Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

JohnDag έγραψε:
montekristo έγραψε:φιλε JohnDag πολυ ωραιο το ποστ για ακομη μια φορα
Σαν να τον καταπιε Σουηδος τον Ισπανο στη συγκριση :lol: :lol:
Μπορεις να ανεβασεις και το heatmap ενος κατ'εξοχην box to box πχ Henderson (liverpool)
Το heatmap του Henderson:

Εικόνα

Όπως βλέπουμε μοιάζει πολύ με το heatmap του Wernbloom με μία διαφορά. Ο Henderson δεν πατάει περιοχη :nairepaok:

Che, διάγνωση;; Πώς βλέπεις τα πνευμόνια;
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Θέλω να προσθέσω μόνο ότι το wyscout είναι ένα πολύ καλό σάιτ, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι παρέχει ένα πολύ μεγάλο σύνολο πληροφοριων ελεύθερα στον απλό φίλαθλο.
Δεν δίνει εξειδικευμένες πληροφορίες αλλά και αυτές που δίνει είναι υπεραρκετες για τον φίλαθλο και όχι μόνο.
Δυστυχώς δεν είναι δυνατή η καταγραφή επιδοσεων όπως χιλιόμετρα,ταχητητες κ.α για τα περισσότερα πρωταθλήματα .

Yγ Τσε λάθος είσαι :mrgreen:

Υγ2 δηλαδή αν εγώ πω ότι θέλω για δεξιά έναν καμπος με τις επιθετικες ικανότητες του οικοδόμου,θα μου την πέσετε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Παρ 01 Ιουν 2018, 14:30, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Chuck Norris έγραψε:Πλήρης δικαίωση για τον Bigbaby ! Το μονο που λείπει τωρα ειναι μια συγκριση μεταξυ Βερνμπλουμ και Πίρλο
Μενιο Φουρθιωτη του paokmania που σχολιαζεις τις αποψεις μου.
Βαλε λιγο Υαλουρονικο και μετα κανε μας μια αναλυση του Βερνμπλουμ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BigBaby την Παρ 01 Ιουν 2018, 14:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

desperando έγραψε:Υγ2 δηλαδή αν εγώ πω ότι θέλω για δεξιά έναν καμπος με τις επιθετικες ικανότητες του οικοδόμου,θα μου την πέσετε?
ΝΤΟΥ :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

desperando έγραψε:Θέλω να προσθέσω μόνο ότι το wyscout είναι ένα πολύ καλό σάιτ, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι παρέχει ένα πολύ μεγάλο σύνολο πληροφοριων ελεύθερα στον απλό φίλαθλο.
Δεν δίνει εξειδικευμένες πληροφορίες αλλά και αυτές που δίνει είναι υπεραρκετες για τον φίλαθλο και όχι μόνο.
Δυστυχώς δεν είναι δυνατή η καταγραφή επιδοσεων όπως χιλιόμετρα,ταχητητες κ.α για τα περισσότερα πρωταθλήματα.
Συμφωνώ ότι οι συγκεκριμένες πληροφορίες είναι ιδιαίτερα κατατοπιστικές για τον κοινό οπαδό, αλλά για να τις λάβει υπ όψιν του κάποιος ειδικός, coach, trainer ή ακόμα και manager, ώστε να βγάλει όσο το δυνατόν ασφαλή συμπεράσματα, μάλλον θα πρέπει πρώτα να τις περάσει από διάφορα "φίλτρα" (εκτός απ τα συγκεκριμένα που αναφέρει ο despe), όπως, π.χ., οι συμπαίχτες του και οι ποιοτικές δυνατότητες τους, αλλά και η δυναμικότητα των ομάδων που αντιμετωπίζει ο κάθε παίχτης, η οποία είναι φυσικά ανάλογη του σε ποιο πρωτάθλημα παίρνει μέρος η ομάδα του...Οπότε για τους ειδικούς του αθλήματος, εκτιμώ ότι αυτές οι πληροφορίες είναι ενδεικτικές...

Anyway, για μένα τον άμπαλο αποτελούν μια extra πηγή πληροφόρησης, οπότε ξαναευχαριστώ τον JohnDag! ;)

Πάντως με την αποτύπωση της κίνησης του βέρνμπλουμ, παρατηρώντας μια "τάση" που δείχνει να πατάει αρκετά περισσότερο στο δεξί μέρος του γηπέδου, διαισθάνομαι ότι ίσως υπολογίζεται πως θα καταφέρει να καλύψει κάποια κενά, που θα άφηνε πιθανή αποχώρηση του Τζάλμαρου απ την ομάδα μας, την οποία απεύχομαι φέτος...
Πάντα με το σκεπτικό ότι η πρώην ομάδα του έπαιζε παρόμοιο σύστημα με αυτό που εφαρμόζει σε μας ο Λου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 01 Ιουν 2018, 14:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε Κωστα τοσες μερες που κραταει το σηριαλ Πουκι εχει καταφερει κανεις να επαληθευσει αν ενδιαφερομαστε σοβαρα η οχι?
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:(1)Ρε Νατχο και ξερο ψωμι λεμε!!!...

