Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από Darkm4n »

Ας τα πάρουμε 1προς1

1) Δεν είναι κατά εμέ άδικο να στείλουμε δανεικό τον Τζίμα, σίγουρα μας απασχολεί τον κάθε ΠΑΟΚτσή ακόμα και παιδί γυμνασίου ΠΑΟΚτσή το ότι θέλουμε 2-3 κινήσεις να μπορούμε σαν Πρωταθλητές να είμαστε top-level.
2) O Lucesku στο κάθε τι είναι είμαι στο 101% σίγουρος σε επικοινωνία με τον Σαββίδη μέσω Skype για το κάθε τι και τι θέλει.
3) Δεν θα πάρουμε όποιον να είναι λάθη παρελθόντος στοίχισαν και φορτωθήκαμε Παίχτες που 'δεν κάνει το παλικάρι'.
4) Και έτσι όπως ήμαστε με την ομάδα μέχρι να έρθουν 3-4 προσθήκες(μπαλώματα) περνάμε. Θέλω να πιστεύω πως θα αναστήσουμε τον Quagliata+Γκούμα για να έρθουν ο Kedziora(με σημερινές δηλώσεις μετά το φιλικό του Lucesku);όταν θα έρθει ότι πρέπει θα έρθει και 2ο3ές επιλογές. Ο Samatta θα πουληθεί Αραβίες όταν έρθει 9άρι έστω αντικαταστάτης
οι άλλοι όταν πρέπει για αυτό ανανεώσαμε και τον Schwab έχουμε και τον Mady Camara/Τσιγγάρα/Ozdoev 'οπωs στην θέση 9 με Brandon+Samatta βγαίνει η δουλειά.
Λάθη παρελθόντος δεν γίνονται :!:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Special 4 έγραψε:
Leonardo10 έγραψε:Εντομεταξυ μερικοί κάνετε λες και δεν ξέρετε ότι και ο ραζβαν καταλαβαίνει ότι δεν γίνετε να έχεις τελειωμένο ροστερ τον Ιούνιο. Η φιλοσοφία του ραζβαν είναι οπως είπε και ο ίδιος στην ταινία του πρωταθλήματος που μόλις βγήκε να έχει το 90% του ροστερ στην προετοιμασία, πραγμα που γίνετ. 3-4 + ο κετζιορα λείπουν για να κλείσει το ρόστερ.

Και επειδή μερικοί βασίζεστε στις δηλώσεις του μετά το φιλικό, απάντησε σε ερώτηση εκφράζοντας την επιθυμία το που την ξέραμε εδώ και δυο μήνες δεν εξέφρασε κάποιο παράπονο ότι κάτι δεν πάει καλά, γιατί κάποιοι έχετε μπερδευτεί. Να θυμίσω είναι ο ίδιος που ευχαρίστησε τον Ιβαν για την παραμονή του Ντελια γιατί εύκολα ξεχνάτε.
Μάλλον δεν ειδες τι δηλωσε ο Λουτσεσκου στη συνεντευξη Κολκα, για την περιοδο που περσι εκανε αναλογες δηλωσεις για τις μεταγραφες
Τι σχέση έχει το πέρσι με το φέτος?
Φέτος η ομάδα είναι έτοιμη κ λείπουν μόνο οι τελευταίες πινελιές
Βέβαια κ πέρσι δεν ήμασταν σε τόσο χάλια κατάσταση όπως το ένιωθε,απλά δεν πίστευε πολύ σε κάποιους παίκτες.
Η ομάδα που κατέβηκε στο πρώτο παιχνίδι ήταν στο σύνολό της παίκτες που εν τέλει στην πορεία της χρονιάς ( άλλοι περισσότερο κι άλλοι λιγότερο) διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο κ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και στην πολύ καλή ευρωπαϊκή πορεία
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

paokspren έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Ποιες είναι οι τρελές προτάσεις από Αραβία; έχουμε κάτι χειροπιαστό;
Δεν είπα τρελές προτάσεις, είπα τρελοί άραβες που κάνουν προσφορά για τον Σαματά.

Όχι, δεν έχω κάτι "χειροπιαστό" γιατί δεν έχω πρόσβαση στο εμαιλ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το διάβασα στο ίντερνετ.

Ωραία θα ήταν να μη μου μιλάς σαν να είσαι ο μπαμπάς μου.
Δε σε πιάνω.

