Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από Gospi »

Luigi Vampa έγραψε:
Gospi έγραψε:Παντως μερικοι εχετε μεγάλη πλακα.
Περσι οποιος τολμουσε να ασκησει κριτικη ηταν εχθρος του ΠΑΟΚ γτ ασκει κριτικη αντι να πανηγυριζει για το νταμπλ.
Φετος οποιος ασκει κριτικη ειναι εμπαθης και κακως ασκει τωρα κριτικη γτ αυτα ειναι λαθη περσινα και προπερσινα...
Τελικα ποτε ειναι το σωστο ταιμινγκ για κριτικη σε μια εταιρια?
Ποτε δικαιουμαστε να λεμε αυτα που βλεπουμε?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σς μένα πάει αυτό;
Όχι
ειναι γενικο σχολιο, γτ θυμαμαι οτι πέρσι εκραζα για τον τραγικο σχεδιασμο και την οργανωση του κλαμπ και μου την πεφταν εδώ μεσα οτι ειμαι καταστροφολογος και μιζερος που μετα απο νταμπλ εγω τα εβλεπα ολα μαυρα.
Φετος που ειναι ολα μαυρα τελικα ακουω εδω μεσα ατακες οτι δικαιολογουμαστε γτ τα καναμε κωλο περσι...
Γ αυτο ρωταω και εγω. Ποτε θα ασκησουμε κριτικη τελικα? Γιατι μ αυτα και μ αυτα εχουμε φτασει σε επιπεδα προ Σαββιδη, να ξεπουλαμε αρον αρον γτ δεν εχουμε σαλιο (σε επισημο επίπεδο ομαδας, λογω ffp)

Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

obanebane έγραψε: με τον simba για τον jairo.

ωχ και λολ.

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΑΜΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ! :lol: :lol: :lol:
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Δύο στοιχεία σου ξεφεύγουν Demir.
1. O Aκπομ λόγω της τραγικής παρουσίας ενός προπονητή έριξε τη χρηματιστηριακή αξία όπως και πολλοί άλλοι.
2. Με 600χιλ ή ταβάνι τα 800χιλ έμπειρο φορ που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ δε βρίσκεις. Τουλάχιστον καλύτερο από ΆΚπομ.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Κι εγώ έλεγα να κρατήσουμε τον Όλσεν να τον πουλούσαμε στη Ρόμα, να μην παίρναμε τον Μπερμπατοφ, να πουλούσαμε τον Τουρσουνίδη, να μην ανανέωναμε τον Κλάους, να προσέχαμε την τελευταία φάση με τη σλάβια στην έδρα της, να μην ανανέωναμε Βαρέλα, να μην αφήναμε τον Μπάνε να ασχολήθεί με την ΚΑΕ και να διώχναμε τον δημόπουλο και τον φασούλα πριν μας πουλήσουν.

Αλλά είναι τόσο άσχετοι αυτοί που παίρνουν αποφάσεις.
Τον πούλο ρε, τα δελτία σας μέσα γαμώ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τουλαχιστον φανταζομαι πως συμφωνουμε ολοι πως απο τη στιγμη που θα φυγει ο Ακπομ,νεος επιθετικος θα πρεπει να βρισκεται στις προπονησεις μεσα στην επομενη εβδομαδα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δεδομενα

1)οι παίκτες δεν είναι τόσο κακοί όσο φανήκαν φέτος.

2)επαιξε μεγάλο ρόλο ο προπονητής στο να πέσει και η συνολική απόδοση της ομάδας αλλά και των παικτών ατομικά.

3)επαιξε μεγάλο ρόλο και η διάθεση των παικτών στην εικόνα τους.

4)οι πωλήσεις είναι αναγκαίες ώστε και να πάρουμε χρήμα αλλά και να φύγουν κάποια συμβόλαια.

5)στη μετά κορωνοιου εποχή όλα είναι διαφορετικά και σε μεγάλο βαθμό θα πέσουν και τα ποσά και οι μεταγραφές.

