Περισυ είχαμε 786 παίκτες για κάθε θέση... Οπότε ο χρόνος μοιραζόταν... Ποιος γκρίνιαξε...? Θα γκρίνιαζε ο Τζιόλης οπότε πριν γκρινιάξει πήρε πόδι... Θεωρώ ησσονος σημασίας αν θα γκρινιάξει ο Σκόνδρας (που δεν θα γκρινιάξει είναι καλό παιδί) επειδή δεν θα παίζει (που θα παίζει μια αυτός και μια ο Κίτσιου)... Ο Σπυροπουλος δεν γκρίνιαξε περισυ που δεν έπαιζε ποτέ, θα γκρινιάξει φέτος...? Και να γκρίνιαζε, ευκαιρία να χαιρετίσει... Οπότε συνοψιζοντας, θεωρώ τραγικό πχ να μην πάρω στόπερ για να μην γκρινιάζουν τα αριστερά και τα δεξιά μπακ που εχω απο 3-4... Αυτά δεν μπορεί να συμβούν σε επαγγελματικές ομάδες... Αντίθετα μου ακούγεται λογικό να κάνω κάποιες αποδεσμευσεις παικτών που περισσεύουν για να πάρω παίκτες που μου λείπουν, αν και αφού δεν κάναμε ως τώρα, προφανώς δεν έχουμε τέτοιο σκοπό...
Και τελειώνοντας, θεωρήστε δεδομένο πως θα πάρουμε αριστερό εξτρεμ και στόπερ... Για μέσο δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά...
Εξτρεμ δεν έχουμε κανένα... Επίσης ο Άγγελος είναι προφανές οτι δεν υπολογίζει τους Πόζογλου-Πόποβιτς, άλλωστε δεν τους πήρε κάν αποστολή στα δυο τελευταία φιλικά... Μένει ο Μαρτενς που για κάθε ματς που θα παίζει θα μένει 10 μέρες εκτός και ο Φακουντο, που θα τον δοκιμάσουν μια, θα τον δοκιμάσουν δυο, που θα παει, θα δουν οτι το παλικάρι παίζει μέσα στο κουτί και όχι στη γραμμή... Οπότε αναγκαστικά θα πάρουν...
Στόπερ, ο Βιτορ θα χάσει τουλάχιστον 10-15 ματς μες τη χρόνια... Δεν μπορεί να παίξεις σε (τουλάχιστον) 15 ματς χωρίς κανονικό στόπερ (ο Κατσικάς δεν μετράει για στόπερ)... Οπότε αναγκαστικά στο τέλος θα πάρεις...
Οκτάρι box-to-box τύπου Νάτχο, με αυτά τα χαρακτηριστικά (γκολ-ασίστ-ρυθμό-να πατάει παντού) δεν έχεις, όμως για 2 θέσεις μέσων (στο 4-4-2) ή 3 θέσεις (στα 4-3-3, 3-5-2, κτλπ) έχεις ως και 9 παίκτες που μπορούν να παίξουν ως 6, 8 ή 10 (Κάτσε, Μαντούρο, Τζιόλη, Γκολασα, Μαρτενς, Σαββιδη, Τζανδαρη, Φακουντο), οπότε ναι μεν δεν έχεις τα οκταρια που με τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται, αλλά κάπως μπορείς να τα μπαλωσεις (εγώ διαφωνώ με τα μπαλώματα αλλά ο Άγγελος είναι κλασικός μπαλωματας

)... Οπότε μπορεί και να μην πάρεις...
Αυτα...
Υ.Γ. Εγώ για 8αρι θα ήθελα τον Κουμουρτζι, πρώην του Πανιωνιου, είναι και στα λεφτά και στο προφίλ που θελουμε (και σαν παίκτης και σαν χαρακτήρας)...