Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Το ξαναγραφω. Αποκτηστε απο τωρα τον Γουτα. Ειναι τρομερο σεντερ μπακ. Χθες τον Μπεργκ τον ξεσκισε πραγματαικα. Βασικα ειναι το μονο στοπερ της σουπερ λιγκ που εχω δει να κανει καλα τον φορ του βαζελου.

Οσον αφορα το εξτρεμ, εμενα δε με χαλαει καθολου ο Πατιτο. Αντιθετως, με φτιαχνει και πολυ μαλιστα. Απο τη στιγμη που δεν εχει διαψευστει απο την ΠΑΕ, ελπιζω.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Οπως έχει έλθει το πράγμα με τις μεταγραφές, βλέπω να ενσωματώνονται οι παίκτες γύρω στο Πάσχα (αν έλθουν τελικά).
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

Kostas_Peraia4 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Την Δευτερα θα εχουμε οτι εχουμε
Εκτιμηση ή πληροφορια?

εκτιμηση φιλε.. οτι διαβαζεις εδω μεσα ειναι εκτιμησεις απο πραγματα και θαυματα που εχουμε δει τοσα χρονια.. τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο :D :D
Kap

Δημοσίευση από Kap »

sourmenetes έγραψε:kap μηπως εσυ εχεις καμια πληροφορια???
Μονο παρατηρητη σε βλεπω τελευταια.Δεν βλεπω να ποσταρεις...
Έχω μάθει κάτι αδελφέ μου, αλλά τόσα χρονια στο σαιτ, αποφεύγω τα πυροτεχνήματα. Η κατάσταση πάντως είναι ρευστή και κινδυνεύεις να εκτεθείς εάν πεις κάτι. Το μόνο βέβαιο είναι ότι όλοι περιμένουν ότι θα πάρουμε καλό παίκτη.

ΥΣ Σήμερα έκανα δύο τοστ μαζεμένα, παραλίγο να σπάσω το ρεκόρ μου
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

buffalobill4 έγραψε:Το ξαναγραφω. Αποκτηστε απο τωρα τον Γουτα. Ειναι τρομερο σεντερ μπακ. Χθες τον Μπεργκ τον ξεσκισε πραγματαικα. Βασικα ειναι το μονο στοπερ της σουπερ λιγκ που εχω δει να κανει καλα τον φορ του βαζελου.

Οσον αφορα το εξτρεμ, εμενα δε με χαλαει καθολου ο Πατιτο. Αντιθετως, με φτιαχνει και πολυ μαλιστα. Απο τη στιγμη που δεν εχει διαψευστει απο την ΠΑΕ, ελπιζω.
Δεν νομιζω το χτεσινο ματς να ειναι παραδειγμα για να δεις αν ειναι καλος ο γουτας...
ο μπεργκ χτες επαιζε μονος απομωνομενος απο ολη την ομαδα κ εγω να επαιζα αμυνα δε με εβαζε γκολ οπως παιζανε με 0 τελικη 1 κορνερ
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Δωσ'την ρε kap να εχουμε με κατι να ασχολουμαστε
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Kap αν θεωρείς οτι έχει κάποια βαρύτητα, στείλε ένα mail να το ζυγίσουμε. Ακριβώς για να αποδευχθούν "πυροτεχνήματα".
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Kap έγραψε:
Έχω μάθει κάτι αδελφέ μου, αλλά τόσα χρονια στο σαιτ, αποφεύγω τα πυροτεχνήματα. Η κατάσταση πάντως είναι ρευστή και κινδυνεύεις να εκτεθείς εάν πεις κάτι. Το μόνο βέβαιο είναι ότι όλοι περιμένουν ότι θα πάρουμε καλό παίκτη.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ωραιος....
Kap

Δημοσίευση από Kap »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Δωσ'την ρε kap να εχουμε με κατι να ασχολουμαστε
Αδελφέ μου δεν έχει νόημα γιατί αφορά σε πληροφορία που δεν την έμαθα από επίσημα χείλη . Δεν επιθυμώ να πουλήσω παπά. Σόρρυ.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Περιπτερος έγραψε:Οπως έχει έλθει το πράγμα με τις μεταγραφές, βλέπω να ενσωματώνονται οι παίκτες γύρω στο Πάσχα (αν έλθουν τελικά).

