Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από angelheart »

Τουμπιώτη έχεις δίκιο σε αυτό που λες ότι μοιάζει "σαν να σταμάτησε το 2007", πλην όμως αν μιλάς με (κάποια έστω) στοιχεία είναι αρκετά δύσκολο να βγάλεις συμπεράσματα για το σήμερα. Μπορώ φυσικά να το κάνω αλλά υπάρχει σοβαρό περιθώριο λάθους, εκτός και αν θεωρείς τις κουβέντες του Ζιγκερίδη ως αξιόπιστες. Η ουσία όμως είναι ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ. Τα πρωτογενή και οι προσαυξήσεις δεν έχουν αλλάξει και τα ΠΑΛΑΙΑ χρέη προς τρίτους πλέον δεν υπάρχουν. Συνεπώς το ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ χρέος της ΠΑΕ είναι 12 (τα 2 στη ρύθμιση) + 19,5 + 0,45 + όποια νέα χρέη σε εφορίες, ΙΚΑ, δημόσιο κτλ + όποια νέα χρέη προς τρίτους.

Πιστεύω οτι κάνεις λάθος στην εκτίμηση οτι "δεν ήθελαν να μπούνε", εκτός αν το έχω καταλάβει λάθος εγώ. Αυτό που προκύπτει "δια της λογικής" είναι οτι άλλα είχαν συμφωνήσει και εντελώς άλλα έγραφε μέσα ο νόμος όταν τελικά κατατέθηκε. Θεωρώ εντελώς ΠΑΡΑΛΟΓΟ να κάνεις τόσες συναντήσεις (και φωτογραφήσεις κτλ που είπε ο Joshua) ενώ εξαρχής δεν θέλεις να μπεις. Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο ο Ορφανός να τους είχε πει από την αρχή και ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι 120 δόσεις και χωρίς προσαυξήσεις ξεχάστε το. ΔΕΝ το ξέρω αυτό. Το είπα άλλωστε οτι αυτά μόνο ο Ζαγοράκης τα ξέρει. Αφού δεν μίλησε αυτός, εγώ στο κάτω κάτω τι να πω ;

Όσον αφορά το ΥΓ φυσικά και γίνεται, πολύ απλά (το έγραψα ξεκάθαρα άλλωστε) διότι έγιναν διακανονισμοί. Και δεν υπάρχει διακανονισμός για 3 και 6 μήνες. Οι περισσότεροι για 24 και πάνω θα έγιναν. Θέλω να πω δλδ οτι δεν είναι 14 μήνες όπως λες αλλά αρκετά περισσότεροι. Εκτός αυτού, τότε είχαμε πάρει, λόγω οικοδόμου, και μια 3ετή χορηγία από την Δέλτα. Μέχρι και στο παντελονάκι είχαμε διαφήμιση. ΣΥΝΟΛΙΚΑ η χορηγία της Δέλτα ήταν πάνω από 5,5 εκ €.

Να είσαι καλά

ΥΓ : Δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πρόβλημα να δεχτώ οτι τα χρέη είναι 60 ή 160 εκ €, αρκεί να μου τα μετρήσει κάποιος, με νούμερα. Τόσα εκεί, τόσα εδώ κτλ.
toumpiotis35

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

Τον Μαρτιο του 2010 τα χρεη συμφωνα με το υπουργειο οικονομικων ηταν πλεον 47 εκατομμυρια και κατι ψιλα.
Αν το 2007 ηταν 30 και σε 3 χρονια εγιναν 47 και επειδη μεγαλωνει το ποσο εγω λεω οτι εχουν πιασει τα 60 αλλα το 60 ειναι μια εκτιμηση στον αερα.
Επικαλεστηκα την μονη επισημη πηγη δηλαδη το υπουργειο οικονομικων για να εκλαβω το 47 ως αξιοπιστο.
Επικαλουμαι επισης το οτι η διοικηση δεν εχει κινηθει νομικα η με αλλο τροπο για την λιστα αυτη του υπουργειου οικονομικων οταν δε απειλησε δυο φορες το mega chanel για αλλους λογους πολυ μικροτερης σημασιας.
Για να με πεισει καποιος οτι το νουμερο των χρεων ειναι διοαφορετικο πρεπει να επικαλεστει μια δυνατοτερη πηγη απο το υπουργειο οικονομικων.