Σε ρώτησα από που προκύπτει ότι έχουμε επίσημα κάποια πρόταση. Προφανώς κάτι ακούστηκε αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι επίσημο.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Demir

Δημοσίευση από Demir »

επιτελους καταλαβαμε οτι ο δανος δεν προκειται να ερθει και κοιταμε αλλου.. παλι καλα.. ειναι απορροιας αξιο γιατι πιστευανε οτι θα ερθει.. μαλλον φαγαμε παπα απο τον μανατζερ που μας κρατουσε ζεστους..
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Δεν κουνιέται φύλλο...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οχι μωρε δεν νομιζω και ο Λουτσεσκου μου φανηκε να ελπιζει πως στοπερ και χαφ θα κλεισουν σχετικα γρηγορα.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Βρε παρτε Αμπουμπακαρ...θα τν παρει ο γαυρος,θα κανει 30 γκολ κ θα λεμε παλι οτι λεμε για ελ κααμπι...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πωπωπω αυτό το ύφος του Κόλκα ότι η Μπρειθγουειτ η ο γκρεμός και ότι οι υπόλοιποι της λίστας είναι επιπέδου Σαματα....
Έλεος!!!
Αμπουμπακαρ ήδη παίζει το όνομα του σε ρεπορτάζ του γαύρου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Πέμ 04 Ιούλ 2024, 10:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πραγματικά, αν το λέει αυτό είναι το άκρον άωτον της προπαγάνδας.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Κακό το τάιμινγκ πάντως για τον Σταύρακα, βγήκε είπε πως εκτός από τον Μπρειθγουειτ δεν υπάρχουν ποιοτικές επιλογές και λίγο μετά βλέπουμε άρθρα ότι ο γαύρος κοιτάει Αμπουμπακάρ
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Dimitris_L4 έγραψε:Βρε παρτε Αμπουμπακαρ...θα τν παρει ο γαυρος,θα κανει 30 γκολ κ θα λεμε παλι οτι λεμε για ελ κααμπι...

Προς στιγμη νομιζα οτι μιλατε για τον Αμπουμπακαρι, που ειχαμε παρει το 2009, απο τον Πανσερραικο...... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειναι πραγματικα τοσο χαζο να λες κατι τετοιο...Τι παει να πει φορ τυπου Σαματα? Αν εξαιρεσεις τα φορ που παιζουν σε τοπ επιπεδο,ολοι οι αλλοι φορ στοιχηματα ειναι.Ο Ελ Καμπι περσι φορ τυπου Σαματα ηταν για πολλους.Ειναι τοσο σχετικο αυτο και τοσο αστειο να το λες.Ο Πετκοβιτς οταν εφευγε απο Ιταλια φορ τυπου Σαματα θα τον ελεγε,τωρα για καποιους ειναι ξερολουκουμο.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Σωστό αυτό

Επιπλέον συγγνώμη αλλά κανείς δεν λέει ότι δεν υπάρχουν στον πλανήτη καλοί επιθετικοί

Το θέμα είναι ο ΠΑΟΚ σε τι είδους επιθετικό θέλει να εστιάσει

Είναι ποτέ δυνατόν ο αμπουμπακαρ να στηρίξει το πλάνο Λουτσεσκου; Με τα πρεσινγκ και το κυνήγι; ΑΣΧΕΤΑ αν εμάς μας αρέσει ή όχι, είναι εμφανές ότι δύο χρόνια τώρα ο ΠΑΟΚ ψάχνει άλλου τύπου φορ

Και πιο παλιά δλδ
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Η ομάδα φέτος καλό θα ήταν να πάρει αριστερό εξτρέμ. Ο Κουαλιάτα φαίνεται να προσπαθεί, 'αλλά δε μπορεί το παλικάρι', όπως και ο Σαμάτα. 25 χρονών δεν υπάρχει καμία ανάσταση. Ανάσταση θα μπορούσαμε να μιλήσουμε αν ήταν παίκτης αξίας κάποτε. Αμυντικά είναι να τον λυπάσαι τον Κουλιάτα. Οποιαδήποτε κίνηση από τις ακαδημίες έχει περισσότερη λογική, και ειδικά η περίπτωση του Δαρέλα που έρχεται με καλά νούμερα από την β ομάδα.

Είδα ξανά τον Πέτκοβιτς, και μου άρεσε. Δεν είναι απλά ένας ψηλός φορ, αλλά ξέρει μπάλα, κάνει παιχνίδι, κρατάει μπάλα. Είναι πολύ συμμετοχικός, παρά το 1,93 ύψος του. Για μένα πρέπει να φύγει χθες ο Σαμάτα, να γλυτώσουμε το συμβόλαιό του, το οποίο να πάρει ο Πέτκοβιτς.

Μου αρέσει που μέχρι τώρα δεν έγινε καμία πώληση, και αυτό το γεγονός είναι η καλύτερη δυνατή μεταγραφή. Αν κρατήσουμε την περσυνή ομάδα, πιστεύω ότι μπαίνουμε ομίλους, ούτε ροτέισον χρειάζεται. Δε θα έχουμε το Κυριακή - Τετάρτη. Απλά θεωρώ ότι 1 φορ ποιότητας πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τον Πετκοβιτς καλο θα ηταν να τον παρεις απο Ιταλια με 1 μυριο αγορα και 1 μυριο συμβολαιο.Τωρα πρεπει να δωσεις 2.5 μυρια και ο ιδιος ψαχνει 2 μυρια συμβολαιο...
Βλεπω τους ελευθερους...Θα μας χαλουσε ο M'Baye Niang? Θα μας χαλουσε ο Koita της Σαλτσμπουργκ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”