Εσυ καλά τα λες, αλλά η αρθρογραφία του συγκεκριμένου χτες, ουσιαστικά του χρεώνει την ήττα.renegade έγραψε:Το μοιραίος δεν σημαίνει αυτόματα και κακός.
Ήταν μοιραιος γιατί οι δύο φάσεις του...το τετ α τετ και η πάσα που δεν πέρασαν θα μπορούσαν να αλλάξουν όλη την Ροή του παιχνιδιού
7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
-
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ωραία και σεβαστά όλα αυτά
Όταν σε φάσεις όπως του 12ου αν δεν κάνω λάθος λεπτού, βγάλει την απλούστατη παράλληλη μπαλιά στον ζιφκοβιτς
Και όταν μάθει να σουτάρει σωστά
Και όταν αποκτήσει αξια λόγου μεση-μακρινη μεταβίβαση
Και όταν είναι σε θέση να εκτελέσει αξιοπρεπώς κανένα κόρνερ ή φάουλ
Όταν δηλαδή κάνει τα βασικά που κάνουν τα σημαντικά δεκάρια σε όλο το σύμπαν
Τότε ξυπνήστε με να γιορτάσουμε μαζί την τεράστια χρηματιστηριακή αξία του
Μέχρι τότε θα λέω εντάξει καλός αλλά ίσως και όχι
Την άποψη μου για το αν έπρεπε να τον πουλήσουμε την είπα το καλοκαίρι
Εφόσον είναι το βασικό δεκαρι του ΠΑΟΚ και επειδή ακριβώς θα μπορούσε να έχει μεγάλες προοπτικές, η ομάδα καλείται και να τον στηρίξει αλλά και να τον προστατέψει αλλά και να τον εκμεταλλευτεί στο χορτάρι
Όταν σε φάσεις όπως του 12ου αν δεν κάνω λάθος λεπτού, βγάλει την απλούστατη παράλληλη μπαλιά στον ζιφκοβιτς
Εφόσον είναι το βασικό δεκαρι του ΠΑΟΚ και επειδή ακριβώς θα μπορούσε να έχει μεγάλες προοπτικές, η ομάδα καλείται και να τον στηρίξει αλλά και να τον προστατέψει αλλά και να τον εκμεταλλευτεί στο χορτάρι
Θεωρω παντως οτι ειδικα για τοπ πρωταθληματα, ο Ντελιας εχει μεγαλυτερες πιθανοτητες να κανει καριερα ως 8αρο-10ρο παρα ως 10ροεξτρεμ
Εγώ πάντως ακόμα απορώ πως δεν έκανε την πρώτη πάσα που ήταν η πιο εύκολη από όλες. Αυτή στο 7ο λεπτό.
Δόθηκε offside αλλά αν έμπαινε γκολ θα μετρούσε. Το βράδυ η cosmote πάγωσε τη φάση στο ξεκίνημα και ο Ντέλιας ήταν ακριβώς στη γραμμή.
Η πρώτη φωτο είναι μετά την πρώτη επαφή που σηκώνει κεφάλι.
Η δεύτερη φώτο είναι όταν αρχίζει να χαμηλώνει για να κάνει τρίπλα προς τα δεξιά.

Μπορούμε να πούμε πολλά για τις αποφάσεις και τα τελειώματα του Ντέλια, άλλοι με υπερβολή άλλοι με υπομονή.
Αυτή τη φάση εγώ όμως δεν τη καταλαβαίνω.
Έχει σηκώσει κεφάλι εχει δει το συμπαίκτη και αποφασίζει να κάνει τρίπλα.
Δεν είναι θέμα κακής απόφασης. Δεν είναι φεύγω 3 με 2 και πρέπει να αποφασίσω αν θα πασάρω ή θα σουτάρω και επιλέγω το λάθος.
Και δεν είναι κακό ή υπερβολικό να ζητάμε από τον πιο επιδραστικο μας παίκτη να δώσει μια απλή πάσα των 10 μέτρων στον συμπαίκτη του που βγαίνει μάτι με το τέρμα.
Δόθηκε offside αλλά αν έμπαινε γκολ θα μετρούσε. Το βράδυ η cosmote πάγωσε τη φάση στο ξεκίνημα και ο Ντέλιας ήταν ακριβώς στη γραμμή.
Η δεύτερη φώτο είναι όταν αρχίζει να χαμηλώνει για να κάνει τρίπλα προς τα δεξιά.

