Abel Fernando Moreira Ferreira
- Notorious4
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Μεταγραφές δε θέλει πάντως όπως λέει και καλά κάνει γιατί ούτε αυτούς που έχει δεν μπορεί να διαχειριστεί. Καλά για το σχόλιο ότι σήμερα έπαιξε και ο αντίπαλος είναι τραγικό.
- Μπαρκαρούτσος
Ε καλά ναι, ντροπή του να λέει ότι παίζει ο αντίπαλος. Τι μ@λ@κ@ς να πούμε, πού είδε τους άλλους 11 στο γήπεδο; Έγκλημα το 0-2, έπρεπε να κερδίσουμε 0-90 (ένα γκολ ανά λεπτό).
Το γήπεδο και τα αποτελέσματα είναι ο καθρέφτης, αυτού που δεν μπορεί να διαχειριστεί το ροστερ..... 

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Notorious4
Τι μ@λ@κ@ς που όταν η ομάδα δεν βλέπεται πετάει την αμπαλη δικαιολογία έπαιζε και ο αντίπαλος και δεύτερον με τον τρόπο που το λέει είναι ότι σήμερα δεν ήταν φιλικό για να έχουν πάτημα να λένε οι άλλοι τα δικά τους.
- Μπαρκαρούτσος
Η ομάδα δεν βλέπεται;
0-2 με 16 τελικές (7 ο αντίπαλος) σε χαλάνε;
Εντάξει, βγαίνε να κράζεις στις ήττες για να νιώθεις δικαιωμένος, οκ...δε γαμιέται.
Αλλά και στις νίκες;
Δεν λέω παίξαμε μπαλάρα, αλλά ήμαρτον... Ο άνθρωπος δεν έχει χάσει και πάει ολοταχώς για πρωτάθλημα.
0-2 με 16 τελικές (7 ο αντίπαλος) σε χαλάνε;
Εντάξει, βγαίνε να κράζεις στις ήττες για να νιώθεις δικαιωμένος, οκ...δε γαμιέται.
Αλλά και στις νίκες;
Δεν λέω παίξαμε μπαλάρα, αλλά ήμαρτον... Ο άνθρωπος δεν έχει χάσει και πάει ολοταχώς για πρωτάθλημα.
- sourmenetes
- Moderator
Με 11 πίσω έπαιζε ο αντίπαλος στο πρώτο ημίχρονο κατά κύριο λόγο, συνυπολογιζοντας ότι και μεις δεν ήμασταν καλοί. Έπαιξε ρόλο αυτό.
Επίσης δεν είπε μόνο αυτό. Μίλησε και για κακές πάσες από εμάς, πράγμα το οποίο σου δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα όταν ο άλλος παίζει με πούλμαν πίσω, γιατί ουσιαστικά ψάχνεις τη μία εξαιρετική πάσα που θα σε βγάλει μπροστά στο τέρμα.
Κακές πάσες είχαμε και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά με ανοιχτό αντίπαλο δεν έχεις μεγάλο θέμα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επίσης δεν είπε μόνο αυτό. Μίλησε και για κακές πάσες από εμάς, πράγμα το οποίο σου δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα όταν ο άλλος παίζει με πούλμαν πίσω, γιατί ουσιαστικά ψάχνεις τη μία εξαιρετική πάσα που θα σε βγάλει μπροστά στο τέρμα.
Κακές πάσες είχαμε και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά με ανοιχτό αντίπαλο δεν έχεις μεγάλο θέμα.
- Notorious4
Δεν με χαλάνε και για μένα μέχρι στιγμής λίγα έχει προσφέρει στην ομάδα γιατί ακόμα αποκομίζεις την δουλειά του λουτσεσκου και την αρχιδα τη νοοτροπία που έχουν οι παίχτες μας.Ποιο πολύ με τον Branco τα έχω βέβαια αλλά ο συγκεκριμένος εμένα δεν μου λέει κάτι.
Στην Ευρώπη απέτυχε.
Ντέρμπι δεν έχει κερδίσει.
Ο οποιοδήποτε μέτριος προπονητής του παίρνει το δίπλωμα Δωνης, Κωστενογλου.
Έχει απαξιώσει αρκετούς παίχτες με τις εμμονές του.
Και τελος όταν η ομάδα δεν τραβάει μιλάει για κάρμα και γίνω γιανγκ και ότι έπαιζε και η άλλη ομάδα.
Στην Ευρώπη απέτυχε.
Και τελος όταν η ομάδα δεν τραβάει μιλάει για κάρμα και γίνω γιανγκ και ότι έπαιζε και η άλλη ομάδα.
Δηλαδή από την πορεία στην Ελλάδα σχολιαζεις μόνο ότι δεν πήραμε ντέρμπι; μονόπλευρη και αδικη κριτική, για έναν που ήρθε με παίκτες που δεν ήταν δικές του επιλογές πάει την ομαδα τραίνο, και παίζει καλλιτερα από πέρσι.....
- sourmenetes
- Moderator
Δεν μπορεί σε αυτά που πετυχαίνει να είναι δουλειά λουτσεσκου και σε όσα αποτυγχάνει να είναι δική του. Πρέπει να αποφασίσουμε...
