τι εννοείς;Miles έγραψε:
Το άρθρο το διάβασες; Αυτό πάει σε όλους.
Σας πήρε στον λαιμό του ο gpap.
Εσύ το διάβασες;
Και δεν σε εξοργίζει η αναφορά σε ''παοκτσήδες'';;;
τι εννοείς;Miles έγραψε:
Το άρθρο το διάβασες; Αυτό πάει σε όλους.
Σας πήρε στον λαιμό του ο gpap.
Και εγώ αυτό καταλαβαίνω....Miles έγραψε:Σίγουρα δεν εννοεί ότι οι συγκεκριμένες κοινωνικές κατηγορίες είναι τα κατακάθια, έχουν μόνιμα παραβατική συμπεριφορά κλπ. Σκεφτείτε σε επεισόδια με την αστυνομία ένας μπάτσος να χρησιμοποιούσε πιστόλι εναντίον οπαδού, αυτό λέει, και απλά χρησιμοποίησε ως παράδειγμα το μεγαλύτερο οπαδικό κίνημα. Τι έγινε, τώρα δεν μας βολεύει επειδή το διαβάζουμε λάθος;
παντελώς λάθος αντίληψη του κειμένου του αρθρογράφου, ή σκοπίμως διαστρέβλωση του περιεχομένου του.Miles έγραψε:Σίγουρα δεν εννοεί ότι οι συγκεκριμένες κοινωνικές κατηγορίες είναι τα κατακάθια, έχουν μόνιμα παραβατική συμπεριφορά κλπ. Σκεφτείτε σε επεισόδια με την αστυνομία ένας μπάτσος να χρησιμοποιούσε πιστόλι εναντίον οπαδού, αυτό λέει, και απλά χρησιμοποίησε ως παράδειγμα το μεγαλύτερο οπαδικό κίνημα. Τι έγινε, τώρα δεν μας βολεύει επειδή το διαβάζουμε λάθος;
Α ρε gpap! Δεν έχεις καταλάβει ούτε τι λέει το κείμενο, ανεξάρτητα από την αναφορά σε μας.gpap έγραψε:παντελώς λάθος αντίληψη του κειμένου του αρθρογράφου, ή σκοπίμως διαστρέβλωση του περιεχομένου του.Miles έγραψε:Σίγουρα δεν εννοεί ότι οι συγκεκριμένες κοινωνικές κατηγορίες είναι τα κατακάθια, έχουν μόνιμα παραβατική συμπεριφορά κλπ. Σκεφτείτε σε επεισόδια με την αστυνομία ένας μπάτσος να χρησιμοποιούσε πιστόλι εναντίον οπαδού, αυτό λέει, και απλά χρησιμοποίησε ως παράδειγμα το μεγαλύτερο οπαδικό κίνημα. Τι έγινε, τώρα δεν μας βολεύει επειδή το διαβάζουμε λάθος;
Από εσένα, που μας ρώτησες αν διαβάσαμε και το κείμενο....
Το κείμενο ξεκινάει για ''μπαχαλάκηδες και δικαιωματιστές'', για να καταλήξει σε ''βίαιες αντιδράσεις'' και ''καταστάσεις όπως στην Γαλλία''.
Το πως εσύ βλέπεις να ''υμνεί το μεγαλύτερο οπαδικό κίνημα'', με προσπερνάει.
Σε λίγο θα μας πεις πως ο τύπος είναι και οπαδός του ΠΑΟΚ, και το έγραψε για να ''την πει'' στους αλλόθρησκους οπαδούς.
Τσουβάλιασμα κάνει, δεν το αντιλαμβάνεσαι.
Μπαχαλάκηδες, Ρομά, δικαιωματιστές, εξεγερμένοι, και .... παοκτσήδες.
Προσπαθεί να μας αναγάγει σε μια ''ομάδα ανθρώπων'' που σπεύδουν να ''τα σπάσουν'' ακόμη και όταν έχουν άδικο (σύμφωνα με την βασική προσέγγιση της θέση του αρθρογράφου), που βγαίνουν και κάνουν μπάχαλο επειδή δεν μπορούν να συμβιβαστούν με την ''νομιμότητα'' (πάλι σύμφωνα με την βασική προσέγγιση του αρθρογράφου).
Προφανώς είναι πολύ καλά καμουφλαρισμένη η άποψη αυτή, ώστε να μην γίνεται κατανοητή από όλους.
Αλλά είναι άλλο το να μην πιάνεις το βαθυστόχαστο της σκοπιμότητας, και άλλο να θεωρείς πως η αναφορά αυτή ''υμνεί το μεγαλύτερο οπαδικό κίνημα''.
τα είπες ξεκάθαρα, συμφωνώ σε όλα. Είσαι παλικάρι.Totem_pk έγραψε:Αε οτιδήποτε παραβατικό οπουδήποτε μπαίνει συνέχεια το Παοκτσηδες το οπαδοί του ΠΑΟΚ κλπ κλπ. Γίνεται μανούρα με Ολυμπιακούς και Γιαννιώτες και αποκαλούνται οπαδοί. Μαχαιρώνουν βάζελοι έξω από την γάδα γαύρο και είναι οπαδοί. Δέρνουν ΑΕΚ της στην Αθήνα 60χρονων γιατί φορούσε φανέλα της Χάρτινης και είμαι οπαδοι.
Μόνο εμείς είμαστε στοχοποιημένοι και αποκαλουνται τα φυντάνια μας με το όνομα του ΠΑΟΚ.
Θεωρώ ότι γιαυτο θα έπρεπε κάπως να μεριμνήσει η ΠΑΕ γιατί αφορά το όνομα της εταιρίας μας.
Υ.Γ. Δεν θέλω να παρεξηγηθώ ότι υποστηρίζω τα ζαβλακωμένα που μου έχουν κάνει τόσες και τόσες ζημιές στην ομάδα μου. Δεν τα θέλω ούτε στο γήπεδο ούτε πουθενά κοντά στην ομάδα μου. Αλλά άλλο αυτό και αλλο η συνεχής αναφορά του οποίου θέματος και η σύνδεση του με την ομαδάρα μου. Ακόμη και αυτός ο γελοίος που έγραψε αυτά παραπάνω σε αυτήν την ρότα είναι. Να βάλει το όνομα του ΠΑΟΚ δίπλα σε κάθε παραβατικό άλλων καταστάσεων και θεμάτων. Αλλά το κάνει ηθελημένα.
Η παράθεση του κειμένου, είχε να κάνει με την αναφορά σε ''παοκτσήδες''.Miles έγραψε:...
Α ρε gpap! Δεν έχεις καταλάβει ούτε τι λέει το κείμενο, ανεξάρτητα από την αναφορά σε μας.