Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Δεν θα αντέξω βαψομαλλιά emo Ιάπωνα στα φορ μετά από παίκτη με επίθετο Samatta άγνωστης ηλικιακής ομάδας, φυλής και ικανότητας σκοραρίσματος. 

Σας τἀ λεγα κύριοι. Αυτοί ψάχνουν να αγοράσουν με 10 για να πάρουν 30. Οι ΑΡΔ είναι άσχετοι που έγραφαν για πάνω από 15.tonipap801 έγραψε:Διαβασα σχολια Αυστριακων και τα περισσοτερα λενε οτι 17 χαρτια ειναι πολλα για τη ΣαλτσμπουργκBlackgr4 έγραψε:"In the fan forum ( http://wirsansoizburg.at ) it is reported that Giannis Konstantelias will not (for the time being) move to FC Red Bull Salzburg.
The reason for this is PAOK’s high transfer fee demands.
As already reported by several media outlets, the player wants to join the Red Bulls."
https://twitter.com/FcsAlex/status/1797620394691792934
Κολκας: τα λεφτα που δινει ο ΠΑΟΚ και που θελει ο Καμαρα εχουν μια αποσταση. Ισως στο μελλον πλησιασουν οι δυο πλευρες περισσοτερο.
-
Λογικό, 2Μ ζητάει με ατού λογικά το ότι είναι ελεύθερος, αλλά και ο ίδιος ξέρει ότι δεν θα πάρει τέτοιο συμβόλαιο από καμία ομάδα στην αγορά απλά θέλει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα. Ακόμα και τα 1.5 που του δίνει ο ΠΑΟΚ δύσκολα να τα βρει ατην αγορά πέρα από αραπια
Μα αφου βγήκε τουιτεράς και τουίτισε συμφωνία.aivas19 έγραψε:Κολκας: τα λεφτα που δινει ο ΠΑΟΚ και που θελει ο Καμαρα εχουν μια αποσταση. Ισως στο μελλον πλησιασουν οι δυο πλευρες περισσοτερο.

- nikos_algio
Λένε: "The reason for this is PAOK’s high transfer fee demands."
Όμως ισχύει: "The reason for this is Salzburg’s low transfer fee offer."
Όμως ισχύει: "The reason for this is Salzburg’s low transfer fee offer."
Εχετε μπει με σπασμενα τα φρενα και σας εχει πιασει το αγχος.
Εγω ειμαι πολυ ηρεμος και γιατι φαινεται να εχουν ξεκαθαρους στοχους αλλα και γιατι (εστω με παραμονη Μειτε και μονο) ο ΠΑΟΚ κυριοι σημερα 4/6 που μιλαμε, εχει στρωμενη ετοιμη ομαδα να περασει ολους τους γυρους μεχρι την Γη της επαγγελιας.
Δεν υπαρχει συγκριση του φετινου καλοκαιριου με το περυσινο.
Προφανως καθε ροστερ επιδεχεται βελτιωσης αλλα δεν πνιγομαστε και πρεπει να κρατηθουμε απο τα...μαλλια μας οπως περυσι.
Εγω ειμαι πολυ ηρεμος και γιατι φαινεται να εχουν ξεκαθαρους στοχους αλλα και γιατι (εστω με παραμονη Μειτε και μονο) ο ΠΑΟΚ κυριοι σημερα 4/6 που μιλαμε, εχει στρωμενη ετοιμη ομαδα να περασει ολους τους γυρους μεχρι την Γη της επαγγελιας.
Προφανως καθε ροστερ επιδεχεται βελτιωσης αλλα δεν πνιγομαστε και πρεπει να κρατηθουμε απο τα...μαλλια μας οπως περυσι.
επειδη μας διαβαζει ο kyri σιγουρα, δηλωνω φαν τουVfB v2 έγραψε:Μα αφου βγήκε τουιτεράς και τουίτισε συμφωνία.aivas19 έγραψε:Κολκας: τα λεφτα που δινει ο ΠΑΟΚ και που θελει ο Καμαρα εχουν μια αποσταση. Ισως στο μελλον πλησιασουν οι δυο πλευρες περισσοτερο.
Επειδη ομως το τουιτισε ομολογώ ότι αγχώθηκα για την μεταγραφη[FACE WITH TEARS OF JOY]
Θυμάστε πως έκραζα πέρυσι, έτσι;nunies4 έγραψε:Εχετε μπει με σπασμενα τα φρενα και σας εχει πιασει το αγχος.
Ο λόγος που δεν βγάζω κιχ τώρα είναι το ότι είναι πολύ πιθανό να πάμε προετοιμασία με
Κοτάρσκι, Τσιφτσή
Ότο, Σάστρε, Βιειρίνια
Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκη, Θυμιάνη, Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδη
Μπάμπα, Ράφα
Μειτέ, Σβαμπ, Οζντόεφ, Τσιγγάρας + μεταγραφή (Καμαρά; Μίσιτς;)
Αντρίγια, Ντεσπότοφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον
Μπράντον, Τζίμας + μεταγραφή.
Ακόμα και οι μεταγραφές να μην γίνουν, αν πάμε προετοιμασία με Μειτέ, Κεντζιόρα, Σβαμπ και χωρίς να έχει φύγει κάποιος εκ των Μπάμπα, Κουλιεράκη, Κοτάρσκι, Κωνσταντέλια - εγώ δεν θα έχω το παραμικρό παράπονο.
Ας πάμε προετοιμασία χωρίς τις τρεις ανανεώσεις και με κάποια πώληση βασικού και θα έχουμε επανάληψη των περσυνών.