Ναι στην Ευρώπη τον έστησαν με τον Αγιαξ, όποιος αρχίσει και λέει ότι χάσαμε φασεις κτλ κτλ θα του συνιστησω γιατρό, αλλά έπρεπε να περάσει στο γιουροπα.
Οσον αφορά τα ντέρμπι, βγάζω εκτός το ματς με χαρτι(καθαρή αυτοκτονία των παικτών) και αυτό με το γαβρο γιατί πάντα σε ματς με τον βασικό αντίπαλο τα θεωρώ διαφορετικά ματς. Είχε όμως σοβαρά λαθη στο ματς με γαβρο στο δεύτερο ημ.
Στα ματς με ρουλη και βαζελο, ναι δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε.
Μην επικαλουμαστε όμως όπου θέλουμε το μέταλλο και τη νοοτροπία λουτσεσκου και όπου θέλουμε όχι.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι το ΣΟΚ της απώλειας λουτσεσκου φεύγει τώρα από την ομάδα. Η ομάδα όμως δε θεωρώ πως έχει κάτι που να μοιάζει με την περσινή.
Εμμονές έχουν όλοι μα όλοι οι προπονητές. Να πάρεις από το Σάντος που ξεκίναγε ενδεκάδα από το σορλεν και Ιβιτς και όλοι τον βρίζανε.. Να πάρεις από Ιβιτς που δεν έβγαζε Σακχοφ και κανιας και πέταξε στον πάγκο τον φερεπλη χαριση... Να πεις για τζαλμα που δεν έβγαινε από 11αδα Ιβιτς και Λουτσεσκου, να πεις για πριγιο που ακόμα και στο ματς κυπέλλου στη Ραφήνα επαιζε και δεν έπαιζε ο ακπομ... Το πνευμονι του μαουριτσιο επί 2 χρονια με λουτσεσκου βγήκε.
Δεν τα λέω για να σε πείσω ότι δεν έχει εμμονές, απλά θεωρώ πως για το φίλαθλο κοινό όλοι έχουν εμμονές.
Ναι στην Ευρώπη τον έστησαν με τον Αγιαξ, όποιος αρχίσει και λέει ότι χάσαμε φασεις κτλ κτλ θα του συνιστησω γιατρό, αλλά έπρεπε να περάσει στο γιουροπα.
Οσον αφορά τα ντέρμπι, βγάζω εκτός το ματς με χαρτι(καθαρή αυτοκτονία των παικτών) και αυτό με το γαβρο γιατί πάντα σε ματς με τον βασικό αντίπαλο τα θεωρώ διαφορετικά ματς. Είχε όμως σοβαρά λαθη στο ματς με γαβρο στο δεύτερο ημ.
Στα ματς με ρουλη και βαζελο, ναι δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε.
Μην επικαλουμαστε όμως όπου θέλουμε το μέταλλο και τη νοοτροπία λουτσεσκου και όπου θέλουμε όχι.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι το ΣΟΚ της απώλειας λουτσεσκου φεύγει τώρα από την ομάδα. Η ομάδα όμως δε θεωρώ πως έχει κάτι που να μοιάζει με την περσινή.
Εμμονές έχουν όλοι μα όλοι οι προπονητές. Να πάρεις από το Σάντος που ξεκίναγε ενδεκάδα από το σορλεν και Ιβιτς και όλοι τον βρίζανε.. Να πάρεις από Ιβιτς που δεν έβγαζε Σακχοφ και κανιας και πέταξε στον πάγκο τον φερεπλη χαριση... Να πεις για τζαλμα που δεν έβγαινε από 11αδα Ιβιτς και Λουτσεσκου, να πεις για πριγιο που ακόμα και στο ματς κυπέλλου στη Ραφήνα επαιζε και δεν έπαιζε ο ακπομ... Το πνευμονι του μαουριτσιο επί 2 χρονια με λουτσεσκου βγήκε.
Δεν τα λέω για να σε πείσω ότι δεν έχει εμμονές, απλά θεωρώ πως για το φίλαθλο κοινό όλοι έχουν εμμονές.
- abc_o_ karpouzas
εσυ εισαι αυτος που λεμε .....Notorious4 έγραψε:Δεν με χαλάνε και για μένα μέχρι στιγμής λίγα έχει προσφέρει στην ομάδα γιατί ακόμα αποκομίζεις την δουλειά του λουτσεσκου και την αρχιδα τη νοοτροπία που έχουν οι παίχτες μας.Ποιο πολύ με τον Branco τα έχω βέβαια αλλά ο συγκεκριμένος εμένα δεν μου λέει κάτι.
Στην Ευρώπη απέτυχε.
