Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
HeartOfDarkness

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από HeartOfDarkness »

astronaut έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Δίκιο έχεις μεν αλλά με τοσα βαφτίσια δε θα δούμε χαιρι
Άρα, μήπως να προχωρούσαμε και σε καμιά αποδέσμευση/δανεισμό/πώληση?
Επιπλέον, ποιός θα πει όχι σε δημιουργία μπάτζετ εκ των έσω?
Για παράδειγμα, δεν νομίζω ότι θα μας λείψει ο Τζιόλης τη στιγμή που τη θέση 6 την καλύπτουν ο Μαντούρο & ο Κάτσε.
Λίγο το συμβόλαιο του Τζιόλη, λίγο και του Ιτάνζ, βγαίνει ένα μπιλιετάκι για έναν χαφ με συμβόλαιο στα 500 χιλιάρικα.

Θα συμφωνήσω. Μιλάμε για μεταγραφές αλλά νομίζω πως θα θελαν να φυγουν οι πχ Τζιώλης+Σπυρό απο τη στιγμή που δεν είναι αναντικατάστατοι ( ουτε καν βασικοί ) και έτσι ενεργοποιώ και ποζαντζίδη για αριστερά ( που φαίνεται να χει κ τσαμπουκά ) και παίρνω έναν ενδεκαδάτο.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Mapogo έγραψε:Δεν ξέρω αν παρεξηγώ αυτό που λες austronaut , αλλά αυτό που καταλαβαίνω από το σχόλιο σου είναι ότι :

--Ο ΑΑ δεν πολυθέλει ενδεκαδάτους, για να έχει χώρο να βολεύει το "παρεάκι" της Εθνικής , για να μην έχει θέματα στα αποδυτήρια.

Σίγουρα καταλαβαίνεις τι σημαινει αυτό ? (αν κατάλαβα καλά).

Αν πάλι δεν κατάλαβα , διευκρίνισε το
Αυτό που λέω είναι ότι ο Άγγελος θέλει τους παίκτες μια γροθιά.
Αυτό επιτυγχάνεται με ρόστερ max 25 παικτών & max 2 παίκτες ανά θέση (2x11 + ένα 10άρι + ο 3ος τερματάς)
Υπ'αυτές τις συνθήκες όλοι είναι ενδεκαδάτοι. Άλλοι ευχαριστημένοι και άλλοι -απλώς- ικανοποιημένοι.
Άβαταρ μέλους
jay trotter

Δημοσίευση από jay trotter »

Θα πρέπει να γράψω σεντόνι και δεν έχω όρεξη.Επιγραμματικά θέλουμε 5 στοπερ για 3 διοργανώσεις.Η θέση έχει τις περισσότερες κάρτες και τους περισσότερους τραυματισμούς.Πρέπει να πάρουμε έναν στη θέση Ινσαουράλδε,έναν στη θέση Κατσουράνη,Βιτόρ,Τζαβέλας και 5ος ο Κατσικάς ή ο Ιντζίδης.Αν πάρουμε μόνο έναν θα βρεθούμε να δίνουμε ντέρμπι με τον Βιτορ τραυματισμένο και την μεταγραφή να εκτίει ποινή από κάρτες.Πόσα κρίσιμα ματς θα δώσουμε με αμυντικό δίδυμο Κατσικά -Σκόντρα ή Μαντουρο-Τζαβέλα;;;Πολλά!
Άβαταρ μέλους
astronaut

Φίλε, προσωπικά, δεν δίνω δεκάρα για το πρωτάθλημα.
Έντεκα Νάτχο να'χω στην 11άδα, στην καλύτερη (ή μήπως χειρότερη?) θα το χάσω με 1 βαθμό διαφορά.
Αυτό που θέλω είναι να φτιάξουμε κορμό, και κυρίως άξονα. Και άξονας δεν φτιάχνεται με στόπερ ΤζαβελλοΣκονδροΚατσικάδες.
Όσο για φέτος, θέλω να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στο γιουρόπα και την πρωτιά στα πλέι ωχ.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

astronaut έγραψε:Πάντως, αν δούμε το ρόστερ μας με μια πιο ουδέτερη ματιά θα διαπιστώσουμε ότι η ομάδα διαθέτει 2 παίκτες για κάθε θέση + κάποιους μικρούς (Ποζατζίδη, Πολύζο) που συμπληρώνουν την 25άδα.
Τώρα, αν σε κάποιους βρωμάει ο τάδε και σε άλλους ξυνίζει ο δείνα, είναι αλλουνού παπά/Τεχνικού Διευθυντή Ευαγγέλιο.

