Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
agios

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Δημοσίευση από agios »

pilotos έγραψε:εντάξει πέθανα ρε μλκςςςςςςςςςςςς
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

https://twitter.com/UEFAComPiotrK/statu ... 1840230400

https://twitter.com/paokfutbol/status/8 ... 5504072705
Άστο pilot έχω στείλει το paokmania σε άλλα επίπεδα...βιτρίνα είμαι τα είπαμε κάποιος με σπρώχνει.. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Καλημερες!

Πολυ χάρηκα με όσα διαβασα απο Ντεσπε αλλα κυριως απτους Πολωνους!
Μακαρι να τα δουμε όλα στο γηπεδο και πολυ συντομα μαλιστα!

Μπράβο στο Μιχελ για την απροβληματιστη ολοκλήρωση του ντιλ.

Με ενα βαρβάτο 8αρι, που να ξερει μπαλα, στυλ καστρο, θαμαστε πολυ καλα πιστεύω..

Η επιλογη Ανσα, μπορεί οντως να ηταν για μπακ απ, οπως θαταν το λογικο αλλωστε..

Υ.Γ.
Kostas_Peraia4 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Το σημαντικοτερο είναι οτι αυτοι οι ποδοσφαιρισται θα ερθουν να κουμπωσουν σε μια ομαδα που ξέρει τι θελει να κανει μεσα στο γηπεδο απλως δεν της βγαινει ως τωρα μονο η ουσια-μονο το γκολ.
Μολις ειπες την μεγαλυτερη αληθεια και αποκαλυψες τον λογο που δεν πετυχε το μεγαλυτερο ποσοστο των προηγουμενων μεταγραφων μας
Μαγκες, καλα τα κουμπωματα, ακρως σημαντικη η δημιουργία Ομαδας, αλλα και ο Σαντος θα σας ελεγε οτι χωρις Βιερινια, θαμασταν η μιση ομαδα απτη μεση κ μπροστά (στο δογμα του Πεπ)..

Υ.Γ. αγιε, άστα σαπια, self-promotion και ετσι :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Banksy έγραψε:θα πας δηλαδή αλήθεια για υποδοχή στο αεροδρόμιο;
Αν μου πεί κάποιος ώρα αλλα να είναι σίγουρο πάμε ρε να κάνουμε τον ψηλό λίγο να καταλάβει που έχει έρθει!
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Ξέρει κάποιος???
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Κρισιμη μερα παντως η σημερινη και ειδικα οι επομενες 48 ωρες :mrgreen: .Χωρις πλακα οδευουμε στην 4η μερα απο την στιγμη που βγηκε προς τα εξω το ενδιαφερον για τους 2 παικτες και οσο καθυστερουν οι ανακοινωσεις υπαρχει παντα η περιπτωση να παει κατι στραβα η βεβαια και να κοιταμε κατι αλλο.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Sick, ο Ντουλιεβιτς δυστυχως με το συμβολαιο του να ληγει, θα κλεισει καμια γερμανια..
Πολυ καλη επιλογή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Κυρ 15 Ιαν 2017, 10:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Γράφτηκε σήμερα έρχεται ο τρελοΣέρβος... άντε να δούμε :opaokara:

Ο Ντούλιεβιτς που παίζει?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Simba θα επιμενω στα νουμερα,τι να κανω ειμαι των θετικων επιστημων.Παικτης που στο επιπεδο του βοσνιακου πρωταθληματος εχει τραγικα νουμερα σε τελικες ενεργειες δυκολα θα κανει κατι μεγαλο.Ο Τσιμιροτ συνεχισε στους ρυθμους της σεραγεβο αλλα ειναι 6-8ρι,οχι εξτρεμ.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

desperando έγραψε:Το γκολ που βάζει ο σέρβος στον τελικό κυπέλλου αν δεν έχεις πλαστικοτητα παθαίνεις τριπλή θλάση.

Επίσης η υποδοχή του είναι παρά πολύ Καλή.
Ακόμα και από τα βολε του τέρματα την κολλάει την μπάλα

Ειναι επίσης παίκτης που είναι πολύ καλός μακριά από την περιοχή και στο συνδιαστικο ποδόσφαιρο

Ναι δεν είναι γρήγορος .αλλά αν ήταν και γρήγορος θα μιλούσαμε γ θα παίκτη από το πιο υψηλό ραφι
αυτο σημαινει ομως ντεσπε οτι τουλαχιστον η τριπλετα πισω του θα πρεπει να παταει περισσοτερο περιοχη και να φανει και περισσοτερο αποτελεσματικη...