Μπορούμε να πούμε πολλά για τις αποφάσεις και τα τελειώματα του Ντέλια, άλλοι με υπερβολή άλλοι με υπομονή.
Δεν είναι θέμα κακής απόφασης. Δεν είναι φεύγω 3 με 2 και πρέπει να αποφασίσω αν θα πασάρω ή θα σουτάρω και επιλέγω το λάθος.
Και δεν είναι κακό ή υπερβολικό να ζητάμε από τον πιο επιδραστικο μας παίκτη να δώσει μια απλή πάσα των 10 μέτρων στον συμπαίκτη του που βγαίνει μάτι με το τέρμα.
Είναι απίστευτο πώς στο μεγαλύτερο οπαδικό φόρουμ του ΠΑΟΚ συντελείται τέτοια αποδόμηση του μεγαλύτερου περιουσιακού στοιχείου της ομάδας και ενός εκ των καταλητών τις περσινής επιτυχίας.
Μπράβο μας
Μπράβο μας
Να προστατευσουμε τον καλύτερο Έλληνα παίκτη και μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ. Καλοπιστη και αυστηρή κριτική ναι, όχι ισοπέδωση και ευτελισμο.
Πρέπει να γίνει πιο απλός στο παιχνίδι του και να βελτιώσει το σουτ του.
Ειδικά το δεύτερο.
Ειδικά το δεύτερο.
Rene αν αναφέρεσαι στο δικό μου ποστ, το ίδιο ακριβώς έκανα με το Σαματα πέρυσι στον αγώνα της Λεοφωρου στο 2-2. Και το ίδιο θα κάνω για τον οποιοδήποτε παίκτη αγωνίζεται στην ομάδα μας είτε έχει πλούσιο ταλέντο είτε όχι. Πάνω από όλα όταν βλέπω έναν αγωνα της ομάδας μας με ενδιαφέρει τι γίνεται στο χορταρι προκειμένου να κερδίζει ο ΠΑΟΚ. Για χρήματα, μπάτζετ, περιουσιακά στοιχεία, συμβόλαια δεν έχω γράψει ποτέ και τίποτα οπότε δεν μπορώ να προσεγγίσω από αυτή τη σκοπιά την αγωνιστική απόδοση του Ντέλια.
Ούτε ανθρωποφαγια ούτε μανία έχω με το παιδί. Όλοι είναι ίσοι στα δικά μου μάτια και ότι καλό ή κακό νομίζω ότι κάνουν και μου κινεί το ενδιαφέρον το μοιράζομαι στο φορουμ.
Ούτε ανθρωποφαγια ούτε μανία έχω με το παιδί. Όλοι είναι ίσοι στα δικά μου μάτια και ότι καλό ή κακό νομίζω ότι κάνουν και μου κινεί το ενδιαφέρον το μοιράζομαι στο φορουμ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Πέμ 26 Σεπ 2024, 23:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Δηλαδή εσυ έχεις δει ότι ο Ντελιας ΔΕΝ τα κάνει αυτά ;;;Equalizer έγραψε:Ωραία και σεβαστά όλα αυτά
Μόνο στο σουτ θα συμφωνήσω.
- figurehead4
Αυτή η φάση όμως είναι η πιο εύκολη για να καταλάβουμε τι γίνεται με το παιδί αυτό. Οι ποδοσφαιριστές έχουν ελάχιστο χρόνο για να αποφασίσουν τι θα πράξουν σε κάθε τέτοια φάση ή σαν το τετ α τετ στο 45'. Πόσο μάλλον σε αυτό το επίπεδο, που οι ταχύτητες ανεβαίνουν.marsantos έγραψε:
Ο μόνος σίγουρος και ορθός τρόπος να πράξουν σωστά είναι το ένστικτο. Για να λειτουργήσουν σωστά με το ένστικτο βέβαια, εκτός από ατελείωτες ώρες προπόνησης, πρέπει να έχουν και αυτοπεποίθηση και όχι δεύτερες σκεψεις. Όταν βλέπεις λοιπόν τον Ντέλια που ξέραμε, να σκέφτεται τι θα κανει σε παρόμοιες φάσεις, είναι ξεκάθαρα έλλειψη αυτοπεποίθησης.
Και τώρα το γενικευω marsantos, δεν τα γράφω για σένα. Απλώς μου έδωσες την ευκαιρία να τα πω.
