Κατά τα άλλα δοκίμασε να ωριμάσεις λίγο ο αποπάνω, δεν κάνει κακό..The_Stalker έγραψε:Ένα ενδιαφέρον στατιστικό από το 24.
Στα 4 ματς έχουμε 56 τελικές. Εξ αυτών, οι 11 μόνο είναι των φορ (!). Οι 28 είναι των μέσων και εξτρέμ, με τον Γκάρι να έχει τις περισσότερες (12). Ο Μάτος μόνος του, έχει 6 τελικές, περισσότερες από οποιονδήποτε φορ (!).
Κατά τη δική μου γνώμη, τα στατιστικά αυτά δείχνουν πεντακάθαρα γιατί πρέπει η μπάλα να πηγαίνει περισσότερο σε όποιον παίζει μπροστά, είτε είναι ο Κλάους, είτε ο Φακ, είτε ο Κουλούρης. Και γιατί πρέπει να σκεφτόμαστε δις πριν αρχίσουμε το ξέσκισμα στον χ Κλάους.
33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
- The_Stalker
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
5 χρονια τωρα αλλαζουμε ολοκληρες 11αδες σε παικτες μεχρι καποια στιγμη να ''κουμπωσουν'' με τον Κλαους...
5 χρονια τωρα φταιν ολοι οι αλλοι παικτες,προπονητες,συστημα ομαδος κτλ...που δεν μπορουμε να εκμεταλλευτουμε τον Κλαους...
Πραγματικα εδω ταιριαζει το
5 χρονια τωρα φταιν ολοι οι αλλοι παικτες,προπονητες,συστημα ομαδος κτλ...που δεν μπορουμε να εκμεταλλευτουμε τον Κλαους...
Πραγματικα εδω ταιριαζει το

- ΑποστόληςΑ
+1joshua έγραψε:Τα εχουμε πει 100 φορες για τον Κλαους,τα καλα και τα στραβα του αλλα πειτε μου ρε παλικαρια σας παρακαλω γιατι θα βαλω τα κλαματα απο τα νευρα μου,με την εντεκαδα που κατεβασε σημερα πως στο διαολο θα φανει ενα φορ που απαιτει ταισμα για να κανει κατι? Ποιος θα του περασει μια γαμημενη μπαλα,ο Κρεσπο ως δεξι μπακ,ο Μυστακιδης ως πλαγιος σε 4-4-2 η ο Χαρισης?
- ΑποστόληςΑ
Είχα πει ότι ο φετινός ΠΑΟΚ φαίνεται ότι (επιτέλους) έχει ξεπεράσει τον Αθανασιάδη. Δυστυχώς, οι τρεις τελευταίοι αγώνες με Ξάνθη, Σλόβαν και Βέροια με διέψευσαν.
Τον έχει ξεπεράσει Αποστόλη μου. Σε ντεφορμάρισμα και αγωνιστική κατάντια
Αυτο ομως εχει και διαφορετική ανάγνωση.The_Stalker έγραψε:Κατά τα άλλα δοκίμασε να ωριμάσεις λίγο ο αποπάνω, δεν κάνει κακό..The_Stalker έγραψε:Ένα ενδιαφέρον στατιστικό από το 24.
Στα 4 ματς έχουμε 56 τελικές. Εξ αυτών, οι 11 μόνο είναι των φορ (!). Οι 28 είναι των μέσων και εξτρέμ, με τον Γκάρι να έχει τις περισσότερες (12). Ο Μάτος μόνος του, έχει 6 τελικές, περισσότερες από οποιονδήποτε φορ (!).
Κατά τη δική μου γνώμη, τα στατιστικά αυτά δείχνουν πεντακάθαρα γιατί πρέπει η μπάλα να πηγαίνει περισσότερο σε όποιον παίζει μπροστά, είτε είναι ο Κλάους, είτε ο Φακ, είτε ο Κουλούρης. Και γιατί πρέπει να σκεφτόμαστε δις πριν αρχίσουμε το ξέσκισμα στον χ Κλάους.
Οτι δεν εμπιστεύονται οι παικτες τους επιθετικους που εχουμε και τις ικανότητες τους ή οτι δεν εχουν την ικανότητα οι επιθετικοί μας να βρίσκονται στις σωστές θέσεις για να δεχτούν την πασα ωστε να φτάσουν σε τελική ενέργεια.
- sourmenetes
- Moderator
Απο 3 αγωνες εκρινες το φετινο ΠΑΟΚ???ΑποστόληςΑ έγραψε:Είχα πει ότι ο φετινός ΠΑΟΚ φαίνεται ότι (επιτέλους) έχει ξεπεράσει τον Αθανασιάδη. Δυστυχώς, οι τρεις τελευταίοι αγώνες με Ξάνθη, Σλόβαν και Βέροια με διέψευσαν.

