8. Douglas Augusto

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
τσιριγωτης

Re: 8. Douglas Augusto

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

rainmaker έγραψε:ΓΙΟΥΧΟΥΥΥΥ

Δε θα μου λείψεις ούτε ΔΕΥΤΕΡΌΛΕΠΤΟ

Και στη β Εθνική να πέσουμε λόγω κακών χαφ, δεν αλλάζω γνώμη
Αυτό ακριβώς. Υπερτιμημένος. Σιγά μην ήταν το καλύτερο χαφ του πρωταθλήματος. Για όνομα του Θεού..α ρε ναγκμπε...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

akis_1987 έγραψε:Φεύγει το καλύτερο σου χαφ, σε ήδη λειψό κέντρο με τεραστια ΑΝ αντικατάστασης και πριν απο παιχνίδια αυξημένης δυσκολίας για ευρωπαϊκή πρόκριση (έστω ο επαναληπτικός μιας και ειναι τιμωρημένος αύριο). Ολα αυτά για μόλις 5,5 εκατομμύρια και ενώ η Κορινθιανς έχει 30% ποσοστό μεταπώλησης. Ο ΠΑΟΚ δλδ θα πάρει κάτι λιγότερο απο 4 εκατομμύρια. Και ενω πλήρωσες 3,5 εκ για να τον πάρεις.

Επιπλέον το συμβόλαιο του παίκτη λήγει σε 3 χρόνια αρα δεν υπάρχει κανένας φόβος να τον χάσεις ελεύθερο.

Deal για κλάματα.
Και απλά είναι Τετάρτη.

ΥΓ: Σε ηλικία 26 ετών με τα καλυτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια μπροστά του.
Φεύγει το καλύτερό σου περσινό χαφ με συνολικά μισή καλή χρονιά (και με ανταγωνισμό τον Σβαμπ και τον Νταντας). Τα 3,5 εκατομμύρια που πλήρωσες αποσβέστηκαν στα 4 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα.

Τα 6 εκατομμύρια και το 20% μεταπώλησης (σύμφωνα με τους Γάλλους) είναι ένα εξαιρετικό ποσό για έναν παίχτη που μέχρι πέρσι θεωρούνταν χαμένη υπόθεση, και ήταν η τελευταία του ευκαιρία σε αυτή την ηλικία να φέρει κάποια καλή πρόταση. Ο δε πιθανός αντικαταστάτης του -όπως ακούγεται ο Μαξίμοβιτς- είναι θεωρητικά ανώτερου επιπέδου και με μεγάλη καψούρα να παίξει στον ΠΑΟΚ.

Ο δε ΠΑΟΚ, φρόντισε ήδη να φέρει παίχτη (Οζντόεφ), έτσι ώστε στα ματς με την Χάιντουκ η ομάδα να έχει διαθέσιμους 4 χαφ.

Όντως για κλάματα.

Ο Αουγκούστο είναι ένας καλός παίχτης, αλλά τόσο αλλοπρόσαλλος που προσωπικά μου δημιουργούσε μεγάλη ανασφάλεια για να στηριχθώ πάνω του ως ηγέτη του κέντρου μας. Όταν έβγαινε εκτός εαυτού, δεν ελεγχόταν με τίποτα, είναι χαρακτηριστικά τα ματς που φλέρταρε με την αποβολή όπως ο ταύρος όταν βλέπει κόκκινο πανί, η δε αδιαφορία του σε κάποιες στιγμές, με έκανε να αντιληφθώ ότι ουδέποτε δέθηκε με την ομάδα και αυτά που εκπροσωπεί.

Δεν μπορώ να πω ότι θα μου λείψει, τον θεωρούσα σαν το ανάλατο φαγητό που το τρως απλά επειδή δεν έχεις κάτι άλλο στο σπίτι.

Τον ευχαριστώ πολύ και του εύχομαι καλή συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Είμαι σίγουρος ότι αν ανατρέξω στο παρόν τοπικ κατά την ανανέωση του συμβολαίου του ένα ποσοστό που σήμερα κράζει, θα έκραζε και για την ανανέωση
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Κατοτακατο

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
gpap

Δημοσίευση από gpap »

πόσες φορές με την πρώτη κίτρινη φωνάζαμε "βγάλ'τον, θα φάει και δεύτερη"...
Ενδεικτικό της ανασφάλειας που νιώθαμε όλοι.

