμπιακό, ενώ έχει βρει ένα πολύ καλό περιβάλλον που τον έχει βοηθήσει να παίξει πιο απελευθερωμένα. Ο Πετρέας άμα βλέπει σοβαρή δουλειά και κάτι που να τον εμπνέει, μένει. Και αυτό φάνηκε στον Ολυμπιακό όπου όταν υπήρχε σοβαρή προσπάθεια τα έδινε όλα, αλλά το 19/20 ήταν πολύ μέτριος όπως μέτρια ήταν όλη η ομάδα. Επίσης και οι 2 έχουν δείξει ότι είναι σοβαροί επαγγελματίες και δεν κοιτούν οπαδικά κριτήρια. Πόσο μάλλον οι Κοκκινάκηδες όπου ο ίδιος και η αδερφή του αγωνίζονται εκτός Ολυμπιακού, καθώς ξέρουν ότι έτσι θα βελτιωθούν παικτικά.

Η παραμονή του Ουολς είναι απαραίτητη γιατί μετά από πάρα πολλά χρόνια έχεις έναν πολύ καλό πασαδόρο που έχει αντίληψη, "βλέπει" γήπεδο, μοιράζει γρήγορα το παιχνίδι, έχει καλή συνεννόηση με τους κεντρικούς, παίζει το διαγώνιο όπως πρέπει, συμμετέχει στο σερβίς, παίρνει επιθέσεις. Πασαδόρο τέτοιου επιπέδου πολύ δύσκολα βρίσκεις, γιατί όλες οι ομάδες από τον πασαδόρο ξεκινάνε και φροντίζουν να κρατούν τους πασαδόρους για πολλές χρονιές. Επομένως γιατί να προβώ σε αλλαγή ενός τόσου καλού παίκτη, όταν μάλιστα η συγκεκριμένη θέση είναι πάρα πολύ σημαντική γιατί παίρνει χρόνο να μάθουν οι παίκτες τον τρόπο παιχνιδιού ενός πασαδόρου;

Η αναζήτηση πασαδόρου είναι πάρα πολύ δύσκολη σε σχέση με του διαγώνιου με κάθε σεβασμό προς τη θέση. Γιατί όλες οι ομάδες φροντίζουν να κρατούν τους καλούς πασαδόρους και μάλιστα είναι πολύ δύσκολο να βρεις τον πασαδόρο που θα ταιριάξει με τα θέλω της ομάδας. Βλέπεις τον Ιερρεθουέλο. Δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τους κεντρικούς, ενώ έχει πολύ κακό μοίρασμα του παιχνιδιού και μόνο σερβίς και μπλοκ είναι. Γιατί γίνεται αυτό; Γιατί οι παίκτες που έχει γύρω του θέλoυν άλλο στυλ πασαδόρου. Άμα ερχόταν ο Τσίμερμαν ο Φοίνικας θα πετούσε.

Σεβαστή η άποψή σου να θεωρείς κακό τον Ουολς, αλλά πραγματικά διαφωνώ με τη φυγή του. Πόσο μάλλον όταν έχει δείξει το αντίθετο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο Γουολς έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του ,μέσα στα παιχνίδια,εκεί όμως που κάνει μια λάθος επιλογή, την διορθώνει βοηθώντας σε άλλους τομείς του παιχνιδιού,θα βγάλει μια άμυνα θα συμβάλει σε ένα μπλοκ θα πάρει έναν άσσο.
Πράγμα που δεν βρίσκεται εύκολα σε πασαδορο στο επίπεδο του πρωταθλήματος μας,αυτός ο πλουραλισμός που έχει είναι σπάνιος.
Τον έχει και ο Δανός του Βαζελου γι'αυτό τον έχουν κρατήσει ως τα βαθιά γεράματα.
Και εγώ είμαι υπέρ της παραμονής του για όλα τα παραπάνω και όχι για το μοίρασμα του παιχνιδιού που μόνο γι'αυτό το κομμάτι πιθανόν να μπορούμε να φέρουμε καλύτερο.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Προσοχή, δεν θεωρώ κακό τον Καναδό, το αντίθετο, αλλά μιλάω σε περίπτωση αναβάθμισης.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

PaokCuba4 έγραψε:Θα φέρω ιδέες και τεχνογνωσία από Ολλανδία! :mrgreen: Εγώ βέβαια να ξέρεις ότι δεν έρχομαι αν δε μείνει Καλμαζίδης και δεν έρθει Παντακίδης να αναλάβει πόστο. ;) Θα αναλάβουμε με τον miburosaito τα πόστα του scouting και του sports director. :mrgreen:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου!