Ακόμα και για τις θέσεις που ομόφωνα λέμε ότι "πονάμε"
- στα στόπερ έχουμε 2 δεξιοπόδαρους & 2 αριστεροπόδαρους,
- στο αριστερό άκρο της επίθεσης έχουμε Μάρτενς & Φανούρη,
- στα κεντρικά χαφ, μπροστά από ΜαντουροΤζιόλη, έχουμε ΣαββιδοΓκολάσα & ΤζανδαροΚάτσε.

Και αν τους Τζανδάρη & Σαββίδη είναι εύκολο να τους κόψουμε χρόνο συμμετοχής ώστε να φέρουμε έναν ποιοτικό & έμπειρο χαφ για να πλαισιώσει (ή να πλαισιωθεί από) τον Κάτσε και τον Γκολάσα,
και αν η μετατόπιση του Μάρτενς στη θέση 10 είναι (σχετικά) εύκολη ώστε να φέρουμε ένα πιο "καθαρό" εξτρέμ,
η κατάσταση στους στόπερ περιπλέκεται.
Έχω την αίσθηση ότι -για φέτος- δεν γίνεται η ΠΑΕ να πληρώνει 250 & 300 χιλιάρικα (καθαρό) συμβόλαιο σε στόπερ για να υπάρχει ως 4η επιλογή. Μακάρι να κάνω λάθος και -απλώς- να περιμένουμε να πέσουν οι απαιτήσεις των αντίστοιχων Ελ Τσάκο, Νάτχο & Στοχ. Η Ζίμπρου μάς δίνει αυτό το πλεονέκτημα.

** Έστω λοιπόν ότι φέρνουμε ενδεκαδάτους στόπερ, χαφ & εξτρέμ. Ο Άγγελος θέλει τα αποδυτήρια "μια γροθιά". Με Σκόνδρα(RB), Τζαβέλλα(CB), Σπυρόπουλο(LB), Τζιόλη(DMC) & Σάλπι(ST) να κάθονται παρέα (sic) στον πάγκο -με τους Τζιόλη & Σκόνδρα ενίοτε και στην κερκίδα- οι πιθανότητες να το πετύχει είναι με το μέρος του?
sorry φιλε αλλα διαφωνω οτι θα εχουμε γκρινιες απο τους παικτες.
και θα εξηγησω γιατι το λεω αυτο.
ο ΠΑΟΚ αν ολα πανε καλα στο ευρωπαικο ματς θα παιξει τουλαχιστον 55 παιχνιδια,το οποιο και σημαινει 605 τουλαχιστον συμμετοχες ενδεκαδας και 165 ως αλλαγη.
και επειδη η θεση του τερματοφυλακα ειναι τελειως διαφορετικη απ αυτες αυτων που παιζουν μεσα θα την βγαλω απο την εξισωση.
αρα εχουμε 550 συμμετοχες για την βασικη ενδεκαδα και αλλες 165 γι αυτους που θα παιξουν ως βασικοι.

απο κει και περα θα πρεπει να χωρισουμε τους παικτες σε τρεις κατηφοριες. τους βασικους,αυτους που ειναι κοντα στην βασικη ενδεκαδα και βοηθουν ειτε στο ροτεισον ειτε στον ανταγωνισμο και ειναι παικτες της 18αδας και τριτη κατηγορια οι παικτες με λιγες συμμετοχες (συνηθως σε πολυ μικρα ή αδιαφορα παιχνιδια,ειτε σε παιχνιδια με παρα πολλες απουσιες) συνηθως μονοψηφιες.