ΥΓ.Στα τελη του 2008 η διοικηση στο site εχει αναρτησει απαντηση σε οπαδο που ρωταει για τα χρεη

Η διοικηση απανταει.'είπαμε και στη συνέντευξη τύπου τα χρέη της ΠΑΕ είναι αυτή τη στιγμή 11.350.000 ευρώ περίπου.'
Αυτο για μενα ξεκαθαρα λεει πως εκεινη την περιοδο η διοικηση εκανε συναντησεις με το υπουργειο αποδεχομενη αυτο το νουμερο ως νουμερο χρεων και οχι τα 30 εκατομμυρια.Συνεπως θεωρω οτι εχω δικιο οταν λεω πως το προβλημα δεν ηταν ο νομος ορφανουν αλλα το σβησιμο η μη των προσαυξησεων
Μετα την ανακοινωση του νομου ορφανου ειχαμε καμια 6-7 συναντησεις ακομη για τα χρεη.Τι ζητοπυσε εκει η ΠΑΕ και γιατι δεν εκανε χρηση του νομου?Ειναι απλο ζητουσε κουρεμα στις πρασαυξησεις που θα μπουν σε αυτον.Απο την συγκεκριμενη δηλωση προκυπτει πως καποτε ζητουσε πληρη διαγραφη των προσαυξησεων.

Τελειωνω λεγοντας πως αν η διοικηση ειχε αποφασισει να κανει εφαρμογη του νομου ορφανου το 2007 τοτε τα 19 εκατομμυρια των προσαυξησεων μειωνοταν κατα 80% και θα εμπαιναν στις δοσεις.Δηλαδη θα ρυθμιζε η ΠΑΕ τοτε συνολικα περιπου 15 εκατομμυρια ευρω και θα ειχε καθαρισει.
Δεν τους αρεσε τοτε και εκτιομησαν λαθος την κατασταση θεωροντας πως θα πετυχουν κατι καλυτερο.Το καλυτερο με βαση αυτα που εχω πει κυμαινοταν απο 1 ευρω μεχει 4 εκατομμυρια λιγοτερο χρεος στην ρυθμιση.
Αποδειχτηκε οτι εκαναν λαθος και αφου ηταν διοικηση που θεωρουσε ως υπευθυνες τις προηγουμενες διοικησεις για την διογκωση των προσαυξησεων ειναι και αυτοι υπευθυνοι για ολες τις προσαυξησεις απο το 2007 μεχρι και σημερα.
Και αυτες ειναι τουλαχιστον 17 εκατομμυρια ευρω μεχρι το 2010.Απλα ξεχασαν να παρουν και την ευθυνη...πριν αποχωρησουν.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ρε στο τελος θα χαζεψετε με αυτα τα χρεη
τιποτα δεν θα γινει
θα περασουν τα χρονια και ενα πρωι θα μαθουμε οτι θα παραγραφουν
απλως πρεπει μετα να εχουμε γερα εντερα γιατι θα μας τα πρηξουν οι παπαναστασιακοτσαλτιδιδες
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

ΠΟΤΕ δε θα παραγραφουν, και ΟΥΤΕ θελω να παραγραφουν.

Να τους λεω στη μουρη για το 44 και να μου λεμ ε,ε,ε .

Ο ΠΑΟΚ ειναι ΚΑΘΑΡΗ ομαδα και ετσι ΠΡΕΠΕΙ να παραμεινει
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

μα εαν παραγραφουν θα γινει με .........νομο του κρατους.....
οποτε να εισαι ησυχος κανεις δεν θα μπορεσει να σου την πει
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Αδερφε δεν ειναι το θεμα να μου την πει.
Το θεμα ειναι το τι πρεσβευει ο ΠΑΟΚ.