Ένα μεγάλο μπράβο και στους 2 σας και από μένα συγχαρητήρια, για το μεταπτυχιακό σου.

Κάποτε έπαιζα εντελώς ερασιτεχνικά και μου αρεζε πολύ το μπάσκετ και ήμουν πολύ φαν του είδους.
Απο τότε που σταματησε ο μεγάλος Τζορνταν και ο μεγάλος Πρελιεβιτς, βλέπω μόνο Εθνική Μπάσκετ και σποραδικά ΝΒΑ

Ομως οφείλω να ομολογήσω, ότι το ΒΟΛΕΙ, ειδικά από τότε που σταμάτησαν οι αλλαγές, που έπαιζες μέχρι και 4-5 ώρες, για να τελειώσει το ματς, ήταν πολύ βαρετό.
Απο τότε που σταμάτησαν οι αλλαγές, είναι πολύ πιο θεαματικό, σαν άθλημα,, κατά την γνώμη μου, από το Μπασκετ
Βέβαια έχει παίξει τον ρόλο του σε αυτό ο ΠΑΟΚ και ο Μεγάλος Καλμαζιδης.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

obanebane έγραψε:Ο Γουολς έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του ,μέσα στα παιχνίδια,εκεί όμως που κάνει μια λάθος επιλογή, την διορθώνει βοηθώντας σε άλλους τομείς του παιχνιδιού,θα βγάλει μια άμυνα θα συμβάλει σε ένα μπλοκ θα πάρει έναν άσσο.
Πράγμα που δεν βρίσκεται εύκολα σε πασαδορο στο επίπεδο του πρωταθλήματος μας,αυτός ο πλουραλισμός που έχει είναι σπάνιος.
Τον έχει και ο Δανός του Βαζελου γι'αυτό τον έχουν κρατήσει ως τα βαθιά γεράματα.
Και εγώ είμαι υπέρ της παραμονής του για όλα τα παραπάνω και όχι για το μοίρασμα του παιχνιδιού που μόνο γι'αυτό το κομμάτι πιθανόν να μπορούμε να φέρουμε καλύτερο.
Εγώ σε όλα τα παιχνίδια σκαμπανεβάσματα δεν έχω δει. Σκαμπαναβέσματα να είδα στα παιχνίδια του Ιανουαρίου, γιατί το Νοέμβριο και το Δεκέμβρη ήταν ασταμάτητος. Σίγουρα κάποιες επιλογές θα είναι λάθος, αλλά είναι άνθρωπος και όχι ρομπότ. Και μάλιστα επανέρχεται γρήγορα και διορθώνει το λάθος του άμεσα μέσω της συμμετοχής του σε όλους τους τομείς ή μέσω του παιχνιδιού του μειώνοντας τα λάθη του. Αυτά δύσκολα τα συναντάς, όπως και τη χημεία δε τη συναντάς εύκολα. Και αυτό έχει συμβεί τόσο με το Γιάκομπσεν όσο και με τον Ντρζιζγκα, με τον Τερβαπόρτι. Άνθρωποι είναι.
Miles έγραψε:Προσοχή, δεν θεωρώ κακό τον Καναδό, το αντίθετο, αλλά μιλάω σε περίπτωση αναβάθμισης.
Ακόμα και την αναβάθμιση πολύ δύσκολα θα τη βρεις γιατί όλες οι ομάδες κινούνται με γνώμονα να κρατήσουν τον πασαδόρο τους και έτσι οι περιπτώσεις είναι πολύ λίγες έως και μηδαμινές. Εσύ τι θεωρείς αναβάθμιση για παράδειγμα; Να φέρουμε τον Ντρζιζγκα; Μακάρι αλλά ανανέωσε μέχρι το 2023. Ο Σότζι να ήταν μια κίνηση, αλλά δε θα έρθει πρώτον ποτέ Ελλάδα και κατά δεύτερον κοστίζει πολλά. Πρέπει να σκεφτούμε πολλά κριτήρια όπως το οικονομικό, το κατά πόσο θέλει να έρθει Ελλάδα, τα χαρακτηριστικά του. Δεν είναι η φάση "βρήκαμε όνομα, το φέρνουμε". Γιατί σε αυτό το μοτίβο έχει κινηθεί ο Φοίνικας και έχει κάνει 2 μέτριες κινήσεις στην πάσα, τον Ράντκε πέρσι και τον Ιερρεθουέλο φέτος. Ο Βραζιλιάνος είχε και κακή συμπεριφορά και δεν είχε καταλάβει το τι χρειάζεται ο κάθε παίκτης. Ο Κουβανός φέτος από μοίρασμα δε θα τον πει καλό, γιατί και αυτός δεν μπορεί να συννενοηθεί με τους παίκτες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaokCuba4 την Δευ 07 Φεβ 2022, 01:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

