5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
iceman70
Επικοινωνία:

Re: Pablo Garcia

Δημοσίευση από iceman70 »

AΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ... ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΗΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΤΟΣ...ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!
Ε ΡΕ ΠΛΑΚΕΣ :)
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Εγώ τώρα για κάποιον περίεργο λόγο δεν το βρίσκω να έχει καθόλου πλάκα.
Τώρα εσύ που τη βρίσκεις την πλάκα δεν ξέρω.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Olorin έγραψε:Λιγη ηρεμια δε βλαπτει. Νευριαστε αφου ανακοινωθει το οτιδηποτε.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ στο επίσημο site δεν σου φτάνει? Εξακολουθείς να πιστεύεις ότι όλα είναι καλά και άγια? Η ΠΑΕ πάντως για να βγάλει αυτή την ανακοίνωση σίγουρα δεν θέλει να πιστεύεις ότι όλα είναι εντάξη. Σύντομα κάτι θα γίνει και προετοιμάζονται καταστάσεις.
Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει.
...και "επικαλέστηκε ... και πριν την προπόνηση?
Τι στο διάολο πόσες ρετσίνες να είχε πιει ο συντάκτης? Και αν πίνει ρετσίνες, τώρα τις ξεκίνησε? παλαιότερα ήταν με το φασκόμηλο στο χέρι?

Έλα τώρα δα, κάποιος πρέπει να βγει και να μας πει πολλά για αυτά που έγιναν.

Αυτός ο κάποιος δεν μπορεί να είναι άλλος από τον πρόεδρο και θα βγει, θα μας τα πει και όλα θα μπουν σε μια σειρά. Είμαι σίγουρος (τυφλός όμως δεν είμαι)
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

No4h έγραψε:Δεν πιστευω να τσατιστηκε και αυτος που τον εκανε αλλαγη προχτες ο Σαντος στο 60' και να μαλωσανε μετα τον αγωνα?
επιτρεπεται να βγεις για αλλαγη...επιβαλλεται να δωσεις το χερι σ'αυτον που μπαινει?
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Athanasiadhs έγραψε:Από την απάντηση του Κόλκα σε σχετική ερώτηση του Hideguti καταλαβαίνω(ίσως να κάνω και λάθος βέβαια) ότι μάλλον δεν γράφτηκε κατά λάθος το "επικαλέστηκε"..

Hideguti: Νομιζω ομως πως δεν εθιξες ενα απο τα πλεον δηλητηριωδη σχολια αυτου του τυπου στο αρθρο του. Λεει συγκεκριμενα:

“Στην ομάδα δεν περνά απαρατήρητο ότι ο Γκαρσία και ο Κονσεϊσάο θυμώνουν και κάνουν ότι πονάνε όταν τους χρησιμοποιεί στην προπόνηση με τους αναπληρωματικούς, και όλοι έχουν καταλάβει ότι η αυστηρότητα του Σάντος εξαντλείται στον Μπακαγιόκο και τον Αμπουμπακάρι, γιατί λειτουργεί ένα είδος στρατιωτικής παλαιότητας!”

Αυτο που αιωρειται και μενει αναπαντητο ειναι το οτι παικτες του ΠΑΟΚ με ονοματεπωνυμο συμπεριφερονται στην προπονηση σαν κακομαθημενες γκομενες, γραφοντας στα αμελετητα τους ολους τους υπολοιπους. Δεν θελω να ασχοληθω με τον Σερτζιο Κονσεισαο αυτην την στιγμη.
Σε οτι αφορα τον Παμπλο Γκαρσια ομως, θελω να ρωτησω: Ισχυει αυτο που γραφει ή οχι?

