Frank Arnesen
Re: Frank Arnesen
Έχουμε δέκα λεπτά.
Μετά από αυτά βλέπουμε, αν και μπορεί να έχει κλείσει παίχτης και να μην έχει ανακοινωθεί, για τον Α η Β λόγο. Και στους ελεύθερους υπάρχουν 2-3 καλοί
Δε συμφωνώ με την καθυστέρηση. Αλλά θα κρίνω 9/2 καλύτερα
Μετά από αυτά βλέπουμε, αν και μπορεί να έχει κλείσει παίχτης και να μην έχει ανακοινωθεί, για τον Α η Β λόγο. Και στους ελεύθερους υπάρχουν 2-3 καλοί
Δε συμφωνώ με την καθυστέρηση. Αλλά θα κρίνω 9/2 καλύτερα
- ΑποστόληςΑ
Μέχρι τις 12/2spyretto έγραψε:Μπορεί λοιπόν να κλείσει ο Τσάβεζ μέχρι τις 8/2
Αυτή θα είναι η κίνηση αν γίνει.
K_geo έγραψε:μεσιτης του βεγκερ vol I
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Άσε τζεο απογοήτευση πέραν απο τον δεκαρ ειναι και οι δανεισμόι που δε βλεπω να γιναν
- teo4giannitsa
Re: Νίκος Bεζυρτζής-Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ
Για την επιλογή Τούντορ είπε: «Λάθος η έλευση του Τούντορ ο οποίος δεν είχε παραστάσεις. Ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολο σωματείο ,καθώς υπάρχει μεγάλη πίεση. Οι οπαδοί τον αγαπούν πολύ και διψούν για διακρίσεις. Βέβαια ο Τούντορ αποτελεί επιλογή του Άρνεσεν. Ο Άρνεσεν μη ξεχνάμε για όσους γνωρίζουν ,πως ήταν απλά ο μεσίτης του Βενγκέρ. Ότι του λεγε ότι ζητούσε δεν είναι δα και ο καλύτερος τεχνικός διευθυντής»
μιχαλης μπελης
που αλλου να το βαλω δεν ξερω απλα ξερω οτι ιεναι οφτοπικ ... ιστορια ρε μπαρμπα ναι εισαι ζωντανη ιστορια αλλα μη λες μλκιες ποτε ακριβως συνεργαστηκαν αρνεσεν βεγκερ ... πραγματικα ρε παιδια διορθωστε με αν εχω αδικο
μιχαλης μπελης
που αλλου να το βαλω δεν ξερω απλα ξερω οτι ιεναι οφτοπικ ... ιστορια ρε μπαρμπα ναι εισαι ζωντανη ιστορια αλλα μη λες μλκιες ποτε ακριβως συνεργαστηκαν αρνεσεν βεγκερ ... πραγματικα ρε παιδια διορθωστε με αν εχω αδικο
- teo4giannitsa
Ε μαλλον οι ενοικιάσεις είναι το δυνατό του χαρτίMANIAKOS έγραψε:K_geo έγραψε:μεσιτης του βεγκερ vol I
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άσε τζεο απογοήτευση πέραν απο τον δεκαρ ειναι και οι δανεισμόι που δε βλεπω να γιναν

- teo4giannitsa
Μπορεί να του βρήκε σπίτι στο Λονδίνο...che4 έγραψε:Για την επιλογή Τούντορ είπε: «Λάθος η έλευση του Τούντορ ο οποίος δεν είχε παραστάσεις. Ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολο σωματείο ,καθώς υπάρχει μεγάλη πίεση. Οι οπαδοί τον αγαπούν πολύ και διψούν για διακρίσεις. Βέβαια ο Τούντορ αποτελεί επιλογή του Άρνεσεν. Ο Άρνεσεν μη ξεχνάμε για όσους γνωρίζουν ,πως ήταν απλά ο μεσίτης του Βενγκέρ. Ότι του λεγε ότι ζητούσε δεν είναι δα και ο καλύτερος τεχνικός διευθυντής»
μιχαλης μπελης
Δείτε μόνοι σας και κρίνετε, ποιοι έχουν δημόσιο λόγο για τα θέματα του ΠΑΟΚ. Για γέλια.che4 έγραψε:Για την επιλογή Τούντορ είπε: «Λάθος η έλευση του Τούντορ ο οποίος δεν είχε παραστάσεις. Ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολο σωματείο ,καθώς υπάρχει μεγάλη πίεση. Οι οπαδοί τον αγαπούν πολύ και διψούν για διακρίσεις. Βέβαια ο Τούντορ αποτελεί επιλογή του Άρνεσεν. Ο Άρνεσεν μη ξεχνάμε για όσους γνωρίζουν ,πως ήταν απλά ο μεσίτης του Βενγκέρ. Ότι του λεγε ότι ζητούσε δεν είναι δα και ο καλύτερος τεχνικός διευθυντής»
μιχαλης μπελης
ρε μαζεψτε τους ρεεεεεεεεεεεεεε αλλα δε φταιει ο παππους ο μπελης αλλα ο αρδ που τον βγαζει και δεν εχει ουτε καν την εντιμοτητα να τον διορθωσει 90 χρονων ειναι ο μπαρμπα μιχαλης ρε μλκα αρδ διορθωσε τον προφανως εννοουσε το μουρινιο
Απίστευτο ρε μην μιλάτε και ξευτιλιζεστε τι είστε εσείς ρε γελοίοι πρώην μεγάλοι παίκτες πραγματικά μεγάλοι αλλά πρώην
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φράγκος η μητριάς οι αλλοι υποψήφιοι για πρόεδροι
Κατα τη διάρκεια τη συνέλευσης Ακουγόταν το πεδίο βολής του Μητσιά
Κατα τη διάρκεια τη συνέλευσης Ακουγόταν το πεδίο βολής του Μητσιά