ντεσπε θελω τη γνωμη σου λιγο ειναι η ιδεα μου ή τα χαρακτηριστικα της ομαδας αρχιζουν και γινοται ιδανικα για ενα 4-4-2?

θεωρω οτι με εναν υδραυλικο σκορερ να κινειται ελευθερα πισω απο τον σερβο θα κλαψουν μανουλες στο ελλαντα ...και μετα ενα 8αρι επιπεδου για το καλοκαιρι...
Άβαταρ μέλους
gkaletsi

Δημοσίευση από gkaletsi »

Μιλώντας σοβαρά. Κώστα συγχαρητήρια για τα άρθρα σου. Εύχομαι καλή συνέχεια.

Funny mode on (που λέμε και στα Ελληνικά :) )
Τα 30 € είναι καθαρά;
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Πάντως παιδιά μην παίρνετε στα σοβαρά τα βιντεακια του κάθε παίχτη.
Εάν κάτσω να φτιάξω βίντεο με τα γκολ του Κλάους,Θα τριβει ματια του μέχρι κ ο μουρινιο
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Και δεν το κανεις; μηπως το δει κινεζος;
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Αν φτιαξεις ομως ενα 15λεπτο βιντεο με γκολ + ικανοτητες μεσα στο παιχνιδι ;
Μπορεις; Δεν νομιζω
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Petros1988 έγραψε:
Banksy έγραψε:θα πας δηλαδή αλήθεια για υποδοχή στο αεροδρόμιο;
Αν μου πεί κάποιος ώρα αλλα να είναι σίγουρο πάμε ρε να κάνουμε τον ψηλό λίγο να καταλάβει που έχει έρθει!
μαν μου δεν θα σου πω εγώ τι θα κάνεις. ο καθείς όπως γουστάρει
απλά καλή και άγια η θετική ενέργεια. όταν όμως φτάνει σε υπέρμετρο ενθουσιασμό γεννά και προσδοκίες μη ρεαλιστικές και ακολουθεί η αντίστοιχη απογοήτευση. τα λέω γιατί τη διαδρομή από άκρατος ενθουσιασμός σε μηδενισμό το χούμε ζήσει άπειρες φορές. και μεταξύ μας το βιογραφικό του δεν είναι και για υποδοχή αεροδρομίου. όλα στο χορτάρι.
btw αφού πέρασε από Λέγκια σα κερκίδα δε μπορούμε να του δείξουμε κ πολλά παραπάνω. οι Πολωνοί σε οργάνωση κερκίδας μας έχουν δυστυχώς και εύκολα.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

joshua έγραψε:Simba θα επιμενω στα νουμερα,τι να κανω ειμαι των θετικων επιστημων.Παικτης που στο επιπεδο του βοσνιακου πρωταθληματος εχει τραγικα νουμερα σε τελικες ενεργειες δυκολα θα κανει κατι μεγαλο.Ο Τσιμιροτ συνεχισε στους ρυθμους της σεραγεβο αλλα ειναι 6-8ρι,οχι εξτρεμ.
Τζος, για μετατοπιση στο 8 μιλουσα όπως εννουσε και ο Sick..

Οσο για τα νουμερα στο βιογραφικο, σιγουρα είναι μια σημανικη παράμετρος οταν εξεταζεις ενα παίκτη (ειδικα αδυναμης λιγκας) , αλλα οχι πανάκεια..Μην κολλαμε τοσο ετσι.
Ειδικα οταν μιλαμε για 23χρονους παίκτες..

Ανεξαρτητα αν παιζει εξτρεμ, ξερεις τον τροπο παιχνιδιού της ομαδας? Αν ειναι μαεστρος πχ, λογικο ειναι να μην εχει πολλα γκολ..
Εμένα με νοιαζει και η συμμετοχή στο μπιλνταπ, οι key ενεργειες κ οι ασιστς (8 Μ.Ο.)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Κυρ 15 Ιαν 2017, 10:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”