6)αυτο δε σημαίνει ότι θα ξεπουλησουμε.

7)τους παίκτες που αποθεωναμε πέρυσι καλό θα είναι να μην τους υποτιμάμε.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Luigi Vampa έγραψε:
obanebane έγραψε:Για χιλιους δυο λογους θα θελει ενας Αγγλος να παιξει εστω στην τσαμπιονσιπ και οχι στην Τουρκια,ειδικα αυτη την εποχη.
Να στο πω και αλλιως,να διαβασουμε ρε αδερφε οτι ηρθε μια προταση απο το νησι και την απεριψε ο παιχτης και ας ειναι και απο λιγκ ουαν,μια γαμημενη προταση.

Ενας Άγγλος που δεν έχει βγει ποτέ απτό νησί να καταλάβω ότι θέλει να πάει Τσάμπιονσιπ γιατί έχει ενδοιασμούς να πάει έξω. Ο Ακπομ έχει δοκιμάσει κ Τσάμπιονσιπ κ Βέλγιο κ Ελλάδα, άρα το Άγγλος από μόνο του σαν στοιχείο στην περίπτωση του Ακπομ δεν είναι το καταλυτικό στοιχείο. Τα λεφτά σε συμβόλαιο που θα πάρει στην Τουρκία δε νομίζω να τα βρει σε ομάδα Τσάμπιονσιπ κ επίσης είναι καλύτερο πρωτάθλημα, έχει προκριματικά ΤΣ.Λ κ βάλτε στην εξίσωση ότι ο Ακπομ έχει στόχο εθνική Νιγηρίας κ για να μπει εκεί μέσω Τσάμπιονσιπ είναι πιο δύσκολο. Φίλε Cellophan θέλω να πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση με τη χρονιά που έκανε να τον πάρει ομάδα από Πρεμιερσιπ

Διαφωνω σε ολα οσα γραφεις,βασικος φορ σε ομαδα τσαμιονσιπ,παιρνει καλα λεφτα,η τσαμπιονσιπ ειναι καλυτερο πρωταθλημα απ το Τουρκικο,με πολλα περισσοτερα ματια επανω του,πιο ευκολα θα εχει κληση στην εθνικη απο εκει.
Δε γινεται ενας αγγλος να προτιμαει Τουρκια (που βραζει σε ολα τα επιπεδα) απο την εστω δευτερη κατηγορια των καλυτερων διοργανωσεων ποδοσφαιρου παγκοσμιως.
Πιο πολυ με πειθει αυτο το 40% που λεει ο παρολος (ομολογω δεν το ηξερα) ποσοστο μεταπωλησης του παιχτη μεσα στο νησι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Πέμ 30 Ιούλ 2020, 10:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

makispaspartou έγραψε:Επίσης είναι αστείο να συζητάμε ότι (ξε)πουλάμε ΆΚπομ και θα πάρουμε άλλον επιπέδου Πρίγιο.. Ο Πρίγιο μόνο για συμβόλαιο θέλει 2 μύρια. Προφανώς και θα ψάξουν ελεύθερο με ταβάνι τα 800χιλ που έπαιρνε ο Άκπομ.
Άρα θα πάμε με Σβι, λαχείο, Κούτσια.. Αποδυναμωμένοι σαφώς εκτός κι αν το λαχείο βγει παικταράς και ο Κούτσιας αποκάλυψη της δεκαετίας.

Που ξέρεις τι συμβόλαιο ζητάει ο πριγιο;;

Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Sick Bastard έγραψε:ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΑΜΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ! :lol: :lol: :lol:

Ένα αμπαλο όρθιο σκουποξυλο.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Σεβαστό obanebane
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Sick Bastard έγραψε:
obanebane έγραψε: με τον simba για τον jairo.

ωχ και λολ.