Δε λεγεται αυτο ποδοσφαιρικη κριση κατα την αποψη μου.Ειναι πολυ νωρις.
- ΑποστόληςΑ
Προφανώς είναι νωρίς, το δείγμα μικρό και τα αποτελέσματα υπό αναίρεση. Κρίνω μόνο με όσα έχω δει.
Στα τελευταία 3 παιχνίδια όμως "παίζει" να έχει ανέβει από εκεί που ήταν στην αρχή της σεζόν και ο Κλάους, ας μην το παραβλέπουμε κι αυτό...
Η κεφαλιά-παστελάρα μέσα στην Τσεχία τουλάχιστον, κάτι τέτοιο θαρρώ ότι "προδίδει"...

Η κεφαλιά-παστελάρα μέσα στην Τσεχία τουλάχιστον, κάτι τέτοιο θαρρώ ότι "προδίδει"...

δεν νομίζω ότι τα δυο τελευταία χ και το διπλό στη τσεχία είναι...κατάντια αλλά τελοσπαντων...giapas έγραψε:Τον έχει ξεπεράσει Αποστόλη μου. Σε ντεφορμάρισμα και αγωνιστική κατάντια

- ΑποστόληςΑ
Ο αγώνας στην Τσεχία θα μπορούσε να χαθεί αν έμπαινε το δοκάρι τους.
Και η πρόκριση με τον Αγιαξ μπορούσε να χει πραγματοποιηθεί, αν έμπαινε το δοκάρι του Μυσατακίδη, όπως και το πέναλτι με την Ξάνθη αλλά και το οφσαιντ με τη Βέροια θα μπορούσαν να μας ειχαν δώσει 4 βαθμούς, οπότε ολα μέλι γάλα. Δυστυχώς η ιστορία δεν γράφεται με τα αν.
- ΑποστόληςΑ
Εγώ αναφέρομαι στην άποψη του Κgeo παραπάνω ότι στην Τσεχία δεν υπήρξε ντεφορμάρισμα. Από άποψη αποτελέσματος ναι, πήγαμε καλά. Αγωνιστικά όμως όχι. Και εξήγησα ότι ήταν ένας αγώνας που θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί σε ήττα αντί για νίκη. Η απόδοσή μας ήταν μέτρια, όπως και με την Ξάνθη και κακή στη Βέροια.
Η άποψη μου δεν είναι ότι δεν υπάρχει ντεφορμάρισμα, υπάρχει και φαίνεται. τώρα, υπάρχουν 15 ημέρες για να διορθωθεί αυτό και ίσως τελικά να "πέσαμε" στο σωστό σημείο και μετά τη διακοπή να αρχίσουμε να ξανανεβαίνουμε...
η άποψη μου είναι ότι δεν δύναται να μιλάμε περι αγωνιστικής ...κατάντιας. Γιατί το θεωρώ λάθος και υπερβολικό το να μιλάμε για κατάντια όταν η ομάδα ακόμα στη σεζόν, είναι χωρίς ήττα πλην του ματς με τον Άγιαξ...
η άποψη μου είναι ότι δεν δύναται να μιλάμε περι αγωνιστικής ...κατάντιας. Γιατί το θεωρώ λάθος και υπερβολικό το να μιλάμε για κατάντια όταν η ομάδα ακόμα στη σεζόν, είναι χωρίς ήττα πλην του ματς με τον Άγιαξ...

- Kostas_Peraia4
Iσως ηρθε ο καιρος για το πολυποθητο ξεμπουκωμα της ομαδας.Προβλεπω να πεφτει ''μουτζα'' στην ΑΕΠ,με τον Κλαους να πετυχαινει αλλα 2 γκολ