Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Ποιοι μωρε κοστισαν κοντα και πανω απο μυριο? Ελεος δηλαδη...Η ειναι ηλιθιοι η μας περνανε για ηλιθιους...Ο Μιτριτσα που μονη αλλη προταση ειχε απο τη Κραιοβα? Ο Σιντκλει που ειχε να παιξει 2 χρονια? Ο Τειλορ που μεχρι πριν 2 χρονια ηταν ερασιτεχνης? Ο Ακπομ που ηταν εκτος ομαδας? Οκ Ολιβειρα και Κουρτιτς το ξεραμε απο το καλοκαιρι αυτοι οι δυο ηταν οι μονοι.
Ο μιτριτα δε θεωρώ ότι ήταν φθηνος

Απλά ακόμα και με 400-500χιλιαρικα θα έβρισκες 10φορες καλύτερο.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τα λάθη γίνανε!
Δυστυχώς.

Το θέμα είναι να διορθωθούν!

Έστω 2 κανονικοι παίκτες πρέπει να έρθουν!

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

sourmenetes έγραψε:
obanebane έγραψε:Μας δουλεύουν μέσα στα μούτρα μας.
Έδωσαν δηλαδή συμβόλαια κοντά στο εκατομυριο σε Τέιλορ,Σιντκλει και Μιτριτσα;
Νομίζει ο κύριος ότι απευθύνεται σε τίποτα ηλίθιους;
Δεν υπάρχει γιατρειά.
Να ζητήσετε επαφή από το σάιτ με την ΠΑΕ και να απαντήσουν σε κάποια σοβαρά ερωτήματα.
Για τευλορ δε νομιζω

Μιτριτα λογικά είναι στο κοντά στο κύριο, 600-700

Κουρτιτς στο 1,2 μαζί με το δανεισμο

Ακπομ θεωρώ κοντά στο μυριο

ΣΙΝΤΚΛΕΥ δεν ξερω

Το άλλο θέμα που θέτεις αρχίζει και γυρναει όλο και πιο πολύ στο μυαλό μου, και θα το θέσω

Ο κουτσιανικουλης της ρουμανιας λοιπον 600-700 χιλιαρικα και ο Ακπομ προερχομενος απο τραγικη χρονια κοντα στο μυριο...
Καλα αν ο Τειλρο παιρνει πανω απο 250 χιλιαρικα, θα πρεπει να εκτελεστει δημοσια οποιος μας τον φορτωσε!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ε οταν λεμε φτηνος δεν λεμε παικτης του 100ρικου ρε sourme αλλα αλλο ειναι το το κοντα στο μυριο και αλλο το 500-600.000 που και παλι δεν ειναι το κοστος τοσο το προβλημα.Βεβαια τωρα που εχω πιει και μια γουλια καφε αν εσεις διαβαζετε αυτο :

«Δεν έχω εικόνα ότι ο Λουτσέσκου ζήτησε παίκτες και δεν ήρθαν στον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω αν ο Τζιοβίνκο δεν ήρθε λόγω Ελλάδος. Ο παίκτης πάντως δεν ήρθε. Οι παίκτες που ήρθαν ήταν επιλογή προπονητή. Περί απεριόριστου μπάτζετ είναι λόγια που ειπώθηκαν πριν από αρκετά χρόνια. Ο ΠΑΟΚ μέχρι πριν μερικούς μήνες είχε θέμα με το FFP. Γίναν οι επιλογές που ήθελε ο προπονητής. Όχι όλες βέβαια. Γίναν όσες επιλογές του Λουτσέσκου ήταν εφικτές. Το να μην έρθει τεχνικός διευθυντής ήταν και παραμένει νομίζω στρατηγική απόφαση του Ιβαν Σαββίδη για να υπάρχει πιο άμεσα επαφή του προπονητή με τις μεταγραφές. Το βάρος της επιλογής των παικτών το παίρνει ο Λουτσέσκου και ένα ρόλο πιο αναβαθμισμένο τον παίρνει το σκάουτινγκ. Όσοι φαντάζονται ένα μοντέλο ότι υπάρχει ένας τεχνικός διευθυντής που λύνει και δένει είναι λάθος. Σε κάθε ομάδα υπάρχει τμήμα σκάουτινγκ που προτείνει παίκτες σε αυτόν και τον προπονητή. Μην δαιμονοποιούμε το σκάουτινγκ. Ο ρόλος του προπονητή είναι πιο αναβαθμισμένος, όπως και ο ρόλος του σκάουτινγκ».

Kαι βγαζετε ασφαλη συμπερασματα για τον τροπο λειτουργιας της ΠΑΕ,τα θερμα μου συγχαρητηρια...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

sourmenetes έγραψε:Τα λάθη γίνανε!
Δυστυχώς.

Το θέμα είναι να διορθωθούν!

Έστω 2 κανονικοι παίκτες πρέπει να έρθουν!