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΑΜΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ! :lol: :lol: :lol:

Αν και τον ειχα τελειως για πεταμα τον βραζιλιανο,τελικα δεν τα πηγε τοσο ασχημα οσο περιμενα,στους πρωτους σκορερ του Κροατικου μονιμα και σε ομαδα που ειναι απο τις 2-3 καλυτερες της χωρας.
Φανταζομαι,ο σιμπαρος περιμενε πολλα περισσοτερα απο αυτον,οποτε συναντηθηκαμε καπου στη μεση. :lol: :mrgreen:
Παντως για τον τουριστα τον Τουντορ,δεν επεσα εξω ουτε χιλιοστο. ;)
makispaspartou

Δε νομίζω φέτος το πρόβλημα να ήταν ο Άκπομ ούτε ο Σβιντέρσκι.
Όταν πουλάς τον Κουλούρη με 3,5 εκ και ποσοστό μεταπώλησης 20% είναι αποτυχία να πουλήσεις τον Άκπομ με λιγότερα από 5 εκ.
Αποτύχαμε κύριοι και ας το παραδεχτούμε. Κρατάμε έναν ανεκδιήγητο προπονητή όχι γιατί τον πιστεύουμε αλλά γιατί δε θέλουμε να προστεθεί στο ήδη μεγάλο έλλειμμα η αποζημίωσή του. Πουλάμε ένα project τουλάχιστον των 5 εκ αξία μισοτιμής γιατί πρέπει να παρουσιάσουμε πωλήσεις και έσοδα. Άλλωστε θα πωληθούν μόνο όσοι μπορούν να φέρουν προτάσεις. Και αυτοί είναι οι Γιαννούλης, Άκπομ, Λημνιός, Πέλκας ίσως και Σβιντέρσκι, Ίνγκασον. Αν εσείς το βλέπετε θετικό οιωνό για το επόμενο πρωτάθλημα εγώ θα πω ότι δεν ξεκινάμε καλά και δεν περιμένω κάτι διαφορετικό από τα φετινά.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

ο καλός οιωνός είναι τα αετόπουλα, που έδειξαν το δρόμο πως πρέπει να κινηθούμε.
makispaspartou

sourmenetes έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Επίσης είναι αστείο να συζητάμε ότι (ξε)πουλάμε ΆΚπομ και θα πάρουμε άλλον επιπέδου Πρίγιο.. Ο Πρίγιο μόνο για συμβόλαιο θέλει 2 μύρια. Προφανώς και θα ψάξουν ελεύθερο με ταβάνι τα 800χιλ που έπαιρνε ο Άκπομ.
Άρα θα πάμε με Σβι, λαχείο, Κούτσια.. Αποδυναμωμένοι σαφώς εκτός κι αν το λαχείο βγει παικταράς και ο Κούτσιας αποκάλυψη της δεκαετίας.

Που ξέρεις τι συμβόλαιο ζητάει ο πριγιο;;

Αν παίρνει 4 εκ στην Αραβία πόσα θα ζητάει δηλαδή? Αυτό δηλαδή σου έκανε εντύπωση? Εσύ πιστεύεις ότι πουλάμε Άκπομ με 2 εκ για να δώσουμε συμβόλαιο πάνω από 1 εκ?
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Gospi έγραψε:Παντως μερικοι εχετε μεγάλη πλακα.
Περσι οποιος τολμουσε να ασκησει κριτικη ηταν εχθρος του ΠΑΟΚ γτ ασκει κριτικη αντι να πανηγυριζει για το νταμπλ.
Φετος οποιος ασκει κριτικη ειναι εμπαθης και κακως ασκει τωρα κριτικη γτ αυτα ειναι λαθη περσινα και προπερσινα...
Τελικα ποτε ειναι το σωστο ταιμινγκ για κριτικη σε μια εταιρια?
Ποτε δικαιουμαστε να λεμε αυτα που βλεπουμε?

:lol:

ενα δικιο το χεις!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”