Πολλά τα θετικά του, πολλά και τα αρνητικά του.
Στο πρώτο σουτ του Μαξίμοβιτς που θα βρει εστία, μπει δεν μπεί, θα τον ξεχάσουμε τον Αουγκούστο.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Sera4 άψογο το κείμενό σου. Είναι ακριβώς έτσι όπως τα γράφεις.

Taseos θα είχε πάρα πολύ ενδιαφέρον μια τέτοια σύγκριση. Το τι είχε γραφτεί τότε για τους άχρηστους της ΠΑΕ και το κορόιδο Ιβάν που του τρώνε τα λεφτά, δε λέγεται.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Σε ενα χρονο απο τωρα κανενας δεν θα τον θυμαται.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

6 το πρωι εφυγε για Γαλλια...Δεν κρατιοταν
Δεν φαινεται οτι θα ειχε το μυαλο του στο 2ο ματς αν εμενε 1 εβδομαδα ακομα παντως..
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Φεύγει άλλος ένας βραχνάς στο κέντρο. Ευτυχώς βρήκαμε κορόιδα να τον δώσουμε και με καλά λεφτά. Ελπίζω αυτή τη φορά να έρθει κανονικό χάφ. Χορτάσαμε ψυχοπαθείς και άτεχνους τα τελευταία 4 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Είδαμε πόσο μυαλό είχε και με Μπειταρ.

Τεσπα για να κάνω και ένα τελευταίο σχόλιο σε αυτό το τοπικ.

Ποτέ δεν συμπάθησα τον Αγκουστο, ίσως και για αυτό η άποψη μου δεν είναι 100% αντικειμενική, αλλά πραγματικά 4 χρόνια εδώ ποτέ δεν μου έδωσε την αίσθηση σταθεράς.

Μακάρι να βγάλει μάτια στην Γαλλία αλλά τα λεφτά πήραμε ένα ικανά να φέρουμε έναν χαφαρο ( Μαξίμοβιτς) και να τα χωσουμε και για εξτρέμ.

Στο καλό λοιπόν!
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

Δεν θα κλαψω ποτε για παίχτη που θελει να φυγει.
Θα κλαψω για παίκτη που θελει να μεινει και δεν μπορεις να τον κρατησεις .
Θα κλαψω για παικτη που θελει να ερθει και δεν μπορεις να τον παρεις .
Aougusto ευχαριστουμε και καλη τυχη .
Με την προσμονη να κλεισει γρηγορα αυτο το topic.
Άβαταρ μέλους
xanapaok

Δημοσίευση από xanapaok »

Καλή τεχνική, βελτιωμένος τον τελευταίο χρόνο στα αμυντικά του καθήκοντα και_στο πνευματικό κομμάτι, χάρη στην εμπιστοσύνη που του έδειξε ο προπονητής. Νομίζω όμως πως έπιασε το ταβάνι του. Καλή συνέχεια Μπραζιλέρο
Ruler99

Δημοσίευση από Ruler99 »

Sera4 έγραψε:
akis_1987 έγραψε:Φεύγει το καλύτερο σου χαφ, σε ήδη λειψό κέντρο με τεραστια ΑΝ αντικατάστασης και πριν απο παιχνίδια αυξημένης δυσκολίας για ευρωπαϊκή πρόκριση (έστω ο επαναληπτικός μιας και ειναι τιμωρημένος αύριο). Ολα αυτά για μόλις 5,5 εκατομμύρια και ενώ η Κορινθιανς έχει 30% ποσοστό μεταπώλησης. Ο ΠΑΟΚ δλδ θα πάρει κάτι λιγότερο απο 4 εκατομμύρια. Και ενω πλήρωσες 3,5 εκ για να τον πάρεις.

Επιπλέον το συμβόλαιο του παίκτη λήγει σε 3 χρόνια αρα δεν υπάρχει κανένας φόβος να τον χάσεις ελεύθερο.

Deal για κλάματα.
Και απλά είναι Τετάρτη.

ΥΓ: Σε ηλικία 26 ετών με τα καλυτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια μπροστά του.
Φεύγει το καλύτερό σου περσινό χαφ με συνολικά μισή καλή χρονιά (και με ανταγωνισμό τον Σβαμπ και τον Νταντας). Τα 3,5 εκατομμύρια που πλήρωσες αποσβέστηκαν στα 4 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα.

