Δυστυχώς η ευτυχώς δεν έχω την ανάγκη να κάνω το κομμάτι μου σε κανένα, ποσό μάλλον σε έναν άγνωστο.astral έγραψε:Συνεχισε να κανεις το κομαμτι σου αφου περνάς καλά με αστειακια και "παραλληλα συμπαντα".Psuxo_logos έγραψε:Αδερφέ μου πραγματικά και πάλι με όλο τον σεβασμό και σαν να σε έχω απέναντι μου και πίνουμε καφεδάκι, σε ρωτώ: ποιοι είναι οι τόσοι παίκτες που ήρθαν και ποια κενά κάλυψαν και σε ποιες θέσεις έδωσαν το κάτι παραπάνω;
Sent from my iPhone using Tapatalk
btw, ουτε ο Ναρεη εφυγε, ουτε οι μεταγραφες εχουν τελειώσει ακομα. 1-2 κενά εχουν μείνει στο ροστερ και υπαρχει ακόμα χρονος να καλυφθουν. Στο κανονικό συμπαν.
Και ξερεις πολύ καλά ποιοι ηρθαν και ποιοι εφυγαν.
δηλαδη αν επαιζε ο Οζντοεφ, θα ερχοσουν να παραπονεθεις γιατι εφυγε ο Τσαουσης και ο Καργας ....paokmaniak έγραψε:Eφυγαν - Ολιβειρα , Καντουρι, Μπισεσβαρ, Κουρτιτς, Νταντας , Ιγκασον, Καργας , Αουγκουστο, Tσαουσης και ρωτα παιζει να φυγει ο Ναρειastral έγραψε: Tι εννοείς "μόνο πουλάς"? Τόσοι παικτες ηρθαν.
Το μονο πραγματικο προβλημα ειναι ηα πουσια του Οζντοεφ και δε φταιει ο Ιβαν που δεν προεβλεψε ότι θα κληρωθούμε με τους παπαρες απο τη Βρετανια που μπορουν να κανουν εξυπναδες με τις πλατες της ουεφα και να κοβουν παικτες απο τους αντιπαλους.
Ηρθαν - Σαματα, Οζντοεφ, Τσιγγαρας , Μπαμπα, Εκογκ ....
Το μονο πραγματικο προβλημα η απουσια Οζντοεφ...
δεν αποκλείεται βέβαια με αυτα που διαβαζουμε καθε μερα.
Συνέχιζε να ζεις στην δίκη σου πραγματικότητα λοιπόν, αφού εσυ περνάς καλά σε αυτήν.
Δεν έχω όρεξη να σου εξηγήσω με ποδοσφαιρική ανάλυση γιατί είμαστε αποδυναμωμένοι αλλά εφόσον είσαι γνωστης θα το αντιληφθείς και μόνος σου, σίγουρα.
Sent from my iPhone using Tapatalk