Την έλλειψη αυτοπεποίθησης του την προκαλούμε πρώτοι απ όλους εμείς οι ίδιοι οι οπαδοί. Κάνει καμία τρίπλα παραπάνω, βουίζει ο τόπος "είναι ατομιστης". Κάνει κανένα σουτ παραπάνω "παίζει για την πάρτη του". Κάνει κανένα μέτριο παιχνίδι "το επίπεδο του δεν είναι ακόμη για μεγάλα πράγματα". Δείτε μόνο μέσα εδώ τι γίνεται κάθε φορά που δεν είναι τέλειος, μην πούμε για τα σοσιαλ και τα κωλοραδιόφωνα. Αλλά και την κερκίδα που η μουρμούρα όλο και αυξάνει.
Ώρες ώρες θεωρώ ευλογία να μην έχουμε Έλληνες παίχτες, για να μην τους διαλύουμε την ψυχή με αυτό που τους κάνουμε. Χίλιες φορές ξένοι να μην ξέρουν τι λέμε και να μας έχουν γραμμένους στ αρχίδια τους
Αν θέλουμε να παίξει ο Ντέλιας σε μας αυτό που μπορει, γιατί αλλού θα το κάνει σίγουρα αφου θα βρει υγεία, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να του δώσουμε κουράγιο στην επόμενη στραβή και να δείξουμε πως τον πιστεύουμε. Αλλιώς και τα 20 που θα πάρουμε όταν φυγει, από κάποιους χαζούς προφανώς σαν της Σάλτσμπουργκ και της Μπενφίκα, που δεν ξέρουν μπάλα όσο εμείς, άχρηστα θα μείνουν, αφού θα κάψουμε και τον επόμενο.
Μιλάμε για τους ίδιους οπαδούς που έχουν στηρίξει (σωστά) τον Σαμάτα και πιο παλιά τον Βαρελα που αναστήθηκε μετά, αλλά στο δικό τους παιδί είναι άτεγκτοι και σκληροί. Ντεμεκ για το καλό του. Η στήριξη και η εμπιστοσύνη είναι το καλό του. Φωνάζουμε για τον Τάισον, ΟΚ, αλλά όχι για αυτόν τον παιχταρά. Που στο κάτω κάτω δεν την έκανε να κονομησει και να ησυχάσει αλλού. Έμεινε δω να ακούει πόσο λίγος είναι. Κι από τον Νανάσι είπαν κάποιοι!!! Θα μου πεις εδώ τον συγκρίνουν με τον Μουργκ, στον Νανασι κόλλησες;
Ξέρετε πότε ο Ντέλιας θα παίξει όπως μπορεί στον ΠΑΟΚ; Οταν πάψει να τον νοιάζει ο ΠΑΟΚ και το τι λέμε εμείς οι πάνσοφοι και παίξει μόνο για την πάρτη του. Απλώς ειναι πολύ καλό παιδί για να το κάνει.
Αντε πάμε να τον διαλύσουμε τελείως. Έχουμε Μουργκ εμείς, δεν μασαμε
Μπράβο ρε μαν...marsantos έγραψε:Εγώ πάντως ακόμα απορώ πως δεν έκανε την πρώτη πάσα που ήταν η πιο εύκολη από όλες. Αυτή στο 7ο λεπτό.
![]()
Αυτήν την φάση έψαχνα όλο το απόγευμα αλλά δεν την βρήκα και δεν έκανα το ποστ που ήθελα...
Αυτή η φάση είναι η πιο κομβική του Ντελια για μένα..και όχι οι άλλες που λεν οι υπόλοιποι...
Στην συνέχεια της φάσης όντως δίνει την πάσα στο Τσαλοφ...όταν έχει κλειστεί από 3...

Εκτος απ το ποστ του Equalizer που ειναι μηδενιστικο μπορεις να μας δωσεις ενα αλλο παραδειγμα αποδομησης του Ντελια;renegade έγραψε:Είναι απίστευτο πώς στο μεγαλύτερο οπαδικό φόρουμ του ΠΑΟΚ συντελείται τέτοια αποδόμηση του μεγαλύτερου περιουσιακού στοιχείου της ομάδας και ενός εκ των καταλητών τις περσινής επιτυχίας.
Μπράβο μας
Η 1 αντε 2 αποψεις που τον ''αποδομουν'' δεν χαρακτηριζει το φορουμ...
Οποτε καλο ειναι να μην γραφονται πραγματα μονο για να δημιουργουν εντυπωσεις.