Και αυτοι που επωφεληθηκαν, επωφεληθηκαν με "νομους του κρατους".

Τελοσπαντων, απ τη στιγμη που δεν βολευει να δυναμωσει ο ΠΑΟΚ, δεν υπαρχει νοημα να μιλαμε για αυτο το θεμα.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Αν αληθεύει αυτό περί του ποσού για τον ερασιτέχνη, έχω να πω ότι εδώ ο ΠΑΟΚ καίγεται κι ο Κατσαρής χτενίζεται.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Ακριβώς έτσι.

Και να δεις που θα ακουστεί και το "επειδή επέρχονται εκλογές στον ΑΣ, ο κ.Κατσαρής δεν θέλει να παρθεί μία τόσο σημαντική απόφαση από μία ενδεχομένως απερχόμενη διοίκηση ΑΣ, οπότε παραπέμπει το ζήτημα στη νέα διοίκηση μετά τις εκλογές του ΑΣ"....

Εάν ο ΑΣ είχε συφωνήσει για να βοηθήσει την ΠΑΕ σε αυτό το ποσό, τώρα που οι καιροί είναι πιο δύσκολοι, δεν πρέπει να βοηθήσει ξανά από το να πάει να θέσει και όρους ενώ η εναλλακτική του είναι να πάρει όχι 850Κ, αλλά...3..Κ;
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Μλκιες...
Τα χρηματα που εχει να παιρνει ο ΑΣ μπορει να δεχτει κανεις καλοπροαιρετα οτι ειναι προβλημα για να γινει ο Ιβαν μεγαλομετοχος. ΟΚ ενταξει θελει τα λεφτα να πηγαινουν στην ΠΑΕ και οχι στον ΑΣ. Να το δεχτω.

Για το δανειο των 2εκ τα οποια ειναι εξασφαλισμενα απο τα τηλεοπτικα και την χορηγια του ΟΠΑΠ και θα τα παρει πισω σε ενα χρονο, ποιο ακριβως ειναι το κωλυμα? Εκει δεν μπλεκεται κανενας ΑΣ...

Απο Παρασκευη πηγε Τριτη, απο Τριτη μεσα Μαιου, να φανταστω μετα θα πρεπει να τελειωσει και το γιουρο? Τη μια ειχε αργια την αλλη ημιαργια, στο τελος θα ακουσουμε οτι εκλεισαν οι ρωσικες τραπεζες για τα μπανια του λαου στον ποταμο Βολγα και στο Βεριγγειο πορθμο.

Μια κινηση καλης θελησης για να βοηθησει στην ρευστοτητα του ειπανε να κανει και αρχισανε τα μα μου σου του.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

"Δεδομένη η συμφωνία για το δάνειο"

Μετά από αρκετές ημέρες παραφιλολογίας αλλά και θετικής διαπραγμάτευσης , η συζήτηση μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της πλευράς του Ιβάν Σαββίδη σχετικά με την παραχώρηση δανείου προς την ομάδα, έφτασε σε αίσιο τέλος.

Το Paokmania, τηρώντας τις αρχές και τις θέσεις του, απέφυγε να οικειοποιηθεί πληροφορίες άλλων, οι οποίες θα μπορούσαν και να είναι ανακριβείς.

Πλέον όμως, είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε πως οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία σχετικά με το δάνειο, διαχωρίζοντας το από την ευρύτερη υπόθεση της επένδυσης του ομογενή στην ΠΑΕ. Μετά από επαφή που είχαμε με τον εν Ελλάδι νομικό εκπρόσωπο της πλευράς Σαββίδη, κο Γκουροβανίδη, επιβεβαιώθηκε ξεκάθαρα πως η συμφωνία αυτή έχει ολοκληρωθεί, δίνοντας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ μια τεράστια ανάσα σχετικά με την υπόθεση της αδειοδότησης για τη νέα σαιζόν.