Όταν παίζεις σε μια διοργάνωση θεωρείς ότι ας πουμε ειναι εύκολα να διαχειριστείς ενα μεγάλο ρόστερ.. Ρόστερ το οποίο ουσιαστικά βρήκε τη 2η μέρα της προετοιμασίας.. Και όχι τα αποτελέσματα και το μέταλλο που λές δεν ειναι μονο δουλειά του λουτσε, έχει αλλάξει η μισή ομάδα..αυτά δεν τα λές. Με βασικούς ινγκι,μισιτς,ντουγκλας και σβιντέρσκι.. Αν θεωρείς τις αλλαγές λίγες πάω πασοNotorious4 έγραψε:Μεταγραφές δε θέλει πάντως όπως λέει και καλά κάνει γιατί ούτε αυτούς που έχει δεν μπορεί να διαχειριστεί. Καλά για το σχόλιο ότι σήμερα έπαιξε και ο αντίπαλος είναι τραγικό.
- abc_o_ karpouzas
καφενειο...
γιατι το διαγραψατε ρε τσακαλια???
διαβασατε καλα τι λεει για τον προπονητη του ΠΑΟΚ??
ειπαμε να ακουγωντε ολοι αλλα καποια στιγμη επιτελους πρεπει να τραβηξετε κοκκινη γραμμη...
......[Ο οποιοδήποτε μέτριος προπονητής του παίρνει το δίπλωμα Δωνης, Κωστενογλου......]
δεν τραβαμε τα βυζια μας ...λεω εγω.. αντε επιτελους με τους ...διπλωματουχους ....
γιατι το διαγραψατε ρε τσακαλια???
διαβασατε καλα τι λεει για τον προπονητη του ΠΑΟΚ??
ειπαμε να ακουγωντε ολοι αλλα καποια στιγμη επιτελους πρεπει να τραβηξετε κοκκινη γραμμη...
......[Ο οποιοδήποτε μέτριος προπονητής του παίρνει το δίπλωμα Δωνης, Κωστενογλου......]
δεν τραβαμε τα βυζια μας ...λεω εγω.. αντε επιτελους με τους ...διπλωματουχους ....
- sourmenetes
- Moderator
Ναι το έσβησα. Γράφει την άποψη του, είναι δεκτή και σεβαστή. Το να εποτιθεσαι φραστικα δεν το αφήνουμε ABC. Πρώτη μέρα γράφεις;;;
Και έτσι όπως το έγραψες είναι παρεξηγησιμο..
Τωρα αν θεωρεί τον κωστενογλου καλύτερο ή το γιδωνη, πρόβλημα του! Ας απολαύσει τη γίδινη μπάλα του 5-6ου γιδωνη και το εξωπραγματικο passing game του πάτερ, Ωπα ξέχασα έφεραν το φεραρι τώρα..
Βίτσια είναι αυτά...
Και έτσι όπως το έγραψες είναι παρεξηγησιμο..
Τωρα αν θεωρεί τον κωστενογλου καλύτερο ή το γιδωνη, πρόβλημα του! Ας απολαύσει τη γίδινη μπάλα του 5-6ου γιδωνη και το εξωπραγματικο passing game του πάτερ, Ωπα ξέχασα έφεραν το φεραρι τώρα..
Βίτσια είναι αυτά...
- abc_o_ karpouzas
να πω οτι δεν τα λες καλα ???
δεν μπορω ...ενα δικαιο το εχεις....
τεσπα ...παμε παρακατω
αιμα και αμμος.....τον ατρομητο να κερδισω
δεν μπορω ...ενα δικαιο το εχεις....
τεσπα ...παμε παρακατω
αιμα και αμμος.....τον ατρομητο να κερδισω
Λέει δεν θέλει μεταγραφές και δεν θέλει να φύγει κανείς. Βρε ποιον μου θυμίζει ποιον?
Αμπελ άρχισες να λουτσεσκιζεις και Μ αρέσει...σε λίγο θα βάλεις και σκουφάκι.
Και αν και η ομάδα δείχνει να παίζει με το χειρόφρενο σηκωμένο και όχι πάνω από το 60-70% των δυνατοτήτων της, πλέον από τη στιγμή που εστρωσες την αμυντική βιομηχανία δεν φοβάμαι τίποτα.
Όσο για σήμερα,με τον Μάτος πλέον να παίζει τόσο ψηλά η ομοιότητες με την περσινή ομάδα ήταν πάρα πολλές.
Το μεγαλύτερο κέρδος όλων των παραπάνω... ότι πλέον στα μάτια των παικτών έφυγε ο φόβος και επέστρεψε η πίστη
Αμπελ άρχισες να λουτσεσκιζεις και Μ αρέσει...σε λίγο θα βάλεις και σκουφάκι.
Και αν και η ομάδα δείχνει να παίζει με το χειρόφρενο σηκωμένο και όχι πάνω από το 60-70% των δυνατοτήτων της, πλέον από τη στιγμή που εστρωσες την αμυντική βιομηχανία δεν φοβάμαι τίποτα.
Όσο για σήμερα,με τον Μάτος πλέον να παίζει τόσο ψηλά η ομοιότητες με την περσινή ομάδα ήταν πάρα πολλές.
Το μεγαλύτερο κέρδος όλων των παραπάνω... ότι πλέον στα μάτια των παικτών έφυγε ο φόβος και επέστρεψε η πίστη