Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
- Μπαρκαρούτσος
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Αν δεν έγινε ντου με τον Βασιλειάδη... Φοβάμαι ότι δεν θα γίνει φέτος, εκτός κι αν φτάσουμε τελικό... Διαρκείας μέχρι την Τετάρτη, για όποιον ενδιαφέρεται.
Θα ήθελα να το δω στην κεντρική πάντως το κείμενο!
Θα ήθελα να το δω στην κεντρική πάντως το κείμενο!
Δεν θες/μπορείς να πάρεις διαρκείας -έστω- με 50 ευρώ? έστω 2 άτομα μαζί να το μοιραστείτε?
Το ΣΚ αντί να πήγαινες Καυτατζόγλειο και να δώσεις τα φράγκα σου στους αντιπαοκτσήδες...
Έλα το Σάββατο Παλάτι ρε αδελφέ.
Αντί 7000 στις γριές, 7000 στο μπάσκετ ΣΟΥ ρε φίλε...
Το ΣΚ αντί να πήγαινες Καυτατζόγλειο και να δώσεις τα φράγκα σου στους αντιπαοκτσήδες...
Έλα το Σάββατο Παλάτι ρε αδελφέ.
Αντί 7000 στις γριές, 7000 στο μπάσκετ ΣΟΥ ρε φίλε...
σε αυτό που γράφει ο Πανάκας, +100000 . Προσωπικά όταν πήγαμε με τον Dennis πρό 5 ημερών για το διαρκείας η κοπέλα μας είπε καμια 700αρια (ο τρόπος που μας το είπε ήταν για λιγότερα από 700- δεν ξέρω τι ακριβώς διαρκείας αφορούσε η απάντηση, εγώ ρώτησα για το σύνολο)
μία παρατηρήση: ο ΠΑΟΚ στο μυαλό μου, στην καρδιά μου είναι κάτι που δεν μπορώ να το εκφράσω και να το περιγράψω. Με μια αντικειμενική άποψη (όσο μπορώ) πίστευα οτι ο σύλλογος ΠΑΟΚ είναι μεγάλος. Πραγματικά μεγάλος σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ επίπεδο. Ξαναλέω ως σύλλογος. Και με αναφορά (δλδ. μεγάλος σε σχέση με τί?) αυτά που υπάρχουν προφανώς στο δικό μου μυαλό. Αλλά τείνω να διαφωνήσω πλέον με τον εαυτό μου έχοντας μόλις μία εβδομάδα παραμονής στη Θεσσαλονίκη:
Δεν μπορεί να είναι μεγάλος έναν σύλλογος που σε αγώνα στην Πυλαία δεν υπάρχει κερκίδα να φωνάζει και να υποστηρίζει με τραγούδι και τύμπανα.
Δεν μπορεί να είναι μεγάλος ένας σύλλογος όταν δεν υπάρχοουν 4 άνθρωποι ΟΠΟΤΕΔΉΠΟΤΕ να βάλουνε από 15 χιλιάρικα να πάρουμε ένα ψηλό.
Δεν μπορεί. Μπορεί?
μία παρατηρήση: ο ΠΑΟΚ στο μυαλό μου, στην καρδιά μου είναι κάτι που δεν μπορώ να το εκφράσω και να το περιγράψω. Με μια αντικειμενική άποψη (όσο μπορώ) πίστευα οτι ο σύλλογος ΠΑΟΚ είναι μεγάλος. Πραγματικά μεγάλος σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ επίπεδο. Ξαναλέω ως σύλλογος. Και με αναφορά (δλδ. μεγάλος σε σχέση με τί?) αυτά που υπάρχουν προφανώς στο δικό μου μυαλό. Αλλά τείνω να διαφωνήσω πλέον με τον εαυτό μου έχοντας μόλις μία εβδομάδα παραμονής στη Θεσσαλονίκη:
Δεν μπορεί να είναι μεγάλος έναν σύλλογος που σε αγώνα στην Πυλαία δεν υπάρχει κερκίδα να φωνάζει και να υποστηρίζει με τραγούδι και τύμπανα.
Δεν μπορεί να είναι μεγάλος ένας σύλλογος όταν δεν υπάρχοουν 4 άνθρωποι ΟΠΟΤΕΔΉΠΟΤΕ να βάλουνε από 15 χιλιάρικα να πάρουμε ένα ψηλό.