Η συμφωνία αφορά άτοκο δάνειο προς την ΠΑΕ, το οποίο όπως όλοι γνωρίζουμε θα εγγυηθεί ο ΟΠΑΠ με την εκχώρηση ποσών από τα δεδομένα έσοδα της επόμενης χρονιάς.

Τώρα, είναι η στιγμή που απομένουν οι τελικές υπογραφές, κι όχι προ δεκαημέρου, όπως διατείνονταν αρκετοί δημοσιογράφοι της πόλης.

Από εκεί και πέρα, παραμένει ανοιχτή η διαπραγμάτευση σχετικά με την πιθανή επένδυση του Ιβάν Σαββίδη, ένα ζήτημα το οποίο είναι αρκετά λεπτό, και αποφεύγεται οποιοσδήποτε σχολιασμός από την πλευρά των εκπροσώπων του ομογενή. Επιβεβαιώνεται όμως, πως το άκρως θετικό κλίμα παραμένει, και καμία φήμη περί του αντιθέτου δεν ευσταθεί. Αυτό που παραμένει αβέβαιο, είναι το αν και πότε ο επιχειρηματίας θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσει από κοντά με τους εκπροσώπους της ομάδας, τα θέματα του Α.Σ. και λοιπές λεπτομέρειες.

Επομένως, κανένα χρονοδιάγραμμα από όσα παρουσιάζονται στον τύπο, δεν ευσταθεί και κανένα περαιτέρω σχόλιο δεν μπορεί να γίνει.
http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE ... E%B9%CE%BF

Μένει να δούμε αν θα επαληθευθεί το paokmania. 8-)
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Δεν νομίζω οτι είμαι και πολύ off topic με αυτά που θα γράψω. Αν υπάρχει πάντως topic, παρακαλώ να μεταφερθεί εκεί.
Σήμερα πέρασα το αυτοκίνητο ΚΤΕΟ. Είχα βρει πέρυσι εντελώς ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ, οτι η εταιρεία AUTECO, είναι χορηγός της ΠΑΕ, οπότε και αποφάσισα να πάω να "στηρίξω το χορηγό". Δεν ρώτησα καν δλδ δεξιά αριστερά πόσο κάνει αλλού κτλ.

Προτού συνεχίσω με τις ΠΙΚΡΕΣ διαπιστώσεις, να πω οτι στο ενδιάμεσο, μου είχε έρθει από γνωστή εταιρεία internet/τηλεφωνίας φάκελος που είχε μέσα ΜΟΝΟ εκπτωτικά κουπόνια για την AUTECO. Ενώ μου είχαν ήδη στείλει το λογαριασμό του μήνα, μου ΞΑΝΑ-έστειλαν φάκελλο μόνο με κουπόνια. Σαν να λένε δλδ τα εξής : "φίλε, αν πας εκεί, από μας έχεις 20% έκπτωση. Είδες τι καλοί που είμαστε ;"

Πάμε τώρα στις ΠΙΚΡΕΣ διαπιστώσεις.
1 Τι σημασία έχει αν κάποιος/κάποιοι δίνουν γκαφρά/ευρώ/μονέδα/μαρούλια κτλ για να γίνουν χορηγοί, όταν αυτοί ΔΕΝ προβάλλονται όπως πρέπει, και πρέπει εγώ (ο καταναλωτής, ο πελάτης, ο ΠΑΟΚτζής κτλ) να βρω ΜΟΝΟΣ μου οτι κάποιος είναι χορηγός και να "τον στηρίξω". Αναρωτηθείτε απλά πόσοι ΞΕΡΕΤΕ, οτι η ΠΑΕ έχει χορηγό ΚΤΕΟ. Δεν μιλάω να προσπαθήσουν να σας "σπρώξουν" προς τον χορηγό, όπως έκανε η εταιρεία τηλεφωνίας σε μένα. Εδώ μιλάμε για τα στοιχειώδη. Απλά δλδ να ΞΕΡΕΙΣ.