theo-drama έγραψε:Ένα μεγάλο μπράβο και στους 2 σας και από μένα συγχαρητήρια, για το μεταπτυχιακό σου.

Κάποτε έπαιζα εντελώς ερασιτεχνικά και μου αρεζε πολύ το μπάσκετ και ήμουν πολύ φαν του είδους.
Απο τότε που σταματησε ο μεγάλος Τζορνταν και ο μεγάλος Πρελιεβιτς, βλέπω μόνο Εθνική Μπάσκετ και σποραδικά ΝΒΑ

Ομως οφείλω να ομολογήσω, ότι το ΒΟΛΕΙ, ειδικά από τότε που σταμάτησαν οι αλλαγές, που έπαιζες μέχρι και 4-5 ώρες, για να τελειώσει το ματς, ήταν πολύ βαρετό.
Απο τότε που σταμάτησαν οι αλλαγές, είναι πολύ πιο θεαματικό, σαν άθλημα,, κατά την γνώμη μου, από το Μπασκετ
Βέβαια έχει παίξει τον ρόλο του σε αυτό ο ΠΑΟΚ και ο Μεγάλος Καλμαζιδης.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ καταρχάς! Να είσαι καλά!

Το βόλεϊ είναι πολύ μεγάλη κάψα. Σίγουρα οι αλλαγές το είχαν κάνει πολύωρο και κουραστικό, αλλά παιζόταν πολύ τακτική τότε. Η κατάργηση των αλλαγών το έκανε πιο γρήγορο και πιο θεαματικό, καθώς μετά άλλαξε και το σερβίς και οι τακτικές στο παιχνίδι μιας και πλέον κάθε επίθεση μετράει. Και θεωρώ ότι ήταν μεγάλη κίνηση γιατί το βόλεϊ άρχισε να ανεβαίνει και πιο πολύ. Όχι ότι ήταν χαμηλά και τότε, αλλά βγήκε και μια πολύ μεγάλη φουρνιά παικτών που το ανέβασε άλλο επίπεδο. Γενικά είναι πολύ ωραίο άθλημα, τόσο από αθλητικότητα παικτών όσο και από τη θεαματικότητα και την αυταπάρνηση όλων να πέσουν για άμυνα και να παίζουν τον πόντο λες και είναι ο τελευταίος τους.

Χαρά μας που ζούμε τον ΠΑΟΚ σε τέτοιες στιγμές και είμαι περήφανος που έζησα την ομάδα και πριν κάνει το ξεπέταγμά της. Τότε που κάναμε κάτι μυθικές ανατροπές στα Βασιλικά με τον Ογιανσίβου ή όταν τερματίσαμε για πρώτη φορά 3οι στο Πρωτάθλημα. Ο Καλμαζίδης συνέβαλλε τα μέγιστα και δε του συμπεριφέρθηκε η διοίκηση σωστά. Τώρα ελπίζω να έμαθαν το μάθημά τους.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

PaokCuba4 ευχομαι να κανεις την καριερα που επιθυμεις συγχαρητηρια......αληθεια η αγαπη σου για το βολευ πως προεκυψε ? προλαβες το παλιο συστημα μετρησεις ποντων ? δεν ηταν λιγο σπαστικο ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”