-
+1926gika έγραψε:Θυμάστε πως έκραζα πέρυσι, έτσι;nunies4 έγραψε:Εχετε μπει με σπασμενα τα φρενα και σας εχει πιασει το αγχος.
Ο λόγος που δεν βγάζω κιχ τώρα είναι το ότι είναι πολύ πιθανό να πάμε προετοιμασία με
Κοτάρσκι, Τσιφτσή
Ότο, Σάστρε, Βιειρίνια
Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκη, Θυμιάνη, Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδη
Μπάμπα, Ράφα
Μειτέ, Σβαμπ, Οζντόεφ, Τσιγγάρας + μεταγραφή (Καμαρά; Μίσιτς;)
Αντρίγια, Ντεσπότοφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον
Μπράντον, Τζίμας + μεταγραφή.
Ακόμα και οι μεταγραφές να μην γίνουν, αν πάμε προετοιμασία με Μειτέ, Κεντζιόρα, Σβαμπ και χωρίς να έχει φύγει κάποιος εκ των Μπάμπα, Κουλιεράκη, Κοτάρσκι, Κωνσταντέλια - εγώ δεν θα έχω το παραμικρό παράπονο.
Ας πάμε προετοιμασία χωρίς τις τρεις ανανεώσεις και με κάποια πώληση βασικού και θα έχουμε επανάληψη των περσυνών.
Έστω ότι ντελιας φεύγει με λεφτά και ποσοστό που δεν μπορείς να αρνηθείς.Οι άλλοι που γράφεις πρέπει να μείνουν οπωσδήποτε.
δεξια επάνω, το "Μια ανασα απο τη Σαλτσμουργκ" δεν υπάρχει ονλαιν, το έχει κατεβάσει ο κουραμπιέςalexgarcia6 έγραψε:
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!!!
Νομιζω οτι και η ομαδα και φυσικα ο Λουτσεσκου, αυτο επιθυμει να γινει για τα προκριματικα, που οπως ειπαμε, το να τα περασουμε εχει ειπωθει επισημα οτι ειναι ο μεγαλος πρωτος στοχος της σεζον.
Δηλαδη να παει και να τα παιξει η πρωταθλητρια ομαδα με λιγες προσθηκες πανω στις αφαιρεσεις που θα γινουν.
Ιδια αμυντικη γραμμη, μια αλλαγη στο κεντρο Καμαρα(;) αντι Μαρκος Αντονιο και ισως Θυμιανης αντι για Τσιγγαρα, ιδιοι μεσοεπιθετικοι και μια αλλαγη μπροστα με φορ αντι για τον Σαματα.
Λογικοτατο φανταζει αυτο καθως η ομαδα ειναι δεμενη και δουλεμενη πολυ καλα ως εχει.
Δηλαδη να παει και να τα παιξει η πρωταθλητρια ομαδα με λιγες προσθηκες πανω στις αφαιρεσεις που θα γινουν.
Ιδια αμυντικη γραμμη, μια αλλαγη στο κεντρο Καμαρα(;) αντι Μαρκος Αντονιο και ισως Θυμιανης αντι για Τσιγγαρα, ιδιοι μεσοεπιθετικοι και μια αλλαγη μπροστα με φορ αντι για τον Σαματα.
Λογικοτατο φανταζει αυτο καθως η ομαδα ειναι δεμενη και δουλεμενη πολυ καλα ως εχει.
- loukas karadimos
αυτα να τα βλεπουν αυτοι που για αυτα τα σκουπιδια κανανε το φορουμ Βαγδατη δεκα μερες μετα το πιο παπαρατο πρωταθλημα ολων των εποχωνs44 έγραψε:δεξια επάνω, το "Μια ανασα απο τη Σαλτσμουργκ" δεν υπάρχει ονλαιν, το έχει κατεβάσει ο κουραμπιέςalexgarcia6 έγραψε:
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!!!
ψυχραιμια και οπως με το αγωνιστικο, ετσι και με το μεταγραφικο στο τελος θα κανουμε την σουμα μας
η ομαδα μας εχει στειλει πολλες φορες κουβα ειτε για καλο ειτε για κακο..