(2)Μαγικη"" ΑγιαΤριαδα "" πισω απο.σεντερ φορ....
... Πριγιο...

.... Ουαρντα. .... Πελκας.... Μπισε...

...αντε .για σας...!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:

(3)Αμα τυχον και πουληθει ο Σερβοκοτσιδας στη θεση του θελω εκεινο το τανκς της Φιορεντινα....
....τον Αμπου...τετοιον...πως τον λενε....αυτον....
....και...εισαι κομπλε.....nema problema!!!
Babacar μαλλον εννοείς.Υπέγραψε στην Sassuolo
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

JohnDag έγραψε:

Το θέμα είναι ότι τέτοιου είδους παίχτη, να υποδέχεται μπάλες και να φτιάχνει παιχνίδι έχεις. Τον Μαουρίτσιο.

Ο Σουηδός είναι το χαφ που κάνει όλες τις δουλειές σωστά αλλά δεν είναι σε τίποτα τέλειος. Ελβετικός σουγιάς είναι, γι' αυτό και πάντα όπου έπαιξε ήταν ο αγαπημένος παίχτης των προπονητών του.

Θεωρώ ότι αν έρθει με το καλό από αυτόν θα ξεκινάει η ενδεκάδα. Επίσης πιστεύω ότι θα απελευθερώσει τον Μαουρίτσιο σε μεγάλο βαθμό.

Γιατί από τον Βραζιλιάνο περιμένω πολλά του χρόνου.
Το θέμα στον ΠΑΟΚ ήταν να μπορούσαμε να απελευθερώσουμε τον Μαουρίτσιο. Να μην παίρνει την μπάλα από πολύ χαμηλα και να μην είναι ο μόνος που μπορεί να φτιάξει παιχνίδι.

Δυστυχώς ο Σουηδός με βάση τα νούμερα δεν δείχνει να είναι αυτός ο παίκτης.
Πέρσι είχε μόλις 46 πάσες ανά ματς και με το χαμηλό ποσοστό 80% . Βέβαια το ποσοστό είναι λογικά χαμηλο καθώς γίνεται δέκτης πασας μόλις 32 φορές κατά μέσο όρο ανά ματς ( όταν αλλά χαφ έχουν αρκετά πιο ανεβασμένα νούμερα), άρα οι πιθανότητες να έχει την μπάλα σε μια πιο πιεστικη κατάσταση αυξάνονται.

Και για να καταλάβουμε τι έρχεται να καλύψει, έρχεται να προσθέσει ποιότητα αντί του κανιας,που φαινόταν λίγος να βοηθήσει τον Μαουρίτσιο δημιουργικα,όταν ο κανιας πέρσι ήταν ο παίκτης με τις περισσότερες πάσες... κοντά 62 και τις περισσότερες πάσες στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου με πάνω από 10 την στιγμή που ο Μαουρίτσιο είχε 8.

Όλα αυτά μπορεί να μην λένε τίποτα, όμως μπορεί να λένε και πολλά
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ντεσπε απαντησε μου λιγο σε αυτο που ειπα πριν.Με Χατσεριδη στοπερ θα τολμουσες να κατεβασεις εντεκαδα χωρις 6ρι με ενα διδυμο στυλ Νατχο,Μαουριτσιο στα χαφ?
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

BigBaby έγραψε:
Chuck Norris έγραψε:Πλήρης δικαίωση για τον Bigbaby ! Το μονο που λείπει τωρα ειναι μια συγκριση μεταξυ Βερνμπλουμ και Πίρλο
Μενιο Φουρθιωτη του paokmania που σχολιαζεις τις αποψεις μου.
Βαλε λιγο Υαλουρονικο και μετα κανε μας μια αναλυση του Βερνμπλουμ.

ποπ κορν τώρα
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

agios έγραψε:Εικόνα

τι εννοει ο ποιητής μάλλον ο ζωγραφος
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Για πλάκα. Εννοείται όχι σε αγώνα Τσου Λου, αλλά σε ένα ματς που ο αντίπαλος δεν θα είναι κυρίαρχος

Κάποιοι έχετε την εντύπωση ότι ο χατσεριδη είναι κακός αμυντικός, αλλά κάνετε λάθος, είναι από τα βασικά του προτερήματα.

Ο μόνος μου προβληματισμός είναι ποιος θα πάει αριστερά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω δεν ειπα οτι ειναι κακος αμυντικος, αλλα σε κατασταση αμυντικου τρανζισιον με την γραμμη της αμυνας να εχει ανεβει ψηλα, χωρις 6ρι εγω θα ετρεμα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Γιατί τι θα έκανε το 6αρι θα έφτανε πιο γρήγορα από τα στόπερ? αυτό δεν γίνεται

Το ξαναεγραψα...ο χατσεριδη παίζει ψηλά άμυνα περισσότερα χρόνια απ'ότι ο ΠΑΟΚ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”