Δεν μπορεί. Μπορεί?

με 500 διαρκειας δεν κανουμε τιποτα
και επειδη ουτε 50 δεν θα δωθουν
καλο ειναι να φαμε ενα γερο πακετο φετος και να μας τα κανουυν μπαλονια τα λιμα επειδη μπορει να μας περασουν στην βαθμολογια
στοχος ειναι να μας τα κανουν μπαλονια να τα παρουμε στο κρανιο
να ενδιαφερθουμε απο του χρονου σοβαρα ολοι
ο αμοιριδης ακομα σκεφτεται να δωσει χορηγια στον ΑΣ δεν ξερω τι εχει παιχτει με αυτον και τους μαμιδακιδες που βοηθουσαν χρονια ολοκληρα με χορηγιες
ελπιζω απλα να εχουν ζορια και οχι κατι αλλο
υγ βασικα αν θες να πεις ποσο τραγικη ειναι η κατασταση δειχνεις σε βιντεο τις πρωτες 3 φασεις του μπαλαμπαν ...
palok με 15 χιλ και ενα 5αρι και αλλα μπαλωματα δεν γινεται δουλεια
θελει χρημα η γεματο γηπεδο
δηλαδη οραμα κινητρο αλλιως στα ιδια και τα ιδια
και επειδη ουτε 50 δεν θα δωθουν
καλο ειναι να φαμε ενα γερο πακετο φετος και να μας τα κανουυν μπαλονια τα λιμα επειδη μπορει να μας περασουν στην βαθμολογια
στοχος ειναι να μας τα κανουν μπαλονια να τα παρουμε στο κρανιο
να ενδιαφερθουμε απο του χρονου σοβαρα ολοι
ο αμοιριδης ακομα σκεφτεται να δωσει χορηγια στον ΑΣ δεν ξερω τι εχει παιχτει με αυτον και τους μαμιδακιδες που βοηθουσαν χρονια ολοκληρα με χορηγιες
ελπιζω απλα να εχουν ζορια και οχι κατι αλλο
υγ βασικα αν θες να πεις ποσο τραγικη ειναι η κατασταση δειχνεις σε βιντεο τις πρωτες 3 φασεις του μπαλαμπαν ...
palok με 15 χιλ και ενα 5αρι και αλλα μπαλωματα δεν γινεται δουλεια
θελει χρημα η γεματο γηπεδο
δηλαδη οραμα κινητρο αλλιως στα ιδια και τα ιδια
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ξέρει κανείς τη διαδικασία αγοράς διάρκειας για εμάς του εξωτερικού; θέλει αυτό το αμκαρ πως το λένε; να βοηθήσω ρε παιδί μου κι ας μη πάω ποτέ
- Μπαρκαρούτσος
Αν έχεις Facebook, στείλ'τους μήνυμα, απαντούν αμέσως. Ή e-mail στο tickets@paokbc.gr!
Ο Ale θα μπορούσε να μας δώσει τα φώτα του γιατί από εξωτερικό έχει αγοράσει πέρσι..!
Ο Ale θα μπορούσε να μας δώσει τα φώτα του γιατί από εξωτερικό έχει αγοράσει πέρσι..!
Και άντε μάμα το διαρκείας.
Έλα ρε φίλε σε 5-6 ματς το χρόνο.
Έλα λίγο τώρα στην αρχή για την ώθηση.
Άσε τα ''δεν έχω Μπέρι,Λέβινγκστον,προοπτική'' κλπ.
Αν το 1985 έλεγες σε κάποιον πως σε 6-8 χρόνια ο ΠΑΟΚ στο μπάσκετ θα έχει στόχο ΜΟΝΟ τη κορυφή της Ευρώπης θα σε μούτζωνε.
Όπως και η απαξίωση μπορεί να σε φέρει πάλι σε εποχές 2007...
Αν το 1985 έλεγες σε κάποιον πως σε 6-8 χρόνια ο ΠΑΟΚ στο μπάσκετ θα έχει στόχο ΜΟΝΟ τη κορυφή της Ευρώπης θα σε μούτζωνε.