Απάντηση Κόλκα: Καλές και κακές στιγμές έχουν όλοι ακόμη και στις προπονήσεις. Έχουν συμβεί διάφορα και σίγουρα υπάρχει μία δόση αλήθειας σε αυτό. Το ότι το κλίμα της ομάδας σε σχέση με πέρυσι δεν είναι αυτό που πρέπει, είναι γνωστό και για αυτό θα υπάρξουν εξελίξεις μέχρι τη Δευτέρα.
1ον... Παρόμοιο σκηνικό με τον Γκαρσία έγινε και πέρισυ... Απλά δεν βγήκε προς τα έξω...
2ον... Ο Καρπετόπουλος έγραψε το πικρόχολο σχόλιο πριν γίνει το περιστατικό με τον Γκαρσία στην προπόνηση... Το έγραψε χθές και δημοσιεύτηκε σήμερα... Το περιστατικό έγινε έπειτα... Σκατογκαντέμης δηλαδή... Αλλά και σωστός σε αυτό που είπε, ανάλογα περιστατικά με Κονσεϊσάο και Γκαρσία ξαναλέω ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν...

Τελικά δηλαδή, σωστά ρώτησε ο Hide, σωστά απάντησε ο Κόλκας, αλλά και σωστά είχε γράψει (σχετικά με αυτό το ζήτημα) και ο κοντός... Ο κοντός όχι ο Σαλπιγγίδης, ο Καρπετόπουλος...!! :)
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Δε ξερω , τι να πω , αν ολα αυτα που ακουγονται ειναι αληθεια τοτε δυστυχως υπαρχει σοβαρο προβλημα.
Δεν ειναι δυνατον ενας παιχτης να το παιζει τραυματιας(αν ειναι ετσι και δεν ειναι παραμυθι) για να μεινει εκτος αποστολης επειδη ο προπονητης τον βαζει στην προπονηση με τους αναπληρωματικους .
Υπαρχει ενα οριο σε ολα και αυτο ισχυει και για τον Κονσεισαο.
Ο Γκαρσια ειναι μεγαλος παιχτης , αυτο ολοι το ξερουμε , οταν ομως λειτουργει εγωιστικα και βαζει τον εαυτο του πανω απ την ομαδα τοτε ειναι απαραδεκτος.
Αν υπηρξαν και στο παρελθον παρομοια περιστατικα τοτε λυπαμαι που το λεω αλλα σωστα θα πραξει η διοικηση αν λυσει το συμβολαιο του.Το ιδιο και ο Κονσεισαο.Και τα λεω αυτα εγω που προσωπικα γουσταρω πολυ και τους δυο παιχτες αυτους.
Δεν μπορει ο Κονσεισαο και ο καθε Κονσεισαο να κανει επεισοδιο επειδη βγαινει αλλαγη και ο Γκαρσια να παριστανει τον τραυματια επειδη δεν θα παιζει βασικος.Μεγαλα ονοματα ναι , μεγαλοι παιχτες ναι αλλα ολα εχουν ενα οριο.
Η ασεβεια απεναντι στην ομαδα, τον κοσμο , τους συμπαιχτες , τον προπονητη και την διοικηση πρεπει να τιμωρειται αυστηρα αν θελεις να φτιαξεις μια σοβαρη ομαδα .
Το λαθος ειναι κατα την αποψη μου οτι η διοικηση επιλεγει λαθος στιγμη για να κανει τις κινησεις της. Αν ηθελαν να διωξουν το Γκαρσια ας το εκαναν στο τελος της περασμενης χρονιας , ας μην ανανεωναν το συμβολαιο του Κονσεισαο , τωρα στα τελη Αυγουστου ειναι δυσκολο να βρεις παιχτες που θα τους αντικαταστησουν.
Τα γραφω ολα αυτα βεβαια με καθε επιφυλαξη γιατι πολλα εχουν ακουσει τ αυτια μας και εχουν δει τα ματια μας.
comealot

Δημοσίευση από comealot »