Η πιο σιγουρη συνταγη για να αποτυχεις ειναι να αναθεσεις σ αυτον που ηδη απετυχε να διορθωσει το λαθος του.
Δεν βλεπω να εχει αλλαξει τπτ στον τροπο λειτουργιας της ΠΑΕ που να δειχνει πως μεσα σε 1 μηνα ολο κι ολο θα καταφερουν να διορθωσουν τα λαθη ενος ολοκληρου καλοκαιριου.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τα λογια Δουκα και μαλιστα μισολογα ειναι ξεκαθαρο πριονισμα Λουτσεσκου ,ειναι ντροπιαστικα και αν απηχουν αποψεις της παε σαφη ενδειξη οτι ο Ρουμανος παει για φαγωμα.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Όχι έπρεπε ν αφήσει τη κατάσταση όπως έχει ώστε να πριονιστεί ο κακός ιβαν για χάρη του λουτσεσκου της επιστροφής τ οποίου ξαναλέω ήταν Ταλιμπάν δεν άκουγε τίποτα
Αυτό μάλιστα θα ήταν προς το συμφέρον κ το δικό του αλλά κ της ομάδας
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αρα ο τρόπος λειτουργίας της ΠΑΕ ειναι εξαιρετικος ,για ολα φταιει ο κακος ρουμανος που φορτωσε ακριβα παλτα το ροστερ και μετα απορείτε γιατι υπαρχουν και παραμενουν τα ιδια ατομα στη ΠΑΕ επι σειρά ετων ενω ενα σκασμο ΤΔ και προπονητες εχουν βγει αχρηστοι.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Δεν νομιζω πως εν προκειμενω το διακυβευμα ειναι αν αντι για τον Λουτσεσκου θα πριονιστει ο Ιβαν, αλλα περισσοτερο αν και κατα πόσο θα πεσουν οι ευθυνες στα εδω στελεχη της ΠΑΕ.
Διαχρονικα καλυπτουν τον κ@λο τους πισω απο τον εκαστοτε ΤΔ ή προπονητη.
Συμφωνα λοιπον με τα οσα ειπε ο Δουκας, εχουμε ενα εξαιρετικα οργανωμενο και αναβαθμισμενο τμημα σκαουτινγκ, που μαμει και δερνει, και με το οποιο συνεργαστηκε ο αναβαθμισμενος (με το στανιο) Λουτσεσκου, που ζητησε ΤΔ αλλα ποιος τον ακουσε, και αντι να διαλεξει καποιους αλλους καλυτερους απο τους παμπολλους που περιλαμβανουν οι λιστες μας, διαλεξε να πεταξει κοντα στα 5-6 μυρια για να φερει τον Μιτριτσα τον Τειλορ κλπ...

υγ. το αυτο με τον Τζοσουα
ariskatiforos

Αν ειπώθηκε κάποιο ψέμα πολύ απλά το λέω για Τρίτη τεταρτη φορά ας βγάλει μια δήλωση ο προπονητής π να διαψεύδει …τοσο απλό κ τόσο κατανοητό
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

joshua έγραψε:Ε οταν λεμε φτηνος δεν λεμε παικτης του 100ρικου ρε sourme αλλα αλλο ειναι το το κοντα στο μυριο και αλλο το 500-600.000 που και παλι δεν ειναι το κοστος τοσο το προβλημα.Βεβαια τωρα που εχω πιει και μια γουλια καφε αν εσεις διαβαζετε αυτο :

«Δεν έχω εικόνα ότι ο Λουτσέσκου ζήτησε παίκτες και δεν ήρθαν στον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω αν ο Τζιοβίνκο δεν ήρθε λόγω Ελλάδος. Ο παίκτης πάντως δεν ήρθε. Οι παίκτες που ήρθαν ήταν επιλογή προπονητή. Περί απεριόριστου μπάτζετ είναι λόγια που ειπώθηκαν πριν από αρκετά χρόνια. Ο ΠΑΟΚ μέχρι πριν μερικούς μήνες είχε θέμα με το FFP. Γίναν οι επιλογές που ήθελε ο προπονητής. Όχι όλες βέβαια. Γίναν όσες επιλογές του Λουτσέσκου ήταν εφικτές. Το να μην έρθει τεχνικός διευθυντής ήταν και παραμένει νομίζω στρατηγική απόφαση του Ιβαν Σαββίδη για να υπάρχει πιο άμεσα επαφή του προπονητή με τις μεταγραφές. Το βάρος της επιλογής των παικτών το παίρνει ο Λουτσέσκου και ένα ρόλο πιο αναβαθμισμένο τον παίρνει το σκάουτινγκ. Όσοι φαντάζονται ένα μοντέλο ότι υπάρχει ένας τεχνικός διευθυντής που λύνει και δένει είναι λάθος. Σε κάθε ομάδα υπάρχει τμήμα σκάουτινγκ που προτείνει παίκτες σε αυτόν και τον προπονητή. Μην δαιμονοποιούμε το σκάουτινγκ. Ο ρόλος του προπονητή είναι πιο αναβαθμισμένος, όπως και ο ρόλος του σκάουτινγκ».