Τα 6 εκατομμύρια και το 20% μεταπώλησης (σύμφωνα με τους Γάλλους) είναι ένα εξαιρετικό ποσό για έναν παίχτη που μέχρι πέρσι θεωρούνταν χαμένη υπόθεση, και ήταν η τελευταία του ευκαιρία σε αυτή την ηλικία να φέρει κάποια καλή πρόταση. Ο δε πιθανός αντικαταστάτης του -όπως ακούγεται ο Μαξίμοβιτς- είναι θεωρητικά ανώτερου επιπέδου και με μεγάλη καψούρα να παίξει στον ΠΑΟΚ.

Ο δε ΠΑΟΚ, φρόντισε ήδη να φέρει παίχτη (Οζντόεφ), έτσι ώστε στα ματς με την Χάιντουκ η ομάδα να έχει διαθέσιμους 4 χαφ.

Όντως για κλάματα.

Ο Αουγκούστο είναι ένας καλός παίχτης, αλλά τόσο αλλοπρόσαλλος που προσωπικά μου δημιουργούσε μεγάλη ανασφάλεια για να στηριχθώ πάνω του ως ηγέτη του κέντρου μας. Όταν έβγαινε εκτός εαυτού, δεν ελεγχόταν με τίποτα, είναι χαρακτηριστικά τα ματς που φλέρταρε με την αποβολή όπως ο ταύρος όταν βλέπει κόκκινο πανί, η δε αδιαφορία του σε κάποιες στιγμές, με έκανε να αντιληφθώ ότι ουδέποτε δέθηκε με την ομάδα και αυτά που εκπροσωπεί.

Δεν μπορώ να πω ότι θα μου λείψει, τον θεωρούσα σαν το ανάλατο φαγητό που το τρως απλά επειδή δεν έχεις κάτι άλλο στο σπίτι.

Τον ευχαριστώ πολύ και του εύχομαι καλή συνέχεια.
Δεν συμφωνώ ότι είναι deal για κλάματα. Καταρχήν δε νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ τον αγόρασε με 3μιση εκατομ. Νομίζω η συμφωνία τότε ήταν γύρω στα 2. Άρα το κέρδος είναι σημαντικό. Επιπλέον, ο Αουγκούστο είναι ένας καλός παίκτης , αλλά με βάση την προηγούμενη του χρονιά δείχνει ότι έχει πιάσει ταβάνι στον ΠΑΟΚ και δεν εξελίσσεται άλλο. Κακές μεταβιβάσεις ανεπαρκής στα μαρκαρίσματα (τρώει ανούσιες κάρτες, κατάφερε κ έφαγε κάρτα στον τελικό με την ΑΕΚ που έπαιζε με 10 παίκτες!!).

Δε νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να επωφεληθεί άλλο από τον Αουγκούστο και καλώς τον πουλάει αποκτώντας και κέρδος έχοντας ήδη εντοπίσει τον αντικαταστάτη του.

Επιπλέον ο ΠΑΟΚ έχει τεράστιο πρόβλημα στα χαφ για πολλά χρόνια (ήδη από τότε που έφυγε ο Μαουρίσιο και ο Ολιβέιρα που ειχε ερθει δανεικός), με απότέλεσμα να δυσκολεύεται απίστευτα στο γκολ αλλά και να δέχεται έυκολα γκολ λόγω απουσίας κοφτη. Δεν είναι καιρός να βελτιώσουμε λίγο το κέντρο μας, θέλετε να βλέπουμε και φέτος αυτά που βλέπαμε πέρσι.

Από την άλλη ο Αουγκούστο πρόσφερε πράγματα στην ομάδα και τον ευχαριστούμε (δεν θα ξεχάσουμε το γκολ στη Γάνδη) και του ευχόμαστε καλή επιτυχία, και μακάρι να βελτιωθεί κ άλλο εκεί που θα πάει.
Άβαταρ μέλους
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Αντίο διεθνή
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Ποτε δεν μου αρεσε ιδιαιτερα σαν παικτης και ποτε δεν τον συμπαθησα σαν χαρακτήρα!Δεν θα μου λειψει καθολου!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”