7.Omar El Kaddouri
Re: 7.Omar El Kaddouri
Γράφω μόνο όταν έχω κάτι καλό να πω και σήμερα μόνο για σένα θα γράψω. Ήσουν ότι καλύτερο είχε ο ΠΑΟΚ υποκλίνομαι.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ψηλέ βουλωσες στόματα.
Όλοι αυτοί που σε βριζανε και τώρα σε γλυφουν έχουν πολυ πλακα.
Όποιος έχει. Παίξει ποδόσφαιρο και όχι μπάλα παιχτες σαν εσενα, τον Ίβιτς τον Μαουρίσιο τον Σαχοφ σας έχουν σε μεγάλη εκτίμηση, οι υπόλοιποι γουστάρουν αυτους που χοροπηδάνε πανω απο μπάλες για το.εφε...
Όποιος έχει. Παίξει ποδόσφαιρο και όχι μπάλα παιχτες σαν εσενα, τον Ίβιτς τον Μαουρίσιο τον Σαχοφ σας έχουν σε μεγάλη εκτίμηση, οι υπόλοιποι γουστάρουν αυτους που χοροπηδάνε πανω απο μπάλες για το.εφε...
Ρε ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ το να παραδεχεσαι καποιον που επαιξε καλα ενω γενικα δεν τον πας σαν παικτη, λεγεται παντελονατη παραδοχη. Αλλα σαν ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ που εισαι γελας μονος σουGrigorios_PAOK έγραψε:Ψηλέ βουλωσες στόματα.
Εσυ γλυφε παικτες που κανουν 2-3 ματς το χρονο, αμπαλε γλυφτη
- Trilofiotis
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- bersekeros
Αξίζεις να είσαι ο Αρχηγός του ΠΑΟΚ.
Ένας ΠΑΟΚ είναι ο Καντουρί μόνος του.
Ακόμα και καθ'υπερβολήν να μιλάω, χωρίς τον Καντουρί έχουμε την μισή δυναμικότητα ως ομάδα.
Ανανέωση χτες και περιβραχιόνιο αρχηγού στον Καντουρί. Αξίζει και ένα εκατομμυριο ευρώ το χρόνο χαλαρά.
Ένας ΠΑΟΚ είναι ο Καντουρί μόνος του.
Ακόμα και καθ'υπερβολήν να μιλάω, χωρίς τον Καντουρί έχουμε την μισή δυναμικότητα ως ομάδα.
Ανανέωση χτες και περιβραχιόνιο αρχηγού στον Καντουρί. Αξίζει και ένα εκατομμυριο ευρώ το χρόνο χαλαρά.
- anekfrastos
Έχει ποδοσφαιρικό εγωισμό μεγάλου παίκτη. Αρρωσταίνει όταν δε βγαίνει το ματς.
Δεν νομίζω ότι θα συνεχίσει να αποδίδει έτσι.
Και εδώ θα είμαστε που ο κάθε ΑΜΠΑΛΟΣ θα του τα χώνει, όπως τα εχωνε στον Ακπομ που ήταν χαζογκολης κλπ κλπ, αλλά τώρα φάνηκε πόσο λείπει.
Η καλύτερη κίνηση είναι να φύγει και να πάρουμε άλλον
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εδώ θα είμαστε που ο κάθε ΑΜΠΑΛΟΣ θα του τα χώνει, όπως τα εχωνε στον Ακπομ που ήταν χαζογκολης κλπ κλπ, αλλά τώρα φάνηκε πόσο λείπει.
Μια χαρά θα συνεχίσει, εδω θα είμαστε.pilotos έγραψε:Δεν νομίζω ότι θα συνεχίσει να αποδίδει έτσι.
Λόγω χαρακτήρα ο συγκεκριμένος ακόμα και μια μέρα πριν πάρει μεταγραφή (φτου, φτου) θα σκίζεται μέσα στο γήπεδο.
Είναι γεννημένος νικητής. Αρκεί να είναι υγιής.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Καντουρι θα συνεχισει ετσι μέχρι το ματς με τον γαυρο.
Αν στο 80 κερδιζουμε ολα.καλα. Αν χάνουμε θα παθει θλαση και θα τον ξαναδουμε Γεναρη...
Ειναι κλασικος παιχτης π ζει για μεγαλες διοργανωσεις και για πρωταθλητισμό. Το ξενερωμα στο μουτρο του σημερα ηταν έκδηλο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν στο 80 κερδιζουμε ολα.καλα. Αν χάνουμε θα παθει θλαση και θα τον ξαναδουμε Γεναρη...
Ειναι κλασικος παιχτης π ζει για μεγαλες διοργανωσεις και για πρωταθλητισμό. Το ξενερωμα στο μουτρο του σημερα ηταν έκδηλο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- anekfrastos
Ότι και να πούμε είναι λίγο.
Η ομάδα δεν ήταν δυστυχώς αντάξια της απόδοσης σου, κ σου στέρησε αυτό που αξίζεις, τη συμμετοχή στην ελίτ του ποδοσφαίρου.
Η ομάδα δεν ήταν δυστυχώς αντάξια της απόδοσης σου, κ σου στέρησε αυτό που αξίζεις, τη συμμετοχή στην ελίτ του ποδοσφαίρου.
Κι αν δεν παίζει χάνουμε τεράστιο μέρος της δυναμικής μας σαν ομάδα.anekfrastos έγραψε:Αν συνεχίσει να παίζει συνεχόμενα 90λεπτα κινδυνεύει να ξανατραυματιστει.
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γιατί με βρίζεις; Θα έκανες το ίδιο αν ήμουν απέναντι σου;Dimg4 έγραψε:Ρε ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ το να παραδεχεσαι καποιον που επαιξε καλα ενω γενικα δεν τον πας σαν παικτη, λεγεται παντελονατη παραδοχη. Αλλα σαν ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ που εισαι γελας μονος σουGrigorios_PAOK έγραψε:Ψηλέ βουλωσες στόματα.
Εσυ γλυφε παικτες που κανουν 2-3 ματς το χρονο, αμπαλε γλυφτη
Με γνωρίζεις προσωπικά;