Δεν νομίζω ο Γκαρσία να μην έβαλε ποτέ τον εαυτό του πάνω από την ομάδα.Ένας μισθοφόρος είναι.Δηλώσεις τύπου 'ο λαός του ΠΑΟΚ είναι μαχητής' είναι ένδειξη λαϊκισμού.
Προφανώς δεν πρέπει να τον σταυρώσουμε.Προφανώς δεν είναι δεδομένο ότι ο παίκτης 'λουφάρει' ή απλά κρατάει μούτρα επειδή δεν έπαιξε με τους βασικούς (?)
Απλά δεν πρέπει να βάλουμε πλάτη σε κανέναν.Κανείς δεν πρέπει να έχει το απυρόβλητο.Δεν πρέπει να κάνουμε μπλουζάκια για κανέναν κερατά
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Θα πρέπει να μην είμαστε βιαστικοί και να περιμένουμε ώς τη Δευτέρα... Όχι τίποτε άλλο, αλλά επειδή δεν υπάρχει αρκετή ενημέρωση (πχ δεν ξέρουμε τη θέση Γκαρσία, αν αυτός πει δεν φεύγω η διοίκηση έχει δεμένα χέρια), μην γίνει τίποτα και έρθουν τα πάνω κάτω και ξεφτιλιστούμε και κάνουμε μετά κωλοτούμπες... :)
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Όμως... Θυμήθηκα που λέγαμε κάτι για ιδεολογίες... Χμμμ...
Άβαταρ μέλους
steeve88

Δημοσίευση από steeve88 »

Δεν υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα και ιδιαίτερα μου φαίνεται πως οι σχέσεις μεταξύ των παιχτών δεν είναι καλές....

Και να σας πω και κάτι ο ΠΑΟΚ άφησε ιστορία με έλληνες παίχτες...πήρε πρωτάθλημα με έλληνες παίχτες...παοκτσάκια κατά βάση που παίζανε για την φανέλα...ήθελαν να δουν τον ΠΑΟΚ ψηλά και πάλευαν γι'αυτό....δεν το έκαναν στεγνά μόνο για τα λεφτά...
Πόσοι τέτοιοι υπάρχουν σήμερα στον ΠΑΟΚ....???
kos

Δημοσίευση από kos »

η διοικηση, ο τεχνικος διευθυντης και ο προπονητης μαλλον πηραν τις αποφασεις τους. δεν μπορω να φανταστω οτι αποκλειστικος τους σκοπος ειναι κατι αλλο απο το καλο της ομαδας. οποιες και αν ειναι οι αποφασεις τους εμεις πρεπει να ειμαστε ψυχραιμοι

θα ειναι η πρωτη φορα που δεν θα φωναξω το γνωστο συνθημα.
αν ακουστει βεβαια.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

arisk έγραψε:Όμως... Θυμήθηκα που λέγαμε κάτι για ιδεολογίες... Χμμμ...
Τι να λέμε τώρα. Όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

o pablo προχθες ηταν αδιαφορος, αυτο σημαινει ή οτι δε γουσταρει την ομαδα ή παιζει με την ομαδα. δε ξερω τι θα κανει η διοικηση με αυτον, αν και ο ζαγορ τον γουσταρε πολυ.......ξερω τι θα κανω εγω για αυτον και τον κονσεισαο....για μενα ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ειναι Χ....τελος ο τιμη και δοξα τελος και ο κονσεισαο....και ευχομαι να γινουμε σοφοτεροι ως ομαδα και ως οπαδοι.....

ΕΥΘΥΝΗ στη διαχειρηση εχει των παικτων ο σαντος........αρα εχασε τον ελεγχο με δαυτους....αρα δεν σταθηκε σωστα στο ρολο του ως κοουτς......δεν εχει δικαιολογια γιάυτο και στη θεση του θα ενοιωθα προδομενος απο τον σερτζιο και απογοητευμενος με το γκαρσια....