Kαι βγαζετε ασφαλη συμπερασματα για τον τροπο λειτουργιας της ΠΑΕ,τα θερμα μου συγχαρητηρια...
Συμφωνω απολυτα οπως και με τα υπολοιπα που εγραψες
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

ariskatiforos έγραψε:Αν ειπώθηκε κάποιο ψέμα πολύ απλά το λέω για Τρίτη τεταρτη φορά ας βγάλει μια δήλωση ο προπονητής π να διαψεύδει …τοσο απλό κ τόσο κατανοητό
Ρε συ, εντάξει.

Δεν γουστάρεις τον Λουτσεσκου. Το εμπεδώσαμε.

Φταίει για τις μεταγραφές που έγιναν, γι αυτές που δεν έγιναν, για τον Covid, για την παγκόσμια οικονομική κρίση, την κλιματική αλλαγή και πάει λέγοντας.

Έχεις κάνει καμία 100αρια ποστ μετά από το τελευταίο ματς και μας το έχεις εξηγήσει με κάθε τρόπο που είναι διαθέσιμος.

Είπαμε, το εμπεδώσαμε.

Ε μετα την 100η φορά αρχίζει και καταντάει κουραστικό ρε φιλε.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Λέει κάποιος πως ο Λουτσέσκου είναι αλάνθαστος? Φυσικά και κάνει λάθη, όλοι κάνουν λάθη.
Το θέμα είναι αν τα λάθη του είναι αυτά που αναφέρεις.
Π.χ. Λέει ο Δούκας πως όλες οι μεταγραφές είναι κοντά στο εκατομμύριο. Πιστεύεις πως ο Τέιλορ είναι κοντά στο εκατομμύριο? Πιστεύεις πως ο Μιτριτσα παίρνει από τον ΠΑΟΚ κοντά στο εκατομμύριο? Για τον Ακπομπ εγώ θυμάμαι λέγανε στα σαιτς το συμβόλαιο του διαπραγματεύονταν η ομάδα να είναι μισό μισό με την Μιντλεσμπρο. Έχει ο Ακπομπ συμβόλαιο κοντά στο εκατομμύριο?
Προφανώς η ομάδα έχει λίστες παικτών. Προφανώς το σκαουτινγκ κάνει ανεπαρκέστατη δουλειά, και πρέπει να βελτιωθεί. Μου κάνει εντύπωση κιόλας γιατί το μάτι του Κωστικου πχ πραγματικά κόβει, το έχουμε δει και παλιά όταν με τα ψέματα είχε φέρει παικταράδες.

Σε κάθε περίπτωση το θέμα προπονητή δεν πρέπει να ανοίξει αυτή τη στιγμή, ακόμα και αν ο Λουτσέσκου έκανε λάθη.
Ο Λουτσέσκου είναι αντικειμενικά καλός προπονητής με τα κολλήματα του και πάρα πολύ καλός ψυχολόγος, έχει πάρα πολύ καλό προπονητικό τιμ μαζί του, και έχει αποδείξει την αξία του.
Το πρόβλημα του ρόστερ θα το βρει μπροστά του κάθε προπονητής, πρέπει να γίνουν σωστές μεταγραφές, πρέπει να σταματήσουμε να ψάχνουμε μόνο για δανεικούς και ελεύθερους λες και είμαστε η Λάρισα και ο Λεβαδειακός, πρέπει να έρθει ένας Τεχνικός διευθυντής να το συντονίσει όλο αυτό.

Υ.Γ. Καλά κάνει και ο Λουτσέσκου και ο Δούκας και προστατεύουν τον Σαββίδη όμως καλό θα ήταν στην ΠΑΕ να κοιτάξουν γιατί παίκτες όπως ο Μουργκ ο Τέιλορ ο Μιτριτσα και τόσοι άλλοι καταλήγουν στον ΠΑΟΚ με εξωφρενικά συμβόλαια ενώ ποτέ δεν θα τους έπαιρνε ούτε ο αστερας τριπολης
ariskatiforos

εγω φιλε τη κοινη λογικη παραθετω απο εκει κ περα επειδη κ εγω κουραστηκα με την απουσια της κ την λουτσεσκιαδα δε θα τη συνεχισω
η πραγματικοτητα ας μιλησει απο μονη της
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

joshua έγραψε:Ε οταν λεμε φτηνος δεν λεμε παικτης του 100ρικου ρε sourme αλλα αλλο ειναι το το κοντα στο μυριο και αλλο το 500-600.000 που και παλι δεν ειναι το κοστος τοσο το προβλημα.Βεβαια τωρα που εχω πιει και μια γουλια καφε αν εσεις διαβαζετε αυτο :

Βγάζουμε ασφαλή συμπεράσματα για το ότι μας περνάνε για χάπατα και για άλλη μια φορά κρύβονται ανοργανωσιά και ανικανότητα πίσω από αποδιοπομπαίους τραγους, που πολύ πιθανό να είχε προβλεφθεί και αυτός ο ρόλος τους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”