αν υποθεσουμε τωρα εμεις οτι εχουμε κανονικο κορμο και κανονικη ενδεκαδα,ο μεσος ορος αυτων των 10 που παιζουν μεσα θα πρεπει να ειναι κοντα στα 40 παιχνιδια,οπερ και σημαινει καταλαμβανουν τις 400 συμμετοχες και μενουν πανω απο 300 συμμετοχες για τις αλλες 2 κατηγοριες παικτων.

ηδευτερη κατηγορια παικτων συνηθως περιλαμβανει 6-7-8 παικτες,αναλογα την ομαδα. οι παικτες αυτης της κατηγοριας κανουν κατα μεσο ορο κοντα στις 25-30 συμμετοχες.

και η τριτη κατηγορια παικτων που μπορει να ειναι 4 -5-6 παλι αναλογα την ομαδα εχουν ειτε λιγο πανω ειτε λιγο κατω απο διψηφιο αριθμο συμμετοχων.

αυτο που θελω δηλαδη να τονισω και να πω με ολα τα παραπανω ειναι οτι δεν πιστευω οτι παικτες οπως ο τζιολης,ο τζαβελλας ,ο περειρα,ο γκολασα να εχουν προβλημα εχοντας σε μια ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ 25-30 συμμετοχες. γι αυτο η δικαιολογιες θα χαλασουν τα αποδητηρια και αλλα τετοια σε μενα αντηχουν λιγο περιεργα
Άβαταρ μέλους
charlie_pace

Δημοσίευση από charlie_pace »

Αυτό που θα ήθελα εγώ φέτος είναι να αποφύγουμε χαζές γκέλες εντός και εκτός Τούμπας... Να μην παλευουμε στο 80φευγα να πάρουμε το 3ποντο ή χειρότερα το Χ. Και επιτέλους να σταματήσει κάθε χρονιά να είναι μεταβατική και στησίματος και του χρόνου να πάμε γερά για τίτλο(υς)
Άβαταρ μέλους
astronaut

@ ντεσπε

Συμφωνώ σ'αυτά που λες.
Υποθέτωντας λοιπόν ότι θα αποκτήσουμε τους τρεις (πολυσυζητημένους) ενδεκαδάτους, μπορείς να μου προσδιορίσεις ποιούς θεωρείς/θέλεις βασικούς και ποιούς για την 18άδα? Ας πούμε στο 4-2-3-1 που χρησιμοποιεί τελευταίως ο Άγγελος.

** Καλώς ή κακώς, κάποιες συμπεριφορές είναι πάρα πολύ νωπές. Ποιούς έβγαλε από την 11άδα ο Χουμπ? Αυτόν που δήλωσε τραυματίας, τον συγκάτοικο του τραυματία, τον ξενιτεμένο & τον σέλφι ο οποίος σύμφωνα με τον κόλακα του εκμυστηρεύτηκε/επιβεβαίωσε τα περί τακτικής του Χουμπ. Τα καμώματα του μινάρα και του νινιού δεν συνυπολογίζονται απ'τη στιγμή που χαιρέτησαν.

Και μη με πεις ναι μεν αλλά ενόψει μουντιάλ.. γιατί και τώρα γιούρο ξεκινάει...
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Περισυ είχαμε 786 παίκτες για κάθε θέση... Οπότε ο χρόνος μοιραζόταν... Ποιος γκρίνιαξε...? Θα γκρίνιαζε ο Τζιόλης οπότε πριν γκρινιάξει πήρε πόδι... Θεωρώ ησσονος σημασίας αν θα γκρινιάξει ο Σκόνδρας (που δεν θα γκρινιάξει είναι καλό παιδί) επειδή δεν θα παίζει (που θα παίζει μια αυτός και μια ο Κίτσιου)... Ο Σπυροπουλος δεν γκρίνιαξε περισυ που δεν έπαιζε ποτέ, θα γκρινιάξει φέτος...? Και να γκρίνιαζε, ευκαιρία να χαιρετίσει... Οπότε συνοψιζοντας, θεωρώ τραγικό πχ να μην πάρω στόπερ για να μην γκρινιάζουν τα αριστερά και τα δεξιά μπακ που εχω απο 3-4... Αυτά δεν μπορεί να συμβούν σε επαγγελματικές ομάδες... Αντίθετα μου ακούγεται λογικό να κάνω κάποιες αποδεσμευσεις παικτών που περισσεύουν για να πάρω παίκτες που μου λείπουν, αν και αφού δεν κάναμε ως τώρα, προφανώς δεν έχουμε τέτοιο σκοπό...