πέρυσι που το κανα ήταν πανεύκολο. σαν να αγοράζεις εισιτήριο για μια συναυλία. μπες στο ticket κάτι .gr και αγόρασε. Θέλει ΑΜΚΑ (και αν θυμάμαι καλά από πέρυσι και ΑΦΜ). και προφανώς κάρτα.Μαυρο Χιονι έγραψε:Ξέρει κανείς τη διαδικασία αγοράς διάρκειας για εμάς του εξωτερικού; θέλει αυτό το αμκαρ πως το λένε; να βοηθήσω ρε παιδί μου κι ας μη πάω ποτέ
νομίζω μέχρι την Τρίτη έχεις περιθώριο!!!!!
προχτές στο Μουσείο φωτογράφιζε ένας το κύπελλο που έχεις στο άβατάρ σου. μπορεί να ήσουν και εσύ. Μου λέει να γιατί μερικοί μας ρωτάνε γιατί συνεχίζουμε ακόμα και πηγαίνουμε στο μπάσκετ. Του απάντησα οτι δε χρειάζεται καμία εξήγηση και σε κανέναν. Εμείς ξέρουμεfossa έγραψε:Και άντε μάμα το διαρκείας.

- Μπαρκαρούτσος
palok έγραψε:πέρυσι που το κανα ήταν πανεύκολο. σαν να αγοράζεις εισιτήριο για μια συναυλία. μπες στο ticket κάτι .gr και αγόρασε. Θέλει ΑΜΚΑ (και αν θυμάμαι καλά από πέρυσι και ΑΦΜ). και προφανώς κάρτα.Μαυρο Χιονι έγραψε:Ξέρει κανείς τη διαδικασία αγοράς διάρκειας για εμάς του εξωτερικού; θέλει αυτό το αμκαρ πως το λένε; να βοηθήσω ρε παιδί μου κι ας μη πάω ποτέ
νομίζω μέχρι την Τρίτη έχεις περιθώριο!!!!!
tickethour
palok όχι φίλε δεν ήμουν εγώ...Το θέμα δεν είναι αν είσαι μπασκετικός ή όχι, αν πρόλαβες τις καλές εποχές ή όχι.
Ούτε χαντμπολικός ήμουν αλλά πηγαίνω σε μερικά ματς το χρόνο και έχω το διαρκείας (των 15 ευρώ!).
Παρομοίως και στο βόλε'ι'.
Το θέμα είναι ότι σε μια μεγάλη πόλη δεν υπάρχουν 2-3 χιλιάδες να πάνε στη γηπεδάρα μας.
Να πεις μέσα σου ''ωπ, ρε φίλε σήμερα Σάββατο παίζει ο ΠΑΟΚ στο μπάσκετ. Δεν με νοιάζει αν μπορεί να πάει ο φίλος μου να έχω παρέα,θα πάω μόνος μου''. Για το δικέφαλο, τα ασπρόμαυρα!
Ιδίως αν δεν υπάρχει ματς στη Τούμπα το ίδιο ΣΚ...
Θέλεις να πας με τη γριά και δεν σ'αφήνουν?
Έλα στο δεύτερο σπίτι σου. Τα 10 ευρώ, τα 50,80,100 θα πιάσουν τόπο.Στη μπάλα το νερό μπήκε στ'αυλάκι.
Δεν έχει καμία σημασία ποιόν θα βλέπεις άσσο,πεντάρι κλπ.
Και ναι δεν έχει μεγάλη διαφορά αν θα είσαι τρίτος ή έκτος. Σημασία έχει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και την ομάδα.Και ποιός δεν θέλει να έχουμε καλύτερο ρόστερ?
Το μπάσκετ του ΠΑΟΚ δεν έχει υποστήριξη από πουθενά και οι λίγοι χορηγοί που υπήρχαν φύγανε. Χρειάζεται ένα σοκ. Μόνο εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε άμεσα. Ολόκληρος ΠΑΟΚ θα παρακαλάει τον Ιβάν παντού και πάντα?
Θα νιώθεις υπερήφανος να είσαι μεταξύ 8ης θέσης και σωτηρίας?
Ακόμα και σαν αποτελέσματα να το πάρεις είσαι τη τελευταία πενταετία 3 φορές τρίτος, φλερτάρεις με κάποιο τελικό κυπέλλου, έχεις νικήσει και κοντράρει σπουδαίες ομάδες στο eurocup και πληρώνεις προηγούμενα χρέη!!!
Ναι θα φάω στη μάπα και τον Μπάλαμπαν και τον Χάτσερ! Όσο χρειαστεί.
