Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Βρες χαφ
Ολα τα λεφτα εκει ειναι
Τεσπα το μαμήσαμε και το εύκολο προγραμμα
Δε σχολιάζω τπτ πέραν απο τα χαφ
Ολα τα λεφτα εκει ειναι
Τεσπα το μαμήσαμε και το εύκολο προγραμμα
Δε σχολιάζω τπτ πέραν απο τα χαφ
Εχω γραψει πολλες φορες για τα διαμαντια που μας κουβαλησε ο Δανος αλλα κατι μαλλον κανεις λαθος και εσυ.Ξεκινησες μια χρονια παιζωντας καλυτερα απο οτι περιμενε ο καθενας και οσο περναει ο καιρος αντι να βελτιωνεις την εικονα το εχεις χασει εντελως με συνεχη πειραματα σε προσωπα,διαταξεις και θεσεις.Παρτο αλλιως γιατι στο τελος θα την πληρωσεις,διαλεξε ενα γκρουπ παικτων πιο κοντα στα θελω σου και δημιουργησε σταθερες γιατι φτασαμε δεκεμβρη και εχουμε παλυ εικονα φιλικων προετοιμασιας.
Την προηγουμενη αγωνιστικη εκανα ποδοσφαιρικη κριτικη στον τουντορ δεν αρεσε στο φορουμ και το βουλωσα για 2 βδομαδες
Μετα το σημερινο δε σχολιαζω αλλο απλα διωξτε τον πριν να ειναι πολυ πολυ αργα δεν παει αλλο αυτο το πραγμα
Ελπιζω το απλο διωξτε τον να γινει αποδεκτο γιατι οι αναλυσεις δεν προχωρανε εδω μεσα εκτος αν αναλυουμε τζιχντ και τζιτζικωστα
Μετα το σημερινο δε σχολιαζω αλλο απλα διωξτε τον πριν να ειναι πολυ πολυ αργα δεν παει αλλο αυτο το πραγμα
Ελπιζω το απλο διωξτε τον να γινει αποδεκτο γιατι οι αναλυσεις δεν προχωρανε εδω μεσα εκτος αν αναλυουμε τζιχντ και τζιτζικωστα
Τα φορ βγαίνουν εκτος περιοχής γιατί σαν ομάδα είμαστε ανίκανοι να περάσουμε σωστά τη μπάλα μέσα στη περιοχή. Κι αυτό γιατί δεν έχουμε ούτε ένα δημιουργικό χαφ της προκοπης και Μακ και Rodriguez απέναντι σε κλειστές άμυνες θέλουν τρία κοντρολ ο καθένας μέχρι να αποφασίσουν τι θα κάνουν και όταν αποφασίζουν 9 στις 10 φορες κάνουν μ@λ@κια. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ για ακόμα μια χρονια είναι το ανισόρροπο ροστερ. Χωρίς δημιουργικά χαφ καμια ομάδα δεν έπαιξε σοβαρό ποδόσφαιρο.obanebane έγραψε:Το έχασες και εσύ,τελικά η τούμπα πρέπει να είναι το πιο ψυχοφθόρο γήπεδο του κόσμου.
Τα φορ έξω από το κουτί και οι ακραίοι μέσα,τα κάνει ο γκουαρντιολα κάτι τετοια αλλα αυτος εχει μαζεψει τη μεικτή κοσμου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chrisg4 την Κυρ 22 Νοέμ 2015, 17:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- xrictoforoc
Ειναι καποιοι που συνιστούσατε υπομονη και ΣΤΗΡΙΞΗ. Μονο στα λογια!
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOK_Antarctica
Να μιλάς για τον εαυτό σου φίλε μου.gergeo4 έγραψε:ΑΝΤΙΟ!ΦΕΡΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ Κ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΉ
Εχε χάρη που έχουμε καιρό να κλείσουμε τη χρονιά με τον ίδιο προπονητή.
Αλλά κάνε τπτ κ εσύ (αν ξες δλδ τι να κάνεις).
Γιατί αλλιώς ... τι 3 ...τι 4.
Αλλά κάνε τπτ κ εσύ (αν ξες δλδ τι να κάνεις).
Γιατί αλλιώς ... τι 3 ...τι 4.
Εγώ προπονητή που του έφεραν τον Ζάιρο δε πρόκειται να κράξω ποτε. Ο ΠΑΟΚ προπονητή έχει. Παίχτες χρειάζεται. Και δυστυχώς πολλούς κι όλας. Φέρτε δυο "τιτικες" σαν αυτή που είχαμε το καλοκαίρι να παίζουν πίσω από τον Μπέρμπα και μετά συζητάμε για Tudor. M αυτό το roster ούτε τον Άγγελο δε θα έκραζα

- desperando
- Επικοινωνία:
οποιος πιστευει οτι ο ΠΑΟΚ μπορει να παει μπροστα με αυτον τον προπονητη ας αλλαξει πλερο.
υγ καλα να παθεις Ιβαν... φετος θα ειχες για δευτερη σεζον τον σαντος και θα ησουν πρωτος μαγκας φαε πικρες τωρα και συ οπως και μεις
υγ καλα να παθεις Ιβαν... φετος θα ειχες για δευτερη σεζον τον σαντος και θα ησουν πρωτος μαγκας φαε πικρες τωρα και συ οπως και μεις