8. Douglas Augusto

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Miles

Re: 8. Douglas Augusto

Δημοσίευση από Miles »

Πώς γίνεται τώρα να είναι της πλάκας για κάποιους και να τον πουλάμε με 5,5-6 εκ. σε ομάδα τοπ πρωταθλήματος δεν ξέρω.

Η ειρωνεία είναι ότι όταν ήρθε ίσως ήταν από τις αφορμές για να φύγει ο Λουτσέσκου, ανακοινώθηκε μαζί με Στοχ την επόμενη μέρα νομίζω, και όταν επέστρεψε έγινε από τους βασικούς και αναντικατάστατους. Και για να προλάβω τους "φίλους" Λουτσέσκου, τότε ο προπονητής ζητούσε έτοιμο παίχτη για το κέντρο και ο Βραζιλιάνος, όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν.
Α και να μην ξεχάσω, άλλος ένας παίχτης που είχε πτώση στην εξέλιξή του επί Λουτσέσκου...
Μια ματιά θα ρίχνουμε και στη Ναντ φέτος.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

«ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΝΑΝΕΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΟΚΚΙΝΕΣ»

3.5 ηρθε, 6 φερνει και φευγει με 20% ποσοστο μεταπωλησης αν ισχυουν τα νουμερα.

Προσημο: ΘΕΤΙΚΟ

Παικταρα μου καλη συνεχεια, σε ευχαριστουμε
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Στο καλό παικταρά μου...
Να σου πάνε όλα καλά...έπαιξες καλή μπάλα για την ΠΑΟΚΑΡΑ..

Ήσουν ένας εν ενέργεια διεθνής βραζιλιάνος..

Αντιος ομπρε
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Αν συνεχίσει όπως την τελευταία χρονιά, θα γίνει ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής.

Αν συνεχίσει όπως τα πρώτα χρόνια, σε 2 χρόνια μαξ θα γυρίσει πίσω στη Βραζιλία.

Ελπίζω να γίνει το πρώτο. Ευχαριστούμε για την σπουδαία περσινή χρονιά. Πιστεύω χωρίς αυτόν ούτε Ευρώπη δεν θα βγαίναμε.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Αυτο το παιδι ενω ποδοσφαιρικα εχει στοιχεια σπανια κατι στο μυαλο του κολαει. Μακαρι να το βρει και να μεγαλουργησει εκει που παει.
Εκανα κωλοτουμπα απιστευτη και εκει που δνε ηθελα να τον βλεπω τωρα θεωρω οτι θα λειψει στην ομαδα.
Καλος παικτης. Και προσφερε. Καλη τυχη να εχει το παλικαρι.

Υ.Γ. Και εδω που τα λεμε 22 χρονων ηρθε στην ομαδα και μετα σοβαρο προβλημα υγειας. Εδω ανδροθηκε. Ισως περιμεναμε πολλα στην αρχη του σε εμας και γιαυτο να τον κριναμε τοτε λαθος.

Υ.Γ.2 θα ηθελα να εμενε και αυτος μαζι με Μαξιμοβιτς και Οζντοεφ
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Καλή επιτυχία τρελέ

Έκανες τρομερή χρονιά πέρσι κράτησες το κέντρο μόνος σου και ότι κ να λένε αρκετοί είσαι παικτουρι
akis_1987

Δημοσίευση από akis_1987 »

Φεύγει το καλύτερο σου χαφ, σε ήδη λειψό κέντρο με τεραστια ΑΝ αντικατάστασης και πριν απο παιχνίδια αυξημένης δυσκολίας για ευρωπαϊκή πρόκριση (έστω ο επαναληπτικός μιας και ειναι τιμωρημένος αύριο). Ολα αυτά για μόλις 5,5 εκατομμύρια και ενώ η Κορινθιανς έχει 30% ποσοστό μεταπώλησης. Ο ΠΑΟΚ δλδ θα πάρει κάτι λιγότερο απο 4 εκατομμύρια. Και ενω πλήρωσες 3,5 εκ για να τον πάρεις.

Επιπλέον το συμβόλαιο του παίκτη λήγει σε 3 χρόνια αρα δεν υπάρχει κανένας φόβος να τον χάσεις ελεύθερο.

Deal για κλάματα.
Και απλά είναι Τετάρτη.