Και τελειώνοντας, θεωρήστε δεδομένο πως θα πάρουμε αριστερό εξτρεμ και στόπερ... Για μέσο δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά...
Εξτρεμ δεν έχουμε κανένα... Επίσης ο Άγγελος είναι προφανές οτι δεν υπολογίζει τους Πόζογλου-Πόποβιτς, άλλωστε δεν τους πήρε κάν αποστολή στα δυο τελευταία φιλικά... Μένει ο Μαρτενς που για κάθε ματς που θα παίζει θα μένει 10 μέρες εκτός και ο Φακουντο, που θα τον δοκιμάσουν μια, θα τον δοκιμάσουν δυο, που θα παει, θα δουν οτι το παλικάρι παίζει μέσα στο κουτί και όχι στη γραμμή... Οπότε αναγκαστικά θα πάρουν...
Στόπερ, ο Βιτορ θα χάσει τουλάχιστον 10-15 ματς μες τη χρόνια... Δεν μπορεί να παίξεις σε (τουλάχιστον) 15 ματς χωρίς κανονικό στόπερ (ο Κατσικάς δεν μετράει για στόπερ)... Οπότε αναγκαστικά στο τέλος θα πάρεις...
Οκτάρι box-to-box τύπου Νάτχο, με αυτά τα χαρακτηριστικά (γκολ-ασίστ-ρυθμό-να πατάει παντού) δεν έχεις, όμως για 2 θέσεις μέσων (στο 4-4-2) ή 3 θέσεις (στα 4-3-3, 3-5-2, κτλπ) έχεις ως και 9 παίκτες που μπορούν να παίξουν ως 6, 8 ή 10 (Κάτσε, Μαντούρο, Τζιόλη, Γκολασα, Μαρτενς, Σαββιδη, Τζανδαρη, Φακουντο), οπότε ναι μεν δεν έχεις τα οκταρια που με τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται, αλλά κάπως μπορείς να τα μπαλωσεις (εγώ διαφωνώ με τα μπαλώματα αλλά ο Άγγελος είναι κλασικός μπαλωματας :D )... Οπότε μπορεί και να μην πάρεις...

Αυτα...

Υ.Γ. Εγώ για 8αρι θα ήθελα τον Κουμουρτζι, πρώην του Πανιωνιου, είναι και στα λεφτά και στο προφίλ που θελουμε (και σαν παίκτης και σαν χαρακτήρας)...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Genk είναι νομιζω
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Δευ 11 Αύγ 2014, 00:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

astronaut έγραψε:@ ντεσπε

Συμφωνώ σ'αυτά που λες.
Υποθέτωντας λοιπόν ότι θα αποκτήσουμε τους τρεις (πολυσυζητημένους) ενδεκαδάτους, μπορείς να μου προσδιορίσεις ποιούς θεωρείς/θέλεις βασικούς και ποιούς για την 18άδα? Ας πούμε στο 4-2-3-1 που χρησιμοποιεί τελευταίως ο Άγγελος.

** Καλώς ή κακώς, κάποιες συμπεριφορές είναι πάρα πολύ νωπές. Ποιούς έβγαλε από την 11άδα ο Χουμπ? Αυτόν που δήλωσε τραυματίας, τον συγκάτοικο του τραυματία, τον ξενιτεμένο & τον σέλφι ο οποίος σύμφωνα με τον κόλακα του εκμυστηρεύτηκε/επιβεβαίωσε τα περί τακτικής του Χουμπ. Τα καμώματα του μινάρα και του νινιού δεν συνυπολογίζονται απ'τη στιγμή που χαιρέτησαν.