2 Άντε και τέλος πάντων κάποιοι από εμάς το έμαθαν, και πάνε "να στηρίξουν". Ας πούμε (πολύ γενναιόδωρα), οτι είναι 25% του κόσμου αυτοί που ξέρουν, και οτι ΚΑΜΠΟΣΟΙ θα αποφασίσουν κιόλας να πάνε. Πόσοι ξέρετε (ή έχετε ακούσει οτι) δικαιούσαι ΕΚΠΤΩΣΗ 30% αν είσαι κάτοχος κάρτας διαρκείας της ΠΑΕ ; δεν το γράφει πουθενά. Ούτε στη σελίδα της ΠΑΕ, ούτε σε αυτή της AUTECO. Εδώ τώρα κάποιος μπορεί να πει οτι αυτό μπορεί να είναι κάτι που αποφασίστηκε πριν μια βδομάδα, οπότε "πως να προλάβουν κτλ". Σωστό, εξ ου και το επόμενο ερώτημα.

3 Άντε κάποιοι χορηγοί ΕΧΟΥΝ τμήμα marketing και (λέμε τώρα) έχουν τη δική τους άποψη/στρατηγική για το πως θα προβάλουν το προϊόν τους μέσω της ΠΑΕ. Έχουν όμως όλοι ; όχι είναι η απάντηση. Οι περισσότεροι ΔΕΝ έχουν και απλά γίνονται χορηγοί γιατί είναι ΠΑΟΚτζήδες ή μέσω φίλων/γνωστών/πιέσεων κτλ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι 30 "μικροί χορηγοί" της ΚΑΕ. Όλοι είναι ΜΙΚΡΕΣ επιχειρήσεις. Δεν πρέπει για αυτούς που ΔΕΝ έχουν τμήμα marketing, να κάτσει το δικό μας κάτω και να τους προτείνει τρόπους προώθησης ; πως θα ΞΑΝΑγίνουν χορηγοί την επόμενη χρονιά ; με το "ΠΑΟΚ, εκδρομές, κτλ, έτσι μάθαμε από παιδιά" ; ή με την ΑΥΞΗΣΗ των πελατών τους ;

4 (τελευταίο) Αν κάποιος χορηγός (στο παράδειγμά μας η AUTECO), δει ΜΕΓΑΛΗ αύξηση στους πελάτες του μιας και (λέμε τώρα) έγινε σωστά η προβολή του και υπήρξε και το κατάλληλο "σπρώξιμο", υπάρχει κανένα ενδεχόμενο αυτός την επόμενη χρονιά να φύγει ; μήπως, όχι μόνο δεν θα φύγει, αλλά αντίθετα θα μας "έχει παντρευτεί" ; μήπως πλέον δεν θα ΜΠΟΡΕΙ να φύγει ; μήπως θα πρέπει την επόμενη φορά (ή χρονιά) να πληρώσει περισσότερα για την χορηγία ;

Δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί δεν νομίζω οτι έχει και πολύ νόημα. Απλά σκεφτείτε όλοι όσοι σήμερα λέτε "...να φύγει ο τάδε και ο τάδε..." ή το διαχρονικό "...να φέρουν 3 παικταράδες..." οτι οι παικταράδες έρχονται από το ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ και όχι από ελλείμματα και από δάνεια. Και οτι αν δεν έχεις να τους πληρώσεις ΦΕΥΓΟΥΝ. Είτε ΤΣΑΜΠΑ, είτε επειδή ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ να τους πουλήσεις.
Άβαταρ μέλους
guardian4

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ Η ΠΑΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΑΥΤΑ.
κοινοποιεισε το στο τοπικ του Ζηση πιο περιληπτικα
toumpiotis35

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

Αυτη η ιστορια με το δανειο δεν μου αρεσει καθολου.Δεν βρισκω τιποτα που να μου φαινεται νορμαλ