Figure όπως ξέρεις εγώ μιλάω πάντα ποδοσφαιρικά και δεν χρησιμοποιώ χαρακτηρισμους Δεν έχω τίποτα με κανέναν παίκτη. Έχω κάνει κριτική σε Αντρέ, Σαματα, Μπάμπα, Μιχαηλίδη, Κοταρσκι, Ντεσποντοφ, Ντελια, Καμαρά κτλ. Έλληνες, ξένοι, μικροί, μεγάλοι, αμυντικογενεις, επιθετικογενεις. Σε όλους εχω κάνει κριτική με προσεκτικό λεξιλόγιο και εκφράσεις. Μιλάμε για μπάλα και μοιραία θα εκφράσουμε την άποψη μας για αυτό που βλέπουμε. Δε γίνεται μόνο να απονεμουμε εύσημα και όταν κάτι δε μας αρέσει να μην το σχολιάσουμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο.figurehead4 έγραψε:
...
Κι επειδή δεν έχω κόλλημα με τις απόψεις μου, μου άρεσε πολύ αυτό που έγραψες. Είναι κάτι το οποίο δεν το είχα σκεφτεί. Θα αρχίσω να το παρατηρώ αν όντως το παιδί έχει τέτοιο θέμα. Δεν μπορώ να σου πω εκ πρώτης ανάγνωσης ότι βλέπω κάτι τέτοιο γιατί κάποιος με έλλειμμα αυτοπεποίθησης θα κρυβόταν την ώρα του αγώνα, θα φοβόταν τη μπάλα, θα την έδιωχνε κατευθείαν από τα πόδια του και σίγουρα θα έπαιζε πιο safe....
Και τώρα το γενικευω marsantos, δεν τα γράφω για σένα. Απλώς μου έδωσες την ευκαιρία να τα πω.
Την έλλειψη αυτοπεποίθησης του την προκαλούμε πρώτοι απ όλους εμείς οι ίδιοι οι οπαδοί.
...
Όμως εκφράζεις μια άλλη άποψη που χρήζει παρατήρησης. Μιλάς για μια διστακτικοτητα στις κινήσεις του που όντως βλέποντας το παιχνίδι του μπορείς να δώσεις μια τέτοια ερμηνεία.
Θα συμφωνήσω όμως στη ρίζα του προβλήματος που αναφέρεις.
Ότι δλδ πρόκειται για κάτι πνευματικό.
Έχω τις σκέψεις μου αλλά θα τις εκθέσω άλλη στιγμή που δε θα είναι όλα τα φώτα πάνω του γιατί τώρα όντως υπάρχει ενταση γύρω από το πρόσωπό του. Το μόνο που θα πω και το έχω πει αρκετές φορές είναι ότι άλλος Ντέλιας υπήρχε μέχρι το Χαριλάου το περυσινό στην κανονική διάρκεια και άλλος από εκεί και μετά. Νομίζω ότι έχει χαλάσει το μυαλό του γιατί συνεχώς ακουγόταν ότι είναι σούπερ παικταράς αλλά δεν έχει τελειώματα. Είναι σούπερ τριπλαδορος αλλά γκολ δε βάζει. Και όλο αυτό του χάλασε το μυαλό.. Ψάχνεται να αποδείξει πράγματα κι έχει χάσει την απλότητα και το αυθόρμητο.
Αρκετά για το Ντέλια.
Έχουμε ματς την Κυριακή. Απίστευτης αξίας..
-
- Επικοινωνία:
Μοιραίος χθές. Θύμισε ( στο δικό μου μυαλό τουλάχιστον ) Κλάους στο καταραμένο ματς με Ajax. Κάτι πρέπει να κάνει με το σουτ του το οποίο είναι πολύ αδύναμο και να καθαρίσει το μυαλό του πριν την τελική πάσα η σουτ όπου εδώ και πολύ καιρό κάνει πάντα την χειρότερη επιλογή. Ένας συνοπαδος ( νομίζω ο CCCP ) ανέφερε τον Τζόλη. Με Τζόλη λοιπόν στις ευκαιρίες που πέταξε χθές ο Ντελιας θα μιλούσαμε όχι απλά για νίκη στην πόλη αλλά για θρίαμβο. Άλλωστε η λεπτομέρεια πάντα κάνει την διαφορά. Τεσπά...... συνεχίζουμε και πάμε να ξορκίσουμε την Κυριακή τον κακό μας δαίμονα του Jürgen Μάντζιου ευελπιστώντας παράλληλα ο Ντελιας να ξαναθυμησει τον παίκτη που ήταν πριν γίνει η πρόταση απο Salzburg.
- Montrealiotis