Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
-
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Για την επιλογή του σχεδίου θα ψηφίσουν και οι αμφισβητίες του Σαββίδη ή θα περιμένουν τον αντικαταστάτη του??
Ειρωνική η απάντηση στο 38 που έγραψα.rainmaker έγραψε:37 θέλω
Άχρηστοι στην ΠΑΕ
Το έγραψα γιατί γνώμη μου είναι πως μεταξύ 35-40 είναι καλό και άνετο για να έχεις σχετικά φθηνές τιμές στα διαρκείας, να μη πας σε λογικές Κούλας, για να μπορείς να έχεις και άνετα αρκετούς φιλοξενούμενους όταν χρειαστεί κλπ.
Τώρα αν σε κάθε τι που γράφουμε, υπάρχουν από κάτω απαντήσεις ότι όλα τα βλέπετε μια χαρά στη ΠΑΕ ιδίως τα τελευταία χρόνια, "Γούμενο που θέλετε" και τέτοιες @@ριές μπράβο σας.
Α, και για να μη ξεχνιόμαστε... όταν κάναμε αγώνα κατά του Γούμενου, του Μπατατούδη κλπ ένα πολύ μεγάλο μέρος του γηπέδου ιδίως στα επίσημα μας μούτζωνε, ειρωνευόταν και αποδοκίμαζε... προφανώς τότε πολλοί που γράφουν εδώ, ήταν παιδάκια δεν τα ξέρουν αυτά.
- sourmenetes
- Moderator
Κόψε τις ειρωνείες!ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Για την επιλογή του σχεδίου θα ψηφίσουν και οι αμφισβητίες του Σαββίδη ή θα περιμένουν τον αντικαταστάτη του??
Δε γίνεται να τρέχουμε πίσω από κάθε ποστ!
Στο επόμενο ειρωνικό θα έχει μπαν.
Πες αυτό που νομίζεις χωρίς ειρωνείες.
Πριν λιγες ώρες γράφτηκε για γήπεδο 35000 θέσεων πιστεύω οτι είναι λάθος το γήπεδο πρέπει να εχει 41000 θέσεις τουλάχιστον...οτιδήποτε άλλο είναι κοροϊδία

- Kabamaru11
Το νεο γηπεδο θα εχει 34.999 θεσεις,η + μια ειναι δικη μου μεχρι να πεθανω,γκεγκε ρε λιμοκοντοροι;Πισω και σας εφαγα (σαν μακαροναδα με) λαχανο
-
Σε ενόχλησε η ειρωνεία και όχι η υποβολιμαια "κριτική" που γίνεται, κατά συρροή κι εξακολούθηση, εναντίον όλων στον ΠΑΟΚ, μηδέ του Σαββίδη εξαιρουμένου .sourmenetes έγραψε:Κόψε τις ειρωνείες!ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Για την επιλογή του σχεδίου θα ψηφίσουν και οι αμφισβητίες του Σαββίδη ή θα περιμένουν τον αντικαταστάτη του??
Δε γίνεται να τρέχουμε πίσω από κάθε ποστ!
Στο επόμενο ειρωνικό θα έχει μπαν.
Πες αυτό που νομίζεις χωρίς ειρωνείες.
Σε. ΠΑΟΚτσηδικο forum, παρακαλώ.
- sourmenetes
- Moderator
Έχω μιλήσει χθες και είπα να κοπούν όλα αυτά περί ειρωνείας κτλ!
Αν υπάρχει κάπου ειρωνεία προς Ιβάν κάνε αναφορά να το δούμε!
Ο καθένας να κοιτάει πρώτα τα είναι αυτός συνετός!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν υπάρχει κάπου ειρωνεία προς Ιβάν κάνε αναφορά να το δούμε!
Ο καθένας να κοιτάει πρώτα τα είναι αυτός συνετός!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
35000 οτι πρεπει.
Με κατα προτιμηση ενα μεγαλο πρωτο διαζωμα των 25000 και ενα μικροτερο των 10000
Σε μικρα ματς θα μπορουσε να λειτουργει αποκλειστικα το κατω
Με κατα προτιμηση ενα μεγαλο πρωτο διαζωμα των 25000 και ενα μικροτερο των 10000
Σε μικρα ματς θα μπορουσε να λειτουργει αποκλειστικα το κατω
Εγω ηθελα οσο η original Τουμπα των 45.000 ή έστω το μέγιστο που υπολόγισε ο δουμας (41κ).
Τεσπα, αντε να δουμε τι μας σχεδίασαν οι εγγλεζοι.
Τεσπα, αντε να δουμε τι μας σχεδίασαν οι εγγλεζοι.
;fossa έγραψε:Ειρωνική η απάντηση στο 38 που έγραψα.rainmaker έγραψε:37 θέλω
Άχρηστοι στην ΠΑΕ
Το έγραψα γιατί γνώμη μου είναι πως μεταξύ 35-40 είναι καλό και άνετο για να έχεις σχετικά φθηνές τιμές στα διαρκείας, να μη πας σε λογικές Κούλας, για να μπορείς να έχεις και άνετα αρκετούς φιλοξενούμενους όταν χρειαστεί κλπ.
Τώρα αν σε κάθε τι που γράφουμε, υπάρχουν από κάτω απαντήσεις ότι όλα τα βλέπετε μια χαρά στη ΠΑΕ ιδίως τα τελευταία χρόνια, "Γούμενο που θέλετε" και τέτοιες @@ριές μπράβο σας.
Α, και για να μη ξεχνιόμαστε... όταν κάναμε αγώνα κατά του Γούμενου, του Μπατατούδη κλπ ένα πολύ μεγάλο μέρος του γηπέδου ιδίως στα επίσημα μας μούτζωνε, ειρωνευόταν και αποδοκίμαζε... προφανώς τότε πολλοί που γράφουν εδώ, ήταν παιδάκια δεν τα ξέρουν αυτά.
Φίλε ειλικρινά καμία ειρωνία, το εννοώ ότι θέλω 37, πολύ νορμάλ και το 38 που γράφεις.
Η ατάκα από κάτω απλά χαβαλες για την ατέλειωτη γκρίνια επί παντός επιστητού από όλους, σε καμία περίπτωση για σενα
-
41.926!
Ηταν ονειρο.-
Θα γινει πραξη;
Θα φανει ως το τελος
του μηνα απ το μακετο!
Ηταν ονειρο.-
Θα γινει πραξη;
Θα φανει ως το τελος
του μηνα απ το μακετο!
χαχα σιγουρα ναιΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Για την επιλογή του σχεδίου θα ψηφίσουν και οι αμφισβητίες του Σαββίδη ή θα περιμένουν τον αντικαταστάτη του??
Αυτό με την ψηφοφορία πως θα γίνει ; Κάποια δικλείδα να μην ψηφίσουν αλλόθρησκοι το πιο άσχημο να φανταστώ θα υπάρχει Ε;