1.Επιδοξος μεγαλομετοχοης που για να δανεισει θελει ως διασφαλιση οχι μετοχες αλλα χορηγια του ΟΠΑΠ.
2.Η χορηγια του ΟΠΑΠ δεν ειναι ενα διασφαλισμενο ουτε στανταρ ποσο.Τη νεα σεζον το συνολικο ποσο που θα δωσει η ο ΟΠΑΠ στην Λιγκα θα ειναι 5 μυρια.Αυτο μπορει να ειναι μειωμενο κατα 30% η 60% αν ενεργοποιηθουν ρητρες βιας.Και το ποσο που αναλογει στον ΠΑΟΚ ειναι μικροτερο του δανειου και μπορει να μειωθει πολυ.....
3.Δημοσιευματα γραφουν οτι αυτη η χορηγια του ΟΠΑΠ ειναι ηδη δεσμευμενη απο την Εθνικη για το θεμα του γνωστου δανειου.Τι διασφαλιση ειναι αυτη για τον Σαββιδη ωστε να κολλαει σε αυτην τοσο πολυ?
4.Το διοικητικο συμβουλιο του ΟΠΑΠ αλλαζει με καθε κυβερνηση.Κυβερνηση δεν υπαρχει και μιλαμε για τυπους στον ΟΠΑΠ που ειναι υπ ατμον.Επισης ειναι πρωτος στην λιστα ιδιωτηκοποιησεων.Οταν πουληθει τα κοζια θα αλλαξουν αρδην.Τα σχεδια με την τροικα μιλουσαν για αμεση ιδιωτικοποιηση τον επομενο μηνα που παγωσε λογω μη σταθερης κυβερνησης.Επισης μια ΠΑΕ μπορει να τιμωρηθει,μπορει να μην αδειοδοτηθει,μπορει να υποβιβαστει για διαφορους λογους χιλια μπορει.....Δηλαδη ειναι ολα ρευστα.....Τοτε ολα αλλαζουν με την χορηγια του ΟΠΑΠ..............
Δεν μου αρεσουν οι οικονομικοι εγκεφαλοι που ειναι ςξαιρετικα τυπικοι για κατι τοσο ασαφες και ρευστο.

ΥΓ.Το θεμα δεσμευσης της χορηγιας απο την Εθνικη δεν το υιοθετω απλα το διαβαζω σε δημοσιευματα θα το ψαξω.

Δεν βρισκω κατι να εμπνεει σοβαροτητα σε ολο αυτο......
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

toumpiotis35 έγραψε: 1.Επιδοξος μεγαλομετοχοης που για να δανεισει θελει ως διασφαλιση οχι μετοχες αλλα χορηγια του ΟΠΑΠ.
Μπράβο ρε φίλε. Επιτελους μια φωνη της λογικης. Τοκογλυφια θυμιζει το όλο σκηνικό παρά επενδυτικό ενδιαφέρον.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Με συγχωρείται φυσικά και δε γνωρίζω τα οικονομικά.Και δε με απασχολεί ο κάθε επιχειρηματίας.
Ερώτηση κάνω για να καταλάβω:

Έστω και αγοράζει 2.000.000 σε μετοχές ο κύριος αυτός, τι αξία θα έχουν στα χέρια του; Όσο έχουν οι μετοχές όλων όσως πήραμε στις δύο ανοικτές ΑΜΚ;

Επίσης άτοκο δάνειο ποιος δίνει αυτές τις εποχές; Δίνει κάποιος; Και αν δίνει με τι αντάλλαγμα το παίρνεις; Θυμάμαι κάτι δάνεια από την Εθνική περί τα 2007, που δεν ήταν καν άτοκα και πληρώνονται ακόμα.

Επιπλέον ποιος ο λόγος να γίνει αυτή η συναλλαγή για την πλευρά του άλλου συμβαλόμενου; Τι έχει να κερδίσει; Τι έχει να χάσει;

Ξαναλέω δε με απασχολεί ο κάθε ένας που εμφανίζεται απλά πιστεύω είναι λογικές ερωτήσεις.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”