14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
σημερα εκανε πραγματα που δε συνηθιζει οπως τριπλες αλλα κπ τελειωματα πλεον δε θυμιζουμ με τπτ φορ..ωραια ασιστ
-
john4serres
- hasio_john
Φαντάζομαι ειρωνικά το λες έτσι?john4serres έγραψε:τον εχω βαρεθει
εαν επαιζε ετσι αλλος παικτης , θα τον ειχατε κρεμασει
Δεν σου άρεσε έτσι όπως έπαιξε σήμερα? Το ότι έδωσε έτοιμο γκολ στον Κουλούρη δεν μετράει? Το ότι έδωσε μετά από μερικά λεπτά άλλο ένα έτοιμο γκολ στον ίδιο παίχτη (αλλά για ένα εκατοστό έφυγε η μπάλα) δεν μετράει? Το δοκάρι που είχε στην πολύ όμορφη ενέργεια που χόρεψε τους αμυντικούς, δεν μετράει? .... και πολλά άλλα έτσι?
Εντάξει στο πρώτο 25λεπτο είχε πελαγώσει, ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ οι ίδιοι οι οπαδοί του !!!
-
john4serres
αν εξαιρεσεις 2-3 φασεις σε καθε αγωνα , στα υπολοιπα λεπτα συμμετοχης ειναι απαραδεκτος
ρε συ κρητικε ε οχι και ετοιμο γκολ στον κουλουρη με παιχτη κρεμασμενο πανω του ειπαμε... σαν να λες ο σπυροπουλος εβγαλε ασσιστ στον βουκαρο...
- kataramenos5
pisakaipoupoula έγραψε: τον βαρέθηκα ρε φίλε με τα ψυχολογικά του την αμπαλίαση και τα άγχη του με τη 4,
Άβυσσος η ψυχή.
Στη φάση του 19' πάντως ήταν 800.000δων.Αν έμπαινε θα ταν γκολάρα.
- hasio_john
Δεχτές οι απόψεις σας ρε μάγκες, αλλά εμένα προσωπική άποψη είναι πως σήμερα ήταν από τους καλύτερους παίχτες και προσπάθησε πολύ ο άνθρωπος, μέσα σε ένα "εχθρικό κλίμα" με συνεχόμενη μίρλα με το που ακούμπαγε την μπάλα!
Εντάξει, δεν ήταν σαν του Σπυρόπουλου το γέμισμα στα τυφλά η πάσα του Σάλπι! Ο τελευταίος την έδωσε στον Κουλούρη (ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ
) την μπαλιά ακριβώς εκεί που έπρεπε!
Τέλος πάντων, δεν χρειάζεται να έρθουμε σε αντιπαράθεση! Ο καθένας έχει την γνώμη του! Εγώ το λέω και θα το λέω πάντα, πως είναι άδικη η συμπεριφορά πολλών οπαδών μας προς τον Σάλπι!!!
Εντάξει, δεν ήταν σαν του Σπυρόπουλου το γέμισμα στα τυφλά η πάσα του Σάλπι! Ο τελευταίος την έδωσε στον Κουλούρη (ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ
Τέλος πάντων, δεν χρειάζεται να έρθουμε σε αντιπαράθεση! Ο καθένας έχει την γνώμη του! Εγώ το λέω και θα το λέω πάντα, πως είναι άδικη η συμπεριφορά πολλών οπαδών μας προς τον Σάλπι!!!
- Ekatnetworkltd
Σήμερα αν έβαζες το γκόλ θα ήσουν άνετα MVP!άρχισες τις τρίπλες;Στην μεγάλη ομάδα που φαντάζομαι σε θέλω μέσα αλλά οχι για βασικό,είναι και τα χρόνια που βαραίνουν!
εισαι λαθος παντως...δεν ακουστηκε καμια γκρινια στο γηπεδο...μονο ο νινης γιουχαριστηκε σε καποια φαση στο β... :ugeek:
Αν εσύ ήσουν σήμερα στο γήπεδο εγώ είμαι ο μπάτμαν..hasio_john έγραψε: μέσα σε ένα "εχθρικό κλίμα" με συνεχόμενη μίρλα με το που ακούμπαγε την μπάλα!
Και αν μία στο εκατομμύριο ήσουν πρέπει να είσαι τεράστιος ΨΕΥΤΗΣ μ'αυτά που κάθεσαι και γράφεις..
Τη δικαιολογία με την ψυχολογία του την καταρρακωμένη έτοιμη την έχετε.