στον ΠΑΟΚ συμβαινει οτι και στις επιχειρησεις με οικογενειακες διοικησεις.....ο καθενας κανει οτι γουσταρει, προσωπικη ευθυνη δεν υπαρχει, ουτε και προσωπικες τιμωριες......

ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ δεν ξερει απο τετοια γιατι σορτσακι φορουσε και νομιζε οτι ολοι οι παικτες εχουν την πιστη του και τον ποδοσφαιρικο του εγωισμο.....ξεχασε οτι υπαρχει αυστηρος επαγγελματισμος και οτι η εταιρεια ειναι ΠΑΕ και ως προεδρος τετοιας θα κριθει: πχ αν δεν παρουσιασει κερδη δεν θα παρει πιστοποιητικο, αν δεν παρουσιασει σημαντικες επιδοσεις δεν θα εχει χαρουμενους πελατες, αν δεν παρει γενναιες αποφασεις ηγετη δεν θα γυρισει το καραβι......

ξεχασε τελος τι του ειπε ο κοσμος τη χρονια των σαρδελων.....αλλαξε τα ολα-παρε γενναιες αποφασεις και τετοια.....το μονο που πρεπει να κανει ειναι να θυμηθει τον εαυτο του...και αν πρεπει να στενοχωρησει φιλους, εργαζομενους, συνεργατες, να κοψει ή μη πελατες ΠΡΕΠΕΙ να το κανει........

ΥΓ θελω να ρωτησω (καποιον που ξερει πραγματικα) αν το αγωνιστικο πλανο του βρυζα με του σαντος συμπιπτει....γιατι αν δεν συμπιπτει πρεπει να ακολουθησουμε του κοουτς και οχι του τεχν.διευθυντη.....αυτος κρινεται καθημερινα και αυτος πρεπει να κανει τις επιλογες, ανεξαρτητως αν μας αρεσει ή οχι...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Μέσα Μαζική Εξημέρωσης ή Εξόντωσης?

PABLO GARCIA ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ.

Πάντα στην πατρίδα μου οι ήρωες είναι τα κορόιδα.
Πάντα το τέλος τους είναι θλιβερό.
Πάντα αυτοί που δεν είναι ήρωες καταφέρνουν να τους σκοτώσουν με τον ποιο αίσχατο τρόπο.
Στην πατρίδα μου η ιστορία καταγράφεται στο τέλος απο αυτούς που ποτέ δεν ήταν ήρωες.
Στην πατρίδα μου μετά αυτοί που δεν είναι ήρωες μιλάνε για ιδεολογίες.
Στην πατρίδα μου μετά η αντίδραση κατηγορεί την επανάσταση χωρίς να έχει το δικαίωμα να το κάνει εφόσον η τελευταία έχει πνιγεί στο αίμα σε κάθε αφορμή.
Ναι στην πατρίδα μου κάθε μέρα γιορτάζω την φαυλότητα.
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

diniko80 έγραψε:o pablo προχθες ηταν αδιαφορος, αυτο σημαινει ή οτι δε γουσταρει την ομαδα ή παιζει με την ομαδα. δε ξερω τι θα κανει η διοικηση με αυτον, αν και ο ζαγορ τον γουσταρε πολυ.......ξερω τι θα κανω εγω για αυτον και τον κονσεισαο....για μενα ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ειναι Χ....τελος ο τιμη και δοξα τελος και ο κονσεισαο....και ευχομαι να γινουμε σοφοτεροι ως ομαδα και ως οπαδοι.....
ο παίκτης έπαιξε στα πλάγια ενώ είναι αμυντικό χάφ και παίζει στον άξονα.Τον να τον λές αδιάφορο το μόνο που μπορεί να συμπαιράνει κανείς είναι ότι μάλλον δεν εχεις δεί κανένα αγώνα του ΠΑΟΚ και δεν ξέρεις τι θέση παίζει ο καθένας.Αν έβλεπες τον Λίνο σε θέση σέντερ φόρ και αυτόν αδιάφορο θα τον έλεγες....
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”