Και μη με πεις ναι μεν αλλά ενόψει μουντιάλ.. γιατί και τώρα γιούρο ξεκινάει...
έχουμε και λέμε
γλυκο . κιτσιου . ρατς . βιτορ . μεταγραφή.
μαντουρος . μεταγραφή. μαρτενς .
μακ .μεταγραφή. κλάους
πίσω απ αυτούς και πολύ κοντά στην ενδεκάδα οι
τζαβέλλας . τζιολης ( σε περίπτωση που έρθει ατην περσινή κατάσταση) . γκολασα . σαλπι . φακουντο .κάτσε .
σκόδρας ως μπακ απ του βιτορ και του κιτσιου μέχρι να γίνει 100% καλά ο κων/δης .και έπειτα σαββίδης . κουλούρης . ποζαντζιδης θέλω να πάρουν έξυπνες συμμετοχές.
παίκτες όπως ο σπυρο και ο κατσικας ας μην πάρουν ούτε μια συμμετοχή ούτε που με νοιάζει

τώρα όσο γι αυτα που λες για πέρσι δεν ξέρω κι δεν πιστεύω τίποτα από αυτα που γράφτηκαν για δυσαρεστημένους παίκτες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Κυρ 10 Αύγ 2014, 20:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Διαβάζω για την έλλειψη παικτών σε συγκεκριμένες θέσεις και συμφωνώ,ειδικά για στόπερ και για αριστερό χαφ/εξτρέμ. Δεν πρέπει όμως να αφήσουμε την ποσότητα (δηλαδή το πόσοι παίκτες αγωνίζονται σε συγκεκριμένη θέση) να μας επηρεάζει.

Για παράδειγμα πέρυσι θεωρητικά είχαμε στόπερ τον Βίτορ,τον Λόπεθ,τον Κατσικά και τον Κατσουράνη,αλλά στην ουσία είχαμε ένα στόπερ και παρότι 3 στους 4 ηταν καθαρόαιμοι στόπερ,έπαιζε εκεί το χαφ.

Είχαμε θεωρητικά για την δεξιά πλευρά Νίνη,Γεωργιάδη,Στοχ,Σαλπιγγίδη και Ολίσε. Από τους 5 δηλαδή, 1 ήταν ο παίκτης που στην πραγματικότητα υπήρχε.

Για την αριστερή πλευρά πάλι τα ίδια,για αριστερό μπακ πάλι τα ίδια.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε από τα ονόματα,αλλά από την απόδοση.Βλέπω στα στόπερ φέτος Βίτορ,Τζαβέλλα,Μαντούρο (ίσως και όχι),Σκόνδρα και Κατσικά.Χωρίς να θέλω να καλύψω την έλλειψη μεταγραφών,προτιμώ να μείνουμε έτσι παρά να πάρουμε κάποιον σαν τον Λόπεθ.

Στα δεξιά πάλι έχουμε τον Μακ,ίσως παίξει και ο Πόζογλου,αλλά σίγουρα δεν θα υπάρχουν κλόουν τύπου Ολίσε και Γεωργιάδη.