ΥΓ: Σε ηλικία 26 ετών με τα καλυτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια μπροστά του.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Πως προκύπτει το 30% ποσοστό μεταπώλησης της Κορίνθιανς παιδιά;
Γιατί προσωπικά είδα σε tweet από Βραζιλία να μιλούν για 15%, όπου στην αρχική πρόταση στα 5 εκ. το υπολόγιζαν στα 750 χιλ.
Στα 5,5 εκ. το κέρδος για τους Βραζιλιάνους είναι στα 825 χιλ και για τον ΠΑΟΚ μένουν 4.675.000 ευρώ.
Ενώ φαίνεται πως έχουμε εξασφαλίσει και ένα 20% ποσοστό μεταπώλησης, που δεν το λες απίθανο δεδομένης της ηλικίας του παίκτη και του πρωταθλήματος στο οποίο πάει, να τον πουλήσουν στα επόμενα 2-3 χρόνια με τα διπλάσια χρήματα.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Εγώ ούτε 3,5 θυμάμαι να τον είχαμε αγοράσει, έπαιζε ανάμεσα σε 2,5-3, ούτε κάτι για 30% ποσοστό.
akis_1987

Σε καποιο σχετικό άρθρο το διάβασα(και το 3.5 και το 30%). Είτε 15% ειναι, είτε 30% , ειτε 3, ειτε 3.5 δεν αλλάζει και πολύ την προσωπική μου αξιολόγηση για το deal.

Το 20% που φαίνεται να εξασφαλίζουμε είναι μεν ένα καλό ποσοστό μεταπώλησης αλλα και καθαρός τζόγος(βλ Τζολη κτλ).

Μιλάμε για ενα παίκτη που είναι απο τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας (μαζι με Κωνσταντελια, Κοταρσκι, Κουλιε) σε καλη ποδοσφαιρική ηλικία και με συμβόλαιο που ληγει το 2026.
icue

Δημοσίευση από icue »

Το συμβολαιο που ληγει το 2026, το υπεγραψε ο παικτης γιατι δεν θα του κλειναμε τον δρομο αν ερχοταν προταση απο μεγαλο πρωταθλημα.
akis_1987

Αν αυτό όντως υπήρχε ως προϋπόθεση για την ανανέωση θα είχε μπει στο συμβόλαιο ως ρητρα. Και εγω προφανώς δεν είμαι κατα των πωλήσεων αλλά πρέπει να καταβάλλεται και το αντίστοιχο τίμημα. Και τη συγκεκριμένη πωληση με βάση το υπάρχον ροστερ και τις δεδομένες συνθηκες με ευρωπαϊκά προκριματικά και ανταγωνισμό τη θεωρώ αποτυχία.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

3,5Μ και 30% μεταπώληση είχε κοστίσει ο Esiti, που ήρθε την ίδια εποχή. O Douglas, σύμφωνα με τις σημειώσεις μου εκείνης της εποχής, είχε στοιχίσει 3Μ με άγνωστο ποσοστό μεταπώλησης.
Καλώς φεύγει με αυτά τα λεφτά, κάκιστα όμως χωρίς να έχει έρθει ο αντικαταστάτης του.
black death

Δημοσίευση από black death »

Απωλεια στο 10 πασπαρτου σε σκληρα ματς. Για πιο πισω αποδεδειγμενα επικινδυνος. Προβλεψη με ρισκο οτι θα τον φαει ο παγκος εκει.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

πραγματικά αυτοί που γράφουν για αποτυχία, αντιλαμβάνονται τι σημαίνει "αυτάρκεια", ένας βασικός στόχος του Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ;
Μήπως νομίζουν πως αυτάρκεια σημαίνει να χώνει συνεχώς χρήματα ο πρόεδρος;

Αυτάρκεια σημαίνει πως η ομάδα θα αυτοσυντηρείται χωρίς να απαιτούνται ξένα κεφάλαια.
Και ένας τρόπος είναι να αγοράζει παίχτες με 10 δραχμές (για τους παλιούς), να τους ανεβάζει την αξία και να τους πουλάει μετά 20 δραχμές.
Απο τις 20 δραχμές, θα δίνει τις 14 δραχμές για να φέρνει τον αντικαταστάτη του παίχτη και θα του περισσεύουν και χρήματα.

Αν έρθει ο Μαξίμοβιτς με δαπάνη γύρω στα 3μμύρια, θεωρώ την κίνηση επιτυχημένη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”