Κόψε κάτι ρε φίλε με τα μπαζουκας και που θα ενσωματωθούν το Πάσχα...δηλαδή αν έρχονταν όλοι πριν δέκα μέρες θα ήταν έτοιμοι αμέσως? μην υπερβάλλουμε τοσο πια....
Kap

Δημοσίευση από Kap »

rainmaker έγραψε:Kap αν θεωρείς οτι έχει κάποια βαρύτητα, στείλε ένα mail να το ζυγίσουμε. Ακριβώς για να αποδευχθούν "πυροτεχνήματα".
Σόρρυ, τώρα το είδα, είναι απλή πληροφορία από άνθρωπο του ποδοσφαίρου . Δεν μου το παρουσίασε ως τελειωμένο. Περισσότερο σαν προσπάθεια της ΠΑΕ με αβέβαιο αποτέλεσμα. Θα πάρω τηλέφωνο τον Γιώργο.
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

Kap έγραψε:

4 ποστ το λες και ρεκορ ομως ε?? αν απαντησεις παει 5ο .. :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

O Πετρουλάκης στο ραδιόφωνο λέει ότι ο ΠΑΟΚ παίρνει 2 παίχτες (έναν αριστερό μπάκ και έναν αριστερό εξτρέμ) και δίνει πιθανότατα τον Ποζατζίδη δανεικό στον Πανιώνιο!
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Λοιπον σε 10λεπτη συζητηση που ειχα σημερα με παλαιμαχο ποδοσφαιριστη του ΠΑΟΚ στην αθηνα (ονομα δεν θα πω) μπορω να πω οτι διεκρινε μεγαλη αισιοδοξια οσον αφορα τις εως τωρα μεταγραφικες κινησεις αλλα και αυτες που θα γινουν μελλοντικα. Για να μην παρεξηγηθω δεν ξερω ουτε ονομα εξτρεμ ουτε τιποτα απλα ο ανθρωπος με διαβεβαιωσε οτι γινεται αψογη δουλεια και οτι ο ΠΑΟΚ εχει πολλα ανοιχτα μετωπα και για το καλοκαιρι. Αυτα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Σαββατο παιζουμε. αρα μεχρι τοτε δυσκολα. εκτος αν γινει το γνωστο ονειρο και μας ανακοινωσουν τπτ στο ημιχρονο...

αλλιως παμε για Κυριακη και διαδικασιες εξπρες τη Δευτερα.

δεν νομιζω οτι δεν θα παρουμε εξτρεμ.

οκ, στα χαφ και στην αμυνα οι μεταγραφες ξεπερασαν αρκετα τις προσδοκιες μου που περιμενα περισσοτερο στοιχηματα τυπου Ντισκερουντ ή καποιον οχι τοσο γνωστο σεντερ μπακ, αλλα ο μεσοεπιθετικος ειναι πιστευω εκ των ουκ ανευ.

το μοναδικο σεναριο το οποιο θα δικαιολογει μια απραξια στη συγκεκριμενη θεση θα ειναι το να υπαρχει κελισμενος παιχταρας για το καλοκαιρι. αλλα και παλι ενας δανεικος με λογικη οψιον δεν θα ηταν ασχημο αφου ουτως η αλλως για του χρονου θα θελεις ενα ακομα μεσοεπιθετικο, καθως για λουκα δυσκολα το κοβω, του πελκα ειναι μικρη η ρητρα οποτε δεν ξερεις ενω και ο μαρτενς φαινεται να σωνει την ομαδα του.... και αρα να μενει εκει.... για μικρους αλλους δεν τους υπολογιζω αν και γιαννουλη ακουω πολυ καλα λογια απο παιδια εδω μεσα....

επισης για αρ.μπακ δεν μου κολλαει πολυ καλα το να εχω ακομα τζαβελλα και σπυρο και να ψαχνω και αλλον. λογικα αν φυγει καποιος τοτε θα γινει καποια κινηση. λεω εγω τωρα....

ενταξει. ολοι γηπεδο και βλεπουμε τι θα γινει. αυτο πιστευω ειναι το κλου της ημερας σημερα και αυθριο.

καλυτερη μεταγραφη απο μια γεματη τουμπα, δεν υπαρχει ακομα και αν ερθει ο μεσσι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”