Ο φετινός ΠΑΟΚ θα είναι σοβαρός.Και θα βουλώσει πολλά στόματα.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Πάντως μ'αυτά και μ'αυτά φτάσαμε 3 βδομάδες πριν το τέλος των μεταγραφών ( 2 και κάτι αν δεν γίνει καμμιά κίνηση μέχρι να αναλάβει ο Αγγελίδης ) πέρασαν δεκάδες ονόματα εδώ και 2 μήνες και ακόμα ψάχνουμε για να καλύψουμε βασικές θέσεις στο ρόστερ. Ακόμα και να έρθουν κάποιοι παίκτες θα πρέπει οι επιλογές να είναι 100% επιτυχημένες για να πούμε ότι κάναμε σωστές κινήσεις στις μεταγραφές. Στη φαση που είμαστε το πιο πιθανό είναι να έρθουν κάποιοι δανεικοί ( αν το εγκρίνει ο Άγγελος ) ή κάποιοι που δεν θα υπολογίζονται από τις ομάδες τους. Οι πεερισσότερες ευρωπαικές ομάδες των οποίων τα πρωταθήματα αρχίζουν 1-2 βδομάδες πιο πρώτα από το δικό μας έχουν κάνει ήδη τις επιλογές τους και κάποιοι ποδοσφαιριστές σίγουρα θα θεωρηθουν πλεόνασμα για τα ρόστερ τους. Σ'αυτά τα πλαίσια μπορεί να υπάρξει κάποια προοπτική για τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Επειδή βλέπω πολλοί αρχίζετε και μιλάτε για ενδεκαδάτους και μη κτλ.,ας ξεκαθαρίσουμε από τώρα πως στα πρώτα 3/4 τουλάχιστον ματς αυτοί οι 2/3 παίχτες που ΘΑ έρθουν με το καλό ΔΕ θα παίζουν βασικοί.Και αυτό γιατί δε θα έχουν προλάβει να δέσουν με την ομάδα. Ο Αναστασιάδης δεν έχει το κόλλημα που είχε ο Ολλανδός να βάζει γρήγορα μέσα τις μεταγραφές πριν δέσουν με την ομάδα. Γι'αυτό κι άλλωστε δεν πρέπει να αφήσουμε προσθήκες για τον Γενάρη.
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Αν κάποιος ξεπεράσει το κόμπλεξ και δει ΜΟΝΟ το συμφέρον του ΠΑΟΚ τότε η μεταγραφή του Καραγκούνη θα έπρεπε ήδη να έχει γίνει.
1. Είναι ο ποιοτικότερος Έλληνας μέσος που υπάρχει την τελευταία 10ετία.
2. Στα 36 έπαιζε Αγγλία, στα 37 δεν μπορεί να παίξει Ελλάδα;
3. Στο πρωτάθλημα μπουρδέλο στο οποίο ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται ο Καραγκούνης είναι σημαντικότερος του Νάτχο. Παρ' ότι θεωρώ πως αυτό το καταλαβαίνουν όλοι όσοι βλέπουν μπάλα θα προσθέσω το εξής: Τον Νάτχο τον κλοτσούσαν, τον έβριζαν, του έδιναν ανύπαρκτες κάρτες. Με τον Καραγκούνη θα κερδίζεις ανύπαρκτα φάουλ από τα οποία κάποια θα γίνουν γκολ, δεν θα παίρνει ανύπαρκτες κάρτες, δεν θα τον κλοτσούν εύκολα και θα γκρινιάζει στο κοράκι όσο παίζει. Στην Ελλάδα μπάλα δεν παίζεται. Αν δεν παίξεις σαν τον Καραγκούνη, δεν κερδίζεις. Με τρίπλες και κάθετες θα βγεις το πολύ 2ος. Με ψεύτικα φάουλ και ανύπαρκτα πέναλτι βγαίνεις πρώτος. Ο Άγγελος δεν νομίζω πως θέλει να βγει 2ος. Ούτε εγώ. Ούτε εσύ που διαβάζεις αυτό το post.
4. Είναι γεννημένος νικητής. Μικρόβιο που δεν έχουν όλοι και είναι μεταδοτικό μόνο εάν κάποιος στην ομάδα το έχει στον βαθμό που το έχει ο Καραγκούνης. Το έχει κάποιος στον ΠΑΟΚ; Μόνο ο Άγγελος. Κανένας ποδοσφαιριστής. Κανείς!

Πέρα από στόπερ (ένα;) και αριστερό χαφ που πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να πάρει ο ΠΑΟΚ, θα ήταν πολύ σημαντική προσθήκη και ο Καραγκούνης.

Είναι δύσκολο να αποβάλεις το κόμπλεξ για κάποιον που σε έκανε να βρίζεις στο γήπεδο. Τον έχω βρίσει όσο δεν πάει στην Τούμπα. Αλλά ποδοσφαιρικά τον θέλω. Έστω και στα 37. Δεν με νοιάζει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”