Αλλά τη συγκεκριμένη περίοδο σε χρειάζονται ρε φίλε. Είναι τελείως μόνοι.
Ούτε χαντμπολικός ήμουν αλλά πηγαίνω σε μερικά ματς το χρόνο και έχω το διαρκείας (των 15 ευρώ!).
Παρομοίως και στο βόλε'ι'.
Το θέμα είναι ότι σε μια μεγάλη πόλη δεν υπάρχουν 2-3 χιλιάδες να πάνε στη γηπεδάρα μας.
Να πεις μέσα σου ''ωπ, ρε φίλε σήμερα Σάββατο παίζει ο ΠΑΟΚ στο μπάσκετ. Δεν με νοιάζει αν μπορεί να πάει ο φίλος μου να έχω παρέα,θα πάω μόνος μου''. Για το δικέφαλο, τα ασπρόμαυρα!
Ιδίως αν δεν υπάρχει ματς στη Τούμπα το ίδιο ΣΚ...
Θέλεις να πας με τη γριά και δεν σ'αφήνουν?
Έλα στο δεύτερο σπίτι σου. Τα 10 ευρώ, τα 50,80,100 θα πιάσουν τόπο.Στη μπάλα το νερό μπήκε στ'αυλάκι.
Δεν έχει καμία σημασία ποιόν θα βλέπεις άσσο,πεντάρι κλπ.
Και ναι δεν έχει μεγάλη διαφορά αν θα είσαι τρίτος ή έκτος. Σημασία έχει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και την ομάδα.Και ποιός δεν θέλει να έχουμε καλύτερο ρόστερ?
Το μπάσκετ του ΠΑΟΚ δεν έχει υποστήριξη από πουθενά και οι λίγοι χορηγοί που υπήρχαν φύγανε. Χρειάζεται ένα σοκ. Μόνο εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε άμεσα. Ολόκληρος ΠΑΟΚ θα παρακαλάει τον Ιβάν παντού και πάντα?
Θα νιώθεις υπερήφανος να είσαι μεταξύ 8ης θέσης και σωτηρίας?
Ακόμα και σαν αποτελέσματα να το πάρεις είσαι τη τελευταία πενταετία 3 φορές τρίτος, φλερτάρεις με κάποιο τελικό κυπέλλου, έχεις νικήσει και κοντράρει σπουδαίες ομάδες στο eurocup και πληρώνεις προηγούμενα χρέη!!!
Ναι θα φάω στη μάπα και τον Μπάλαμπαν και τον Χάτσερ! Όσο χρειαστεί.
Αλλά τη συγκεκριμένη περίοδο σε χρειάζονται ρε φίλε. Είναι τελείως μόνοι.
- kataramenos5
Να πω την αμαρτια μου φετος δε πηρα διαρκειας.Προτιμησα το ποδοσφαιρο.Περσι πηγα σε 2-3 αλλα δεν εβγαινε.Πολλες οι υποχρεωσεις,περασαν και τα χρονια...Νομιζω ομως οτι καπου ξενερωσα (κιολας?) .Ναι ,εμεινα χρονια μακρια ,ξαναγυρισα,αλλα περσι ενιωσα αυτο το ιδιο συναίσθημα.Ξενερωμα,δεν ηθελα να δω αλλο ΑΥΤΟ το μπασκετ.Καλος χρυσος ο Σουλης αλλα σα να τον εχουμε παντρευτει ενα πραγμα.Να γυρνας στο σπιτι με λαχταρα για να δεις την για 20+ χρονια συζυγο σου ?Δε γινεται.Θες μια ανανεωση, κατι διαφορετικο.Δεν το αντεχω αλλο ,ξερω τι εργο θα δω,το χω δει εκατο φορες .Ε δε το μπορω αλλο.
Προτιμάς όμως μια μουνάρα σύζυγο που θα σε κερατώνει ή μια απλά καλή που θα σου είναι για πάντα πιστή...???
- Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
Προτιμώ μια που να μιλαει στη ψυχή μου.McCarthy έγραψε:Προτιμάς όμως μια μουνάρα σύζυγο που θα σε κερατώνει ή μια απλά καλή που θα σου είναι για πάντα πιστή...???

Ρομαν....βοσκάω χορταράκι ,ριχνω καμιά πασιεντζα,μαμαω και το λιοντάρι που λεγε κι ο λαγός