Ο συγκεκριμένος είναι επαγγελματίας και πολύ υψηλά αμοιβόμενος μάλιστα..
Ψυχολογικά, ξεψυχολογικά, κλαίει, δεν κλαίει το παιδί του, οφείλει 90 fucking minutes να τα ξεχνάει όλα και να προσφέρει το 150% της ενέργειάς του στην εταιρία που τον πλερώνει.
- hasio_john
Εντάξει παιδιά, είμαι ψεύτης, κανένας δεν τον γιούχαρε, όλα καλά!
Επίσης είναι άμπαλος, κακός και χρυσοπληρώνετε άδικα! Να τον σουτάρουμε άμεσα και μάλιστα όποιος τον πετυχαίνει τον δρόμο να τον φτύνει κιόλα!
Και μετά απορούμε μερικοί που χάνονται πολλοί παλιοί χρήστες του paokmania και δεν γράφουν εδώ πλέον!
Όταν με το καλό ωριμάσουμε εμείς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και αποκτήσουμε παιδεία και ομοιογένεια, τότε μόνο η ομάδα μας θα πάει ψηλά!
Καληνύχτα από μένα και ... Σάλπι, κουράγιο ρε παλίκαρε! Μην ακούς κανέναν! Δίνε τον καλύτερό σου εαυτό και να ξέρεις πως σε αγαπάμε! Μην ακούς κανέναν!!!
Επίσης είναι άμπαλος, κακός και χρυσοπληρώνετε άδικα! Να τον σουτάρουμε άμεσα και μάλιστα όποιος τον πετυχαίνει τον δρόμο να τον φτύνει κιόλα!
Και μετά απορούμε μερικοί που χάνονται πολλοί παλιοί χρήστες του paokmania και δεν γράφουν εδώ πλέον!
Όταν με το καλό ωριμάσουμε εμείς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και αποκτήσουμε παιδεία και ομοιογένεια, τότε μόνο η ομάδα μας θα πάει ψηλά!
Καληνύχτα από μένα και ... Σάλπι, κουράγιο ρε παλίκαρε! Μην ακούς κανέναν! Δίνε τον καλύτερό σου εαυτό και να ξέρεις πως σε αγαπάμε! Μην ακούς κανέναν!!!
ρε φίλε άσε τα σάπια τώρα..
είπες ένα ψέμα, σου την είπα, έληξε..
Τι γενικούρες κάθεσαι και αραδιάζεις για μέλη που φεύγουν και να'χαμε να λέγαμε τώρα.
Δηλαδή αν με πεις ότι η θάλασσα είναι ροζ χρώμα να συμφωνήσω μαζί σου για να μη φύγεις από το φόρουμ?
Εκεί είμασταν και γιούχα ο δ.σ. δεν έφαγε.
Πώς να το κάνουμε δηλαδή.
Βρείτε άλλη δικαιολογία για σήμερα.
Τόσες υπάρχουν
είπες ένα ψέμα, σου την είπα, έληξε..
Τι γενικούρες κάθεσαι και αραδιάζεις για μέλη που φεύγουν και να'χαμε να λέγαμε τώρα.
Δηλαδή αν με πεις ότι η θάλασσα είναι ροζ χρώμα να συμφωνήσω μαζί σου για να μη φύγεις από το φόρουμ?
Εκεί είμασταν και γιούχα ο δ.σ. δεν έφαγε.
Πώς να το κάνουμε δηλαδή.
Βρείτε άλλη δικαιολογία για σήμερα.
Τόσες υπάρχουν
επειδη και εγω ημουν εκει μια γιουχα στο πρωτο ημιχρονο μετα απο μια σεντρα απο δεξια που πηγε πανω απο το δοκαρι την εφαγε.
όχι φίλε δε μιλάμε για μια γιούχα δυσαρέσκειας μετά από μπαλιά στις μπεκάτσες..
μιλάμε γι'αυτό..
μιλάμε γι'αυτό..
Έγινε κάτι τέτοιο σήμερα..?hasio_john έγραψε: μέσα σε ένα "εχθρικό κλίμα" με συνεχόμενη μίρλα με το που ακούμπαγε την μπάλα!
κοιτα, τετοιο πραγμα δεν εγινε σημερα δλδ καθε φορα που ακουμπουσε την μπαλα να γιουχαρεται αλλα εκεινη η γιουχα δεν ηταν γιουχα πχ που θα ακουγοταν σε μαλακια του λουκας...αλλα οπως ειπα εγω το ακουσα μια φορα