Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Χωρια απο τα στατισικα , ο βαις ειναι παικταρα και εδω θα κανει παπαδες.. Βεβαια εγω προσωπικα τα ιδια ελεγε και για τον μαρεσκα (που ηταν και αυτος παικταρα) αλλα δεν επιασε στον γαυρο...
- angelheart
- Επικοινωνία:
Κάποιο σημερινό πρωτοσέλιδο (αν φυσικά είναι αλήθεια - που δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω) περί 50% των δικαιωμάτων του Βάις από κάποιο μάνατζερικό γραφείο, νομίζω οτι εξηγεί αρκετά πράγματα, τόσο για την διαδρομή του παίκτη (από ομάδα σε ομάδα) όσο και για το ότι πάει σε ομάδα-βιτρίνα (πάλι).
Τέσπα, καλώς ή κακώς η περίπτωση Βάις (ΑΝ ασχοληθήκαμε φυσικά ποτέ) δείχνει οτι αυτά που είπε πριν λίγες μέρες ο Rain μόνο γκρίνια δεν ήταν. Τι να πω. ΜΑΚΑΡΙ να κάνουμε λάθος.
Τέσπα, καλώς ή κακώς η περίπτωση Βάις (ΑΝ ασχοληθήκαμε φυσικά ποτέ) δείχνει οτι αυτά που είπε πριν λίγες μέρες ο Rain μόνο γκρίνια δεν ήταν. Τι να πω. ΜΑΚΑΡΙ να κάνουμε λάθος.
Επειδή το τοπικ του Κώστα Παναγιωτούδη το έχετε κλειδωμένο θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο για τον νέο δανεισμό του στον Πανιώνιο ... !!!
Έτσι όπως το βλέπω εγώ το παλικάρι αυτό αποδεικνύει στην πράξη ότι έχει το μυαλό στο κεφάλι του ...
Αριστούχος μαθητής σε σχέση με όλα τα άλλα παιδιά της γενιάς του στον ΠΑΟΚ φαίνεται ότι άκουσε τον Μπόλονι ο οποίος λέει ξεκάθαρα ότι σε αυτή την ηλικία των 19 ετών ο βασικός στόχος είναι ο παίχτης να παίζει ... μόνο έτσι θα βελτιωθεί συνεχώς ...
Πιστεύω πολύ σε εσένα και χαίρομαι ότι θα παίζεις στον νιόνιο και ελπίζω να καταφέρεις να είσαι βασικός ...
Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις και ότι θα έχω του χρόνου ένα ακόμα χαφ δικό μου στην ομάδα ...
Μακάρι και τα άλλα ταλαντούχα παιδιά να ακολουθήσουν τον σωστό δρόμο ...
στον πάγκο δεν πρόκοψε κανείς ... !!!
Έτσι όπως το βλέπω εγώ το παλικάρι αυτό αποδεικνύει στην πράξη ότι έχει το μυαλό στο κεφάλι του ...
Αριστούχος μαθητής σε σχέση με όλα τα άλλα παιδιά της γενιάς του στον ΠΑΟΚ φαίνεται ότι άκουσε τον Μπόλονι ο οποίος λέει ξεκάθαρα ότι σε αυτή την ηλικία των 19 ετών ο βασικός στόχος είναι ο παίχτης να παίζει ... μόνο έτσι θα βελτιωθεί συνεχώς ...
Πιστεύω πολύ σε εσένα και χαίρομαι ότι θα παίζεις στον νιόνιο και ελπίζω να καταφέρεις να είσαι βασικός ...
Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις και ότι θα έχω του χρόνου ένα ακόμα χαφ δικό μου στην ομάδα ...
Μακάρι και τα άλλα ταλαντούχα παιδιά να ακολουθήσουν τον σωστό δρόμο ...
στον πάγκο δεν πρόκοψε κανείς ... !!!
- desperando
- Επικοινωνία:
αλλες εποχες, αλλοι στοχοι.εκτος αν πραγματικα νομιζαμε οτι ο σικαμπαλα θα μαθει στον ριβαλντο μπαλαΑποστόληςΑ έγραψε:Κάποτε είχαν πάει ο Καρεμπέ και ο Ριβάλντο και δεν κλαίγαμε.
ντεσπε σαυτο το τοπικ δεν αφηνουν ποτε αρνητικη υπονοια για το σικα
ας ειχα το σικα τωρα και ας επαιρναν το βαις και τον αμαλφιτανο αυτοι
ας ειχα το σικα τωρα και ας επαιρναν το βαις και τον αμαλφιτανο αυτοι
- navigator11
arisk έγραψε:Ω ρε και παίρναμε εμείς τον (διωγμενο κλωτσηδον απο τον Ατρομητο) Βαγγέλη Μαντζιο που πήρε ο Ολυμπιακός... Της εκδιδομενης γυναικος το σιδηρουν κιγκλιδωμα θα είχε γίνει εδώ μέσα...! Χαχαχα...
Όποιον και να είχαμε φέρει,είτε πριν από είτε μετά το Μάντζιο,θα γινόταν χαλασμός.Κι ο τζόσουα ας ... τραγουδάει.
Odi έγραψε:Σιγά τον παίκτη..22 συμμετοχές και 4 γκολ με την τελευταία ομάδα της Ιταλίας;
Από το 2009 μέχρι σήμερα έχει βάλει 12 γκολ (!!!!!!).
Αμα μας τον έφερνε αυτόν ως μεταγραφή ο Σαββίδης θα κράζαμε από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Το ξένο είναι παντα πιο γλυκο
Ο Σικαμπάλα με τον Στέβενς προπονητή ή που θα γινόταν σοβαρός για πρώτη φορά στη ζωή του ή που από την πολλή καμπάνα δε θα έβλεπε αποστολή ούτε με κυάλια...
- navigator11
-
Armagedonas
Δηλαδή έχουμε από την μια Βάις-Αμαλφιτανό και από την άλλη(που κυνηγάει να φτάσει τον πρώτο) Βίτορ-Λόπεθ-Τζιώλη.
Πες μου ένα λόγο που ο Βάις των 4ρων γκολ με την Πεσκάρα είναι καλύτερη μεταγραφή π.χ από τον Μιγκέλ Βιτόρ των 24 συμμετοχών με την Μπενφίκα.
Τί σε κάνει να νομίζεις πως είναι ικανός επιθετικός αυτός ο παίκτης;
Τί σε κάνει να νομίζεις πως είναι ικανός επιθετικός αυτός ο παίκτης;